onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 27 juni 2012

Kapitel 18

Av Wilma - 27 juni 2012 13:43

Jag vaknar av att Liam kysser mig mjukt på läpparna. Trött öppnar jag ögonen och möter hans gulliga ögon. Han ler mot mig och jag ler lite tillbaka.

 "We're about to land" ler han och jag ler tillbaka.

Zayn sover fortfarande, så jag petar på hans axel. När han inte reagerar upprepar jag hans namn ett... x antal gånger. Efter ett tag märker jag att det inte kommer funka, så jag petar på hans kind istället.

 "Zayn. Zayn. Zayn. Zayn" säger jag samtidigt.

Niall börjar asgarva och jag ler mot honom. När jag lutar mig emot Zayns öra drar jag in luft för att skrika.

 "ZAYN! WE'RE CRASHING!" skriker jag och han flyger upp.

 "WHAT?!"

Alla börjar asgarva och jag ler lent mot honom. HAn ger mig onda ögat och börjar kittla mig.

 "NO!" skriker jag och börjar asgarva. "Liam!! Help me!!" skriker/skrattar jag och han ser ont mot Zayn.

 "Let her go!!" utbrister han dramatiskt, och ironiskt.

Zayn skrattar och sätter sig ner igen. Alla spänner fast sig och jag fattar tag om Liams hand. Jag hatar att flyga, men mest att landa. Liam märker att jag klämmer hans hand riktigt hårt och jag ler oskyldigt mot honom.

 "I don't like flying" erkänner jag och han fnissar.

 "You know what? That's so cute" ler han och kysser mig hårt. "I won't let anything happen to you" viskar han och jag kysster honom igen.

 "Okey guys, we got that you love each other, but we have a child here" säger Harry och lägger handen för Nialls ögon.

Alla skrattar och Niall biter Harrys hand.

 "AOUCH! Bad boy, bad boy Niall" bannar han och alla skrattar.

 "Sorry daddy" flinar han och ser på Louis. "Mum! Dad is mean to me!" säger han och vi fnissar.

 "Harreh?! Really?! How can you be so mean to this little baby?" tjuter han och tar tag om Nialls kind och gör något ljud.

Plötsligt dunsar det till under oss och jag stelnar till. Men när jag märker att vi är på marken fattar jag att vi har landat.

 "Okey, so, our busses is on the parking lot,and there will be a thousands of fans here waiting for us. So, to you boys, you can't write any autographs or taking photos. Just smile, wave and just pass through, alright?" säger Paul som ställer sig framför oss.

 "Why not?" frågar Liam sorgset.

 "That would be a risk. It can be dangeres to you, and for Ellinor. And for you, honey, stay close to Ben, one of our bodyguards. He's waiting outside the plane. We're all going to stick together and no one can go closer the fans than the guards are saying, do you get it?"

 "Yes!" säger alla samtidigt och jag tar Liams hand.

Vi går ut från planet där minst sju livvakter står. Vakterna har satt upp staket för en gång och bakom staketet på båda sidorna är det proppat med fans. De skriker högre när vi kommer och killarna stannar i trappan för att vinka. Själv släpper jag Liams hand och går ner för trappan.

 "Hi! I'm Ben" säger en livvakt och ler mot mig.

Han är långt, lite kraftig och ser riktigt snäll ut.

 "Hi, Ellinor" ler jag.

 "Stick as close to me as you can, okey? We don't know if any fan will get to you in the airport. We couldn't get any fence there, so it will be full" säger han och jag nickar.

Killarna kommer och vi går emot flygplatsen. Just då behöver vi inte gå så nära varandra eftersom vi har plats att gå på utan att bli skadade av fansen. Liam kommer fram till mig och lägger armarna runt mig bakifrån. Han kysser mig på halsen och jag lägger mina händer på hans. Han pussar min kind innan han ställer sig bredvid mig och tar min hand.

Fansens skrik är öronbedövande, verkligen. Riktigt irriterande, men ändå så gulligt.

När vi kommer in till flygplatsen går alla i en ring. Killarna, jag och Paul i mitten och alla livvakter runt om. Fansen sträcker armarna emot oss för att röra killarna, men de går med sänkta ansikten. Jag går emellan Liam och Harry med Niall framför mig och en livvakt bakom. Liam tar m in hand och kramar den hårt.

 "I don't want to lose you" viskar han i mitt öra och jag nickar.

Jag går så tätt intill honom som möjligt och snart är vi ute ur flygplatsen. Där står tre bussar uppradade.

 "Okey, so all of you are going to sleep in that buss over there" säger Paul och pekar på den i mitten.

Vi nickar och går dit.

 "And hey!" ropar han precis innan vi går på. "Don't turn of your phones!" ropar han och alla nickar.

 "Wow..." mumlar jag när vi kommer in.

Killarna går vant in och letar på deras sängar. Längst bak är det en liten korridor med sängar på sidorna. Inbyggda dubbelsängar med en gardin man kan dra för. Riktigt mysigt faktiskt!

 "But hey, where is our stuffs?" säger Niall och vi ser på varandra.

Då knackar det på dörren och flera män kommer in med alla våra väskor. Vi tackar och turas om att packa in sina grejer i de tre garderoberna eftersom det är ganska trångt. Två stycker delar på en garderob, så jag och Liam delar. Vi packar upp tillsammans och lyssnar på killarna ute i soffan.

 "Are you excited?" frågar han och jag nickar.

 "It will be so much fun" ler jag och han ler stort emot mig.

 "So... Where am I going to sleep?" frågar jag när jag kommit till mina sängkläder.

 "There" säger han och pekar på sängen längst ner till vänster.

 "And where are you sleeping?" frågar jag och han pekar på samma säng.

 "If it's okey for you, we can sleep in the same bed" säger han och jag nickar med ett stort leende.

 "I love you" ler jag och lägger armarna om hans midja.

 "I love you to" ler han och lägger armarna om mig.

Vi lutar oss emot varandra och kysser varandra. Han har ena handen på min kind och andra på min midja. Jag lägger händerna på hans nacke och besvarar kyssen, om och om igen. Den blir mer och mer passionerad, men jag avbryter den sakta.

 "Maybe not now" flinar jag och han ler.

 "OKey then" ler han och kysser mig innan vi går ut till de andra hand i hand.

--------------------------------------------------------------------


Det blev inte ett till igår eftersom jag bara fick två kommentarer (igår) när jag hade 44 unika besökare. Visst, 44 besökare är inte mycket, och det känns lite tråkigt, men jag är glad att det är i alla fall några som kollar in bloggen. Men det tar en minut (kanske mindre) att kommentera. En minut av era alla 1440 minuter på ett dygn. Kan ni inte lägga en av de minuterna på att kommentera?

Jag klagar inte på er, jag älskar er! Och ni är de bästa läsarna i världen! Men det är så mycket roligare att skriva när jag får flera kommentarer.

DON'T FORGET I LOVE YOU!

 
 
Ingen bild

JoJo

28 juni 2012 11:23

Skitbra!<3 Ja kommenterar gärna! O DU E VERKLIGEN JÄTTEBRA PÅ ATT SKRIVA<3:D

 
Ingen bild

Emma

28 juni 2012 14:14

MEEERA IDAAAG!!! <3

 
Ingen bild

Sandrá

28 juni 2012 23:30

Omg, så jäkla bra! :D

 
Ingen bild

Malin

29 juni 2012 11:04

meraa:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards