onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 5 januari 2013

11#WhatToDo

Av Wilma - 5 januari 2013 17:00

Men Harry hör inte av sig nästa morgon. Klockan blir sju på kvällen och jag ger upp hoppet om att han ska höra av sig. Kanske vill han inte spendera tid med mig, kanske var jag inte så rolig som han trodde jag skulle vara... Fast, varför skulle han vilja vara med mig? En tråkig, ful tjej som blev påkörd. Kul.

Mamma och pappa är hos några gamla vänner till dem och Noel är hos Jacob. Jag kryper ner under filten i soffan och trycker på play. Titanic fortsätter spelas och jag suckar djupt. Mitt liv är patetiskt. Blir kär i en kille som inte ens vill vara med mig, inte ens spendera tid med mig. Och min allra bästa vän är i Thailand. Fan asså.

 "Winning that ticket, Rose, was the best thing that ever happened to me... It brought me to you"

Jag suckar högre och trycker ansiktet i kudden. Jag är svag för sorgliga filmer, men det blir värre när jag tänker på mitt egna patetiska liv. Jag avbryts i mina tankar av att mobilen plingar. Med en otroligt irriterad suck tar jag upp den. Ett nytt DM. Jag trycker upp Twitter och ser ett nytt meddelande från Harry.

I'm so sorry I didn't wrote earlier! I totaly forgot I had an interview and photoshoot today! I'm so so sorry! Are u home? I can come over 2 u if u want xx

Jag ler svagt. Gulligt. Jag knappar in ett svar.

Totaly fine, you're forgiven! Yes please! I'm home alone and it's boring as HELL, you're welcome! I live on ThetfordRD 24, u can just come in x

Jag lägger mig ner under filten och suckar. Jag sluter ögonen och drar filten upp till näsan. Jag lyssnar halvt på replikerna på teven, på Rose som ropar förgäves efter hjälp. Efter det måste jag ha somnat, för jag vaknar av att någon säger mitt namn.

 "Alyssa, hey, are you asleep?"

Jag öppnar ögonen och blinkar några gånger. Snart ser jag klart och ser Harry sitta på huk bredvid soffan. Han ler mjukt mot mig och jag sträcker lite på mig.

 "Hi" säger jag hest och Harry ställer sig upp.

 "I can go, if you're tired, I mean" säger han snabbt och jag skakar på huvudet samtidigt som jag sätter mig upp.

 "No! I mean, no, stay" säger jag och rodnar lite.

Han nickar sakta och sätter sig bredvid mig i soffan. Det är lite stelt först, och tyst. Ingen säger någonting, men vad ska man säga?

 "Look... I'm really sorry for not telling you about the photoshoot and interview" säger han tillslut och jag ser allvarligt på honom.

 "It's okay, don't worry about it" lovar jag och han ser tvekande på mig.

 "I feel bad about it. First yesterday, when I had to rush to that interview and now..." börjar han, men jag avbryter.

 "It's okay, Harry, really" säger jag och han ler svagt.

 "Thank you" säger han och jag ler.

Jag drar filten runt mig och lutar mig lätt mot Harry. Han lägger armen om mig och jag ler. Tillslut reser jag mig upp och ser på Harry.

 "What movie?" ler jag och han rycker på axlarna med ett leende.

 "You choose" säger han och jag nickar.

Tillslut sätter jag på Paranormal Activity 3. Sedan hoppar jag upp i soffan och drar filten runt mig. Harry ler mot mig och jag ler lite tillbaka. Tillslut hoppar jag närmre honom och delar med mig av filten. Han drar den runt sig och sätter sig närmre för att vi ska få plats. Det är mysigt, faktiskt. Varje gång det händer något läskigt pressar jag ansiktet mot Harrys axel. Det får honom att skratta, vilket får mig generad. Han lägger armen om mig och jag kollar mot teven igen.

 "This is so creepy" mumlar jag och Harry skrattar.

 "It's a really good movie" säger han och jag fnyser.

 "It's fucking scary!" utbrister jag och pressar ansiktet mot hans axel igen.

Harry bara skrattar åt mig. Jag rodnar lätt och bara väntar på att filmen ska ta slut...

När eftertexterna börjar rulla andas jag ut. Jag kollar klockan för att märka att den bara är kvart i tio.

 "What do you want to do?" frågar jag Harry och lutar ryggen mot armstödet på soffan.

 "Doesn't matter" säger han och lyfter upp mina fötter i hans knä.

 "We can..." börjar jag, en kommer inte på något.

Harry skrattar och jag ler svagt. Jag känner hans blick på mig och jag kollar generat ner i soffan. Varför får han mig så osäker? Vad betyder han för mig egentligen? Han betyder mycket, det vet jag. Men hur mycket gillar jag honom då? Som en vän? En bästa kompis? Eller mer än det?

 "What are you thinking about?" frågar Harry mjukt.

 "Nothing" svarar jag fort och han höjer ögonbrynen.

 "Alright..." säger han tveksamt och jag skrattar till.

 "What do you want to do?" frågar jag igen och han suckar lite.

 "We can go out for a walk?" föreslår han och jag nickar.

 "Let me change first" ler jag och han nickar.

Jag joggar upp till mitt rum och drar på mig ett par ljusa jeans, ett svart linne och en beige cardigan. Sedan flätar jag mitt hår och borstar på lite puder i mitt ansikte för att sedan skutta nerför trappan. Harry står i hallen och väntar. Han ler mot mig och jag ler tillbaka. Jag knyter mina Converse och tar sedan mobil och nycklar. När vi gått ut låser jag dörren och vi börjar gå. Harry stoppar händerna i fickorna och går med huvudet sänkt. Jag kollar upp mot stjärnhimlen och ler svagt.

 "Have you ever missed someone so much you think you might die?" frågar jag helt spontant.

 "Yes, it hurts, but it gets better" säger han och ser på mig. "Who is it?" frågar han lent och jag kollar ner i marken.

 "My best friend, he, uhm..." säger jag och kollar upp på honom med tårar i ögonen. "He's in Thailand and I don't know when he comes back. Last time, he were there for a year and I really died inside, I don't want to go through that again" viskar jag och känner en tår rinna nerför kinden.

 "Tell me about him" uppmanar han och vi sätter oss på varsin gunga i parken.

Jag börjar berätta allt om Chris. Om vad vi gjorde som små, om våra intressen, om allt. Våra minnen. Harry lyssnar intresserat hela tiden, utan att avbryta. Han lyckas få mig att tänka på Chris, men utan att gråta. Att istället tänka på allt roligt vi gjort och hur kul det ska bli när han kommer tillbaka.

 "He sounds like a good guy" ler Harry och jag nickar med ett stort leende.

 "He's really sweet" ler jag och han ler tillbaka.

 "I should get home, before it gets too late" säger han och reser sig upp.

 "Okay" säger jag och vi börjar gå tillbaka till hem igen.


Harry's Perspektiv


Hennes vackra leende... Hennes vackra hår... Allt med henne är fantastiskt. Hon är så snäll, omtänksam och så söt! Hon är perfekt. Jag vet, ingen är perfekt, men hon är perfekt... för mig. Vi har inte känt varandra länge, bara några dagar, men jag känner redan något för henne, men jag vill inte gå för fort fram. Hon känner säkert inte samma sak för mig, hon ser mig säkert bara som en vanlig kille. Vilken kille som helst.

Jag kollar på henne i smyg medan hon berättar om... Okej, för att vara helt ärlig så lyssnar jag inte så mycket. Eller, jag lyssnar på hennes röst, men inte på vad hon säger. Hennes läppar rör sig fort och ett leende finns i mungiporna. Hennes ögon gnistrar och flyttar sig mellan marken och himlen. Plötsligt stannar hon. Jag stannar också och ser på henne. Hon flinar mot mig och höjer ett ögonbryn.

 "I can see that you're looking at me. And to be honest, it's creepy" säger hon och skrattar.

 "Sorry" säger jag generat och kollar ner i marken.

 "Let's go" säger hon och tar min hand för att sedan börja skutta ner längst gatan.

Jag skuttar skrattandes bredvid henne och snurrar runt henne. Hon håller på att snubbla, men jag håller henne uppe. Hon skrattar högt och jag ler stort. Hon slutar skratta och ser bara in i mina ögon. Utan att tänka lutar jag mitt ansikte mot hennes. Först gör hon inget alls, men sedan drar hon sig sakta undan.

 "Uhm... We should get going" säger hon tyst och jag nickar.

Resten av promenaden hem är tyst. Ingen säger någonting. Turligt nog så är det inte långt hem till henne. Bredvid min bil står nu en stor, svart Range Rover. Alyssa vänder sig mot mig och stoppar händerna i bakfickorna.

 "Bye Harry" säger hon och är på väg att gå, men då drar jag in henne i en kram.

 "Bye Alyssa" viskar jag och släpper henne sedan.

Hon går emot dörren, vinkar en sista gång och jag kör ut ifrån uppfarten. Jag kör längst gatan, men stannar bara en bit bort för att samla tankarna.

 "You're so stupid" ryter jag åt  mig själv och ser plötsligt en tjej gå på gatan.

Hon har samma kläder som Alyssa. Då ser jag att det är hon. Hon kollar bakåt och jag ser att hon gråter. Snabbt kliver jag ur bilen och skyndar mig mot henne.

 "Alyssa!" ropar jag och hon vänder sig om igen.

Hon stannar och torkar sina tårar. Jag stannar framför henne och ser in i hennes röda, glansiga ögon. Försiktigt tar jag hennes händer och kramar henne hårt.

 "What's wrong honey?" viskar jag och hon börjar gråta igen.


****


Vad har hänt tror ni?

LuvYu

P.S snälla försök kommentera, jag spenderar så mycket tid jag kan med att skriva kapitel åt er, och jag ser ju att ni är inne och kollar på min blogg, så har ni inte 30 sekunder att skriva en kommentar? Jag vet att ni har lov, och ni förtjänar det, men det känns inte så bra när ingen kommenterar...

XoXo

 
 
Ingen bild

Sally

5 januari 2013 17:48

Du får inte göra så mot mig! I forbid you to sleep before you've posted the next chapter! Detta är helt awesome!

 
Ingen bild

Maja

5 januari 2013 17:53

Du skriver så bra! Kan inte få nog ;)

 
Ingen bild

Erica

5 januari 2013 18:00

Jättebra!! Har följt din blogg sen början och är helt kär i dina noveller, meeeer!:)

 
Ingen bild

mej

5 januari 2013 18:31

Meeeer

 
Matilda

Matilda

5 januari 2013 19:37

ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

http://beautifulsense.blogg.se

 
Ingen bild

JoJo

5 januari 2013 20:12

Såklart du förtjänar kommentarer! Let´s Go 4 It people!!! Bara shötta shötta shötta allihop!!!!!!! Haha, nä men... Okej min teori:En svart stor Range Rover, kan vara hennes föräldrar... Men! Inbrott kanske? Nä men helt seriöst! Skriv mer, måste ha, annars asså... Om du skriver nu så kanske ja kmr gå till skolan på tisdag!;)

 
novellblogg

novellblogg

5 januari 2013 23:16

SÅ HIMLA BRA!

http://gottabemeandyou.blogg.se

 
Ingen bild

Kim

6 januari 2013 00:12

Jätte braaaa!!! :)

 
sandra

sandra

6 januari 2013 14:47

Ville bara tipsa dig/er om en fanträff som kommer hållas för Svenska Directioners innan konserten den 8:e maj, 2013... Ni kan delta i evenemanget på vår facebook sida:
http://www.facebook.com/events/516401291704588/

http://www.facebook.com/events/516401291704588

 
Ingen bild

Agnes

6 januari 2013 14:56

Anledningen till att jag inte kommenterat är att min mobil har fått knäppen och det är den jag läser med, så ja... Grymt kapitel! Snälla mer idag???? SNÄLLA! Du är så grymt bra på att skriva!!!!! Xx

 
Ingen bild

Linn

6 januari 2013 17:07

Fucking underbart!

 
Michaela

Michaela

6 januari 2013 19:25

OMG!! Fangirlar sönder... Min teori är... maybe att det har hör Noel ngt dont know... så himla underbart bra!!!! MER KVINNA:D <333

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

janna

6 januari 2013 19:56

Jag tycket att dina noveller är jättebra :) jag tror att hon blev berörd av att prata så mycket om Chris. Men annars så tycker jag att det är väldigt bra :)

 
Ingen bild

:)

6 januari 2013 21:31

as braaaa !!:D

 
Ingen bild

JoJo

7 januari 2013 12:17

WILMA!!! VET DU??? Jag har en ny teori! Att, när dom är så här nära varandra, så säger ju Aly :"Uhm... We should get going" Och sen börjar ju hon gråta, efter att Harry har åkt asså, hon kanske ville kyssa honom men vågade inte, elr så var hon rädd för att Harry inte ville?! Elr så är hon bara ledsen över Chris... Men skriv nuuu!!!<3

 
Ingen bild

Alice :)

8 januari 2013 15:42

Snälla kan du nt skriva snart jag döör det är så spännande!!!!!! :)
PS: älskar dina noveller! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards