onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 17 mars 2012

Kapitel 25

Av Wilma - 17 mars 2012 13:36

Niall och killarna ska tillbaka till London om två veckor. De ska åka på deras turné till USA. Jag är så stolt över dom! Men jag kommer sakna dom. Dom är liksom borta i två månader. Fast jag föredrar att säga åtta veckor, då låter det som om det är kortare tid än två månader. Tanken på att jag inte kommer se min älskling på åtta veckor gör ont. Att aldrig få krama honom, att aldrig få kyssa honom. Det gör verkligen ont. Jag vet inte om jag kommer klara det. Men jag vet att vi kommer klara det. Vi är starka nog att klara det. Vi älskar varandra. Men älskar vi varandra tillräckligt mycket...?


Du är ett missfoster!

Du förtjänar inte att leva!

Ha! Du är världens fulaste unge!

Varför är du ens kvar här?

Gå och dö!

Jävla bitch!

Famewhore!

Under nästan hela mitt liv har jag fått ta hat. Lyssna på dom varje dag, ta in dom i min hjärna. Egentligen vet jag inte varför just jag får så mycket hat. Ingen förtjänar hat. Visst, jag hatar Tina. Men jag går inte runt och skriker på henne att hon är ett missfoster. Då håller jag det bara inom mig och hatar på insidan.

Jag såg ut genom fönstret och la armarna i kors. Niall var i duschen och Lucas skulle till sin kompis. Just nu står jag på mitt rum och bara ser ut genom fönstret. Killarna kommer tillbaka någon gång i september. Jag ska åka till London då eftersom de ska dit direkt efter. Jag har redan pratat med pappa. Han var riktigt chockad över att jag bara åkt hem sådär, men jag förklarade vad som hade hänt och han förstod.

Innan Niall klev in i duschen ringde han killarna och vi bestämde att alla skulle komma hit, inklusive Cilla och Tina. Även om jag inte ville att Tina skulle komma. Inte Niall heller, egentligen. Men det skulle bli lite taskgt om vi bara lämnade henne.

 - LOUIS IN THA' HOUSE!! Skrek Louis nerifrån.

Jag vände mig om och gick ner till hallen. Där stod alla. Cilla, Tina, Louis, Liam, Harry och Zayn. Jag log mot killarna och Cilla innan jag kramade dom. Jag såg inte på Tina. Alla gick till vardagsrummet men när jag skulle gå efter drog någon i min arm. Jag vände mig om och såg Tina.

 - Niall kommer bli min. Han kommer lämna dig när han åker. Jag pratade med honom för en stund sedan och han sa att han skulle dumpa dig direkt efter att dom åkt, via telefon. Väste hon och jag suckade.

 - När ska du ge upp egentligen? Han och jag älskar varandra. Vi kommer hålla ihop. Han gillar inte ens dig på det sättet.

 - Tror du ja. Han säger bara så för att du inte ska misstänka något. Röt hon och jag suckade återigen.

 - Du är bara avundsjuk.

Hon slog till mig på kinden, hårt med knytnäven. Mitt huvud åkte åt sidan och jag andades ut skakigt.

 - Säger du till någon att jag gjorde det där så kommer jag att skada killarna och Cilla, ditt jävla missfoster. Viskade hon och gick sedan till vardagsrummet.

Snabbt kollade jag mig omkring för att se om någon sett, turligt nog så hade ingen sett och jag sprang till mitt egna badrum. När jag låst dörren såg jag mig i spegeln. Min kind var röd. Riktigt röd. Kan hon inte bara ge upp?

 - Tiffany? Are you there? Sa Liam utifrån och jag stelnade till.

 - Öhm... Yes. Sa jag och försökte tänka ut hur jag skulle förklara min röda kind.

 - What are you doing in there?

 - I just... Ehm... I falled before and hit my cheek in the floor. Ljög jag och tog mig själv för pannan. Dålig lögn Tiffany... Tänkte jag för mig själv.

 - Oh, okey. How is it?

Jag suckade. Jag klarade verkligen inte av att ljuga. Det var inte jag! Och det är ju värre eftersom killarna är mina bästa vänner, och Cilla såklart.

Jag låste upp dörren och såg försiktigt på Liam.

 - I'm sorry. I lied before. I didn't fall. But I can't tell you what happened. Sa jag tyst och han vred försiktigt på mitt huvud och såg på min kind.

 - Oh my God, Tiffany! Seriously, what happened? Sa han oroligt och jag hörde hur det knackade på dörren till mitt rum.

 - Are you guys coming? Sa Niall utifrån.

 - Niall, come in here. Sa Liam allvarligt och Niall klev in.

Jag vände bort ansiktet mot fönstret så han inte skulle se min kind. Han skulle bara bli orolig och tvinga mig att säga sanningen. Jag vågar inte ens tänka på vad Tina skulle göra mot dom...

 - What's wrong, Tiffy? Sa Niall försiktigt men oroligt.

Han la handen på min axel och vred på mig. Först stretade jag emot, men vad tänkte jag med? Någon gång kommer han se det, annars berättar ju Liam. Så jag vände mig om och Niall drog efter andan.

 - What happened?! Utbrast han och jag hörde hur någon klev in i rummet.

 - Oh, what happened Tiffany? Sa Tina kallt och såg på mig med en menande blick.

 - Nothing. Mumlade jag och mötte hennes iskalla blick.

 - Go, Tina. Sa Niall irriterat.

 - Sure. Sa hon, gav mig ett bitchsmile och gick härifrån.

 - What did she do? Frågade Niall och drog försiktigt fingret längs kinden, men jag ryggade tillbaka.

 - I can't tell you. Viskade jag tyst och kände tårarna stiga.

 - Why honey? You know you can. Sa Niall och Liam såg sorgset på mig.

 - No, I can't tell you. Sa jag högre och lät en tår falla.

 - Why?! You can trust me. Sa han och jag började gråta.

 - I know... Grät jag och satte mig på golvet med ansiktet i händerna.

 - You need to tell me what's wrong, babe. Sa Niall och satte sig framför mig.

Liam gick ut ur rummet, eller snarare rusade ut. Tänk om han pratar med Tina? Då tror hon att jag har sagt något, FAN! Jag sprang ut ur rummet och ner till vardagsrummet. Men det var försent.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kommentera på nu!! :)

Har världens flyt just nu och skriver så fort jag kan... Skriver jag för mycket kanske??

Imorgon kommer jag inte skriva lika mycket som idag tror jag. Jag ska nämligen vara med en kompis då och vi ska vara ute och ja...

Xxxxx! LOVE YOU GUYS!

 
 
StinaThaMuppet

StinaThaMuppet

17 mars 2012 16:51

Jätte bra! Skriv mer snart, måste få veta vad som händer! :O <3
Tok heller, klart du inte skriver för mycket! Kan inte bli för mycket :D <3
Bra skrivet mitt vän! :) <3

http://www.onedirectioninmyheart.bloggplatsen.se

 
SiRl

SiRl

17 mars 2012 17:34

Lika grymt bra skrivet som alltid! Men kan du inte ge Tina lite mer "makt" på något vis? Typ en stenrik frabror som gör allt för henne elelr nåt..? Hon skulle kännas lite farligare då... Men strunt iatt om du inte gillar det...
Skriv på bara!!!

http://myloveforwriting.bloggplatsen.se

 
Amanda

Amanda

17 mars 2012 21:07

Hej, idag började jag läsa kapitel 1 och den var så bra ! Så nu har jag läst alla 25 nu och längtar efter nästa!

http://amandakarlstrom.blogg.no

 
issa

issa

17 mars 2012 22:44

Hej!
Kunde inte sluta läsa! Läste alla 25 kapitlen i ett sträck, non-stop! Den äger verkligen å jag har direction infection som det heter såå skriiiiiiiv sååå fort du kaan! Måste veta vad som händer. Ska säga till min kompis att du skriver en direction-novell å hon har mer infection än mig. Men ändå, skriv snart! KRAM!!!!!!!! <3 <3 <3 Hoppas du mår bra annars å får en bra dag! :)))))

http://www.thelifeaboutme.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

JoJo

21 mars 2012 09:03

Spännande!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards