onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 2 november 2012

Del 28 #She'sMine

Av Wilma - 2 november 2012 13:30

Jag kliver ur duschen och sätter en handduk runt min kropp. Snabbt torkar jag mitt hår med en handduk för att sedan blåsa det. När det är tort borstar jag bara igenom det och låter det vara naturligt lockigt. Jag tar fram min necessär och börjar smörja in mitt ansikte med ansiktskräm. Efter att ha dragit några drag med mascaran på ögonfransarna går jag ut till sovrummet. Där drar jag fram ett par jeans och en grå myströja med svarta kors på.

 

"We're staying there tonight" säger Zayn och sticker in huvudet.

Jag hoppar till och lägger handen på mitt bultande hjärta. Han skrattar och går fram till mig. Han lägger armarna om mig och jag pressas mot hans bröst.

"I hate you" mumlar jag och han skrattar.

"I love you too"

Jag skrattar och ger honom en kyss för att sedan börja packa en större handväska med pyjamas, tandborste, extra kläder, underkläder och lite annat. Zayn skådar mig när jag går tvärs över rummet och jag stannar upp.

"You are looking at my ass, aren't you?" flinar jag och kollar på honom.

"Of course, darlin', what else should I be doing?" skojar han och jag slår till honom på armen.

När jag är klar tar jag med min väska ut till hallen. Sedan ställer jag mig vid fönstret och kollar ner på gatan, i väntan på att få se Louis bil. Zayn kommer och vi tävlar om vem som först ser bilen.

"I SEE IT!" skriker vi samtidigt.

"I said it first!!" tjuter jag.

"No I did!" säger han.

"No you didn't!" skriker jag och han skrattar åt mig.

Han lyfter upp mig på sin rygg och jag skriker. Jag slår på hans rygg för att få honom att släppa mig, men istället slänger han ner mig på soffan. Han sätter sig på min midja och börjar kittla mig.

"NO! STOP IT!" skriker jag och vrider mig av garv. "I CAN'T BREATH!" skriker jag och han slutar snabbt.

Han ler mot mig, böjer sig ner och kysser mig. När han ska dra sig tillbaka tar jag tag i hans nacke och trycker honom närmre mig. Han ler mot mina läppar och låter sina händer glida ner på mina höfter. Precis när han ska lyfta upp mig stoppar jag honom och läpper fingret på hans läppar.

"They are waiting" flinar jag och han suckar.

"Later" ler han, kysser mig och tar mig sedan till hallen.

Jag drar på mig ett par låga kängor med klack och en grå mössa. När båda är klara går vi ner till entrén. Då kommer jag på att jag glömt väskan, så jag vänder och springer upp till lägenheten igen. Jag tar upp den och springer ner igen.

"That ass!" skojar Harry när jag öppnar bildörren.

"Shut up perv" flinar jag och Zayn drar upp mig i hans knä och slingrar sina beskyddande armar runt min midja.

"She's mine, Harry. Find another one" ler Zayn och jag ler svagt.

"Don't be so jealous" flinar jag och Zayn skrattar.

"You're mine, only mine. I don't like sharing" ler han och jag kysser honom snabbt på munnen.

"I know you don't, baby boy" säger jag och petar honom på näsan.

Alla skrattar och Zayn kramar mig hårt. När vi är framme kliver alla ur och Zayn tar min hand såfort han ser de få papsen utanför. Men jag ler lite och tar bort handen.

"Weren't we suppose to wait?" viskar jag och han ser på mig.

"Right" säger han och vi går lite längre ifrån varandra.

Louis kommer fram och tvingar mig hoppa upp på hans rygg. Jag hoppar upp och skriker till när han börjar snurra och hoppa runt.

"Louis!!" tjuter jag och han ramlar ner på marken, men mig under sig.

Jag flämtar till och tappar andan, men jag får snabbt tillbaka den. Louis reser sig upp och sträcker fram handen mot mig.

"Thanks for that" flinar jag och drar ner honom på marken.

Han tjuter till och jag reser mig snabbt upp. Sedan springer jag mot de andra som står vid entrén. Jag rusar in och ställer mig bakom Niall. Han skrattar åt mig och lägger armen om mina axlar. Jag ser på Zayn som ser lite sorgset på mig. Då går jag direkt fram till honom.

"What's wrong baby boy?" frågar jag och lägger armarna om hans midja.

"Nothing" säger han och tvingar fram ett leende.

Jag suckar lite, men låter det vara. Om det var något som var fel skulle han berätta, eller hur? Vi tar hissen upp och stannar utanför en dörr med namnet PAYNE på. Liam går fram och låser upp. Där inne är allt redan fixat. I soffan är det fullt med filtar och kuddar och nedanför soffan ligger flera madrasser.

Jag kollar runt i lägenheten medan de andra sätter sig i vardagsrummet. När jag kommer tillbaka till vardagsrummet sitter Zayn tyst i soffan medan de andra brottas på madrasserna. Liam ser honom och sätter sig bredvid honom.

Jag stannar bakom en vägg och lyssnar.

"What's wrong?" hör jag Liam säga.

"Nothing" svarar Zayn.

"Then why are you just sitting here?"

"I'm not in a mood" säger han, reser på sig och går förbi mig - som står bakom en vägg - och går till Liams sovrum.

Då går jag efter honom och ska precis gå in i rummet när han stänger dörren. Med en suck lägger jag handen på handtaget för att öppna, men den är låst.

"What's wrong, Zayn? Talk to me, please!" säger jag högt för att han ska höra.

"Just go"

"Have I done something?" frågar jag med gråten i halsen.

"You should know that yourself" ryter han.

"Zayn, please..." viskar jag och börjar gråta.

Tanken av att han är sur på mig får mig att brista. Tanken av att jag sårat honom äter mig inifrån. Men vad är det jag har gjort? Varför är han sur?

"Just go away!" utbrister han och jag sjunker ner på golvet med ryggen mot väggen.

Liam kommer mot mig och sätter sig framför mig. Han kramar mig hårt och jag börjar gråta mer. Han håller om mig hårdare och jag börjar skaka.

"I don't know what I've done!" gråter jag.

"I'll go talk to him" säger han och torkar mina tårar. "Louis!" ropar han.

Louis kommer fram till oss och ser oroligt på mig.

"What's going on?" frågar han och Liam ställer sig upp.

"I'm going to talk to Zayn, can you take her to the living room?" frågar Liam och Louis nickar.

Louis hjälper mig upp medan Liam börjar knacka på dörren in till Zayn. Louis lägger armen om mig och hjälper mig till soffan. Niall och Harry ser oroligt på mig, men jag bryr mig inte så mycket. Louis och Harry bäddar ner mig i soffan under en filt medan Niall fixar te.

"What have I done?" viskar jag och Louis stryker bort hår ur mitt ansikte.

"It will be okay, hun" ler han och jag snyftar.

______________________________________________________________________________________


Kommentera!

Drama var det ja! Kommer nog skriva mer direkt!

LuvJaa

 
 
Ingen bild

Agnes

2 november 2012 15:08

Så bra! *dansar runt på golvet* (wierd, jag vet!) Och ja, börja skriv NU! Kom igen nu!!!!!!!! Skriv skriv skriv!

 
Ingen bild

JoJo

6 november 2012 19:40

Bäst kapitel asså!!! O typ ÄLSKAR outfiten!<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards