onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 1 januari 2013

7#IWish

Av Wilma - 1 januari 2013 02:45

Två veckor senare...


 "Okay, now, get your fat ass up from that bed!"

Jag stönar och kisar upp mot personen bredvid min säng. Noel. Med en suck rullar jag runt på mage och trycker ansiktet i kudden. Mitt täcke ligger ifrån midjan och neråt. Solen tränger sig emellan persiennen och skiner rakt i mitt ansikte.

 "Alyssaaa, come on you lazy ass!" klagar han och slår till mig på rumpan, vilket får mig att tjuta till. "Get up, now! Or I'll get water!" varnar han och jag sätter mig trött upp och blänger på honom. "Wow, girl, you look like a mess" erkänner han och jag suckar åt honom.

 "I know" säger jag hest och himlar med ögonen.

 "I hate seing my sis like this" suckar han och sätter sig bredvid mig.

 "I'm sorry" viskar jag och han ler svagt.

 "What's wrong, Aly?" frågar han och jag suckar.

 "I don't know..." suckar jag och han lägger huvudet på sne.

 "Love? Friendship? Me?" frågar han och jag skrattar till.

 "Boys" säger jag och han håller upp handflatorna mot mig.

 "Stop. I'm not going to talk about boys with you. I'm calling Melissa" säger han och försvinner ut.

Jag suckar och lägger mig ner i sängen igen. Förra veckan åkte Chris. Han är i Thailand just nu. Njuter av solen, värmen och det turkosa vattnet. Jag saknar honom. Min bästa kompis. Min barndomsvän. Min bror... Nästan. Snart skuttar Noel in till mitt rum och hoppar upp i min säng. 

 "Mel is on her way" ler han och jag nickar sakta.

 "Alright" säger jag kort.

 "Please give me a smile" ber han och putar med underläppen.

 "Better?" säger jag och ger honom ett riktigt fake smile.

 "God, you suck on fake smiling" skrattar han och jag ger honom en mördarblick. "Sorry!" säger han och sträcker upp armarna i luften.

Jag suckar tyst och lägger mig ner igen. Noel suckar. Han pussar min panna för att sedan lämna rummet. Mitt i tystnaden hör jag att det ringer på dörren. Dörren öppnas och stängst. Jag hör röster nerifrån, men jag bryr mig inte. Ett par gröna ögon flyger runt i mitt huvud. Hans lockiga hår. Hans leende... Jag kan verkligen inte sluta tänka på Harry. Det enda som är i mitt huvud just nu är Harry och Chris.

 "Knock knock"

Jag vänder huvudet mot dörren och ser Mel sticka in sitt huvud. Hennes blonda lockar studsar på hennes axlar när hon går emot sängen. Jag suckar och sluter ögonen igen.

 "Whoaa, hold on. Don't you dare to close your damn eyes" varnar hon och jag öppnar dem igen.

 "Hello to you too" muttrar jag.

 "What happened to the attitude, girl?" säger hon och sätter sig skräddare på sängen.

 "It disappeared with Chris" suckar jag och sätter mig upp i sängen.

 "So you miss him badly, huh?" suckar hon och jag fnyser.

 "No, I don't. I just lay here without a reason" skojar jag och hon ser på mig.

 "I'm sorry" säger hon och jag rycker på axlarna.

 "It's okay, I mean, I'm not the funniest company right now" säger jag och hon ler mot mig.

 "You're always the best and funniest company, Alyssa. But Noel told me you wanted to talk boys, and as I understand, Chris is just a friend. Who is it?" frågar hon och jag kollar ner.

 "I... I don't know what I feel. But it's just that I can't stop thinking about him..." mumlar jag.

 "Who?" frågar hon nyfiket.

 "Harry" säger jag.

 "Oh, the curly boy" retas hon och jag skrattar medan jag kollar generat ner i madrassen.

 "Yeah, him" säger jag och ler svagt mot henne.

 "Aww, you're in love! It's so cute!" tjuter hon och mitt leende försvinner.

 "But I will never see him again. I don't have his number, or the other boys" säger jag olyckligt och hon ser medlidande på mig.

 "You will see him. I promise you. If it's meant to be, it will be" säger hon och jag fnyser.

 "I don't believe in fate, I thought you knew that by now" säger jag och hon ler.

 "But I do, and I say you two will meet soon" säger hon och jag fnyser.

 "Yeah, right" säger jag utdraget.

 "Oh shut up and dream a little! If you don't think positive, and actually think that you're going to meet again, then you won't meet him! Dare to dream a little, okay?" säger hon och jag lägger huvudet på sne.

 "Well, even if we met again, he doesn't like me. So what's the big deal?" påpekar jag.

 "The big deal is that you're in love! And don't say be doesn't like you. I saw how he was looking at you at McDonalds. And why wouldn't he like you? I mean, look at you! You're freaking gorgeous and so funny! He's probably crazy about you already" säger hon och jag suckar för att sedan lägga mig ner igen.

 "I wish" mumlar jag.


Harry's Perspektiv


 "Harry! We got to go now! What's taking so long?!" ropar Liam utifrån badrummet.

 "I'm coming! Chill down" muttrar jag och kliver ut.

Killarna väntar på mig i hallen. Surt tar jag på mig skor och en jacka. Sedan stoppar jag mobilen i fickan och går ut, utan ett ord till de andra. Alla går ur lägenheten och jag låser. Sedan ställer vi oss i hissen. Det är spänt. Hela tiden. För att inte nämna tystnaden. Man vågar knappt andas. Och alla vet varför.

Den senaste veckan har jag varit sur och jobbig. Som PMS för tjejer. Ingen vet varför, förutom jag. Men ingen skulle någonsin förstå, så varför ens försöka berätta? Och om de skulle förstå, vad skulle de göra åt det? Precis. Det finns inget att göra åt saken.

Allt jag tänkt på den här veckan är Alyssa. Eller, okej, jag har tänkt på henne hela tiden sedan hon blev påkörd. Jag minns första gången jag såg henne. De där skräckslagna ögonen och hennes hår som faddrade i vinden. Jag minns första gången jag hörde hennes röst. Vad är det med mig egentligen?

 "Okay, what's wrong Harry? You've been so down the last week and honestly, we're worried" frågar Louis när vi är på väg till bilen.

 "Nothing. Nothing at all, you don't have to worry" säger jag tonlöst och alla blänger på mig.

 "Seriously? Don't say it's nothing, because if it was, you wouldn't be like this. So tell us. We want to help you. We're not just bandmates, you know. We're brothers, soul brother. Best friends" säger Niall och hans ögon tindrar mot mig.

 "It's nothing... I just..." mumlar jag och suckar. "I don't know. I've been thinking really much this week. I'm just confused" säger jag ärligt.

Ingenting av det var en lögn. Jag har tänkt mycket och jag är förvirrad.

 "Thinking about what?" frågar Zayn och Louis låser upp bilen.

 "Everything and nothing" säger jag och vi sätter oss.

 "Details" ber Liam.

 

"It's Alysasa"

  

 "It's Alyssa" mumlar jag och alla spärrar upp ögonen.

 "The girl that we..." börjar Niall, men avbryter sig.

Han ser skamset ner i knäet och jag nickar sakta. Nu mår han säkert dåligt över det. Han har varit känslig på det ämnet sedan olyckan. Han har svårt att prata om det och blir alltid ledsen när det kommer upp.

 "It's okay, Niall. Everyone's alive" säger jag och lägger armen runt hans axlar. "And yes, her" lägger jag till.

 "So you... You kinda like her?" gissar Zayn och vänder sig bak.

Louis kör och Zayn sitter bredvid. Jag sitter bakom Louis, Niall i mitten och Liam bakom Zayn. Jag rycker på axlarna och möter hans blick.

 "I don't know. I just... I can't stop thinking about her" erkänner jag.

 "Call her!" föreslår Louis och ser på mig i bakspegeln.

 "I don't have her number" mumlar jag och alla spärrar upp ögonen.

 "Harry Styles, since when was the last time you saw a hot girl and didn't ask for her number?!" utbrister Zayn och alla börjar skratta.

 "I guess she makes me nervous" säger jag.

 "Aww, how cute! Young love these day" suckar Louis ironiskt och vi skrattar åt honom.

Stämningen är lättad och allt är som vanligt, nästan. Även om killarna fått mig på bättre humör så finns tanken av att jag aldrig kommer se henne igen. Alyssa, alltså. Vi kommer aldrig träffas. Nu kommer jag få leva resten av mitt liv med tanken av att min drömtjej finns där, att jag träffat henne, men att hon inte är min. Det kommer plåga mig hela tiden. Från morgon till natt. Varför frågade jag inte bara om hennes nummer? Då skulle allt vara så mycket enklare. Då skulle jag ju bara kunna ringa eller messa henne. Fast hon kanske inte ens vill umgås med mig. Jag menar, hon kanske inte ens gillar mig.

Jag lovade mig själv en sak. En sak, precis då. Jag lovade mig själv att leta reda på henne. Alyssa Campbell. Jag lovade mig själv att kämpa för henne. Att kämpa för att få henne. Jag kommer inte ge upp förrän jag vet hur hon känner. För just i den stunden - då i bilen när jag pratat med killarna, när jag mådde lite bättre - förstod jag att jag inte bara tänker på henne, jag är kär i henne. Hon finns inte bara i min härna, hon finns också i mitt hjärta.


****


Lite kort kanske, men orkar inte skriva mer nu...

Är nog den enda bloggaren som inte gjort ett inlägg för att skriva GOTT NYTT ÅR, men men, jag kan väl göra det här istället...

GOTT NYTT ÅR!

Hur var ert 2012? Har ni några nyårslöften inför 2013? Gamla nyårslöften som höll/sprack under 2012? TELL ME! Själv gjorde jag bara ett löfte iår, att inte ge upp hoppet om att få prata med killarna. Jag ska ju på deras konsert och så, men det är ju inte samma sak som att prata med dem... Jag är inte en sån som brukar göra nyårslöften, tycker det är onödigt eftersom jag alltid glömmer dem, eller så skiter jag i dem direkt...

Anywaaay... Gott nytt år och KOMMENTERA PÅ BABES!

 
 
Matilda

Matilda

1 januari 2013 03:19

Yaay, jag såg det typ tio minuter efter du skickade det :D
Lika bra som vanligt :*

http://beautifulsense.blogg.se

 
Ingen bild

JoJo

1 januari 2013 16:58

Jättebra! Och Gott Nytt År! Och nej, ja brukar inte ha några löften, elr så brukar ja som du, alltid glömma elr skita i dem! Men just vid tolvslaget så sa jag:Jag Älskar One Direction! Haha, men ja kanske ska träna mer under 2013?

 
Ingen bild

:D

1 januari 2013 18:58

så otroligt bra!!:D

 
novellblogg

novellblogg

1 januari 2013 22:19

Gott nytt år!

mera.mera.mera

http://gottabemeandyou.blogg.se

 
Michaela

Michaela

6 januari 2013 18:03

OMG... DU VI KSK TRÄFFAS PÅ KONSERTEN:) Det skulle vara awesome att få träffa dig, kmr du på fanträffen?:))))

http://www.mowie.bloggplatsen.se

Wilma

6 januari 2013 18:14

Aww, gullig du är då! Jadå, det gör jag. Kommer göra ett inlägg innan konserten och skriva vart jag står och vad jag har på mig osv :) xx

 
Michaela

Michaela

6 januari 2013 19:45

ja det hade varit awesome..:)))) annars så kan du adda mig på fb så kan vi snacka där höhö:)<3 xx

http://www.mowie.bloggplatsen.se

Wilma

6 januari 2013 19:52

Absolut! Du kan mejla mig ditt Facebook namn, om du inte vill skriva det såhär; mybieberstorys@live.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards