onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2012

Kapitel 61

Av Wilma - 15 augusti 2012 14:30

Efter några timmar på stranden bestämmer vi oss för att gå på stan en kortis eftersom det är för tidigt för middag. Så vi åker hem en snabbis för att byta om och så innan vi går till stan.

 "What do you think about this one?" frågar jag och håller upp en vit/beige spetsklänning framför min kropp.

 "Awesome. Try it" ler Liam.


Den korta shoppingturen slutar med sju nya klädesplagg i min garderob och ett par nya Jeffrey Campbell.

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=56329895

Liam åker hem till sig och jag stannar hos mig för att göra mig i ordning. Snabbt hoppar jag i duschen och rakar mig snabbt. När jag är klar sätter jag en handduk runt kroppen för att börja blåsa mitt hår. När det är klart drar jag på mig min nya, vit/beigea klänning och sätter upp mitt hår i en tofs. Sedan lockar jag tofsen till hollywood lockar. Sminket blir naturligt: ljus ögonskugga, lite eyeliner, mascara, lite ljust läppstift, puder och lite rouge. Sedan tar jag ett par svarta pumps, några armband och örhängen med fjädrar.

När jag är klar lägger jag ner mobil, nycklar, mobil och lite smink i en svart märkesportmonnä. Då knackar det på dörren. Snabbt öppnar jag och ser Liam stå där med gråa finbyxor, vit shorta och en grå väst. Riktigt snygg som vanligt! I handen håller han en röd ros.

Han ler stort mot mig och räcker rosen emot mig.

 "Aww, thank you Liam!" ler jag och kysser honom snabbt innan jag går till köket för att sätta rosen i en vas med vatten.

 "You look amazing" berömmer han och kramar mig.

 "I can definitely say the same" ler jag och han pussar min kind.

 "Ready to go?" ler han och jag nickar.

Vi går armkrok ner till en svart limmo och jag ser ängsligt på honom. Han ler och håller upp dörren åt mig. Vi hoppar in och den börjar åka.

 "Really?" säger jag och kollar runt i den lyxiga limmon.

 "Yepp" ler han stolt.

Vi stannar... Någonstans, och Liam tar min hand direkt när vi kliver ur bilen. Det finns några paps där, men inte många, så vi kommer utan problem in till den lyxiga restaurangen. Vi sätter oss vid ett litet enskilt bord längst in i restaurangen. Vi beställer mat och medan vi väntar möts våra blickar.

 "You look really amazing" säger Liam igen och jag ler generat.

 "Thank you Liam" ler jag och han pussar min hand.


Efter middagen tar han med mig ner till stranden. Vi går i solnedgången och pratar och skrattar. Liam börjar berätta något jag inte riktigt lyssnar på. Jag kollar bara på hans ansikte. Kvällssolen lyser rakt i hans ansikte och hans ögon tindrar. Han kollar på mig och stannar. Han slutar prata när han märker att jag inte lyssnar. Vi ställer oss mitt emot varandra och han tar mina händer.

 "I want to ask you something" säger han lite nervöst.

 "Okay" säger jag och ler lite försiktigt.

 "Uhm... You know I love you. And I think and hope you love me back. And we've been together for a while. Yeah, we had our up and down times, but our love was so strong, so we made it trough. We found our way back to each other" börjar han och jag ser rakt in i hans ögon.

 "I do love you" bekräftar jag och han ler.

 "Good. And what I want to ask you is..." säger han och går ner på knä.

Snabbt lägger jag handen över munnen och känner ögonen tåras. Mina ben börjar skaka och Liam plockar fram en röd sametsask ur innefickan på sin väst. Han öppnar den och jag ser en stor silverring med massa diamanter på. Så vacker!

 "Would you make me the honor and marry me?" frågar han och jag känner tårarna börja rinna.

 "Yes!" tjuter jag och han ler stort.

Han sätter på mig ringen och ställer sig upp. Jag granskar ringen med tårar rinnandes nerför mina kinder och ser sedan upp på Liam.

 "I love you so much!" gråter jag och kramar honom hårt.

 "I love you too, more than anything" viskar han och kysser mig hårt och passionerat.

Vi ler stort mot varandra och börjar gå mot vägen igen, med händerna hårt slutna i varandras. Vi sätter oss i limmon igen och jag lutar mig mot Liam. Min blick granskar ringen och jag ler för mig själv. Liam håller om mig hårt och pussar min kind gång på gång.

När vi står i min lägenhet med händerna i varandras ser jag upp på honom.

 "Are we moving together now?" frågar jag försiktigt och han ler.

 "If you want to" ler han.

 "Of course" säger jag och kysser honom.

Han besvarar den och lägger händerna på min midja. Hans tunga glider in i min mun och han rör sig mot sovrummet. Snart ligger jag i sängen med Liam över mig. Våra kläder åker av snabbt och han ser frågandes mot mig. Jag ler stort och kysser honom hårt som var på hans fråga...

Efter en stund ligger vi bredvid varanda och flåsar lätt.

 "Goodnight babe" säger Liam och kysser mig en sista gång.

 "Night" svarar jag trött och somnar bredvid min fästman.


Nästa morgon ringer jag runt till Anna, Kar, Marvin, Tristan och Nathan för att bjuda in dem på middag. Liam berättar att killarna inte heller vet något, så vi ringer hit dem också. På dagen slappar vi bara i soffan och kollar på film, men sedan fixar vi oss lite för att sedan börja laga mat.

 "I love you" viskar Liam och lägger händerna på min midja när jag skär gurka vid bänken.

 "I love you too" viskar jag.

Vid sex tiden kommer alla och vi sätter oss ner för att äta. Alla har kul och skrattar. Än har ingen märkt min ring, vilket var bra. När allt är diskat sätter vi oss i vardagsrummet och jag ser lite på Liam som nickar.

 "Ey, we need to tell you something" säger Liam och ställer sig upp.

Han drar upp mig och vi ställer oss framför alla. De ser förvirrat på oss och lite på varandra för att se om någon vet, vilket de inte gör.

 "We're getting married" säger jag glatt och håller fram min hand för att visa ringen.

 "What?!" utbrister alla i munnen på varandra.

Anna, Kar, Nathan, Tristan och Marvin flyger upp och kramar oss. Tjejerna diskuterar ringen, men jag kollar på killarna som fortfarande sitter kvar i soffan. De ser lite på varandra och jag kan inte säga om de är glada, ledsna, arga eller besvikna.

 "What's wrong? I thought you liked Ellinor" säger Liam och ser lite besviket på dem.

 "We do. She isn't the problem. But... What will the magazines say? You had a open relationship with Danielle just a week ago" förklarar Louis och jag sväljer hårt med blicken i golvet.

 "I don't care. I love her, and I will marry her" säger Liam hårt.

 "Have you ever thought about how this will influence Ellinor?" frågar Harry.

Liam tystnar och släpper min hand sakta. Jag sluter ögonen och suckar tyst. Såklart ska det komma problem på vägen. Tänk om Liam inte vill gifta sig med mig nu? Tänk om han tar tillbaka ringen och sticker igen? Vad händer då? Om han ångrar sig?

Jag fingrar med ringen och funderar på att ge honom den, istället för att han ska behöva be om att få tillbaka den, men jag låter bli.

 "Ellinor, come" säger Kar och tar min hand.

Hon drar med mig till sovrummet och efter oss kommer Anna, Marvin, Nathan och Tristan. Kar sätter sig på sängen med mig framför.

 "What if he changes his mind?" viskar jag hest.

 "He won't" säger Anna bestämt. "Then I'll kill him" säger hon och jag låter en tår falla.

Vad händer nu?

-----------------------------------------------------------------


Kommentera!

Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska byta till blogg.se eller inte, men vi får se! Love you guys!


 
 
Ingen bild

Nada

15 augusti 2012 15:58

Så himla bra!! :)

 
Ingen bild

Ylva

15 augusti 2012 17:50

Ett till idag?? SNÄLLA!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards