onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 11 januari 2013

13#Date

Av Wilma - 11 januari 2013 17:15

Tre dagar senare


 "No! I didn't do that!" tjuter jag och Chris skrattar.

 "Yes you did! Stop denying it!" skrattar han och jag muttrar surt.

 "I hate you so" muttrar jag och han garvar.

Chris är kvar på sjukhuset. Han får åka hem om två dagar. Jag har varit med honom på sjukhuset de senaste dagarna. Han uppskattar det, hoppas jag. Jag märker på honom att han mår bättre. Det syns i hans ögon. Han är inte lika blek heller. Han känns piggare när man är med honom.

Jag har inte pratat med Harry på tre dagar. Inte sedan jag var hemma hos honom, och om jag ska vara ärlig... Jag saknar honom. Visst, jag har kul med Chris, och jag är super glad att han mår bra och så, men Harry... Jag kan inte beskriva lyckan av att höra hans röst, pirret i min mage när han rör vid mig, värmen inom mig när han skrattar, hur han får mig att känna. Han får mig lycklig. Han är den som får mig att känna mig speciell.

Harry har varit med i varenda tidning jag sett. Tydligen har han umgåtts med någon tjej, jag kommer inte ens ihåg hennes namn. Jag bryr mig inte. Vi är inte ihop, han får göra vad han vill. Men jag måste erkänna att jag är avundsjuk. De håller hand när de är ute, gullar, skrattar, pussar varandra och allt. Jag visste aldrig att han hade flickvän. Hade jag vetat det skulle jag slutat umgås med honom direkt. Jag menar, jag gillar honom. Mycket, jag tror till och med att jag är kär i honom. Men jag kan inte få honom, han är redan upptagen. Han verkar lycklig med henne, så jag ska låta honom vara det. Det var inte mig han villa ha, det var hon.

 "What are you thinking about?" frågar Chris.

Jag har inte berättat för honom om Harry, inte än. Jag vet inte varför, men jag antar att det inte har varit rätt tid, fast när är tiden någonsin rätt? Egentligen...

 "Uhm... Just a boy" suckar jag generat och sätter mig på fotänden av sängen.

 "A boy? Details please!" säger han nyfiket och jag skrattar glädjelöst.

 "Well, his name is Harry. I really like him. You know I was in a car accident?" frågar jag och han nickar. "Well, he was one of the boys inside the car" säger jag och han spärrar upp ögonen.

 "But those boys were One Direction" säger han och jag nickar.

 "He's Harry Styles" säger jag och fortsätter. "Anyway, we met each other a couple of times and I kinda fell for him, which was stupid, because he already got a girlfriend" suckar jag olyckligt och han ser snett på mig.

 "Aly, I'm so sorry" säger han och kramar mig hårt.

 "I'm okay" säger jag hest med en klump i halsen.

 "No, you're not. You're heart-broken" säger han allvarligt och jag börjar gråta.

 "Why did I have to fall so badly for a guy I can't have?!" gråter jag och han drar in mig i hans famn.

 "You can't control your feelings, it's not your fault" viskar han i mitt öra och min mobil ringer.

Jag snyftar och torkar bort mina tårar. Medan jag letar efter mobilen pratar jag tyst för mig själv för att få tillbaka rösten. Så fort jag får upp den läser jag HarryTheCool calling... Jag stelnar till och harklar mig för att sedan svara.

 "Hello?" säger jag och hör själv hur hes min röst är.

 "Hey, Alyssa... It's Harry" hör jag Harrys raspiga röst säga. "Are you crying?" frågar han oroligt.

 "No, no... I... No" ljuger jag snabbt.

 "Alyssa, I can hear that you're lying... What's wrong?" frågar han envist.

 "Nothing, everything's alright" säger jag och han suckar lite.

 "Okay... How's Chris?" frågar han och jag ler svagt.

 "Great. He's alright now" svarar jag glatt.

 "That's great! So... What are you doing now?" frågar han.

 "I'm actually at the hospital with him now" säger jag.

 "Oh, okay..." säger han lite besviket.

 "Why?" frågar jag.

 "I just thought... We haven't met in a while, so I thought maybe we could meet up" säger han och jag ler svagt.

 "Oh... Well" säger jag och Chris nickar snabbt åt mig, han har tydligen hört vad Harry sa. "We can meet at Starbucks now, if that's okay?" föreslår jag.

 "You don't have to if you want to be with Chris" säger han och jag ler.

 "I've been with him for some days now, it's okay" lovar jag.

 "Okay then... See you soon" säger han.

 "Bye"

Vi lägger på och Chris håller upp handen. Jag skrattar och slår till den. Jag säger hejdå till Chris och tar hissen ner till entré våningen. Sedan går jag ut till parkeringen och sätter mig i min bil. När jag slagit på radion börjar jag köra mot Starbucks. Jag nynnar med på Troublemaker med Olly Murs och Flo Rida. Riktigt bra låt.

Snart parkerar jag utanför Starbucks och känner magen pirra. Dels av nervositet, men också för att jag ska träffa Harry igen. Jag kliver ur bilen och känner håret fånga mitt hår. Snabbt tar jag min handväska och slänger upp den över axeln. Sedan smäller jag igen bildörren och börjar gå mot ingången. I farten låser jag bilen och kliver sedan in på Starbucks, i värmen.


Harry's Perspektiv


Jag ser henne kliva ur sin bil och hennes hår fladdrar till. Det pirrar inom mig. En låga tänds. Allt det där. Jag vet att det har stått mycket om mig och Taylor nyligen, men jag vet inte riktigt om hon är den rätta. Vi är fortfarande inte riktigt där. Och jag vet inte vad jag känner för Alyssa än. Men jag känner mig gladare med Alyssa, men jag har ingen aning om vad det betyder.

Alyssa kommer in till Starbucks och rättar snabbt till sitt hår medan hon ser sig omkring.

 "Alyssa!" ropar jag och hennes blick vänds till mig.

När hennes ögon möter mina blir mina ben svaga. Tur att jag sitter ner, tänker jag och hon går leendes emot mig. Hon är snart framme vid bordet jag sitter vid, men då reser jag mig upp.

 "Hi" ler jag och ger henne en varm kram.

 "Hi" ler hon och kramar mig tillbaka.

Jag sätter mig igen och låter henne sätta sig ner. Hennes ögon gnistrar och får dem att se ut som diamanter. Hennes hår är så vackert och hennes leende dödar.

 "What's up?" ler hon och jag skrattar till.

 "Not much, you?" ler jag och hon fnissar.

 "Not much either" säger hon och jag nickar.

Vi spenderar resten av dagen tillsammans, och jag bjuder ut henne på middag till kvällen. Så vi åker hem till oss själva och bestämmer att jag hämtar upp henne vid sju tiden.


Alyssa's Perspektiv

 


När jag kommit hem hoppar jag direkt i duschen. Efteråt går jag till mitt rum och sätter på musik i min stereo. Jag letar på mina nagellack och målar på en fransk manikyr. Sedan låter jag det torka för att sedan locka mitt hår och sminka mig. Sist drar jag på mig en beigea klänning med svart spets över med lite mönster, plus ett svart band under brösten. Jag kliver i ett par klackskor och kollar mig i spegeln en sista gång. Efter det går jag ner för trappan. Där står mamma.

 "You look so beautiful honey!" tjuter hon och kramar mig.

 "Thank you mum" ler jag och pappa kommer fram till oss, med Noel bakom sig.

 "Where are you going? Who made you dress up so much?" flinar pappa och kramar mig.

Jag skrattar och svarar inte. Istället kramar jag Noel innan jag hör att det knackar på dörren. Hjärtat rusar ett skutt och jag går för att öppna. Där utanför står Harry i ett par svarta skinny jeans och en vit skjorta. Han ler stort när han ser mig.

 "You look beautiful" ler han och kramar mig.

 "You don't look so bad either" skojar jag och kramar tillbaka.

 "Have fun princess!" säger pappa efter oss och jag himlar med ögonen.

 "I will, father the king" skojar jag och han skrattar, Harry också.

Vi går ut till hans bil och sätter oss. Harry startar motorn och backar ut från uppfarten. Hans ögon är koncentrerade i backspegeln.

 "So... Where are we going?" frågar jag och kollar på honom.

 "Surprise" flinar han.

Jag börjar tänka på Taylor... Varför går han ut med mig när han har henne? Går jag med på att han är otrogen mot Taylor? Accepterar jag det faktum att han går ut med mig när han är ihop med henne? Kommer jag vara en del av anledningen till att de gör slut, om de gör det alltså.

 "What are you thinking about?" frågar han mig och slänger en blick på mig, men kollar sedan direkt på vägen igen.

 "Is this like... A date?" frågar jag osäkert och han ser på mig så länge han kan.

 "If you want it to be" säger han och jag nickar sakta.

 "But you have Taylor" påpekar jag och han suckar.

 "No, we're not together... I just don't know where we stand" säger han och jag fnyser till.

 "So you may be together with her, but even thought that you're taking me out on a date? What am I to you?! Am I that friend that you use to prove to Taylor that you hang out with other girls or what?!" utbrister jag och han suckar högt.

Utan ett ord svänger han in på en liten väg vid någon skog. Jag säger ingenting. Han stannar bilen mitt på grusvägen och vänder sig mot mig. Men jag vägrar möta hans blick. Han kanske är ihop med Taylor och ändå går han ut med mig, på en dejt.

 "Listen to me, Alyssa" säger Harry allvarligt, men jag kollar bara ut genom rutan, in i skogen. "Aly, please look at me!" ber han halvt irriterat och jag vänder blicken mot honom.

 "What?!" ryter jag och han tar mitt ansikte i hans händer.

Han kysser mig hårt och jag smälter. Så fort jag kommer tillbaka till verkligheten besvarar jag kyssen och lägger mina händer om hans hals. Han knäpper loss både mitt och hans bälte för att sedan lyfta över mig till hans knä. Då vaknar jag och puttar mig ifrån honom.

 "What are we doing?" andas jag och han flinar lite.

 "What do you think?" retas han och ska kyssa mig igen, men då flyttar jag undan ansiktet.

 "We can't do this" säger jag och kliver ur bilen.

Jag börjar gå mot huvudvägen och jag  hör Harry komma efter mig. Hela mitt hjärta skriker att jag ska springa till honom, men min hjärna säger motsattsen. Han har Taylor, jag ska inte hålla på med en upptagen kille. Jag borde lämna honom ifred.

 "Alyssa! Stop!" ropar Harry och då känner jag en vattendroppe på min kind.

 "Fuck this!" ryter jag och känner regnet piska ner.

 "Alyssa! Please just stop!" ropar han och jag stannar.

 "What?!" fräser jag och vänder mig mot honom.

Han stannar framför mig. 

 "I don't even know what to say about Taylor. When I'm with you, I feel like... There's a thousands of butterflies in my stomach, I get weak and it feels like I'm going to fall! I don't feel that with Taylor. I fell for you, Alyssa! Not Taylor. The first time I saw you, from inside the car, when I saw your scared eyes, I fell for you. I died inside when I saw you fly up on the car. After that day, I couldn't stop thinking about you. Your gorgeous eyes and your pretty smile! Your beautiful laugh and your amazing hair! When you walked into that room to do the interview with us, I just died. I thought it was fate. And I swear, I looked at you the whole time! I couldn't get my eyes of you! I spend a whole day to search for you on Twitter! I needed to find you! I had to talk to you! Or else I wouldn't survive. The management told me I had to get a new crush to get this whole car accident story away, so they could talk about my love life instead of the accident. I don't like Taylor in that way, I swear. It has been you the whole time" säger han och jag får tårar i ögonen.


****


Happy tears? Sad tears? WHO KNOWS?! Okej, jag gör det... Men i alla fall...

Det känns som att jag har "the flow" just nu, så OM ni kommenterar - och om jag orkar, större chans om ni kommenterar - så kommer det KANSKE ett kapitel idag! KANSKE!

Ska börja skriva direkt nu, tror jag...

KOMMENTERA PÅ!

 
 
Ingen bild

Denisé

11 januari 2013 17:59

OMG!! Super bra!! Merameramera blir ju helt besatt av de hör :P

 
Ingen bild

JoJo

11 januari 2013 19:08

Nämen naaaw så gulligt litet "tal" han höll! Hehe, men om du mår liiite bättre senare skulle det kunna komma ett kapitel till idag???;) HAHA, nä ja ska inte pressa dig!<3

 
Ingen bild

Sally

11 januari 2013 19:21

Du är bäst! Ett kapitel till ? JA TACK!

 
Ingen bild

M

11 januari 2013 19:56

Åå jag älskar din novell!!!! Går in 24/7 och kollar om du skrivit mer snälla skriv skriv skriv förlåt om jag ät tjatig men jag är helt förälskad i storyn puss <3

 
Ingen bild

Mollie

11 januari 2013 20:42

Å vad härligt!
Snälla ett till?

 
Ingen bild

Agnes

11 januari 2013 21:07

Grymt, bra, bäst! Snälla mer ikväll!! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA ÄLSKAR NOVELLEN SÅ GRYMT MYCKET! Xx

 
Hedda

Hedda

12 januari 2013 00:15

JAG DÖR VA BRAAAAAAA!
Försök få in massa drama också, som i den förra novellen!! Går in hela tiden å kollar om du skrivit nåt nytt! Läser typ 8 olika noveller och det här är helt klart min favorit!!! ååååhhh va bra du skriver!

http://Heddiiis.blogg.se

 
Ingen bild

Hilda

12 januari 2013 07:05

Det är inte ofta du har gramatikfel i dina noveller... Men FELL* FELL* FEEEEEEEEEEELLLLLLLLL* inte falled, fell !!!!

Sorry för dampet, men tyckte det var viktigt XD den var ändå lika grym som alltid<33

 
Ingen bild

Jennifer

12 januari 2013 09:21

Herregud! Sluta skriva så bra! :D nej skojade, din novell äger! <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards