onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2012

Kapitel 43

Av Wilma - 2 augusti 2012 00:45

LYSSNA SAMTIDIGT


Niall


 "No!! Niall! You're cheating again!!" utbrister Louis med en ljus röst.

Jag skrattar högt och kastar kontrollen till Zayn innan jag svarar Louis.

 "Sorry man, I think that... You just have to admit that I'm better than you on this" flinar jag och Harry ger mig en high five.

Det ringer på Harrys mobil och han går iväg för att svara. Han försvinner in till badrummet i mitt och Zayns hotellrum medan jag kollar på Louis och Zayn som spelar. Zayn leder. Om ni undrar så spelar vi FIFA, som vanligt.

 "Wait, calm dowm. He's right here" hör jag Harry säga och sedan steg.

Jag kollar upp och ser honom räcka ut mobilen mot mig. Förvånat tar jag den, lägger den mot örat och hör direkt Liams höga gråt. Snabbt går jag till badrummet och stänger dörren.

 "Liam, what's wrong?" frågar jag direkt, oroligt såklart.

 "I don't know what's wrong with me! Why did I do it?! Niall, please help me!" gråter han och jag stelnar till.

 "What exactly did you do?" frågar jag snabbt.

Han börjar berätta allt. Om hur de började bråka och om att han skyllde på henne, även om det egentligen var hans fel.

 "Did she brooke up with you?" frågar jag hastigt.

 "I don't know Niall! Please can you call her? She can do anything!" gråter han och snyftar.

 "Of course I will, but Liam, listen to me. Go straight to your apartment and go to bed, okay?"

 "But all my stuffs is at her place" snyftar han.

 "You can get them tomorrow, alright? Call me later, I'll call Ellinor now" säger jag och lägger på.

Snabbt går jag ut för att ge Harry sin mobil och ta min. Killarna frågar vad det är som har hänt, men jag säger bara att de ska vänta, eftersom jag måste ringa Ellinor. Den här gången sitter jag kvar i soffan med de andra. Signalerna går. Till sist kommer jag till telefonsvararen.

 "Hello, this is Ellinor Stanleys phone. I'm really busy right now, so leave a message at the tone and I'll call you right back!"

 "Hello Ellinor, it's Niall... Please call me as soon as you get this. I heard what happened. I want to help you! Love you" säger jag och lägger på.

Jag skickar massa meddelanden till henne och ringer flera gånger, men hon svarar inte. Tänk om något har hänt? Tänk om hon har gjort något farligt...? Tänk om hon har skadat sig själv...?

 "Niall, tell us what's going on, please" ber Louis och jag suckar, men börjar berätta allt som Liam sagt, i detalj!


Ellinor


Med tårar strömmande nerför mina kinder slänger jag igen dörren och låser den efter mig. Sedan stormar jag fram genom lägenheten till mitt sovrum. Frustrerat och ångestfullt skriker jag och drar händerna genom håret. Rycker lite lätt i det. Sedan kastar jag täcket och alla mina kuddar på golvet. Slänger runt dem och faller meningslöst ihop på golvet.

Varför är livet så meningslöst? Varför måste måste allt vara så komplicerat? Kan allt inte bara vara enkelt? Kan allt inte bara funka som rinnande vatten.

Plötsligt vibrerar min mobil i hallen. Med trötta steg går jag efter den. 13 nya röstmeddelanden, 53 nya olästa meddelanden, 16 nya missade samtal

Jag lyssnar på alla röstmeddelanden och hör Nialls röst, samt Louis, Harrys och Zayns. Meddelandena är från allihopa. Till och med Liam. Ungefär tio av dom är ifrån Liam, resten är ifrån de andra killarna. Men jag orkar inte ringa upp. De har säkert pratat med Liam och han har säkert slängt ihop en lögn så jag ska få allt skäll. Så vi ska förlora kontakten helt, precis som han vill. Jag orkar inte bli utskälld nu. Inte inatt. Imorgon, kanske.

Jag lägger mig i sängen med endast underkläder och en stor, grå t-shirt med svart NewYork tryck. Blicken är fäst ut genom fönstret. Stjärnorna lyser starkt, men månen lyser starkare. Den är smal inatt. Mindre än halv. Vacker. Som vanligt.

Hur trött jag än är så kan jag inte sova. Tårarna har torkat på mina kinder och hela jag är helt torr på insidan. Allt är slut. Mina tårar. Min energi. Nu när Liam är borta kommer det inte vara något kvar av mig. Jag kommer falla tillbaka i samma gamla spår som innan. Kanske kan jag försöka få tillbaka jobbet hos John. Försöka glömma Liam.

Kanske var vi inte menade för varandra, Liam och jag. Kanske är han inte den rätta. Men varför känns det så rätt när jag är med honom? Varför måste han göra mig så jävla lycklig?

Efter två timmar är klockan halv tre på natten. Mobilen plingar ibland, inte lika ofta som för några timmar sedan. Men jag tröttnar. Så jag tar upp den och skriver ett SMS till Niall.

Stop texting. I'm fine. Stop worry so much skriver jag och trycker på den gröna knappen där det står skicka.

Direkt efter får jag svar.

Promise to call me tomorrow, we really have to talk skriver han.

Nervositeten stiger, men jag svarar ändå.

Look, I know that you're mad at me for 'hurting Liam', but all wasn't my fault. And if you're mad at me, tell me and then leave me, because I can't handle this anymore

Nervöst lägger jag mobilen bredvid mitt huvud på kudden och ser ut genom fönstret igen. Jag saknar redan känslan av trygghet. Värme. Sällskap.

Plötsligt plingar min mobil och jag får en seriös hjärtattack.

Mad at you? No! No one is mad at you Ellinor. We're all just worried about you

Jag ler lite och stänger av mobilen. Sedan kryper jag ner under täcket och försöker somna.


Den natten vaknar jag minst tio gånger. Men snart blir klockan i alla fall sju. Fast jag har inga planer på att gå upp. Istället sätter jag på en film. 10 Saker Jag Hatar Med Dig(översatt titel, engelsk film) kommer först. Jag kryper ihop i sängen och slår på mobilen snabbt. Efter den blir det Taken. När klockan blir två tar jag upp mobilen och ringer Niall. Lite orolig är jag. Tänk om han är sur? Men jag saknar hans trygga röst.

 "Ellinor? Thank God, you're okay!" pustar han ut och jag ler lite.

 "I told you not to worry" säger jag och ser ut genom fönstret. Regn. Yippi.

 "Sorry, I couldn't sleep. How are you, seriously?" frågar han och jag suckar.

 "I'm really happy! Yaay..." säger jag ironiskt och han suckar.

 "Ellinor, I want you to be serious now. Really serious" säger han och jag känner gråten i halsen.

 "I feel like shit! I made this shit happen! And even though I wrote it's not only my fault, it is! Liam was just trying to help me and protect me! He isn't the problem here: I am! And it hurts so bad to know that I hurt him, but I won't take him back. Because I know that I maybe can hurt him again, and that is something I hate. I don't want to see him hurt Niall!" gråter jag och jag hör honom snyfta lite själv.

 "This isn't just your fault. It's both of you. You were right about the privacy, but he was right about this whole famous world. If you choose Liam, you also have to live with the consequences. And I talked to him yesterday. Yes, he was crying. But all he said was kind of: I'm so worried about her, she can do anything, what if she does something bad, what have I done and stuffs like that. So he's just worried about you. And, I may have told him to come to your apartment to get his stuffs. Even though it hurts to say this, but I think you two may need a paus" säger han och jag flämtar.

 "When is he coming?!" frågar jag, precis då knackar det på dörren. "Niall!" tjuter jag och han snyftar lite.

Vi lägger på och jag drar på mig ett par mjukisar. Medan jag rusar mot hallen sätter jag upp mitt hår i en slarvig bulle på huvudet. Sakta öppnar jag och möter Liams rödgråtna ögon.

 "I'm just... Uhm... Going to get my stuffs..." mumlar han tyst och jag flyttar på mig.

Han släpar sig in och går till sovrummet. Någon stund senare kommer han tillbaka och går ut. Men hindrar mig från att stänga dörren.

 "I'm sorry, Ellinor" säger han.

 "Me too" säger jag och smäller igen dörren.

Snabt låser jag och springer till sovrummet. Fan, jag hatar det här...

----------------------------------------------------------


Kommentera!

Well... Andra kapitlet ikväll/inatt... Sista för inatt i alla fall! Jag ska försöka få det här att bli ett långt drama som håller sig länge ;) hahaha, känner mig lite ond faktiskt... men aja,

love yall

gnight

 
 
Ingen bild

Emma

2 augusti 2012 09:48

NOVELLEN ÄR GRYM OCH LIKASÅ UPPDATERINGEN, DU är bäst!!

 
Ingen bild

JoJo

21 augusti 2012 18:34

Ja, fortsätt med draman! Det ska hålla i sig LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE!<3 O JA GILLAR KAPITLET(SOM ALLTID!<3)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards