onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 14 mars 2012

Kapitel 20

Av Wilma - 14 mars 2012 16:15

När klockan var elva på kvällen så gick jag tillbaka till lägenheten. Som tur var så var de andra i killarnas lägenhet. Jag gick till mitt rum och la fram min resväska på sängen. Seda slängde jag ner mina kläder och allt annat jag tagit med mig. Sedan packade jag min Chanel väska och gick sedan nerför trappan med den stora resväskan. När jag sedan fått på mig skorna så gick jag ut från lägenheten. Jag tryckte på knappen till hissen och väntade otåligt. När det plingade och dörrarna öppnades klev jag in och dörrarna stängdes.

 - LondonAirport thanks, sa jag till chauffören och han började åka mot flygplatsen.

Det var klart. Allt var klart. Biljetter, pass, allt! Nu skulle jag bara igenom säkerhetskontrollen. När jag lagt upp mina saker på bandet så skulle jag precis gå igenom när jag hör någon ropa på mig, eller några rättare sagt. Killarna, Cilla och Tina kom mot mig. Med snabba steg gick jag igenom säkerhetskontrollen och de stannade precis utanför.

 - Please, Tiff, don't go, sa Liam och såg sorgset på mig.

 - I have to, sa jag bara och tog mina saker igen. Bye.

Jag vände mig om och gick därifrån. När jag hittat min gate satte jag mig på en av alla tusen plaststolar. Det var dryg en kvart kvar tills man fick gå ombord, så jag tog upp min mobil och mitt headset. Lego House med Ed Sheeran spelades och jag kollade mig omkring. En mamma sprang efter sin son och ett  äldre par satte sig en bit ifrån mig på stolarna.

 - Passengers to Sweden, please go to gate 7. Please go on board.

Det upprepades på olika språk och jag gick direkt till gaten och gick på planet. Jag hade en plats vid fönstret och var nöjd med den. Jag älskar att sitta vid fönstret. Då kan man ju se ut och kolla på molnen och ja... Allt. Snabbt ringde jag hem till mamma och Lucas.

 - Hallå? Svarade Lucas och jag fick tårar i ögonen.

 - Hej Lucas! Det är Tiffany, sa jag och torkade en tår.

 - Tiffany! Hej! Vad kul att höra din röst! sa han glatt och jag log stort.

 - Detsamma! Jag ville bara säga att jag sitter på planet nu och är på väg hem.

 - Hem? Men det är ju bara juli.

 - Jag vet. Men det hände lite saker och ja, jag bestämde mig för att åka hem.

 - Cilla och Tina då?

 - Dom stannar, tror jag. Vi fick  några vänner därborta och så...

 - Jaha, men mamma hälsar.

 - Hälsa tillbaka. Jag måste lägga på nu, men vi ses snart!

 - Jadå! Hejdå, Tiffy!

 - Hejdå...

Vi la på och jag satte snabbt på flygplansläge. Sedan satte jag på mig bältet och lutade mig tillbaka. Det regnade ute. Ganska kraftigt. Planet började rulla och snart lyfte vi.


Niall


Fan!! Jag har förstört allt! Nu är hon borta! Jag visste att hon skulle bli arg, men jag visste inte att hon skulle åka till Sverige.

 - When goes the next plane to Sweden? Frågade Liam och vi såg på tavlan.

 - Tomorrow... Suckade Louis.

 - We have to go after her. Sa Cilla.

 - Me to. Sa jag.

 - Can't we all go there? Frågade Zayn och vi nickade.

Vi lämnade flygplatsen och när vi kom ut så strömmade regnet ner. Vi sprang fort fram till en taxi och åkte tillbaka. När vi kom dit så gick jag och killarna till vår lägenhet för att packa och Cilla och Tina gick till "deras".

Allt är kaos. Varför kysste jag Tina? Det är ju Tiffany jag gillar. Jag gillar inte ens Tina på det sättet, eller?


Tiffany


 - TIFFANY!! HÄR BORTA!!

Jag vände mig om och såg Lucas och mamma stå vid entrén. Tårarna steg och jag sprang mot dom med min resväska släpandes efter mig. Jag slänge mig på dom och vi kramade väldigt länge. Jag tror att alla grät också. Lite i alla fall.

 - Åh, vad vi har saknat dig. mumlade mamma i mitt hår.

 - Och jag har saknat er!!

Vi gick sedan ut till mammas bil och åkte mot vårat hus. När jag såg det stora, vita gråa huset med vita knutar log jag. Jag har många minnen med vårt hus. Både glada och ledsna.

Lucas tog min resväska och vi gick in.

När jag packat upp min väska så gick jag ner till mamma och Lucas. Vi pratade i timmar. Jag berättade allt för dom. Om Niall, Zayn, Harry, Louis och Liam. Allt vi gjort, allt som hänt. Och så berättade jag var Niall gjort. De båda kramade mig. Undrar vad de gör nu. Sitter säkert och pratar, snackar. Tina och Niall sitter säkert och hånglar någonstans.

 - Men vad säger ni? Jag har hört att det går en bra film på bio? Sa mamma och vi log.

 - Absolut!

Lucas är två år äldre än mig(vet inte om jag sagt att han är äldre eller yngre, men nu är han äldre), men ibland beter han sig som en fem åring. Men han är alltid positiv. Han dricker nästan aldrig, röker inte. Det är bra. En bra förebild, som mamma alltid säger.

Mamma körde till biografen medans jag och Lucas pratade oavbrutet. Mamma bara log mot oss. Hon säger alltid hur stolt hon är över oss. Hur bra vi kommer överens, hur bra vi hjälper varandra. Hur mycket vi ställer upp för varandra. Jag kommer ihåg en gång när jag gick i sexan. Några killar började knuffa på mig, då kom Lucas och knuffade bort dom och verkligen skyddade mig. Skämdes inte ett dugg över att jag var hans syster. Han är alltid den som gör vad som helst för mig.

Ni kanske tycker det låter konstigt. Två syskon är som två bästa vänner, liksom. Men syskon är inte alltid såna som bråkar, tjafsar och slåss. Jag minns inte ens senaste gången jag och Lucas bråkade. Tror det var när jag gick på dagis.


 - Den där filmen var typ BÄST! Utbrast jag när vi klev ut i mörkret.

 - Verkligen. Log Lucas och mamma log mot oss.

När vi kom hem igen så gick jag direkt till mitt egna badrum för att göra mig i ordning. Jag borstade tänderna, gick på toa och tog bort sminket. Sedan gick jag in till mammas sovrum. Hon låg redan i sängen med en bok i handen.

 - Godnatt mamma. Log jag och kramade henne.

 - Godnatt gumman. Log hon och pussade min panna.

Sedan gick jag till Lucas rum. Han satt i sin säng med sin dator framför sig.

 - Godnatt broooder. Flinade jag och kramade honom.

 - Godnatt syrran. Log han och jag gick mot dörren. Du. Sa han plötsligt och jag vände mig om.

 - Ja?
 - Det kommer bli bra mellan dig och Niall. Jag lovar.

Jag log.

 - Tack för att du bryr dig, men nej. Det kommer inte bli bra. Inte den här gången. Log jag och gick sedan till mitt egna rum.

Jag la mig på sängen och såg ut genom fönstret. Fönstret var bredvid sängen och man såg månen precis. Niall kanske kollar på månen nu. Han är flera mil bort. Men han tänker nog inte ens på mig. Han lever nog bara sitt eget liv med Tina.

_________________________________________________

Tredje kapitlet för idag :) Nu förtjänar jag mer kommentarer!!

Kom igen nu!! :D

LOVE U GUYS!!

 
 
Ingen bild

zeynab

14 mars 2012 17:49

Underbaaar, snälla kan du göra mer kapitel?! Älskar dem !! Är helt klart besatt av dem :D<33

 
Ingen bild

Rim

14 mars 2012 18:19

jätte bra! skriv mer! du äger som fan! :) <3

 
elin

elin

14 mars 2012 18:59

åååh, vad bra!! <3

http://mylifeisdance.blogg.se

 
SiRl

SiRl

14 mars 2012 20:34

Fick en liten chock när jag såg att det var tre nya kapitel... Bra jobbat tjejen! Och lika sjukt bra som vanligt såklart.. ;)

http://myloveforwriting.bloggplatsen.se

 
ThaMuppet

ThaMuppet

15 mars 2012 19:40

Tha muppet says it's awesome, then it's AWESOME! Skitbra!! :) <3

http://www.onedirectioninmyheart.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

JoJo

21 mars 2012 08:24

Du är världens bästa på att göra noveller liksom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards