onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 4 december 2013

46#EndOfTMH

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen. 

 "Hi Chachi!" skriker Niall ifrån soffan där han sitter med Liam och Harry.

 "Hi Niall" skrattar jag  när han springer mot mig och omfamnar mig.

 "Now who is this?" frågar han och kollar leendes på Delilah.

 "This is Delilah, she wrote me a letter yesterday" säger jag och han kramar om Delilah mjukt. 

Det ser ut som att hon ska svimma en stund innan hon slänger armarna om honom och kramar tillbaka. Under tiden har Liam och Harry kramat om mig och går sedan för att hälsa på Delilah. Jag frågar Niall vart Louis och Zayn är eftersom han bara står där.

 "Zayn should be here any minute and Louis is in the bedroom" svarar han och stoppar händerna i jeansfickorna. 

Jag går till sovrummet, knackar på och kliver in. Louis står vid sin resväska iklädd i endast ett par ganska tighta, svarta jeans och två tröjor i handen. Nöjt ler jag och kollar på hans mage med armarna i kors.

 "Hey baby" ler jag och han kollar upp på mig med ett flin.

 "Hello there beautiful" Han går fram till mig och kysser mig på munnen. "Help me, which one?" frågar han och håller upp en vit t-shirt med blåa ränder på och ett grått linne med något coolt tryck på. 

 "None" svarar jag ironiskt och han skrattar. "The grey one" 

Han slänger ner t-shirten och drar linnet över huvudet. Jag kramar honom mjukt och han pussar min hjässa. Diskret drar jag in hans doft och sluter ögonen mot hans bröst. Hans starka armar kramar om mina axlar och halsen medan mina omfamnar hans midja. 

 "How are you today?" frågar han tyst.

 "Okay" svarar jag ärligt och han kramar mig lite hårdare.

 "It gets better"

 "I know" suckar jag. "Oh, you need to say hi to Delilah! I'll go get the rest of the dance crew" säger jag och drar med honom ut till vardagsrummet där resten av gänget sitter. 

Jag försvinner ut ur hotellrummet medan Louis hälsar på Delilah och går igenom korridoren till de andras rum, som är mitt emot varandra. Efter att ha knackat på båda lutar jag mig mot väggen och väntar på att de ska öppna. Det är Jaja som öppnar den ena dörren först. 

 "Hello!" ler hon och kramar mig hårt.

 "Hi!" ler jag. "Come to mine and Louis' room as soon as possible, you have to meet Delilah" meddelar jag och hon nickar.

 "'Course, I'm already done, I think the boys are too" hon vänder huvudet bakåt. "Right boys?!"

 "Yes!" svarar Moon och Millie samtidigt och kommer ut till hallen. 

Samtidigt öppnar Brandon dörren mitt emot och jag säger samma sak till honom. Tillslut är alla klara och redo att gå så vi går tillsammans tillbaka till mitt och Louis' rum. 

 

FEM MÅNADER SENARE

 


 "Alright Tokyo" säger Harry i mikrofonen och kollar runt på sina bandmedlemar och danscrewet som står samlade på scenen. "This was our last show for Take Me Home tour and what can I say, it was incredible!" Alla skriker högt och jag ler stort.

Jag och Millie sitter på en trappa på scenen och kollar ut över havet med fans. Brandon, Jaja, Pacman och Moon sitter framme på scenkanten med benen hängandes ner medan 1D killarna går runt lite på scenen. Det är helt sjukt, det har gått så fort. Det känns som det var igår vi vart utvalda för att dansa på turnén. Vi alla har vuxit ihop och nu är vi som en hel familj. Jag och Louis har hållit ihop under hela tiden och skaffat ett starkare band med varandra. 

Delilah och jag har hållit kontakten enda sedan vi träffades första gången. Vi har blivit riktigt bra vänner och har träffats lite då och då under turnén. Hon mår bättre och bättre för varje dag och hon har kontaktat socialen för att få hjälp och allting börjar klarna för henne. Det är helt underbart att se en människa gå från botten till toppen. Visst, hon mår inte helt bra, men hon mår bättre än någonsin förr, vilket är allt som räknas. Hon säger att hon har mig att tacka, men helt ärligt tror jag att hon borde tacka sig själv för att ha vågat stå upp mot henne mamma och mobbarna på skolan. 

Sorgen över pappas död har inte gått över helt, såklart, men nu har jag gått vidare så pass mycket att jag knappt gråter längre, någon gång kanske, men inte alls ofta. Jag kommer alltid sakna honom, såklart, men det börjar "gå över" nu. Jag har träffat min mamma och resten av släkten några gånger också, och det verkar som att alla kommit in på rätt spår igen efter pappas bortgång. 

Männen som var efter mig vart tagna, allihop, när de skulle gå och tillfångata mig. Så nu sitter alla i fängelse, men de kommer inte vara inne så jättelänge. Några månader, kanske ett år. 

Vi alla samlas på en rad ganska nära scenkanten och lägger armarna om varandra. Louis står på mig ena sida och Brandon på den andra. Efter att ha tackat bugar vi djupt och alla skriker. Jag kysser Louis innan jag springer skrattandes mot scenkanten. Louis, däremot, hinner ta mig runt midjan och snurrar runt mig. Jag garvar högt och fansen blir galna. När han ställt ner mig på golvet igen kysser han mig igen innan han vinkar åt fansen och vi kliver av scenen. 

Bakom scenen applåderar alla och vi tjoar och har oss. 

 

Alla som har varit med och medverkat under turnén träffas efter konserten och vi äter på en restaurang. Skivbolaget har bokat en helt restaurang åt oss, som dessutom dukat upp två långbord som går bokstavligt från ena väggen till den andra. Vi blir serverade tre rätters middag och alla har kul. 

Efter middagen har alla bestämt att vi ska sova en natt på hotell innan alla åker hem till sig, fast jag och Louis har bokat en weekend här i Tokyo. Vi ska stanna i en vecka på ett hotell, gå på spa, shoppa och bara ta det lugnt innan vi åker hem igen, bara för att få lite tid för oss själva innan vi delas igen. 

Till jul ska jag åka till Louis i Doncaster och spendera julen med han och hans familj, fast jag ska fira med min släkt några dagar innan jag åker till England. Så vi har liksom mycket inbokat. 

Efter middagen åker en del av oss - de lite yngre - till en klubb. Jag och Louis bestämmer oss för att åka till hotellet tidigt medan resten stannar där. 

 "Jesus, what a night" pustar Louis ut och faller ner på sängen i hotellrummet. 

Jag skrattar och tar bort mitt smink, samt byter om, innan jag lägger mig bredvid Louis på sängen. Louis sätter sig upp lite så han har ryggen mot sängstommen och sätter på teven som står placerad på en bänk framför sängen. Jag lägger mig bredvid honom på sidan och lutar huvudet mot hans bröst. Med armarna om hans midja och mitt ena ben över hans kollar jag på teven medan Louis lägger en arm om mig och stryker handen upp och ner längst min rygg. 

 "He's so weird" kommenterar jag när Sheldon börjar babbla på om något som ingen annan än han förstår. Först trodde jag inte The Big Bang Theory fanns på engelska i Japan men det gör det, fast med japansk text. 

 "But smart" påpekar Louis och jag fnissar.

 "I have no idea what he's talking about"

 "Me neither, but it sounds smart so" 

Jag skrattar åt honom och han skrattar med mig. Kort efter det somnar jag till ljudet av Louis' bultande hjärta. 

 

 "Babe, wake up"

Jag öppnar långsamt ögonen och ser Louis stå lutad över mig, iklädd i endast ett par pyjamas byxor. Grymtandes vänder jag mig på mage och pressar ansiktet i kudden. Louis skrattar lågt och leker lite med mitt hår.

 "The others are leaving, thought you wanted to say goodbye"

Och efter det följer flera tusen hejdå och några tårar. Men efter drygt tjugo minuter lämnar de hotellrummet och försvinner ut. Jag går fram till fönstret och ser på när de alla säger hejdå igen innan de hoppar in i olika bilar. Med en suck vänder jag mig mot Louis och kramar om honom.

 "It's sad that it's all over" mumlar jag och han suckar. 

 "I know" Han drar sin hand upp och ner längst min rygg och pussar min panna. "But when you come to Britain we can visit the boys if you want, and you'll meet the crew while you're home"

 "Yeah, I know, but" jag pausar. "It'll just not be the same, you know. We've been traveling together for what, almost a year, and now we all go separated ways"

Efter en frukost på hotellet packar vi ihop, hoppar in i en taxi som tar oss till vårt nya hotell där det även finns en pool och spa avdelning. Det är stor och modernt och mycket öppna ytor med stora kristallkronor. Vi får varsitt rumskort till en av sviterna och åker till våningen längst upp - våning 13. Under tiden pratar vi om allt och inget. Snart når vi rumsdörren och låser upp. 

Sviten är stor och riktigt fin. Man kommer in till en hall och sedan till ett vardagsrum som sitter ihop med ett litet kök. Där finns en dörr till sovrummet och badrummet. Till sovrummet finns också en hyfsat stor balkong. Det första vi gör är att packa upp lätt och bara slappa i soffan. Vid tre tiden bestämmer vi oss för att gå ut på gatorna, äta lite och shoppa lite. 

 

 "What about this one?" frågar jag och håller upp en röd, stickad tröja med vita vinter/jul mönster på som räcker nedanför rumpan. 

 "That one's really pretty" säger Louis och jag hänger den över armen. 

Vi går vidare i affären och jag kollar på ett par jeans också. När jag betalat för allt - efter att ha testat allt såklart! - så går vi ut på gatorna igen och går en stund innan vi kliver in i en smyckesaffär. Det finns hur mycket som helst. 

 "Aw, my mum would love this" säger jag och håller upp en silverhalsband med ett litet hjärta på, samt en bricka med LOVE inristat. 

 "She would, buy it as a christmas present!" uppmuntrar han och jag nickar sakta.

 "What do you think Seth wants?" frågar jag och lägger upp halsbandet på disken. 

 "Not a jewlery at least" skrattar Louis och jag skrattar med honom.

 "Thank you" säger jag till tjejen i kassan och tar emot påsen med halsbandet. 

 "What does he like?" frågar Louis och tar min hand. 

 "He loves videogames" skrattar jag och Louis nickar.

 "Then we'll find a game store"

Vi går vidare och håller varandra hårt i händerna för att inte tappa bort varandra i folkmassorna. 

När vi kommer tillbaka till hotellet har jag köpt julklappar åt mamma, Seth, Hayley, Tyra, Carly och Emma, plus lite kläder och smycken åt mig själv. Louis har köpt ett fler antal julklappar också, bland annat till sin mamma, sina systrar och sin pappa. 

 "So we're eating dinner at the hotel, right?" frågar jag Louis och kollar igenom mina två resväskor.

 "Yep, if that's okay with you?" undrar han och bläddrar på kanalerna på teven.

 "Of course, when are we leaving?"

 "Like, in an hour? We're going to the spa later too"

 "Yeah, that's alright" svarar jag och plockar fram en gullig, ljusrosa kjol tillsammans med en vit blus med korta ärmar lite nitar på axlarna.

Jag tar en snabbt dusch innan jag tar på mig kläderna och sminkar mig, samt fixar mitt hår lite, men jag låter det vara mest naturligt. När jag kommer ut ifrån badrummet går Louis in efter att ha kysst mig. Till kläderna drar jag på mig ett par svarta pumps och väntar sedan på Louis.

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Förlåt för ett tråkigt, kort, ointressant kapitel och förlåt för den usla uppdateringen. Just nu är det mycket i skolan, har haft mycket att plugga till och så, har inte haft tid att skriva så mycket. Kapitlet blev som det blev för att det känns som att jag vill avsluta Love At First Sight nu, så fort som möjligt. 

Jag är ganska säker på att jag inte kommer fortsätta skriva alls efter den här fanficen. Eftersom jag känner som jag gör när jag ska börja skriva ett kapitel känns det som att det inte är någon idé, som att min låga håller på att slockna helt.

Tro mig, jag älskar att skriva och kommer troligen fortsätta skriva på fritiden, men vill inte ha den här pressen på mig att jag MÅSTE skriva, tyvärr. 

Men än är fanficen inte slut; men snart så. 

TACK FÖR ALLA SOM STANNAT!

Älskar eeeer, ni är BÄST

 
ANNONS
 
Ingen bild

JoJo

5 december 2013 07:47

Det va inte alls ointressant! Det va sjukt bra. Men förstår om du inte vill fortsätta skriva, och det är ju inte så kul om man inte får så många kommentarer heller :/ Men du skriver så himla bra, kom ihåg det! (:

 
Ingen bild

Agnes

5 december 2013 08:29

Jättebra kapitel! Det är synd att du slutar skriva fanfics, har följt din blogg ända sedan din andra fanfic ungefär, men om du inte har lust att skriva längre så, ja, då respekterar jag det (känner mig så väldigt förstående;))

 
Julie

Julie

6 december 2013 19:11

ååh va sorgligt att efter 1 år bara skiljas sådär! D:
Men ändå super bra, och har själv känt lika dant med skrivandet, fast i en annan situation ;)
MEN VI ÄLSKAAR DEJ ENDÅÅ!! KRAM! ;* (:

http://smileToLife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

Av Wilma - 24 november 2013 11:09

 "Good evening Washington!" utropar Niall i mikrofonen efter första låten.  "How are we doing tonight?" frågar Liam och alla skriker högre. Harry fortsätter prata medan jag står och hoppar lite upp och ner bakom scenen för att ladda upp, eller i ...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se