onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 15 maj 2012

Kapitel 2 - In Shock

Av Wilma - 15 maj 2012 14:48

SKYSCRAPER

IT WILL RAIN


När jag sitter vid pianot tar jag först upp mobilen och kollar lite på Twitter och så. Alla pratar, så de märker nog inte att jag ska börja, men det gör inget. Då får jag ju bara en lite längre paus. En scenarbetare kommer med en mikrofon som han sätter i ett stativ bredvid pianot. Sedan böjer han ner den mot mig.

 - Thanks, ler jag och han ler tillbaka innan han försvinner.

Jag fixar mikrofonen fort innan jag slår lite lätt på den för att se om den är på, vilket den här.

 - Hello again! ler jag och alla fnissar lite. I'm going to sing It Will Rain by Bruno Mars, fortsätter jag och några killar applåderar och busvisslar.

Jag skrattar tyst och börjar spela. När jag börjar sjunga har några par redan börjat dansa. Så gulligt. Ett äldre par går upp och håller om varandra medans de dansar. Så sött. Två killar i min ålder går upp och dansar med varandra. Killen som fyller år står bredvid och skrattar tillsammans med två andra. Jag ler stort och ser tillbaka på noterna. Min blick faller uppåt mot taket och fastnar på något helt ointressant.

Tankarna flyger omkring i mitt huvud. Mina föräldrar finns där inne i min hjärna. De är där jämt. 24/7. Dag in, dag ut.

När låten tar slut väntar jag några sekunder och fixar lugnt med nya noter medan alla i publiken pratar. När noterna sitter framför mig så dricker jag lite vatten innan jag börjar spela Skyscraper med Demi Lovato.

Som vanligt kommer tankarna om mamma och pappa...

Vad skulle vi göra om de fortfarande levde? Skulle de fortfarande ha kastat ut mig? Eller skulle vi leva som en lycklig familj?

Jag kommer knappt ihåg varför de kastade ut mig. Jag tror att det var för att jag varit ute för länge på natten när jag var på fest. Och då menar jag en halvtimme eller något.


 - Thank you everyone! säger jag i mikrofonen och alla applåderar högt.

Jag kliver av scenen och möts av applåder. Med ett skratt kramar jag John innan jag säger hejdå till alla. Snart är jag på väg till min bil och jag låser upp den. Lamporna blinkar till och jag hör några skratt. När jag vänder mig om ser jag killarna från "festen" där. En av dom är killen som fyllde år.

Killen med svart hår ser mig och vinkar. Jag vinkar lite tillbaka och öppnar bildörren.

 - Hey!

Jag stannar upp och vänder mig mot killarna. De går mot mig så jag ställer mig rakt upp och lutar mig lite mot bildörren som står öppen. De stannar runt mig och ser gillandes mot bilen.

 - Nice car, säger killen som ser äldst ut.

 - Thanks.

 - So... You where great in there, säger killen som fyllde år.

 - Once again, thanks, ler jag och de skrattar lite.

 - I'm Zayn, säger killen med svart hår.

 - Hello, Zayn, I'm...

 - Ellinor Stanley, I know, ler han och jag blir först förvånad, men sedan förstår jag att han kanske kommer ihåg det sedan den där mannen presenterade mig.

 - I'm Harry, säger killen med brunt, lockigt hår.

Det var hans som dansade med den där äldre killen när jag spelade It Will Rain. Jag fnissar lite av minnet.

 - I'm Louis Tomlinson, säger den äldsta med en skämtsam röst och killen som fyllde år börjar skratta högt.

 - I'm Liam and this is Niall, säger den andra killen med brunt hår och pekar på killen som fyllde år.

Jag ler lite och hälsar igen. Sedan lägger jag in gitarren i passagerarsätet och ställer mig med blicken på killarna igen.

 - Well, bye then, säger jag och sätter mig i bilen.

Jag smäller igen dörren och startar motorn. Harry knackar på rutan och jag öppnar den.

 - Here. Take our numbers, säger han och ger mig en lapp med massa nummer på.

 - Here is mine... säger jag och kladdar ner mitt nummer på ett gammalt kvitto från Starbucks.

 - Thanks, so I guess we'll see you later? ler Liam och jag nickar.

 - Yeah, call me maybe? sjunger jag och de skrattar.

Jag drar upp rutan igen och backar ut från parkeringen. Sedan gasar jag ut på vägarna igen. På vägen spelas Boyfriend med Justin Bieber. Jag sjunger med och ler lite. Låten tar slut och Boulevard Of Broken Dreams med Green Day börjar spelas. Jag trummar på ratten i takt och ser runt lite på vägarna. Plötsligt springer ett djur upp på vägen och jag skriker medan jag bromsar och svänger ner mot diket. Lyckligtvis voltar bilen aldrig. Men den snurrar några varv innan den står helt still.

Jag sitter chockad kvar. Vet inte vad som hänt. Något rinner i pannan. Blod. Plötsligt ser jag en bil komma och ställa sig en bit ifrån mig. Men jag ser bara rakt fram.

 - Are you okey?!

 - Ellinor?!

 - She's in shock.

 - What happened?!

Jag känner någon som försöker dra ur mig ur bilen, men jag kan knappt röra mig. Tillslut lyckas de få ur mig och jag står på mina egna, svaga ben. Killarna från festen står framför mig. Liam - tror jag - står bredvid mig och håller i mig så jag inte ska falla ihop. Men jag känner hur allt snurrar och snart viker sig mina ben och jag faller ihop på marken.

 - Hey, are you okey? hör jag någon säga.

 - She's bleeding.

 - Should we take her to the hospital?

 - I think that's best.

Någon bär upp mig och jag slår upp ögonen. Niall håller i mig och lägger mig i baksätet. Jag har huvudet i Nialls knä, benen i Zayns knä. Louis sitter fram och kör och Liam sitter bredvid honom.

 - But my car! utbrister jag och försöker sätta mig upp.

 - Harry will take care of it, säger Niall lugnande och drar ner mig i hans knä igen.

 - Relax, ler Zayn och jag suckar högt.

Men innan jag vet ordet av det sover jag djupt.

---------------------------------------------------------------


Kommentera!

Nästa kapitel kommer vara lite i killarnas perspektiv (tror jag)

Kolla gärna min och min kompis blogg när vi skriver noveller om olika kändisar (Justin Bieber, One Direction, Jaden Smith, Cody Simpson). Just nu skriver vi om One Direction! http://writingsouls.bloggplatsen.se

 
 
Ingen bild

JoJo

17 maj 2012 10:08

Yaay, jättebra!<3 Ja, det var Niall! För det är väl han som hon börjar gilla sen? Aja, iaf, jättebra som sagt!<3

 
SiRl

SiRl

17 maj 2012 18:36

oj då.. Grymt bra som alltid! :)

http://myloveforwriting.bloggplatsen.se

 
Alicia ;}

Alicia ;}

17 maj 2012 22:19

Skitbra! Du äger på att skriva :) 7kt duktig <3

http://1dforever.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards