onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 5 mars 2012

Kapitel 14

Av Wilma - 5 mars 2012 07:59

När klockan var halv sju så gick de andra över till killarna och jag drog på mig ett par midjehöga skinnshorts med en silvrig dragkedja på sidan och ett vitt lite genomskinligt linne som jag stoppade under shortsen. Sedan satte jag upp mitt hår i en hög, stram tofs. Sminkningen blev mascara, läppglans och lite ljusrosa ögonskugga. Sedan gick jag ner till vardagsrummet och väntade på pappa. Klockan blev tio i och pappa kom inte. Fem över, tio över, kvart över, tjugo över... Skulle jag vänta längre? Eller skulle jag kanske börja med middagen? Kanske hade han bara missat tiden? Jag reste på mig och började steka köttet. Sedan stoppade jag in klyftpotatis i ugnen och ja... Väntade.

Det har nu gått en och en halvtimme och pappa har inte dykt upp. Och ja, här satt jag. Ensam vid middagsbordet. Med en tung suck ställde jag undan maten och gick till mitt rum. Där drog jag av mig kläderna och hoppade in i duschen. Det varma vattnet rann nerför min kropp och droppade ner längst mitt ansikte. Efter att ha tvättat håret och rakat mig klev jag ut och drog en ljusrosa handduk runt min kropp. Efter att ha torkat mig så blåste jag håret och satte upp det i en bulle mitt på huvudet.

Jag drog på mig ett par mjukisshorts, ett vitt linne och en mjukiströja med kortärmar och luva. Sedan tog jag mobilen och gick över till killarna.

 - Oh, hi Tiff! What are you doing here? Frågade Liam och kramade mig vid dörren.

 - Dad didn't show up. Sa jag tyst och följde med honom till de andra som satt i vardagsrummet.

 - Hii Sweetheart!! Utbrast Niall och gick fram och kramade mig.

 - Hi baby. Log jag och kramade hårt tillbaka.

 - Wouldn't you have dinner with your dad? Frågade han förvånat och vi slog oss ner i soffan bredvid de andra.

 - Well,  yes. But he didn't show up.

 - Oh, I'm sorry. Sa han tyst och jag log lite.

 - Don't be. It's not your fault. Sa jag och la mig i hans famn.

Vi pratade inte mer om det utan pratade med de andra lite. Illamåendet kom tillbaka och jag sprang in till badrummet och låste dörren. Sedan lutade jag mig över toaletten och spydde.

 - Jävla hjärnskakning.... Mumlade jag för mig själv och spolade.

 - Tiffany, are you okey? Hörde jag Niall säga utanför dörren. 

 - Yes. Sa jag högt tillbaka.

 - Can I come in?

 - ...Yes... Sa jag efter en stund.

Jag låste upp och han klev in för att låsa dörren bakom honom. Sedan satte jag mig framför toaletten igen och Niall satte sig bakom mig.

 - I hate this... mumlade jag.

 - I know... Sa han och la armarna på mina axlar och började massera mig.

Jag spydde två gånger till och sedan gick vi därifrån. Efter att jag sköljt munnen då. Jag bestämde mig för att gå tillbaka till "min" lägenhet och Niall följde med. Direkt när vi kom in borstade jag tänderna och tog bort mitt smink. Sedan drog jag på mig en sovbh och ett linne. Niall satt på min säng med mjukisar och shirtless. Han höll på med mobilen, men när han såg upp log han mot mig.

 - You're so beautiul, do you know that? Sa han och jag kröp upp i sängen.

 - Nope. Because that would be a lie. Sa jag och puffade till kudden.

 - Stop it! You're the most beautidul girl on this world! But... You don't know you're beautiful. Sa han och sjöng sista meningen.

Jag rodnade och la mig under täcket. Han la sig framför mig och vi såg in i varandras ögon. Hans vackra blåa glittrade i ljuset från sänglampan som var tänd. De riktigt sken.

 - You've such a beautiful eyes. Sa jag och han log.

 - You to. Log han och kysste mig länge.

Det blev mer och mer passionerat och han la sig försiktigt över mig. Han tog händerna på min mage och jag mina bakom om hans nacke. Hans tunga gled in i min mun och min i hans. Jag drog honom nära mig, men han höll emot lite.

 - I'm afraid to hurt you. Viskade han och jag log lite.

 - Don't worry about that. Viskade jag och kysste honom igen.

Jag drog han närmre mig och han drog händerna upp och ner längst min mage. Jag kunde känna hur han blev mer och mer upphetsad, men ville jag? Var jag redo? Skulle det hända? Skulle han vara den första? När han började dra upp mitt linne puttade jag bort honom lite lätt, men han fortsatte.

 - Niall... Viskade jag men han fortsatte.

Jag puttade bort honom lite hårdare, men han brydde sig inte nu heller. Han drog mig närmre honom och jag kände hur det började göra ont i bröstkorgen.

 - Niall! Sa jag högre och puttade bort honom hårt ifrån mig.

Han "vaknade" till liv. Han såg ångerfullt på mig medans jag satt med ryggen mot sängstommen.

 - Tiff, I'm sorry! I didn't mean to hurt you! Sa han snabbt och jag såg tårarna i hans ögon.

 - It's okey... Sa jag tyst och han satte sig lite närmre. 

 - I mean it, Tiffany! I'm really sorry! Sa han och en tår rann nerför hans kind.

 - Niall, don't cry. Sa jag och kände gråten i halsen.

 - You didn't want to, I shouldn't have done it. Sa han och började gråta.

 - Niall! It's okey! Sa jag och kramade honom försiktigt eftersom det fortfarande gjorde ont i bröstkorgen.

 - No, it's not! I'm not a good boyfriend! A good boyfriend doesn't do stuffs that the girl doesn't want. Sa han och jag såg honom i ögonen.

 - Niall, do you see? I'm fine. Everything is okey. Sa jag allvarligt och han såg mig djupt i ögonen.

 - Promise?

 - I promise with my life. Sa jag och vi la oss ner igen.

Den här gången la han sig bakom mig med armen om min midja. Jag kunde känna att han var stel och nervös efter vad som hände.

 - Niall, don't worry. Viskade jag och vände upp huvudet så jag kunde se hans vackra ansikte.

Jag pussade honom snabbt och sedan slöt jag ögonen för att sova. Han började fingra med mitt hår och "masserade" mig i hårbotten. Jag rös. Så skönt! Hela jag  slappnade av och allt jag koncentrerade mig på var att känna hans varma andetag i min nacke. Människor behöver luft för att andas. Men jag behöver inte mina egna andetag, bara Nialls... Att veta att den bästa killen i världen är nära mig och andas är alt jag behöver. Att veta att han lever. Det är det ända som behövs. Allt annat spelar ingen roll.

 - I love you, Niall Horan. Viskade jag och han tog ett hårdare grepp om mig.

 - I love you to, Tiffany Jones.

_______________________________________________________________


Så... vad tycker ni? Vad vill ni ha mer av? Drama? Kärlek? Vänskap? KOMMENTERA!!

 
 
isa

isa

5 mars 2012 18:41

ett till kapitell snälla! :D

http://isajacobssson.devote.se

 
Ingen bild

Rim

5 mars 2012 20:26

MYCKET mer!!!! Mer kärlek mellan Niall och Tiff! Och kanske Cilla med någon av Zayn, Louis elr Liam. Elr kanske Harry för då blir ju Tina arg på Cilla och då blir det lite drama! (Bara ett förslag. Du behöver inte ta med det) :) <3

 
elin

elin

5 mars 2012 22:37

omg , jag dööör ! <3 fan va bra !

http://www.mylifeisdance.devote.se

 
Ingen bild

Maja

6 mars 2012 15:05

Super bra!! merr! Jag älskar drama!!

 
Ingen bild

zeynab

8 mars 2012 18:43

Älskar den vill ha meeer! Jag tycker det låter spännande det där Rim skriv, snälla ta något av sånt ! Bästa novellen!! :D<3

 
Ingen bild

JoJo

20 mars 2012 17:15

Jättebra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards