onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 2 januari 2013

8#StopComplaining

Av Wilma - 2 januari 2013 16:15

Alyssa's Perspektiv


 "Aly, this is it. You've been in bed for two weeks. Today, we're going out. So get your fat ass up from that bed!" säger Mel och jag suckar.

Hon sov kvar här igår, bara för att ge mig lite extra stöd. Det var kul, men jag kan verkligen aldrig sluta tänka på varken Chris eller Harry.

 "But I don't want to" muttrar jag och hon drar bort mitt täcke.

 "This is your schedule for today. 1. Take a shower 2. Get dressed 3. Eat breakfast 4. Get to your car and then we're going to the city" säger hon och jag suckar.

 "Do I have to?" frågar jag och hon nickar.

 "Yes, hurry up!" svarar hon och jag suckar.

Jag reser mig upp och släpar mig mot mitt egna badrum. Där inne drar jag av mig mina kläder och ställer mig i duschen och låter vattnet rinna över mig. När jag rakat mig och tvättat mitt hår kliver jag ut. Jag torkar mig och smörjer sedan in mig med body lotion. Jag sätter en handduk runt min kropp och går ut till mitt sovrum igen. Mel halvligger i min säng med ryggen emot sängstommen. Hon kollar upp från sin mobil när jag kommer ut. Jag drar på mig ett par midjehöga jeansshorts och ett löst, svart linne med ett vitt tryck på över ett par vita spetsunderkläder. Jag stoppar in linnet under shortsen och letar på ett par svarta, låga Converse. Mel blåser mitt hår och plattar det sedan. Efter att jag sminkat mig så att de mörka ringarna under mina ögon är borta och så att jag inte ser så blek ut så packar jag ihop pengar, mobil och nycklar i en handväska.

 "Ready?" frågar Mel och jag nickar.

Vi går ner till köket där jag äter ett äpple till frukost. När vi sitter vid bordet kommer Noel fram till oss. Han ser förvånat på mig och sedan på Mel.

 "How the hell did you get her up?!" utbrister han och Mel ler.

 "You know, girl stuffs" flinar hon.


Han nickar och jag reser mig upp. Mel följer med mig till hallen men när vi ska gå ut stoppar Noel mig. Han drar in mig i sin famn och jag kramar honom tillbaka.

 "I'm proud of you, sis. I'll be here for you, all the time" viskar han och jag ler.

 "Love you bro" viskar jag.

 "I love you too" viskar han.

Han pussar min kind och sedan går jag och Mel ut till min bil. Jag sätter mig bakom ratten och vi börjar köra mot stan. Melissa slår på radion och lutar sig sedan tillbaka med en lätt suck.

 "Where are we going exactly?" frågar jag och hon rycker på axlarna.

 "You can park at the mall" säger hon och jag nickar.

Jag svänger in till köpcentret och parkerar där. Vi kliver ur bilen och går mot entrén.


När klockan slår fem bestämmer vi oss för att åka till en kinarestaurang för att köpa med mat hem. Så jag kör oss dit och parkerar. Vi går in båda två och beställer mat. De säger att det skulle ta drygt en kvart, så vi sätter oss vid ett bord i restaurangen. Det är inte så många därinne, så det är ganska lugnt.

 "Hey, isn't that like... Zayn?" frågar Mel och nickar utåt.

Jag vänder mig om och ser en kille med svart hår gå utanför med en blond tjej bredvid sig. De håller händer och ler stort.

 "Yes, it is" säger jag och de går förbi fönstret.

 "Aren't you going to talk to him?!" utbrister hon och jag ser förvirrat på henne.

 "Why would I?" frågar jag och hon suckar.

 "He got Harrys number!" utbrister hon och jag himlar med ögonen.

 "I'm not going to talk to him"

 "Then I'm going to" säger hon och skyndar sig ut.

Jag ser förvånat efter henne, och precis då får jag vår mat. Jag tar emot den och går ut mot min bil. När jag låser upp den letar jag efter Mel med blicken. Hon står framför Zayn och den där tjejen. Jag lägger in maten och går runt för att sätta mig bakom ratten. 

Efter ett tag går Melissa leendes mot bilen. Hennes lockar studsar som vanligt. Hon öppnar bildörren och sätter sig. Medan hon tar på sig bältet kollar jag på henne. Hon säger inget. Jag säger inget. Jag ser på henne med ett höjt ögonbryn. Hon möter min blick och höjer ögonbrynen.

 "What?" frågar hon.

 "What did he say?" frågar jag och hon rycker på axlarna.

 "Nothing" säger hon och jag fnyser.

 "Oh right, so you just stood there looking at each other?" frågar jag och hon fnissar.

 "No, but he said nothing important" säger hon.

 "Did you get his or Harrys number?" frågar jag hoppfullt och hon skakar på huvudet.

 "No" mumlar hon och jag sjunker ihop.

 "Did you even ask for it?" frågar jag och hon blänger på mig.

 "You didn't even dare to go out and say hi, I at least did. So don't complain" fräser hon och jag höjer ögonbrynen.

Hon himlar med ögonen och kollar framåt istället.  

 


Jag suckar och startar bilen. Snabbt backar jag ut ifrån parkeringen och slår på radion. Unbreakable med Westlife spelas. Riktigt fin låt. Det är tyst hela vägen till Melissa. Jag stannar bilen på gatan utanför hennes port, men fortsätter kolla framåt. Mel kollar på mig, men säger inget. Sedan suckar hon och kliver ut. Hon smäller igen bildörren och jag kör fort därifrån. Då höjer jag volymen på radion. Allt för att slippa tystnad, även om jag är själv. Jag hatar när det är tyst. Det är så jobbigt.

När jag är hemma igen låser jag bilen och kliver in.

 "I'm home!" ropar jag och Noel kommer ut till hallen.

 "Did you have fun?" frågar han och jag nickar.

 "Yes" svarar jag kort.

 "Alyssa! Hello darling!" hälsar mamma.

 "Hi mum" ler jag och kramar henne.

Jag kramar pappa också innan jag går upp till mitt rum. Väl där slänger jag mig på sängen och suckar djupt. Livet suger ibland. Men jag tänker inte skulla på Melissa, hon har ju rätt. Det var ju jag som inte vågade. Men skulle jag gått fram till killen-jag-gillar's bästa kompis och frågat om hans nummer? Don't think so. Jag får väl leva ensam i hela mitt liv då, det kan väl inte vara så farligt. Jag kan skaffa massa hundar och katter, då är jag ju inte så ensam.

 "Sis, something's telling me that spending time with Melissa didn't help" hör jag Noel säga och han kliver in i rummet.

Han stänger dörren och lägger sig bredvid mig. Han ser på mig. Jag ser på honom. Sedan börjar jag flina, åt ingenting.

 "It's like I'm your younger sister, but I'm older" flinar jag och han skrattar.

 "Yeah, you're such a baby" retas han och jag trycker en kudde över hans ansikte.

 "I am not!" tjuter jag och han garvar under kudden.

 "Can't breathe!" hör jag honom skratta.

 "What did you say? I couldn't hear you" retas jag och han börjar kittla mig.

Jag skriker och kastar mig åt sidan. Han sätter sig över mig och fortsätter kittla mig. Jag gråter av skratt och vrider på mig i hopp om att komma loss, men det hjälper ju inte.

 "Let me go!" skriker jag och börjar garva.

 "Admit you're a baby, then you may go" säger han.

 "Never in my entire life!" tjuter jag.

Han rycker på axlarna och fortsätter kittla mig. Jag skriker och kravlar mig i hans grepp. Efter ett tag orkar han inte mer, så han slutar. Jag andas ut och lägger mig utmattat på sängen med armar och ben över sängen.

 "I so hate you" mumlar jag och han skrattar.

 "Love you too sis" svarar han.


****

 
 
Ingen bild

JoJo

2 januari 2013 17:06

Vas Happennin? Melissa blev ju typ arg för ingen andledning... Aja, skriv mer nu!<3

 
Matilda

Matilda

2 januari 2013 19:52

Tröttnar aldrig *.*

http://beautifulsense.blogg.se

 
novellblogg

novellblogg

3 januari 2013 17:39

Såååå bra!

http://gottabemeandyou.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards