onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 29 december 2012

5#MellyBelly

Av Wilma - 29 december 2012 18:30

En vecka senare

Alyssa's Perspektiv


 "Chris! Give me that!" skriker jag och springer efter Chris som skrattandes håller i min mobil.

 "Nope!" retas han och ploppar på p:et.

Han fortsätter springa ifrån mig och jag springer desperat efter honom. Jag skrattar åt honom när han håller på att snubbla och ser chansen att hoppa på hans rygg, så det gör jag. Han faller ner till golvet och jag tar min mobil ifrån honom.

 "Thank you" säger jag tillgjort och ställer mig upp.

 "No problem, miss Campbell" säger han och bugar.

Jag fnittrar och niger. Vi går till köket där mamma står och lagar mat. Hon ler åt oss när vi kommer in och knuffas på skoj. Jag och Chris sätter oss på barstolarna til köksön och kollar på när mamma lagar.

 "What are you kids doing?" frågar hon och börjar skära grönsaker.

 "Nothing" säger jag och lutar hakan i händerna.

Vi går snart upp till mitt rum och jag lägger mig trött på rygg i min säng. Jag suckar och Chris sätter sig på sängkanten. Han ser ganska allvarligt ut, men jag lotsas inte märka det. Jag vill inte vara allvarligt just nu.

 "Alyssa, we need to talk" säger han allvarligt och jag sätter mig upp.

Han använder bara mitt hela förnamn när det har hänt något, eller när han ska berätta något viktigt, vilket får mig orolig. Vad har hänt? Vad ska han säga?

 "What?" frågar jag och han tar mina händer och håller dem hårt. "What's going on?" frågar jag och han får tårar i ögonen.

 "We're going back"

Hans ord ekar i mitt huvud. We're going back... Vart? Tillbaka vart? Vilka? När? Hur? När kommer de tillbaka?

 "Where?" frågar jag hest.

 "Thailand. My mum decided it" säger han och jag känner klumpen i min hals bli större och större.

 "When?" viskar jag och han ser djupt in i mina ögon.

 "Next week" svarar han tyst och jag flämtar till och låter en tår falla.

 "When are you coming back?" viskar jag och börjar gråta tyst.

 "We don't know" viskar han och smeker bort mina tårar med sin tumme.

 "I don't want you to leave" viskar jag och snörvlar till.

 "I know hun, I don't want to leave you. But I have to, I'm so sorry" viskar han och jag slänger mig i hans famn.

 "I'll miss you so much" gråter jag mot hans hals.

 "I'll miss you too, sis" mumlar han i mitt hår och jag snyftar.

Resten av dagen spenderar vi tillsammans. Vi äter middag ihop, kollar på filmer, spelar spel och bara umgås. Jag vill inte att han ska åka, men jag vet att han måste. Han vill det också.

 "What should I do when you're not here?" viskar jag när jag ligger med huvudet på hans bröst i min säng.

 "Think about me" viskar han och leker lite med mitt hår.

 "I won't stop thinking about you" svarar jag och ser upp på honom.

 "That's good, cause I won't stop thinking about you either" säger han med ett flin och jag skrattar.

Jag somnar i hans famn den kvällen. Och när jag vaknar är sängen tom. Men en lapp ligger på min kudde.

Hey, you feel asleep creepy ;) Anyway, I went home, didn't want to wake you up. I'm busy tomorrow, but I'll call you later love u xxChris

 


Jag ler och slänger lappen. Sedan drar jag på mig ett par vita, midjehöga shorts, ett blått maglinne med en knut på och ett par vita, låga Converse. Efter det sätter jag på mig lite smycken och sminkar mig sist. När jag borstat mitt hår går jag ner till köket där det ligger en lapp.

Morning kids! We know it's weekend, but we had to go to work. You'll have to cook dinner by yourself tonight! We love you Mum&Dad

Jag slänger lappen och fixar frukost. Då kommer en morgontrött Noel upp. Hans hår är rufsigt och han släpar sig själv över golvet. Han har endast på sig ett par pyjamas byxor.

 "Morning" ler jag och börjar äta.

 "Morning" muttrar han och tar frukost.

 "I'm going to Melissa today, I'll probably sleep over there, I don't know yet. But mum and dad are working so either you have to make dinner yourself or you can go to a friend" säger jag och han nickar.

 "Okay"

Han tar med sin macka till vardagsrummet och sätter på teven. Med en suck reser jag mig upp och städar efter oss. Sedan tar jag min väska och lämnar huset och sätter mig i min bil. Snabbt startar jag motorn och ringer Melissa samtidigt som jag backar ut ifrån uppfarten.

 "Hellooo miss, what can I do for you?" hör jag Melissa säga och jag skrattar.

 "Hi Melly Belly, I'm coming over, is that alright?" frågar jag och växlar.

 "Yeah, my mum is home, but we can go out, right?" föreslår hon och jag svänger höger.

 "Yep, that's alright. Be ready then, I'll be at yours in five" säger jag och lägger på.

Jag sätter på radion och nynnar med i låtarna. När jag är framme hos Melissa stannar jag utanför hennes port och trummar lite på ratten. Min blick flyger automatiskt till platsen där jag blev påkörd. Minnen spelas upp och jag är tvungen att kämpa för att flytta min blick. Varför känns det som att något saknas...?

Så fort Melissa sitter i bilen kör jag ut på vägen igen. Hon höjer volymen och vi sjunger med högt i alla låtar. När vi hör att Kelly Clarksons låt Stronger börja spelas kollar vi på varandra fort för att sedan sjunga med igenom hela låten.

 "What doesn't kill you makes you, stronger! Stronger! Just me, myself and I!" skrik/sjunger vi och Melissa sträcker upp armarna mot taket.

Jag skrattar åt henne och parkerar sedan vid sidan av en väg i stan. Vi kliver ur och börjar gå längst gatorna. Hela tiden pratar vi om allt och inget. Hon berättar om sin relation med Bryan och deras romantiska dejt. Jag har inget att berätta, som vanligt. Hennes liv är så bra. Hon har kärlek, pengar, familj och utseendet. Jag har familj och pengar, men ingen kärlek. Utseendet har jag inte heller. Men jag försöker få bättre självförtroende, tro mig, men det är svårt. Jag ser alltid alla andra som vackra, och så kollar jag på mig själv och ser en tjej som inte ens är hälften så vacker. Jag menar, kolla bara på Melissa, hon är som en grekisk gudinna. Hennes blonda lockar, blåa ögon och vackra leende. För att inte tala om henne kropp. Helt perfekta kurvor.

 "Are you even listening to me?"

Jag "vaknar" till liv igen och ser in i Melissas ögon. Hon har stannat, jag med. Hon suckar lite och lutar sitt huvud på sne medan hon kollar oroligt på mig.

 "What?" frågar jag.

 "What's wrong? I know it's something going on in your little head" säger hon och jag suckar lite.

 "Nothing, it's nothing. Just normal thoughts" lovar jag och hon ser skeptiskt mot mig.

 "Normal thoughts? And what is that suppose to mean?" frågar hon och jag suckar.

 "It means Don't worry about it, so can we please start shopping now?" ber jag och hon skrattar åt mig.

 

"Okay"


 "Okay, let's go" ler hon och krokar arm med mig igen.

Vi shoppar hela dagen, vilket är riktigt roligt. Vid fyra stannar vi på ett kafé för att ta en paus. Vid den tiden har jag köpt ett par slitna jeans, en söt topp, ett par underkläder och ett par mjukisbyxor. Jag är väl inte riktigt shopping-tjejen, inte i jämnförelse med Melissa i alla fall. Hon har köpt tre par underkläder, två par jeans, två linnen, ett par jeansshorts, en kjol och två par skor. Ja, shopping galning...

 "So... I heard Chris is back" säger Melissa och försöker få mig att prata om det.

 "Yeah..." mumlar jag och snurrar på min mugg med latte.

 "Yeah....?" säger hon och jag suckar lite.

 "He's going back next week" mumlar jag och ser ner i bordet.

 "What?! Aww, honey! But he will come back, right?" säger hon och jag nickar med tårar i ögonen.

 "Yeah" säger jag hest.

 "Then what's the problem?" frågar hon mjukt.

 "They don't know when they're coming back. And you know how much I missed him when he was gone for a year, I don't want to be that sad again" mumlar jag och möter hennes blick.

 "I'm sure you'll be alright. I'll help you, I promise" ler hon och jag nickar sakta.

 "Thank you, Melly Belly" ler jag och hon skrattar.

 "Stop calling me that, it's embarrassing" fnissar hon.

 "But it's cute" fnittrar jag.

Vi fortsätter vår shopping i två timmar, sedan går vi tillbaka till bilen. Precis när vi satt oss ringer hennes mobil. Hela hon skiner upp och hon ser bedjande på mig.

 "Can I just take this outside?" ber hon och jag höjer på ögonbrynet.

 "Bryan?" hon nickar. "Of course, but hurry up!" säger jag och hon skrattar.

Hon kliver ur bilen igen och stänger dörren. Jag sitter där i tystnaden och ser på henne när hon skrattar med mobilen mot örat. Jag ler svagt åt henne. Så söt. Jag älskar att se henne såhär lycklig. Fast jag hatar att hon inte låter mig träffa honom än. Hon tycker det är så stort att hennes pojkvän ska träffa mig, så hon vill först se så att det blir något seriöst mellan dem.

Plötsligt ser jag en svart minibuss parkera på andra sidan gatan. Jag tappar hakan. Samma bil som körde på mig... Vilket betyder Paul och One Direction. Som jag tänkt hoppar Paul ur bilen och snart hoppar killarna också ur. När han med lockigt hår hoppar ur hoppar mitt hjärta över ett slag. Vad hände...?


Harry's Perspektiv


Jag hoppar ur bilen och drar upp mina byxor lite. Sedan går jag med killarna över gatan. Då ser jag den där blondinen. Hon som var med Alyssa vid intervjun. Vad gör hon här? Är Alyssa också här? Jag börjar genast se mig omkring, men ser henne inte. Blondinen ser oss och möter min blick. Hon lägger på och stoppar mobilen i fickan för att sedan gå mot en Mercedes på gatan. Jag kollar in genom rutan och möter de där bruna ögonen.


****


Vas happenin'?! Jag tänker inte kräva kommentarer från er, inte nu under jullovet ;) Men för er som har tid och lust, ni kan väl slänga in en kommentar? Det hjälper mig i skrivandet och liksom då vet jag att det är någon som gillar det jag skriver. Jag får liksom en rush av kommentarer vilket hjälper mig att skriva. Pfft, låter helt sjukt, men det är svårt att beskriva. Men jaja... Vem vill ha nästa kapitel?! (Kanske kan få upp ett till idag, men vi får se, lovar inget) xoxo

 
 
Ingen bild

Saga

29 december 2012 19:13

MERA MERA MEEEEEEERAAAAA :D <3 xx

 
Ingen bild

Anonym

29 december 2012 20:09

Jäätteeebrrraaa!
Älskar den och tror att den kommer bli super! Hoppas du får ut en till!:):D

 
Ingen bild

Klara

29 december 2012 20:19

ÅÅÅH JA ETT KAPITEL TILL IDAG :D Jag älskar din novell! ^^ Kram!

 
Ingen bild

Jennifer

29 december 2012 20:54

Gud vad bra!!! ÄLSKAR DIN NOVELL!! ♥ xoxo

 
Ingen bild

:D

29 december 2012 21:19

skulle kunna kommentera hur mycket som helt för den här novellen är bäst haha:D

 
Matilda

Matilda

30 december 2012 03:12

<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

http://beautifulsense.blogg.se

 
Michaela

Michaela

30 december 2012 11:53

Behöver meeeeeeeeeeeeer annrs är det risk att jag avlider!!!!!;)))))

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

JoJo

31 december 2012 13:08

Och Ashley Benzon är med i spelet nu med!!! Man får bara mer och mer PLL-feeling, men who cares? Pretty Little Liars+One Direction, det kan ju bli nåt STORT! Vrf har ingen kommit på det förrut? Aja, nån måste ju komma på det, och det nu var det du! Nä nu ska ja sluta tjata om det här och skriva hur bra kapitlet var! Var bra kiptlet var!;)

Wilma

31 december 2012 14:30

Haha, ja, jag hade ju valt Lucy Hale som huvudperson, och det finns ju många bilder på henne och Ashley Benson tillsammans, så jag tänkte att det skulle vara lättare att ha de två så man kan ha en bild på båda två eftersom Alyssa och Melissa är bästa kompisar... Fattar du hur jag menar? xD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards