onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 8 december 2012

Del 41#Tired

Av Wilma - 8 december 2012 18:45

Svar ja. Det måste ta slut. Allt gick fort. Harry blev av med sina kryckor, sedan bar det av hemåt. Det är tyst hela vägen till flygplatsen. Evelina följde med till flygplatsen. Hon och Liam stod i varandras armar och pratade tyst.

"They're so cute" mumlar jag och låter Zayn slingra en arm om min midja.

"You're so cute" viskar han i mitt öra och jag flinar.

"Shut up" säger jag och han pussar min kind.

"Love you" säger han.

"Love you too" ler jag och ställer mig på tå för att sedan kyssa honom.

Snart sitter vi på planet, allihop. Jag sitter bredvid Zayn som sitter bredvid Liam. Louis, Niall och Harry sitter framför oss. Niall sitter och smaskar på godisar hela tiden, Zayn har somnat på Liams axel, Liam sover också och Louis sitter och diskuterar något med Harry. Niall sitter framför Liam, Harry sitter framför mig och Louis sitter framför Zayn.

"Niall, can I get some candy?" frågar jag snällt.

"Nope" svarar han och tar en till godis.

"Pleeeaasee" ber jag och han suckar.

"One!" varnar han och jag ställer på mig.

Jag sträcker mig över Zayn och tar godispåsen som Niall håller upp. Även om han sa att jag bara fick ta en, så tar jag tre. Sedan ger jag honom påsen och sätter mig igen. Då skriker Zayn till.

"AOUCH!" tjuter han och jag flyger upp.

"What?!" piper jag och ser ner på honom.

"You sat on my hand when it was in a wrong direction" klagar han och jag fnissar.

"There is only one direction" flinar jag och han suckar.

Jag sätter mig och han drar in mig i sin famn. Jag sitter med rumpan i hans knä och benen i mitt säte, med ryggen emot Liam. Försiktigt lutar jag min kropp mot Zayns.

"Tell me if I'm too heavy" mumlar jag och han suckar.

"I won't have to. You're not heavy" säger han allvarligt.

"Oh shut up" suckar jag och han fnissar i mitt öra.

Jag sluter ögonen och lutar mitt huvud emot Zayns typ... hals. Han lutar sin haka emot mitt huvud och slingrar armarna hårdare om mig. Aldrig har jag känt mig så trygg som jag gör i hans famn... Alltid lika mysigt och varmt och tryggt och... ja, listan är lång.

"I love you Zayn" mumlar jag, precis innan jag låter sömnen ta över.

"I love you too, babygirl" viskar han och pussar mitt huvud.

Sedan somnar jag.


Zayn's Perspektiv


Ayla somnar i mina armar. Hon blir lite tyngre, men hon är fortfarande inte tung. Jag börjar prata lite med Liam om Evenlina. Så blir det resten av resan hem. När ska landa väcker jag henne och hon sätter sig trött i sitt säte. När hon är på väg att somna igen håller jag henne vaken.

"I want to sleep" mumlar hon trött med slutna ögon.

"But we're back now, home" säger jag med ett litet leende.

När vi äntligen landat väntar vi till de flesta har gått av. Sedan reser vi på oss - minus Ayla - och börjar packa ihop våra saker. Ayla ställer sig sakta upp och tar sina saker som jag räcker mot henne. Sedan går vi på ett led ut.

Inne på flygplatsen möts vi av hundratals skrikande fans och massa paparazzis. Ayla skymmer sitt ansikte lite och jag håller hennes hand hårt. Det är massa vakter runt oss, men men kan ändå känna fansens händer på en. Det är väldigt stressande, att vara omringad hela tiden.


Ayla's Perspektiv


När vi tränger oss igenom massan känner jag någon ta tag i min arm och jag släpper Zayns hand för att skaka av den. En paparazzi.

"Leave her alone" varnar Zayn och puttar mig lite ifrån honom.

Fansen drar i mig och skriker saker åt mig, men jag ignorerar dem, så mycket det går. Zayn håller min hand hårt och jag trycker mig emot honom. Ett fan puttar till mig och jag knuffas in i Zayn som fångar mig. Då fångar en skylt in blick. En stor skylt där det står Leave Ayla! She's a total bitch! Jag får tårar i ögonen och gömmer ansiktet i Zayns axel. Han håller armen om min midja och snart är vi ute ur massan. Vid gatan är det också fullt med fans och paparazzis.

"Get in the car!" ropar en vakt och killarna skyndar mot en bil.

När jag ska hoppa in - sist - drar någon i min arm så jag dras bakåt. Snabt kollar jag bak och det blixtrar till. Fan. Någon puttar in mig i bilen och jag flyger ner i Louis knä. Dörren smälls igen och Louis hjälper mig upp i sätet.

"What happened?" frågar Zayn - som sitter framför mig - oroligt.

Jag skakar bara på huvudet och ser ner i mitt knä. Louis lägger armen om mina axlar och jag lutar mig emot honom. En gäsp flyger ur min mun och jag lutar huvudet mot Louis axel.

"Our little babygirl is tired?" frågar Louis med en tillgjord röst och jag skrattar.

"If you only knew" suckar jag och somnar igen.


Zayn's Perspektiv


"This isn't good for her" suckar jag när Ayla somnat.

"She choosed to be with you, I guess she's ready to take that chance. And, she loves you. She loves you so much, and I know that she would do whatever it takes to be with you" lovar Louis och jag stönar till.

"But it's not good for her. All the stress, and the requirements. I feel like it's my fault, and that I'm hurting her mentaly"

"You're not. Then she would have left you a long time ago" säger Liam.

Jag suckar lite och skådar min flickväns sovande ansikte. Så fin. Vacker. Fridfull. Oskyldig. En ängel från ovan. Min ängel.

Bilen stannar utanför Aylas lägenhet först, eftersom hon bor närmast.

"I'll stay at her place" säger jag och de nickar.

Jag kliver ur och börjar lyfta ur mina och Aylas väskor medan killarna väcker henne. När hon tillslut kliver ur bilen är hon halv sovande.

"Morning" ler jag och hon ser på mig under sina tunga ögonlock.

"Mhm" grumlar hon och tar sina saker.

Vi går upp mot hennes lägenhet och jag måste putta till henne för att hålla henne vaken i hissen. Direkt när vi kommer in till lägenheten släpper hon sina saker och går emot sovrummet. Jag flinar, låser dörren och går efter henne. Då har hon redan somnat i sängen. Jag skrattar till, stänger dörren och går ut till vardagsrummet. Eftersom klockan bara är fem kan jag inte lägga mig än. Så jag slår på teven och kollar på ett gammalt avsnitt av Vänner.

När klockan slår åtta ger jag upp och går till badrummet för att borsta mina tänder. Sedan går jag till sovrummet och drar av mig mina byxor och min tröja för att sedan krypa ner bredvid Ayla. Jag lägger en arm om hennes midja och drar henne nära mig.

"I love you. I really do" mumlar jag mot hennes hår, även om hon inte hör.


En månad senare


"Ayla, honeyy!" ropar jag när jag kommer innanför dörren.

"Hey babe" ler Ayla och skuttar in i min famn.

"How are you today?" frågar jag och pussar henne på näsan.

"Great, and you?" frågar hon och jag nickar sakta.

"Good" ler jag.

"Are we going now?" frågar hon och jag nickar.

"I hope you've packed" ler jag och hon nickar fort.

Vi hämtar alla väskor och hjälps åt att bära ner dem till bilen(säger att han tagit körkort). Så fort allt är inne hoppar vi in. Hon sätter sig i passagerarsätet och tar av sig skorna medan jag startar bilen. När jag backar ut från parkeringen lyfter hon upp fötterna på panelen framför henne. Jag flinar åt hennes tjocka mysstrumpor. Hon tar fram mobilen och sätter i den i sladden som leder till bilens högtalare. Sedan sätter hon på Luckiest Girl med Vinsten. Vi sjunger med igenom hela låten och sedan kommer Pumped Up Kicks med Foster The People.

Om ni undrar - som ni säkert gör just nu - så är vi på väg hem till min familj i Bradford. Mamma och pappa vill så gärna träffa flickan som gör mig lycklig. Flickan i mitt liv.

______________________________________________________________________________________


Kommentera!

Here you goo!

Det var jävligt länge sedan jag la ut ett kapitel, and I'm sorry!!! Har inte haft tid att skriva, har varken haft ork eller lust, men har en idé som kan avsluta denna fandic, men det är ett tag kvar så oroa er inte!

 
 
Ingen bild

Hilda

8 december 2012 20:33

1,Varför tog du bort ett kapitel? Du la ut ett kapitel 41, men tog bort det :/ och
2,vem kommer nästa fanfic handla om!:3

Wilma

8 december 2012 21:06

Har ingen aning om vad du pratar om... Faktiskt. Jag vet inte om det vart något fel eller nåt. Jag hade ett inlägg om min nya privata blogg, men det tog jag ju bort. Men jag vet inte :/
Jag vet inte, har inte tänkt ut det än faktiskt... Någon idé? :)

 
Ingen bild

:D

8 december 2012 21:44

otroligt braa!!:D

 
Ingen bild

Agnes

9 december 2012 10:42

Jättebra kapitel! Meeeer! Xx

 
Michaela

Michaela

9 december 2012 11:24

Awesome som vanligt Wilma:3 Fick du min kommentar på din privata blogg föresten? :)

http://www.mowie.bloggplatsen.se

Wilma

9 december 2012 15:15

Tack så mycket! Nej, faktiskt inte :/ Loggade in nyss men såg ingen kommentar
xx :)

 
Ingen bild

JoJo

9 december 2012 14:44

Åh, ja dör va bra! Och kan inte nästa fanfic handla om Louis Tha Tommo Tomlinson?<3

 
Michaela

Michaela

10 december 2012 17:20

Könstigt:// den var typ as lång om det mer känsliga inlägget, kanske får ta och skicka ett mail istället:)

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Hilda

11 december 2012 18:28

Men den dom hette SoAshamed eller nått :3 jag är säker på att du la ut den :S

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards