onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 19 maj 2012

Kapitel 5

Av Wilma - 19 maj 2012 19:11

Ellinor


Vi bestämmer oss för att spela FIFA. Eftersom jag inte kört det på jättelänge får Louis hjälpa mig. Jag sätter mig i hans knä och han har armarna om mig och händerna på mina som ligger på en kontroll.

Han förklarar hur man gör och jag nickar. Innan vi börjar slänger jag en snabb blick till Liam. Han sitter och ser sorgset ner i golvet. Varför var han ledsen? Har jag gjort något fel? Har han och hans flickvän bråkat? Har han en flickvän? Såklart han har en flickvän! Han är Liam Payne för i helvete! Jag har ingen chans på honom.

 - Come on Ellie! Focus! säger Louis och jag skakar på huvudet.

 - Sorry, säger jag och reser mig upp.

Jag går till mitt rum och ställer mig vid fönstret. Min blick sitter fast vid himlen och jag börjar tänka på mina föräldrar. Just nu vill jag vara i mammas famn och låta henne trösta mig. Låta henne berätta om jag gjort något fel. Berätta om jag ska göra något annorlunda.

Har jag gjort något fel? Något mot Liam? Han  den som alltid ler mot mig, den som alltid lyser upp min värld. Han kanske hatar mig. Han kanske aldrig vill se mig igen.

 - Why me... viskar jag och känner gråten i halsen.


Harry


När Ellinor går iväg ser vi på varandra.

 - Did I do something wrong? frågar Louis tveksamt.

 - No.

 - Why did she leave? frågar Niall.

 - I think I know... mumlar jag och går efter henne.

När jag kommer in står hon vid fönstret och kollar ut. Jag hör henne snyfta och stänger dörren. Hennes blick landar snabbt på mig och hon ser ut genom fönstret igen.

 - What? säger hon med en klump i halsen.

 - Do you like Louis? frågar jag lugnt och sätter mig på hennes säng.

 - What? frågar hon och ser på mig.

 - Do you like him? Because he likes you, Liam too. And Liam is sad because you're with Louis, säger jag och hon ser chockat på mig.

 - But, Liam have a girlfriend. Louis too, right?

 - No, but they both want you to be their girlfriend.

 - Oh god... viskar hon och sätter sig chockat bredvid mig.

Hon stirrar rakt ut och jag ser hur hennes ögon börjar glänsa. Snart rinner en tår nerför hennes kind och jag drar in henne i min famn. Hon börjar gråta och jag drar handen upp och ner längst hennes rygg.

 - Do you like Liam? frågar jag och hon snyftar högt.

 - I don't know... I don't even know him, or you guys...


Ellinor


Killarna går några minuter efter att jag pratat med Harry. Det var väldigt spänt, men alla fick en kram förutom Liam, som bara sa hejdå och gick. Det sårar mig. Det måste vara något jag gjort. Han kan ju inte vara arg på mig utan anledning, eller?

Plötsligt ringer min mobil och jag tar upp den. Det är John igen.

 - Hello, svarar jag och ser ut genom fönstret.

 - Hello Ellinor! I have a big surprise for you!

 - What?

 - There are coming some important persons to the theater tonight and I want YOU to sing, maybe you'll get a contract!

Hela jag stelnar till. Kontrakt? Är det här det jag vill? Är det något jag skulle vilja göra för resten av mitt liv?

 - Are you still there? säger han försiktigt.

 - Yeah, I'll be there.


Efter några timmar sitter jag i min bil på väg till teatern, klädd i ett par svarta lite trasiga shorts och en vit magtröja med ett svart kors på. Mitt hår är lockat och ligger på högra axeln. Bredvid mig ligger min pappas gamla svarta gitarr. När jag ser teatern ler jag lite. Här träffade jag killarna för första gången på riktigt.

 - There are my star! säger John när jag kliver in på teatern.

Massa folk har redan samlats nedanför scenen och John kommer mot mig med fyra män bakom sig. Han presenterar oss och alla kommer från olika skivkontraktsbolag. Det här är verkligen stort.

 - Go and get ready, viskar John och jag nickar.

Jag går bakom scenen och fixar mig lite innan jag går upp på scenen. Alla fortsätter prata och jag fixar med mikrofonen och stämmer gitarren fort. När jag är klar lutar jag mig mot mikrofonen.

 - Total Eclipse Of The Heart, säger jag och lutar mig bakåt igen.

Jag börjar spela och snart sjunger jag också. Allas blickar är på mig och jag möter några av dom. John står bredvid dom där männen och ser gillandes mot mig. Männen pratar lite med honom, men lyssnar mest på mig. Plötsligt öppnas dörren till teatern och killarna går in. När de ser mig stelnar Louis och Liam till. Harry, Zayn och Niall ler mot mig och jag ler svagt tillbaka.


 - Thank you everybody! ler jag och går av scenen med gitarren på ryggen.

Jag går ut till själva salen och ser killarna komma mot mig. Men då ställer sig John och de där männen framför och börjar prata.

 - You're amazing! Really, säger en av männen med ett leende.

 - Thank you, ler jag och slänger en snabb blick på killarna som står en bit bort och ser mot mig.

 - So... I'm Carlos and I work on Sony Music UK. I wonder if you want to sign a contract? frågar en av männen och jag stelnar till.

En fråga snurrar runt i mitt huvud. Är det här vad jag vill göra? Ska jag säga ja eller nej?

 - I... I don't know really, this is like a shock... Can I think about it? frågar jag och han nickar.

 - Of course, call me, säger han och ger mig ett kort.

 - Thank you, säger jag och sedan stormar jag ut ur teatern.

Det regnar, så jag skyndar mig mot bilen. När jag slängt in gitarren sätter jag mig och smäller igen dörren. Jag startar motorn och backar ut från parkeringen. Snabbt kör jag ifrån platsen och försöker komma så fort som möjligt hem. Varför reagerar jag såhär? Är inte det här det jag väntat på i flera år? Är det inte den här möjligheten jag har längtat efter? Varför tvekar jag? Det är klart jag vill skriva på ett kontrakt! Varför är jag sånhär?! Varför?!

Tårarna börjar rinna nerför mina kinder och jag ser knappt vart jag kör. Men jag hamnar på någon smal väg i en skog. Jag stannar på en liten parkering och stänger av motorn. Regner smattrar mysigt på taket och man kan höra åskan. Tårarna bara strömmar nerför mina kinder och jag kan inte få dom att stanna. Allt är bara skit. Varför gör jag såhär? Varför gör jag allt så svårt för mig?

Plötsligt plingar min mobil och tårarna rinner värre när jag läser vad som står...

----------------------------------------------------------------------------------


Två kapitel idag! YAY!

Kanske fortsätter skriva nu, tycker det är jätte kul!!

Ska ha uppesittarkväll idag och ska försöka skriva mer! :)

 
 
Ingen bild

Jessica

19 maj 2012 23:38

Vad står det?! Mer!!

 
Ingen bild

ebba

19 maj 2012 23:49

MER! SÅ GRYMT BRA!! :D

 
Ingen bild

Tanja

20 maj 2012 15:09

mer!!

 
Ingen bild

JoJo

29 maj 2012 13:23

Så himla 7kt bra!<3 SPÄNNANDE!:o

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards