onedirectiontolove

Senaste inläggen

Av Wilma - 3 april 2013 17:15


   Kvällen kommer fortare än väntat och nu sitter jag på min fönsterbräda i mitt rum och kollar upp på månen. Det känns som att jag är närmre Harry när jag kollar på den, för vart han än är i världen, oavsett om han är i USA, så ser han månen som jag kollar på. Det är annorlunda, eftersom han inte kan se t.ex BigBen. Men månen finns alltid där, och han kanske kollar på den just nu, när jag kollar på den. Han kan se den vart han än är.

 "I miss you" viskar jag.

Tanken av att han var här i morse gör ont. I morse låg han bredvid mig i sängen och väckte mig med kyssar i ansiktet. I morse pratade vi med varandra. I morse var han fortfarande hemma. Nu är han så långt borta, för långt borta.

Efter två timmar vid fönstret lägger jag mig i sängen. Klockan är fyra på morgonen. Efter ytterligare en timme lyckas jag somna om.

Nästa dag vaknar jag av att mobilen ringer. Med en suck vänder jag mig om så jag ligger på mage. Mobilen fortsätter ringa och då inser jag att det kanske är Harry. Snabbt snappar jag åt mig mobilen och suckar när jag ser att det står Eleanor's calling... Jag svarar.

 "Hello" säger jag med min hesa morgonröst.

 "Hey sunshine... How are you?" frågar hon.

Hon låter inte bra. Det låter som att hon gråtit. Hennes röst är hes, låg. Snabbt sätter jag mig upp. Juste, under den senaste månaden har jag umgåtts mycket med Eleanor, Danielle och Perrie. Vi har blivit väldigt bra vänner.

 "What's wrong?" frågar jag snabbt.

 "I just miss him so much. It's always so hard when he's gone, you know" snyftar hon.

 "Wanna come over? We can have a movie day, I can call Perrie och Danielle too" föreslår jag.

 "That'd be great. I love you"

 "I love you too"

Vi lägger på och jag ringer upp Perrie och Danielle. De båda går med på en sleep-over. Jag går upp och byter om till ett par mjukisbyxor och ett linne. Med en gäsp sätter jag upp håret i en bulle och suckar åt min spegelbild. Påsar under ögonen, röda ögon, blekt ansikte och rufsigt hår. Perfekt.

Jag kliar mig i ögat medan jag går till köket där jag värmer vatten, för att göra te. När vattnet är klart häller jag upp lite av det i en kopp och lägger i en tepåse. Sedan sätter jag mig vid köksbordet. Utanför har moln dragit in över den blåa himlen och vattendroppar faller ner.

Efter en halvtimme knackar det på dörren och jag går för att öppna. Utanför står Eleanor. Hon ser ännu värre ut än jag. Hennes hår är också uppsatt i en bulle och hår sticker ut lite här och där. Hennes ögon är svullna, knallröda och halvt stängda. Under ögonen har hon mörka ringar och hennes ansikte är likt mitt blekt.

 "Aww sweetie!" tjuter jag och kramar henne hårt.

Hon börjar gråta mot min axel och jag stänger dörren bakom oss, utan att förstöra kramen. Hennes höga snyftningar får gråten att stiga i halsen på mig. Tårarna hotar med att falla, och jag låter dem göra det. Så står vi där. Två flickvänner som saknar deras pojkvänner, som för den delen är på andra sidan Atlanten. Vi båda gråter så mycket att vi knappt kan andas.

 "I miss him!" gråter Eleanor och jag snyftar till.

 "I know the feeling" viskar jag och vi sätter oss i soffan.

Precis när vi satt oss ner knackar det på dörren igen. Den här gången är det Perrie och Danielle. De ser lika trötta ut som mig och Eleanor. Jag släpper in dem och vi sätter oss i soffan tillsammans. Efter en stund bestämmer jag mig för att bädda två madrasser under soffan och lägga dit massa kuddar, filtar och täcken. Danielle hjälper mig. Vi tänder ljus och drar för gardinerna. När vi ställt fram snacks och dricka bestämmer jag mig för att ta kort och lägga ut på Twitter.

Miss you. skriver jag till bilden och lägger sedan ut den. Jag sätter på Breaking Dawn Part 2 och vi gosar ner oss bland täckena. Efter tio minuter av filmen ringer min mobil. Jag reser mig upp och ser att det är Harry. Snabbt går jag till mitt sovrum och svarar, men innan jag hunnit säga något hör jag Harrys underbara röst.

 "I miss you too" gråter han och jag börjar gråta igen.

 "Stop crying! You make me cry" snyftar jag.

 "I just hate waking up without you" gråter han tyst.

 "I know, me too"

 "Are you alone?"

 "No, El, Dani and Perrie are also here" säger jag och torkar mig under ögonen.

 "Louis, Liam och Zayn are wrecks too. I feel kinda sorry for Niall, because he have to deal with four desperate, 24/7 crying fools" berättar han och jag fnissar.

 "Hey, are you free now?" frågar jag.

 "Yeah, why?"

 "Tell the boys to gather around, I'm sure Dani, El and Perrie wants to talk" säger jag och går ut till de andra.

 "Hey boys! Come here!" ropar Harry en bit ifrån luren.

 "The boys are on the phone" säger jag till tjejerna som snabbt pausar filmen. "Are they there yet?" frågar jag Harry och sätter på högtalaren.

 "Yes we're here!" hör jag Louis säga med en hes röst, som jag aldrig hört förut.

 "Hey babe" säger Eleanor och Louis snyftar till.

 "I miss you"

 "Is Perrie there?" frågar Zayn.

 "And Danielle?" lägger Liam till.

 "We're both here" svarar Perrie, som verkar mest stabil.

 "Where's Niall, by the way?" frågar jag.

 "Oh, he's probably hiding from four crying idiots" svarar Harry och vi fnissar.

 "Tell my leprechaun to get here, I want to talk to him" fnissar jag.

 "Hey leprechaun! Get your ass here!" ropar Zayn.

 "What?" hör jag Nialls röst säga.

 "Hey Niall!!" tjuter jag.

 "Alyssa!!" skriker han.

Samtalet slutar med skratt och tårar, och prat om hur mycket vi alla saknar varandra. Efter en timme lägger vi på och vi fortsätter kolla på filmen.


En vecka senare


 "Hey, Aly!!" ropar El igenom lägenheten.

 "Yeah!" ropar jag tillbaka medan jag sätter i mitt örhänge.

 "So... I've thought about something" säger hon när hon kliver in till mitt sovrum.

 "Ahaa?" säger jag och uppmanar henne att fortsätta medan jag sätter i mitt andra örhänge.

 "So, you love photographing, I love photographing, we need to think about somthing else and there's a really good photographing class tomorrow..." säger hon och jag nickar.

 "Sounds good. Is it just tomorrow or?" frågar jag och hon skakar på huvudet.

 "It's for five days, so from tomorrow to Friday" säger hon och jag nickar.

 "My vacation have already began, so I'm free for some weeks forward" säger jag och hon ler stort.

 "Great! Well, the class starts tomorrow at 10am so I'll be staying here one more night so we can leave together" säger hon och jag ler mot henne.

 "Sounds great"

Vi - jag, El, Dani och Perrie - har bestämt oss för att gå ut och shoppa idag, så jag har gjort mig i ordning för att försöka se levande ut. Jag har på mig en svart, midjehög kjol tillsammans med en svart/vit mönstrad 'crop top'. På fötterna har jag ett par svarta Jeffrey Campbells. Mitt hår är lockat och mitt ansikte naturligt sminkat. Jag sätter på mig ett par Ray Ban's och en jeansväst. Sedan hänger jag en axelväska över axeln (obviously) för att sedan gå ut ifrån lägenheten, tillsammans med El.

Eleanor kör till köpcentrumet där vi möter upp Dani och Perrie. Efter att ha kramats och så går vi in.

Vi spenderar hela dagen på köpcentret. Spenderar massor av pengar. Som försvar säger vi att vi 'tröst shoppar'. Vilket är sant, eftersom vi hittar på saker att göra så vi inte blir liggandes i sängen, gråtandes. Det är skönt att inte vara ensam i alla fall. Att ha vänner som är med om exakt samma sak. Vi stöttar varandra och kan säga 'Jag vet hur det känns' och faktiskt mena det.

På kvällen köper jag och Eleanor hem kina mat som vi äter framför Titanic. Gammal, men funkar fortfarande. Vi går och lägger oss tidigt, vid nio, och jag drömmer som vanligt om Harry, att jag är i hans armar. Att allt är bra och att han är hemma hos mig.


Eleanor väcker mig klockan åtta nästa morgon. Även om jag är trött pallrar jag mig upp och går fram till min garderob medan Eleanor fixar frukost. Det får bli en blommig, midjehög kjol och ett vitt spetslinne under. Över det tar jag bara en jeansjacka för att sedan kliva i ett par gladiatorskor.

Efter frukosten lägger jag ner min systemkamera i min kameraväska, mobilen i bakfickan och tar nycklarna i handen.

 "Are you done?!" frågar jag Eleanor och jag hör springande steg mot mig.

 "Yep!" tjuter hon och vi lämnar lägenheten.

Vi sätter oss i bilen och medan jag backar ut sätter El på radion. Just Give Me A Reason med P!nk och Nate Ruess. Vi sjunger så klart med i låten och jag trummar på ratten i takt till musiken. Det tar lite extra lång tid för oss att komma fram till platsen, eftersom vi inte hittar. Eleanor garvar åt mig när jag får panik över vart vi ska. Men jag är alltid stressad i trafiken.

 "Where is it?!" tjuter jag.

 "Turn right here!" säger El och jag svänger. "I think this is wrong... Go back" säger hon och jag stönar irriterat.

 "Are you serious?!"

 "Come on, we're almost there" säger hon lugnt.

Men snart kommer vi i alla fall fram till platsen. Idag ska vi vara ute på en äng och ta kort. När vi kommer fram är det några andra där, tillsammans med en ledare.

 "Oh, hello guys! I guess you're Eleanor Calder and Alyssa Campbell?" ler ledaren, som är en kille på kanske 28?

 "Sorry, are we late?" frågar El.

 "No, but you're the last ones here" skrattar han och vi nickar sakta.

Vi hälsar på de andra som är där och sedan börjar vi. Ledare - Jacob - berättar att vi ska ta kort på något som vi dras till, något som tilltalar oss. Något som betyder något för oss. Så jag börjar gå mot ett par  blommor längre bort. När jag står där och tar kort ser jag några vitklöver, och jag börjar automatiskt leta efter en fyrklöver. Som tur är hittar jag en efter ett tag. Så jag håller upp den och tar kort.

 

 "That's beautiful"

Jag vänder mig om och ser en kille ifrån gruppen. Tror han hette Lucas, eller nåt.

 "Thanks" ler jag och han ler tillbaka. "Lucas, right?"

 "Yeah, and you're Alyssa?" gissar han och jag nickar.

 "That's me" ler jag.

 "That's a very beautiful name" säger han och jag fnissar.

 "Thanks" ler jag och plötsligt hör jag någon harkla sig bredvid oss.

Jag vänder på huvudet och ser El stå där med ett förvirrat ansiktsuttryck. Hon ger mig en menande blick och jag himlar med ögonen.

 "This is my friend, Eleanor" presenterar jag och Lucas vänder sig mot henne.

 "I'm Lucas" ler han och hon nickar sakta.

 "Alyssa, will you come with me for a second?" frågar El och jag nickar.

 "I'll be right back" ler jag åt Lucas och följer med Eleanor en bit bort.

 "What the hell were you thinking?!" skrikviskar hon och jag höjer ett ögonbryn.

 "What are you talking about?" frågar jag.

 "You were totaly flirting with him! Don't deny it. You have Harry, for God sakes!" ryter hon och jag suckar.

 "El, I've known him for like... Three seconds. I'm not flirting with him. We were just talking. Stop being so damn childish" säger jag och går tillbaka till Lucas, som väntar på mig med ett varmt leende.


****


Har tagit era idéer och har verkligen tagit hjälp av det. Har inte mycket mer att säga...

ANNONS
Av Wilma - 1 april 2013 19:15

 "Rise and shine love birds!!"

 "Louis, shut the fuck up! Just look how adorable they are!"

 "WAKE UP!"

 "Louis, shut the fuck up!"

 "No, they need to wake up!"

 "SHUT UP!"

 "NO!"

 "JESUS! WE'RE ALREADY AWAKE YOU BASTARDS!" skriker Harry tillslut bredvid mig.

 "Good job Louis, good job!"

Jag förstår snart att det är Louis och Eleanor som väckt oss. Deras röster blir tystare och dörren stängs. Det blir tyst igen och jag suckar lyckligt och lägger mitt huvud på Harrys bröst. Hans arm glider runt min midja och han pussar min panna.

 "Good morning, sweetie" säger han med sin raspiga röst.

 "Well, it wasn't very good, but yeah" svarar jag hest och han skrattar.

 "Agreed"

 "I'm so tired" stönar jag och trycker ansiktet mot hans halsgrop.

 "Then sleep" säger han.

 "No, I can't sleep now, thanks to those two bastards" suckar jag och han skrattar.

 "Then let's get up and eat breakfast" säger han och jag nickar sakta.

Harry reser sig upp och sträcker ut händerna mot mig. Jag tar dem och han drar upp mig sakta. Trött ställer jag mig upp och bestämmer mig för att hoppa upp på Harrys rygg. Han skrattar åt mig och håller ett mjukt grepp om mina lår. Jag lägger huvudet på hans axel och lägger armarna om hans nacke. Harry går mot köket där alla andra redan sitter vid köksbordet.

 "Aww, look at them!" tjuter Danielle.

 "Shh, I'm sleeping" säger jag och alla fnissar.

 "My little princess is really tired today, because two idiots - I'm not telling any names - came in and woke us up too early" säger Harry och skickar dödande blickar på Eleanor och Louis.

 "It's not my fault! He was the one that started yelling!" försvarar Eleanor sig själv och pekar på Louis.

 "But she... Well, yeah, that's what happened" säger Louis i ett misslyckat försök att skylla ifrån sig.

 "That's right babe, I always win" ler Eleanor och jag fnissar.

Jag hoppar nerifrån Harrys rygg och går för att ta frukost. Harry ställer sig bredvid mig och tar egen frukost. De andra har redan ätit, så de sitter bara och pratar. Solen skiner ute och det är riktigt fint väder.


När klockan är tre ska Eleanor åka, tydligen har hon en fotografering för någon tidning. Så Louis åker med henne. Danielle och Liam ska iväg och träffa Danielles föräldrar och Niall och Zayn ska till gymmet. Så tillslut är det bara jag och Harry kvar. Vi sätter på musik och hjälps åt att städa. Efter det bestämmer vi oss för att bara vara ute. Gå på en promenad eller nåt.

 "Have you seen my phone?!" ropar jag igenom lägenheten när jag rotar igenom sovrummet.

 "It's out here, love!" ropar Harry tillbaka.

Då ser jag min systemkamera. Eller ska jag säga, orörda systemkamera. Den har jag inte använt på jag vet inte hur länge. Så jag bestämmer mig för att ta med den. När jag tagit den och hängt den runt min hals går jag ut till Harry. Han ler mot mig och tar min hand. Vi lämnar lägenheten och börjar gå hand i hand på gatan.

Tanken om att ha en liten bebis i armarna lockar mig igen. Att ha ett barn med Harry är något jag verkligen vill. Det skulle göra mitt liv så bra, men jag vet inte vad Harry tycker.

 "What are you thinking about?" frågar Harry och kramar min hand lite hårdare.

 "Just thinking" säger jag.

 "About?"

 "What do you think about kids?" frågar jag och han ser mig på.

 "They're cute... Why?" säger han och skrattar lite.

 "I've always loved kids and I've always wanted to be a young mother..." säger jag nervöst.

 "Me too" ler han.

 "Really?"

 "Yeah. And I would love to have a baby with you, Alyssa. But isn't it oo early? We've been together for two months, ish. And before we get a kid, maybe we should think about marriage" säger han och vi sätter oss på en bänk i parken.

 "But I'm ready, and I love you Harry. I really do. I know you're the one. I work at a kindergarten, I know what kids need" säger jag snabbt och han ler.

 "Plus, I'm going on tour soon. I won't be here all the time" säger han mjukt.

 "When your gone, I can take care of the baby! We'll talk to each other every day and I can come visit you on tour sometime" säger jag och han suckar.

 "It's not that easy, Alyssa"

 "You don't believe it will hold, right?" gissar jag och kollar ner.

 "Of course I do!" säger han snabbt. "I just... I want to be a part of our baby's childhood" säger han.

 "You're going on tour in a month. It will last in three, we just have to think about time. If I get pregnant before you leave, you'll be home before I get birth" säger jag.

 "Alyssa, we have to think about this. This isn't something we can decide over one day. Let's think about it, okay?" säger han.

 "I've thought about it since the day we met..." viskar jag.

 "What did you say?" frågar han.

 "Nothing" svarar jag snabbt och han ser lite tvekande på mig.

Vi reser på oss och går tillbaka mot lägenheten igen. Det är tyst, lite stelt. Ganska jobbig stämning, men jag antar att det är mitt fel? Jag dör ju inte i alla fall. Tänk om han inte alls vill ha barn med mig? Tänk om han tycker jag är en idiot nu. Han kanske tror jag är sjuk i huvudet. Han kanske inte vill vara med mig längre. Tänk om han tror att jag tvingar honom till det. Varför nämnde jag det ens från första början? Varför kunde jag inte bara hålla tyst?


En månad senare 16 (Förlåt att jag hoppar, vet inte vad jag ska skriva. Bara så ni ska ha en liten aning om vart på året vi är)


Jag vaknar av att Harry kysser mig i hela ansiktet. Ett fnitter lämnar mina läppar och mina ögon öppnas. Harry ler mot mig och pussar mig snabbt. Morgonsolen skiner in emellan persiennerna och allt är perfekt, tills jag kommer ihåg vad det är för dag. Snabbt kollar jag klockan. Halv sju, på morgonen. En suck lämnar min strupe och jag sätter mig upp.

 "Do you want to come with me to the airport?" frågar han och jag nickar.

 "Yeah"

Vi kliver upp och jag drar på mig ett par mjukisbyxor, ett linne och en tjocktröja. Harry har sovit hos mig i min lägenhet hela tiden, som att han bor här. Han har tagit hit massa kläder som ligger i min garderob. Snabbt sätter jag upp mitt hår i en tofs och sminkar mig bara lite med puder så jag inte ska se så blek ut.

 "I don't want you to leave" mumlar jag när jag sitter på sängen för att ta på mig ett par tjockstrumpor.

 "I don't want to leave you, babe, but I have to" svarar Harry och sätter sig på huk framför mig.

 "I know" viskar jag och möter hans blick.

 "You'll be able to see me, you can come to me and we have breaks sometimes so I can come home" säger han och jag nickar.

 "You've already said that" påpekar jag och han ler svagt.

 "Are you ready to leave?" frågar han och jag nickar.

Vi går ut till hallen och tar på oss skor och jackor. Harry tar en av sina resväskor medan jag tar hans andra. Innan vi lämnar lägenheten drar jag på mig en mössa. När vi packat in hans väskor i min bil kör jag mot flygplatsen med Harry bredvid mig. Hela bilturen är tyst och sorgsen. Ingen säger någonting.

Om ni undrar pratade vi inte mer om 'skaffa-barn' delen. Det är som att Harry undviker den, men skitsamma. Om han inte vill ha barn så kan jag ju inte tvinga honom. Kanske måste jag också lugna mig och låta det ta tid. För vad händer om jag blir gravid och så börjar vi bråka och gör slut? Jag har inget emot att vara ensam mamma, men det är inte vad jag siktar på.

 "What are you thinking about?" frågar Harry.

 "Nothing" svarar jag och han nickar sakta.

Jag parkerar bilen utanför flygplatsen och hjälper Harry med sina väskor. När vi fått med allt tar jag en resväska och Harry den andra. Vi går in till flygplatsen där vi träffar de andra killarna. Efter att vi hälsat och så följer vi några säkerhetsvakter mot en dörr. Vi går in och jag märker att det är en enskild säkerhetskontroll, antagligen till deras privatjet.

Jag börjar med att säga hejdå till killarna. Efter fem minuter vänder jag mig mot Harry som står och kollar ner i golvet. Med gråten i halsen lägger jag armarna mjukt om hans nacke och drar honom mot mig. Han besvarar min kram och håller om mig hårt. Då känner jag en tår rinna nerför kinden.

 "I'll miss you" viskar jag.

 "I'll miss you too"

Jag hör på hans röst att han är nära att gråta. Det går mig bara mer ledsen. Jag försöker kväva en snyftning, men det lyckas inte. Harry lutar sig bakåt och ser in i mina ögon. Snabbt drar jag ärmarna över mina händer och torkar bort tårarna. Harry tar tag i mitt ansikte och kysser mig mjukt.

 "Harry, we have to leave" hör jag Louis säga försiktigt.

 "I'm coming" svarar han lugnt. "I'll call you as often as I can and I'll text you everyday. I love you so much, we'll see each other soon, okay?" säger han snabbt och jag nickar.

 "I love you too" viskar jag.

Han kysser mig igen innan han går igenom säkerhetskontrollen med killarna. Harry säger något till en säkerhetsvakt som nickar. Sedan vänder sig min pojkvän om mot mig och ger mig en slängkyss. Jag lotsas fånga den och låter tårarna strömma ner. När killarna inte längre syns går säkerhetsvakten fram till mig.

 "I'm going to walk with you back to your car" säger han och jag nickar.

JAg förstår varför. Inne på flygplatsen är det nu fullt med fans, överallt. De skriker, pratar, gråter och sjunger killarnas låtar. Plötsligt ser de mig och alla springer emot mig och säkerhetsvakten. Han lägger en arm om mig och tränger oss igenom massan av tjejer.

Snart sitter jag i min lägenhet igen. Ensam. I tystnaden. Lyssnar till ljudet av mina egna snyftningar. Ser mig omkring. Minns saker, minns Harry. Min  pojkvän, som snart kommer vara på andra sidan världshavet. Som jag inte kommer se på jag vet inte hur länge.

Jag har varit utan honom i två timmar, och jag saknar honom så här mycket, redan.


****


Förlåt för att det dröjer med varje kapitel! Har en typ av idébrist och har INGEN aning om vad som ska hända - eller lite men i alla fall - så om ni har någon bra idé som ni vill dela med er kan ni kommentera... I alla fall, skolan börjar på onsdag... Yay, not. Men ja, här är kapitlet i alla fall! Hope u enjoy för jag slet med det här kapitlet!! ;)

ANNONS
Av Wilma - 24 mars 2013 16:30

 "Stop!!" skriker jag och Harry tvärstannar, vilket får mig att slå i mitt huvud i hans. "Aouch!" tjuter jag och hoppar av Harry.

 "Your head is really rough" fnittrar Harry och jag fnyser.

 "Yeah, I got so much knowledge in there" fnissar jag och vi kliver in på pizzerian.

 "Hard to believe" skrattar han och jag slår till hans arm.

Jag ger lappen med alla beställningar på till pizzabagaren och han nickar. Vi sätter oss ner vid ett bord och väntar medan de bakar pizzorna. Uttråkat börjar jag leka med den lilla saltkvarnen. Harry sitter och bara kollar på allt jag gör. Tillslut blir tystnaden för mycket.

 "So... When was the last time Taylor texted you?" frågar jag tyst och jag ser hur Harry blir obekväm.

 "When I was at the supermarket today, to get things for tonight" mumlar han och jag biter mig i läppen.

 "What did she wrote?" frågar jag och ser in i hans nervösa ögon.

 "That she still loves me and that she wants me back" säger han.

 "Did you answer?"

 "Yeah..."

 "What did you wrote?"

 "I told her to leave me alone" säger han, men jag ser att han döljer något.

 "There's more, isn't it?" frågar jag försiktigt.

 "Yeah... Look, I'm not going to lie to you. She wrote to me about you" säger han allvarligt och jag höjer på ögonbrynet.

 "What did she wrote?"

 "That she was going to come after you, to... hurt you and send you texts" mumlar han och jag stelnar till.

 "What?"

 "You have to be honest with me, alright? If you get a text from her or something, just show me. Tell me everthing, even if she says you can't. We have to stay together, okay? Don't let her come between us" säger han och tar mina händer.

 "I promise" viskar jag och han drar sina tummar över mina händer.

 "I love you"

 "I love you too"

När pizzorna är klara hjälps vi åt att bära dem och vi börjar gå tillbaka. Jag, som har mindre kartonger än Harry, försöker guida honom hur han ska gå eftersom han knappt ser över högen med kartonger. Han höll på att gå in i en äldre kvinna, en lyktstolpe och så höll han på att kliva rakt ut i trafiken. När vi är framme vid lägenhetshuset igen ringer vi på porttelefonen och ber någon komma ner och hjälpa oss. Zayn kommer ner och öppnar dörren åt oss. Vi åker upp i hissen och direkt när vi kliver in i lägenheten blir vi attackerade  av fem hysteriska människor. Killarna trängs för att få sina pizzor och Eleanor och Danielle försöker få dem att sluta.

Snart lyckas jag ställa ner mina kartonger och alla brottas för att få sin pizza. Medan de är upptagna med det fyller jag på med dricka i alla glasen. Två armar slingras runt min midja bakifrån och jag känner igen lukten direkt. Ett leende sprids på mina läppar och jag lutar huvudet mot Harrys axel.

 "Hey babe" viskar han i mitt öra och jag fnissar.

 "Hey Haz" flinar jag och går bort till de andra för att ta min pizza.


När alla ätit klart - och Hunger Games slutat spelas - bestämmer vi oss för att sova. Så alla går för att göra sig i ordning medan jag plockar undan ifrån bordet och så.

 "Need help?" ler Danielle när hon kommer ut ifrån badrummet där hon bytt om med Eleanor.

 "Sure" ler jag mjukt tillbaka och hon hjälper mig plocka undan.

Hon har på sig mjukisshorts och ett light linne med ett tryck på. Jag blir direkt avundsjuk på hennes smala, långa ben. Både hon och Eleanor har en perfekt kropp, perfekta ben! Jag är jätte kort och ja... Jag är avundjuk på dem.

 "Hey girls!"

Vi vänder oss om och ser Eleanor komma ut ifrån badrummet. Hennes lockiga hår är uppsatt i en tofs och hon har på sig ett par långa pyjamasbyxor med mönster på och en t-shirt. Hon kommer och hjälper oss med att plocka undan. Vi pratar om allt och inget.

 "Hey, why don't you go change? We can finish this up" ler Eleanor mjukt.

 "Are you sure? It's my apartment, I can clean it" säger jag.

 "You took the risk to have a sleep over with five crazy boys, you deserve some help" säger Danielle och vi fnissar.

 "We heard you!"

Louis, Liam och Niall kommer fram till oss och jag skrattar lite.

 "Harry's waiting in your bedroom" ler Niall medan Liam och Louis går fram till sina flickvänner.

 "Okay" ler jag och går mot mitt sovrum.

Jag kliver in och ser Harry stå i mjukisar, shirtless. Han vänder sig mot mig när jag kliver in och ler. Jag rodnar lite och går fram till min garderob.

 "Hey love" säger han.

 "Hey" svarar jag och drar fram ett par mjukisshorts och en t-shirt.

Harry drar på sig en t-shirt och lägger sig på min säng. Han studerar noga när jag lägger ner min pyjamas på sängen.

 "Close your eyes" ler jag och han fnyser.

 "I'm your boyfriend" flinar han och jag skrattar.

 "Close your eyes" fnissar jag.

 "Alright, alright" suckar han och lägger en hand över sina ögon.

Jag drar av mig mina mjukisbyxor och drar på mig shortsen. När jag drar av mig min tröja hör jag plötsligt att dörren öppnas. Jag flämtar till och vänder mig om.

 "I'm sorry!" tjuter Niall och stänger dörren snabbt.

Snabbt drar jag på mig en t-shirt över min bh.

 "So Niall can see my girlfriend half naked, but I can't?" flinar Harry och jag rodnar.

 "Shut up"

 "It's alright, I've already seen you naked" retas han och jag lägger händerna för ansiktet när jag rodnar ännu mer.

 "Shut up you bastard!" tjuter jag och han skrattar.

 "Aww, cutiepie! Come here"

Snart känner jag hur Harry drar ner mig i sitt knä och han håller om mig hårt. Jag drar in hans doft och ler svagt. Jag pussar hans kind för att sedan ställa mig upp. Snabbt flätar jag mitt hår i en slarvig fläta och går ut till de andra som väntar. Niall rodnar när han ser mig och jag rodnar minst lika mycket.

 "Woah, hang on, what's going on between you two?" frågar Danielle nyfiket.

 "He saw my girlfriend half naked" säger Harry som kommer efter mig.

 "What?!" tjuter alla.

 "I didn't mean to!" protesterar Niall och hans ansikte blir om möjligt rödare.

 "Or did you?" retas Louis och Niall flyger ur soffan och stormar mot badrummet.

Han smäller igen dörren efter sig och alla står tysta.

 "I'll go talk to him" säger jag och går mot badrumsdörren.

De andra börjar prata tyst med varandra och jag knackar på badrumsdörren.

 "Who is it?" hör jag Nialls röst säga inifrån.

 "It's Alyssa, can I come in?" frågar jag med den mjukaste rösten jag kan.

Låset till dörren går upp och jag öppnar dörren. Jag går in och stänger - och låser - dörren. Niall sitter på toalettstolen med huvudet i händerna. Jag ler svagt och sätter mig på huk framför honom.

 "Don't feel bad about it. I knew you didn't mean to walk in on me like that" säger jag och tar hans händer ifrån hans ansikte.

 "But they just won't stop teasing me" säger han och jag ler mot honom.

 "They're just jelaous" skojar jag och han skrattar.

 "I just... I hate it when people are teasing me. I'm the weak one in the goup, I take things more serious than it actually is" säger han och jag ler mjukt mot honom.

 "It's okay to take things serious. But you're not weak just because of that" säger jag.

 "But I feel weak. Compared with the other boys, I'm just some little kid" säger han och jag kramar hans händer.

 "You're not. Okay? I just wanted you to know that it's okay, and I won't judge you or see you different because of this. And if you want to talk, I'm here, okay?" säger jag och ställer mig upp.

 "Thanks Aly" ler han och ställer sig upp.

Han kramar mig mjukt och vi går ut igen. När vi kommer in till vardagsrummet tystnar alla och jag sätter mig i Harrys knä medan Niall sätter sig i soffan bredvid Louis.

 "I'm sorry man, forgive me?" säger Louis och Niall ler.

 "Of course man, always" säger han.

 "So... How about we sleep now?" föreslår Liam som har en sovande Danielle i sitt knä.

 "Sure" fnissar jag.

Jag kramar alla och säger godnatt för att sedan gå till sovrummet med Harry. Trött lägger jag mig på mage i sängen och lägger kinden mot kudden med händerna under den. Harry lägger sig bredvid mig och drar täcket över oss. Sedan lägger han en arm om mig och jag slingar in mitt ben mellan hans.

 "Night hun" viskar han i mitt öra och jag ryser av hans röst.

 "Night" viskar jag tillbaka och snart somnar jag i armarna på världens bästa kille.


****


Kanske lite kort, men här är det i alla fall! Förlåt för att ni fick vänta, hoppas det är okej... Tack för alla stöttande kommentarer, det värmer verkligen! Älskar er alla! xx

Av Wilma - 16 mars 2013 21:00

Glömde skriva att Perrie var med, men vi kan väl säga att hon inte kunde komma eller nåt xd KEEP READING


När Harry kommer tillbaka ställer vi in maten och häller sedan upp chips, godis och popcorn i skålar. Harry går för att ställa det på soffbordet medan jag ställer fram glas och drickorna på bänken. När det plötsligt plingar på dörren skuttar Harry för att öppna. När han skuttar förbi mig för han en klumpig piruett. Jag skrattar och kämpar för att få med mig allt till soffbordet.

"Aw, sweetie let me help you" tjuter Danielle och skyndar sig emot mig för att hjälpa till.

"Thanks" fnissar jag och hon tar drickorna och två glas.

Vi ställer ner det och jag vänder mig mot folkmassan. Jag kramar killarna och vänder mig sedan mot den okända tjejen, aka Louis flickvän, aka Eleanor.

"Hey, I guess you're Eleanor" ler jag och hon ler mot mig.

"Yup, and I guess you're the famous Alyssa" ler hon.

"That should be me" skrattar jag och hon kramar mig.

"Nice to finally meet you" säger hon.

"I can say the same"

"Let's get this party started!" skriker Louis och hoppar med armarna uppsträckta mot taket.

"Don't break anything!" varnar jag och han stelnar till.

"No ma'am" säger han allvarligt och ställer sig givakt.

"Good soldier!" säger jag och alla skrattar.

Bra start, antar jag.

"Coke, fanta or sprite?" frågar jag och alla svarar i munnen på varandra, vilket får mig att fnissa.

Eleanor hjälper mig fylla i glasen med dricka och efter det ställer jag in flaskorna i kylen för att dem ska vara kalla. Alla har spritt ut sig på madrasserna och pratar för fullt. Harry - som sitter i soffan - drar ner mig i hans knä. Jag sätter mig snett så jag sitter i hans knä med benen på soffan. Jag lutar mig mot Harry och låter honom knuta sina händer med armarna om mig. Jag lägger armen om honom och lutar mitt huvud på hans axel med pannan mot hans hals.

"Aww, look at them!" tjuter Danielle och ler stort mot mig och Harry.

"I wish I had a boyfriend like that!" skojar Eleanor och Louis putar med underläppen.

"I'm your boyfriend" säger han och drar upp henne i hans knä.

"I know BooBear" säger hon och nyper hans kind.

"Aouch Ellie!" tjuter han ironiskt och vi fnissar.

Hon pussar hans nära och jag och Danielle utbrister i ett högt 'aww'. De är så söta tillsammans! Eleanor rodnar och gömmer ansiktet i Louis hals. Louis fnissar och jag ler stort.

 "Okay, let's play Truth Or Dare!" utbrister jag, stolt över min idé.

 "Yay! You're such a smartass!" tjuter Niall och Liam går för att hämta en flaska.

 "I know, right?" fnissar jag.

Vi alla sätter oss i en ring på golvet, bredvid madrasserna. Liam kommer tillbaka och lägger en flaska i mitten. Han börjar snurra och den hamnar på Niall.

 "Yay!" tjuter Niall och Liam skrattar.

 "Truth or dare?" frågar Liam.

 "Dare, duh?" säger Niall bitchigt - ironiskt - och himlar dramatiskt med ögonen.

 "Okay... Go knock on the neighbours door, in only underwear, and ask for sugar" säger han och alla skrattar.

 "You'll give me a bad reputation" fnissar jag.

 "It was your idea, blame yourself biatch!"

Niall tar av sig byxorna och tröjan och går ut. Alla trängs vid dörren för att spela in. Niall ser på oss, blinkar till kamerorna och knackar på hos grannen. En hund skäller och Niall hoppar till. Snart öppnas dörren och en äldre kvinna öppnar. Hon har grått, krulligt, axelkort hår, glasögon, hon är kort och har på sig säckiga kläder. Hon håller en liten gammal terrier under armen.

 "Oh dear" mumlar hon.

 "Excuse me mrs, do you have any sugar?" frågar Niall och hon spärrar upp ögonen.

 "Yes, just... Wait here..." säger hon och försvinner in.

Niall vänder sig mot oss. Jag gör ett tecken åt honom att komma och alla andra håller med. Han springer in i lägenheten och vi fortsätter filma. Kvinnan kommer tillbaka och hon ser sig omkring. Hon håller i en påse med socker. Hon suckar, skakar på huvudet.

 "Young people today" muttrar hon och försvinner in till sin lägenhet igen.

Vi alla brister ut i skratt. Till och med Niall. Han har hunnit ta på sig sina kläder och snart sitter vi i en ring igen. Niall snurrar flaskan och den hamnar på Eleanor. Vi fortsätter spela i nån timme. Nu snurrar Louis flaskan och den hamnar på Harry.

 "Truth or dare?" frågar han.

 "Truth" svarar Harry, som verkar ganska trött.

 "Have you spoken to Taylor lately?" frågar han allvarligt och jag stelnar till.

När Harry inte svarar kollar jag tvekande åt sidan där Harry sitter stelt bredvid mig. Hans ansikte visar inga känslor alls. Jag sväljer hårt och en tystnad sprids i rummet.

 "Yes" svarar han ärligt och det sticker i mitt hjärta.

Han ställer sig upp och går ut på balkongen. Alla ser försiktigt på mig. Jag reser mig upp efter ett tag och går ut på balkongen efter Harry. Han står med ryggen emot mig, lutar sig mot räcker och ser ut över London.

 "I'm sorry" säger han, utan att vända sig om, som om han vet att det är jag.

 "What do you mean when you said you 'talked to Taylor'?" frågar jag och lägger armarna i kors över bröstet.

 "She've been texting me for a week now" säger han och vänder sig mot mig.

 "What did she wrote?" frågar jag och försöker möta hans blick, men han kollar bara bort.

 "She wants me back" suckar han.

 "Do you want her back?" frågar jag och han går emot mig, med blicken på mig.

 "No, I have you. I want you, Alyssa. No one else" säger han allvarligt och tar mina händer.

 "You promise?" frågar jag och han nickar.

 "Of course I do" ler han och kysser mig lätt.

Vi går in till de andra igen och bestämmer oss för att kolla på film, sedan beställa pizza. Louis och Eleanor - som är det barnsligaste paret - skyndar sig mot filmerna och knuffas för att välja. Vi andra bara fnissar åt dem. Eleanor sträcker sig efter en film, men då puttar Louis till henne, hon tappar balansen och ramlar.

 "Oh honey I'm so sorry!" tjuter Louis och faller ner på knä bredvid henne.

 "Get your fat ass of me" skrattar hon och sätter sig upp.

 "I'm sorry El!" tjuter han och kastar sig i Eleanors famn.

 "What the hell is the big deal with picking a movie?!" utbrister Niall och reser sig upp för att kolla efter en bra film.

Han lägger fram några bra filmer som alla sedan röstar om. Till slut blir det Taken 2. Jag har aldrig sett den innan, men alla säger att den är bra så. Under filmen känner jag att Louis kollar lite på mig. Harry och jag sitter inte så nära som vi brukar. Han har inte armen om mig, som han brukar. Och jag lutar mig inte mot honom, som jag brukar.

 "Alyssa, can we talk?" viskar Louis från min vänstra sida och jag nickar.

Vi reser oss upp och går till mitt sovrum. Jag stänger dörren och vänder mig mot Louis som står nervöst med händerna i fickorna. Jag höjer på ögonbrynet.

 "What's wrong?" frågar jag.

 "I'm sorry about earlier" säger han snabbt.

 "What do you mean?" frågar jag försiktigt.

 "For asking Harry about Taylor"

 "Don't feel bad about it. I have a feeling he wouldn't have told me other vise, so thank you" säger jag och han nickar sakta.

 "But I ruined your night" suckar han och jag skakar på huvudet.

 "No, Louis. It's fine. Totaly" ler jag och han ler svagt tillbaka. "Now give me a hug!"

Han skrattar och kramar mig hårt, en kram jag snabbt besvarar. Efter kramen går vi ut till de andra igen. Harry ser oroligt, men lite avundsjukt, på mig och Louis när vi kommer ut. Jag sätter mig på min plats igen och genast lägger Harry armen om mig och drar mig närmre honom. Det pirrar till i min mage och jag lutar mig lite mot honom. Jag flätar ihop våra händer och möter Louis blick. Han ler mot mig, jag ler tillbaka och han lägger armen om Eleanor igen.

När filmen är slut reser jag mig upp.

 "Okay, what pizza do you all want?" frågar jag och går för att hämta papper och penna.

Alla svarar i munnen på varandra, vilket får mig att skratta. Jag skickar runt pappret och pennan och börjar dra på mig mina skor.

 "Can I come?" frågar Harry och kommer emot mig.

 "Of course" ler jag.

Han börjat också ta på sig och jag tar emot pappret som Louis gett mig. Jag drar på mig en jacka och väntar på Harry. Jag vänder mig emot de andra.

 "Don't ruin my new apartment" flinar jag och alla fnissar.

 "I will try, promise" flinar Louis och jag skrattar.

 "Let's go" ler Harry och tar min hand.

VI lämnar lägenheten och åker ner. Eftersom det ligger en pizzeria väldigt nära så bestämmer vi oss för att gå dit. Vi vingar våra ihopflätade händer fram och tillbaka och jag fnissar lite. Harry börjar sjunga tyst och jag nynnar med.

 "Jump up" säger han och ställer sig framför mig.

 "What?" frågar jag dumt.

 "Jump on my back, fool" skrattar han och jag fnissar.

Jag hoppar upp och han tar tag i mina lår. Han hoppar upp mig lite och jag håller armarna om hans hals. Jag borrar ner ansiktet i hans lockar och drar in lukten av hans shampoo. Ett litet leende sprids på mina läppar och Harry skrattar.

 "What are you doing?" frågar han.

 "Nothing" fnittrar jag. "Hurry up my noble steed" uppmanar jag och han börjar 'galoppera' nerför gatan.

Jag skrattar högt och Harry skuttar runt medan jag studsar upp och ner på hans rygg. Åh vad jag älskar honom!


****


Har skrivit lite på kapitlet, nästan varje dag, så jag fick ihop det tillslut! Är fortfarande nere och så, men det är enklare att skriva nu.

Tack för alla kommentarer på förra inlägget! Det betyder så otroligt mycket! Ni anar inte hur glad jag blev, ni fick mig att le som ett fån!

Ha en trevlig kväll nu och njut av helgen! Älskar er

Av Wilma - 11 mars 2013 21:33

Så... Jag fick reda på väldigt tråkiga nyheter i fredags och jag har varit väldigt ledsen under de senaste dagarna. Det är nämligen så att min bästa kompis har tagit självmord. Ni kanske har läst på Aftonbladets/NA's hemsida? Eller så kanske ni har sett nyheterna - tror dem visade något där. Det står om en flicka från Kumla som hoppat framför ett tåg, det är var min bästa kompis.

Ni kanske förstår att det är jobbigt för mig. Jag och hon var verkligen tighta... Så det kommer nog dröja lite innan kapitlet kommer ut...

   - Bild från Aftonbladet


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16398590.ab 

Av Wilma - 7 mars 2013 21:15

När jag slår upp ögonen skiner morgonsolen in genom fönstret, rakt i mitt ansikte. Jag stönar irriterat och stänger ögonen igen. Trött vänder jag mig om och kurar ihop mig mot Harrys nakna bröst. Han andas tungt ut och lindar en arm om mig.

 "Morning" mumlar han med sin hesa, sexiga morgon röst.

 "Morning" mumlar jag tillbaka och han kysser min hjässa.

 "Thank you for last night" säger han och jag rodnar. "Aww, you're so cute cutie" tjuter han när han ser att mina kinder blir röda.

 "Shut up! You're only making it worse!" tjuter jag och trycker ansiktet mot hans bröst för att dölja rodnaden.

 "Sorry babe" fnissar han.

 "Hey, what are we doing today?" frågar jag och lägger mig halvt över honom så jag har armarna korsade över hans bröst och hakan mot mina händer.

 "Well, I have a photoshoot at 2pm, you can come if you want" erbjuder han och jag nickar.

 "That'd be fun!" ler jag och han pussar min näsa.

 "Good, now let's get some breakfast"

Vi reser oss upp och jag rodnar lite när jag står där i bara underkläder. Men Harry bryr sig inte så mycket. Jag drar på mig en av hans t-shirts och skuttar ut till köket medan jag sätter upp mitt hår i en slarvig bulle. Harry kommer efter mig i en t-shirt och boxers. Han bestämmer sig för att laga pannkakor åt oss, så jag bestämmer mig för att duka. Jag sträcker mig efter tallrikarna, men når inte. Med en suck hoppar jag upp på bänken och tar ner två tallrikar, stänger skåpet och hoppar ner igen. Harry skrattar.

 "You're so short" fnissar han och jag slår till hans arm.

 "Shut up Hazza!" tjuter jag och lägger bestick på tallrikarna.

 "Alright, sorry shorty" fnissar han och jag ställer ner tallrikarna på bordet.

Jag ställer tallrikarna mitt emot varandra och lägger besticken vid tallrikarna. Sedan hämtar jag glas och ställer fram mjölk, socker, smör, grädde, sylt och lite allt möjligt man kan ha till pannkakor och sätter mig sedan på en stol. Harry är precis klar med pannkakorna och ställer fram dem på bordet.

Han sätter sig ner framför mig och vi börjar äta. Han berättar att Louis skulle hämta upp oss och de andra killarna vid 1. Så vi bestämmer oss för att åka hem till mig först, och be Louis hämta upp oss där. Då kan jag byta om också. Så när vi ätit upp och Harry har fixat sig åker vi hem till mig. Jag och Harry går upp till mitt rum och jag byter om till ett par ljusa jeans och en rutig skjorta. Medan Harry ringer Louis plattar jag mitt hår och sminkar mig.

 "You're so beautiful" säger Harry när han lagt på.

 "Yeah, right" säger jag ironiskt och lägger ner plattången. "Have you seen yourself?" ler jag och han suckar.

 "Alyssa, you are beautiful!" tjatar han.

Det knackar på dörren.

 "Come in!" ropar jag och dörren öppnas.

Noel kommer in med ett flin i ansiktet. Jag höjer ena ögonbrynet och sätter mig på sängen bredvid Harry som genast tar min hand.

 "Just wanted to tell you that mum and dad are going on a travel with their work for a week, they're leaving tomorrow" säger han och jag nickar sakta.

 "And why didn't you tell me this earlier?" frågar jag.

 "They found out yesterday, and you were at Harrys place, so... we didn't want to disturb you in your... own buisness" flinar han och jag kastar en kudde på honom.

 "Get out!" skrattar jag och han håller upp händerna i luften.

 "Words from dad!" skrattar han och försvinner ut.

 "I like him" skrattar Harry och jag lutar mig mot honom.

 "He can be really annoying, trust me" suckar jag och han lägger skrattandes en arm om mig.

 "He's your brother, that's kinda his job" ler han.

 "Yeah, I guess" säger jag och pussar hans kind. "What do you wanna do until Louis gets here?" frågar jag och han ler lite.

 "Doesn't matter. It's just half an hour until then" påpekar han.

 "Well, then we can just cuddle" fnissar jag och han skrattar.

 "Of course, anytime" säger han.

Han lutar sig mot sängstommen och jag lägger mig i hans famn. Han lägger armarna om mig och pussar min hjässa. Jag suckar lyckligt och sluter ögonen.

 "I could just stay here forever" mumlar jag.

 "Forever is a very long time" säger han.

 "No time is long enough with you" säger jag och Harry skrattar.

 "Are you mimicking Edward in Breaking Dawn?" fnissar han och jag fnyser till.

 "No!" fnyser jag ironiskt.

 "No, right, sorry" spelar han med och jag fnissar.

Vi myser ända tills Louis ringer och stör oss. Han säger att vi kan gå ut, att han snart är framme. Så vi går ner till hallen där jag tar på mig ett par Converse och en skinnjacka. Harry tar på sig en jacka han också och sedan går vi ut, efter att ha ropat hejdå. Jag tar Harrys hand och vi svingar våra ihopflätade händer fram och tillbaka.

Louis kör och Harry hoppar in bredvid honom. Jag hoppar in i baksätet med Niall.

 "Hey boys! Where are the others?" frågar jag.

 "We're picking them up, so jump in the middle, missy" säger Niall och jag fnissar.

 "Yes sir" ler jag och sätter mig bredvid honom, i mitten, samtidigt som Louis börjar köra.

Jag sätter på mig bältet och sticker fram fötterna till Louis och Harry. Harry skrattar åt mig medan Louis bara skakar på huvudet med ett flin. Vi åker ut på motorvägen och jag gör små dansrörelser till musiken. Plötsligt tvärstannar Louis och jag flyger framåt, men bältet stoppar mig.

 "What the hell?!" skriker Louis och tutar på bilen framför oss, som tvärstannat för att svänga av.

 "Jesus" säger jag och hostar, eftersom jag satt andan i halsen.

 "Are you alright?" frågar Harry och kollar bak på mig.

 "Yeah" säger jag och nickar.

 "Idiot" muttrar Louis åt bilen och kollar sedan bak på mig. "Sorry guys" säger han och jag ler.

 "It's alright"

Vi fortsätter köra och jag och Niall gör dansrörelser tillsammans. Harry kollar bak på oss och ler. Vi stannar utanför ett hus med typ fem våningar. Snart kommer Liam ut med en vacker tjej bredvid sig. Hon har lockigt, brunt hår, hon är ganska lång och har en perfekt kropp.

 "Who is that?" frågar jag.

 "His girlfriend, Danielle" säger Louis och bildörren öppnas.

 "Hi guys! Oh, hey Alyssa, I didn't know you were coming" säger Liam och klättrar in bakom oss.

 "Well, I am" flinar jag och han skrattar.

 "Hi, I'm Danielle, Liams girlfriend" ler tjejen och jag vänder mig bakåt så jag ska kunna kolla på henne.

 "I'm Alyssa, Harrys girlfriend" ler jag och hon nickar med ett leende.

 "I know, he won't shut up about you" skrattar hon.

Jag rodnar lite och vänder mig tillbaka igen. Vi fortsätter åka och snart stannar vi utanför ett annat lägenhetshus. Efter fem minuter kommer Zayn ut. Han joggar mot bilen och öppnar dörren.

 "Hey" hälsar han och alla svarar.

Han sätter sig bredvid mig och smäller igen dörren.

 "Hey Zanie" ler jag och han blänger på mig.

 "Zaynie? Really?"

Jag fnissar och nickar sakta.

 "I think it's cute" ler jag och han fnyser.

 "I think it's cute" härmar han mig. "I'm not cute, I'm cool, or awesome, or handsome, hot or something like that! Not freaking cute!" utbrister han ironiskt och alla skrattar.

 "Nooo, you're my little cutiepie" säger jag med en bebisröst och nyper i hans kind. "You've grown so much lately, little boi" skojar jag och alla skrattar åt Zayns ansiktsuttryck.

 "Harry, I'm scared of your girlfriend" säger han och jag slår till honom löst på armen.

 "I'm sitting right here, dumb ass" säger jag och han höjer ena ögonbrynet.

 "I know" säger han med en 'duh' ton.

 "Haaarryyyy, he's mean to me!" tjuter jag och lägger armarna i kors, i ett försök att leka bebis.

 "Zayn, don't hurt her feelings, she can get really..." börjar Harry, men avbryter sig själv  när jag blänger på honom. "Really dedicated" ändrar han sig och jag himlar med ögonen.

 "Yeah, you should watch your back, Malik" hotar jag.

 "We're here kids" avbryter Louis oss och stänger av bilen.

Alla brottas för att komma ur bilen och Zayn puttar mig så jag ramlar på rumpan på asfalten. Jag putar med underläppen och ställer mig upp.

 "That was mean!" tjuter jag och borstar av mina jeans.

 "Here sweetie, I got this" säger Danielle och hjälper mig på bort smutsen från mina jeans.

 "Thanks, it's nice to be around a girl for change" skojar jag och hon skrattar medan vi går efter killarna mot entrén.

 "Yeah, I know what you mean. Have you met Eleanor yet?" frågar hon och vi går igenom dubbeldörrarna in till "studion".

 "No, who's she?" frågar jag nyfiket och vi går efter killarna igenom en lång korridor med dörrar på sidorna.

 "She's Louis boyfriend. They're pretty much the same, but Eleanor is way more... mature" säger hon och jag fnissar.

 "Who is not more mature than Louis?" viskar jag och hon skrattar.

Vi går in till en lokal med massa olika saker. I ena hörnet är det smink och kläder, i mitten typ är det en vit duk uppsatt framför en kamera på ett stativ och massa ljus och annat jag inte ens vet vad det är. Det finns också ett bord med vattenflaskor och frukt vid en soffa. Killarna går för att prata med fotografen medan jag och Danielle sätter oss i soffan.

 "So... Where are you working?" frågar Danielle.

 "At a kindergarten, in the edge of London" ler jag. "And you?"

 "Aww, cute! I love kids" ler hon. "I'm a dancer, and part-time model" ler hon och jag ler.

 "I could tell, you're just too beautiful" säger jag och hon skrattar.

 "I can honestly say that I thought you were a model or something when I saw you" ler hon och jag fnyser.

 "Yeah, really" skrattar jag.

 "I'm serious, you're gorgeous!" tjuter hon och vänder sig mot killarna som blir sminkade och får kläder. "Harry! Tell your beautiful girlfriend that she's beautiful!" ropar hon och Harry vänder sig mot oss.

 "Alyssa Campbell, you're beautiful!" ropar han och jag rodnar.

 "What was that good for?" skrattar jag åt Danielle som rycker på axlarna.

 "Just wanted to hear him say it" ler hon och jag fnissar.

 "Right"

Vi kollar på killarna när de blir fotograferade. Danielle och jag bestämmer oss för att skoja lite, så vi ställer oss bakom kamera killen och börjar göra massa miner. Killarna skrattar och fotografen uppmuntrar oss att fortsätta.


 "Aww, Harold! You look so cute on this one" tjuter jag och pekar på en bild.

Vi kollar igenom alla bilder på en dator tillsammans. Killarna har precis blivit klara och fotografen låter oss kolla igenom bilderna. Bilden jag pekat på är på Harry när han skrattar med blicken på mig och Danielle.

 "I totaly adore your dimples" fortsätter jag och petar på Harrys kind.

 "You're weird" säger han och jag flämtar till.

 "Thank you!" flinar jag och fortsätter kolla igenom bilderna.

Harry lägger armarna om min midja bakifrån och pussar min kind. Han lutar hakan mot min axel och jag ler svagt.

 "Hey, can't we have a sleep over tonight?" frågar jag när vi är på väg därifrån och alla håller med. "We can be in my new apartment, we can inaugurate it!" förslår jag glatt.

 "And we can call Eleanor!" lägger Louis till.

 "And Perrie!" instämmer Zayn.

 "I'll bring food..." säger Niall lite nedstämt.

Jag kan inte avgöra om han skojar eller inte, men jag mår dåligt för honom. Så jag går fram till honom och kramar honom hårt.

 "I can cuddle with you too" tröstar jag och alla fnissar.

 "Thank you love" säger han och kramar mig tillbaka.

Jag ler mot honom och skuttar sedan fram till Danielle som krokar sin arm i min.

 "Let's be BFF's" säger jag och vi skuttar tillsammans före killarna och ut genom samma dubbeldörrar som vi kom in igenom.

Utanför är det nu fullt med fans. Ett hav av skrikande, galna, gråtande tjejer som är hysteriska för att få en skymt av killarna. Danielle håller min arm hårt och vi lyckas - med hjälp av säkerhetsvakterna - ta oss fram till bilen. När vi hoppar in andas vi båda ut.

 "Are you used to this?" frågar jag.

 "I'll never get used to it, no one will, but I've learned how to handle it" ler hon.

 "Yeah, it's quite new for me" säger jag lite halvt generat och hon ler.

 "I'll help you!"

 "Thanks"

Killarna stannar ute för att skriva lite autografer, så jag och Danielle pratar om allt och inget. Vi väntar i drygt en halvtimme, sedan kommer killarna in igen.

 "Okay, I'll drop you all of, and we'll meet at Alyssas apartment at... let's say, four?" föreslår Louis och alla instämmer.

Första personen vi släpper av är Zayn. Sedan Niall, sedan Danielle och Liam - som ska till Liams lägenhet - och sedan mig och Harry. Vi stannar vid Harrys lägenhet. Han hämtar lite saker och sedan åker vi i hans bil till min lägenhet. Vi bestämmer oss för att spendera de kommande två timmarna för att bara koppla av. Snart kommer det inte vara så lugnt längre. Men efter tjugo minuter kan jag inte ligga kvar i Harrys famn.

 "I can't relax, I need to fix beds and buy food and snacks and then I have to..." säger jag och ska resa mig upp när Harry drar mig till sig.

 "Chill babe" avbryter han mig.

 "I need to get mattresses from the basement, will you help me?" frågar jag och han nickar.

 "Of course!"

Jag tar nycklarna till källaren och vi åker ner. Jag låser upp dörren till källaren och vi går nerför trapporna. Det är ganska mörkt, men man ser vart man går. Vi går fram till mitt utrymme och tar fram alla fem madrasser jag 1) fick av mamma hemifrån 2) köpte när vi handlade saker till lägenheten.

Efter två vändor är madrasserna uppe i lägenheten och ligger nedanför soffan. Medan Harry åker för att handla snacks och mat bäddar jag med lakan, täcken, kuddar, filtar. Såklart bäddar jag soffan också. Två måste sova i soffan, en på varje madrass och två - antagligen jag och Harry - får sova i min säng.

 "Let's do this" mumlar jag för mig själv.


****


Ganska långt kapitel vaaa? ;)

I alla fall, har inte mycket att säga just nu... Har inget att säga faktiskt... Så aa, ha de bäst, flodhäst! Tack o adjö, massor med snö! Tack o hej, leverpastej! and all that shit...


Av Wilma - 4 mars 2013 17:00

 "Where do you want this, miss?" frågar Louis som bär på två kartonger med soffdelar i.

 "In the living-room" ler jag och han går in i lägenheten.

Jag går ut och trycker upp hissen. Ur den kommer Niall och Harry som bär på en stor kartong. På ovansidan är det en säng, så jag antar att det är sängen.

Killarna och pappa har hjälpt mig flytta in kartonger i lägenheten hela dagen. Klockan är tre och vi är snart klara. Efter det ska pappa åka hem, men killarna har lovat att hjälpa mig sätta ihop så mycket som vi hinner idag. Det var nu fem dagar sedan jag fick nyckeln till lägenheten. På de dagarna har vi tapetserat och målat, plus bytit golv i sovrummet. Igår var några män här och fixade köket och badrummet, något vi inte kunde göra själva. Vi ska fixa sovrummet och vardagsrummet idag.


 "The food is here!" ropar jag och stänger dörren med foten.

 "Niall is here!" ropar Niall tillbaka och rusar emot mig.

Jag skrattar och han hjälper mig att ställa upp maten. Vi är nästan klara med allt. Bara få justeringar kvar. Imorgon ska mamma komma och hjälpa mig med lampor, gardiner, mattor och sånt. Detaljer. Dagen efter det ska jag sova här för första gången, tillsammans med Harry.

Killarna kommer rusandes från alla håll och tar mat ur påsarna. Harry ställer sig bakom mig och sträcker sina armar om mig, fram till maten. Jag fnissar och lutar mig lite mot honom.

 "Hi" ler jag och pussar hans kind.

 "Hello there love" ler han och kysser mig snabbt.

Vi tar tjugo minuter på oss att äta, sedan kör vi igång igen. Jag - som är usel på att sätta ihop möbler - går med alla kartong bitar, plus plasten, ner till skåpbilen. Vi ska köra iväg med det när vi är klara. Plötsligt hörs skrikande tjejer. Jag vänder mig om och ser ett tiotal tjejer kommer emot mig. Även om jag är nervös ler jag försiktigt och de kommer skuttandes emot mig.

 "You're Alyssa Campbell! Oh my God! I can't believe you're here!" tjuter en.

 "You're so amazing!"

 "You're just so adorable, I see why Harry like you"

Alla pratar i munnen på varandra och jag skrattar lite.

 "Hey, I have to go, but it was nice meeting you" säger jag.

 "Can we take a picture, please?" ber en och alla håller med.

 "Sure"

Jag tar kort med alla och sedan går jag in igen. I hissen pustar jag ut och lutar mig mot väggen. Det där var väl det bästa som kunde hända, det värsta hade varit om de hatade mig. Så jag hade väl tur antar jag. När jag kliver in i lägenheten kommer Harry fram till mig.

 "What took you so long? I was just going to check if you were alright" säger han och lägger armarna om min midja.

 "I'm alright, some fans showed up" ler jag och han ser oroligt på mig.

 "What happened?" frågar han snabbt.

 "They were really nice. I talked to them a little, took some photos" ler jag och han nickar.

 "You have to tell me if they do something, alright?"

 "Promise" ler jag och följer med honom tillbaka till sovrummet där de fått upp sängen, sängborden och garderoben.

När allt är klart går alla ut och jag låser dörren. Louis säger hejdå och går upp till sig, efter att jag tackat honom för hjälpen. Resten av oss går ner till bilen och sätter oss. Harry kör. Vi åker förbi soptippen och slänger allt skräp, sedan släpper han av oss, en efter en. När vi stannar utanför mitt hus ler jag mot Harry och Liam, som är kvar.

 "Thank you so much for the help boys" ler jag och kysser Harry snabbt innan jag hoppar ur bilen.

 "Bye Aly!" säger de i kör och jag stänger bildörren.

Jag vinkar och de åker iväg. Sedan går jag mot ytterdörren. Mamma hälsar på mig, frågar hur det gick. Sedan sticker hon till jobbet. Noel sitter i vardagsrummet och kollar på tv med pappa.

 "Hello family!" tjoar jag och sätter mig mellan dem. "What are we watching?" frågar jag.

 "Amazing Race" svarar de i kör.

 "How did it go today?" frågar pappa.

 "Good. Everything is done, ish. Mum is helping me with the rest tomorrow" säger jag och han nickar.

 "Great. I look forward to an housewarming party" ler han och jag skrattar.

 "Well, I want to settle down first" säger jag.

 "I understand"


Nästa morgon sover jag till nio. Mamma kommer in och väcker mig. Säger att det är bra om vi åker till lägenheten inom en timme. Så jag går upp, drar på mig ett par jeans och en blus. Håret sätter jag upp i en tofs för att sedan sminka mig naturligt. Efter en snabb frukost följer jag med mamma ut till garaget för att lyfta in de sista flyttkartongerna i bilen. Det är bara fyra stycken, resten är redan i lägenheten.

Vi möter Louis i hissen. Han stannar för att hjälpa oss. Mamma och jag ställer in kartongerna i hissen medan Louis håller uppe hissdörrarna.

 "Thank you Lou" säger jag och kramar honom.

 "Anytime" ler han. "See you later, yeah?"

Han försvinner iväg och hissdörrarna stängs. Mamma och jag åker upp och lyfter ur kartongerna på våningen. Jag låser upp lägenheten och mamma och jag ställer in kartongerna medan vi nynnar på Boyfriend med Justin Bieber. 

 "So... We can start with putting the curtains up, okay?" säger mamma och jag nickar.

Vi tar fram gardinerna och börjar sätta upp dem. I bakgrunden spelas radion, så vi har lite låg musik på.

Vid ett åker vi för att äta lunch på Starbucks. Vi köper varsin macka och latte, sedan sätter vi oss vid ett bord för två.

 "So... Everything with Harry. Is it for real? Is he special?" frågar mamma och jag lägger ner mackan.

 "Yeah, I think so" säger jag.

 "So you're in love with him?" ler hon och ett leende sprids på mina läppar.

 "Yeah, I think he's the one, mum" säger jag blygt.

 "He's a really good guy" säger hon.

 "He really is" säger jag och tvekar lite innan jag fortsätter. "Mum, is it normal to be a mother when you're 19?" frågar jag och hon spärrar upp ögonen.

 "Are you pregnant?!" tjuter hon.

 "No! No mum!" utbrister jag och skrattar lite. "I mean, I've always wanted to be a young mother. I feel like... I'm ready" säger jag och hon ler.

 "I was 18 when I got you, hun, I know you're ready. Talk to Harry about it" föreslår hon och jag nickar.

 "I guess" säger jag och suckar lite tyst.


När vi är klara den dagen åker jag till Harry, efter att ha släppt av mamma hemma. Han skulle ha en intervju, men den slutar vid fyra, klockan är halv fyra nu. Han sa att om jag ville komma tidigare så låg en extra nyckel under dörrmattan. Så jag kan ju lika gärna vänta där på honom.

Jag åker upp till hans våning och lyfter på dörrmattan. Där ligger en liten nyckel som glänser i solljuset som skiner in genom fönstret. Jag tar upp den och låser upp dörren. Det är ovanligt att vara i hans lägenhet när det är så tyst. Att han inte är här.

Med en suck sätter jag mig i hans soffa. Träningsvärken börjar komma i armarna, efter att ha burit tunga kartonger de senaste dagarna. Jag lägger mig ner med huvudet på armstödet och sluter ögonen.


Harry's Perspektiv


Jag suckar uppgivet. Alyssa har inte svarat på mina samtal, eller meddelanden. Jag ställer mig i hissen och väntar på att den ska stanna vid min våning. Varför svarar hon inte? Hon svarar alltid. Tänk om något har hänt... Eller är det jag som har gjort något? Nej, vad skulle det vara?

Jag går fram till dörren till min lägenhet och ska låsa upp när jag märker att det redan är öppet. Är någon här? Alyssa kanske... Jag kliver in och stänger dörren efter mig, tänder lampan i taket.

 "Hello?!" ropar jag och går in i lägenheten.

Då ser jag den vackraste varelsen i världen ligga sovandes på min soffa. Med ett stort leende tar jag av mig min jacka och går in till henne. Försiktigt lägger jag en filt över henne och lyfter försiktigt på hennes huvud. Jag sätter mig ner och lägger hennes huvud i mitt knä. Hon vaknar till och kollar upp på mig.

 "Hey" säger hon hest och försöker sätta sig upp när jag tvingar henne att ligga kvar.

 "It's okay, you can sleep if you're tired" ler jag och hon lägger sig på rygg med blicken på mig.

 "No" säger hon.

Hon räcker upp en hand och börjar leka med mitt hår. Jag ler. Hon är så gullig. Hennes ansikte är spänt och allvarligt. Jag lägger huvudet lite på sne och tar hennes hand.

 "Is something wrong?" frågar jag tyst och leker med hennes fingrar.

 "No" viskar hon och jag ser oroligt på henne.

 "Then what is it?" frågar jag och lyfter upp henne så hon sitter i mitt knä med benen om min midja.

 "I just..." börjar hon, men suckar sedan tyst för sig själv. "Nothing, it's nothing" säger hon och jag drar henne närmre mig.

 "Are you sure? You seem tense" säger jag.

 "It's nothing you have to worry about" säger hon, tvingar sig på ett leende och trycker sedan in sitt ansikte mot min hals.

Jag ler svagt och håller om henne hårt. Försiktigt drar jag fingrarna igenom hennes hår och hennes andedräkt kittlar härligt mot min hud. Hennes fingrar masserar min hårbotten och jag sluter ögonen. Drar in hennes doft. Njuter av hennes närhet. Jag kysser försiktigt hennes nacke och hon drar till försiktigt i mitt hår.

 "I love you" viskar jag.

 "I love you more" viskar hon tillbaka.

 "Then I love you the most" envisas jag och lutar mig tillbaka för att kyssa henne passionerat.

Hon besvarar kyssen och drar ihop sina ben lite så hon sitter på knä över mig.


Alyssa's Perspektiv


Hans händer förflyttas försiktigt till min rumpa och han klämmer till lite. Jag ler i kyssen och drar lite löst i hans hår. Han stönar tyst och jag fnissar. Våra tungor möts och han håller ett fast grepp om min rumpa. Jag drar fingrarna genom hans lockar och Harry flyttar sina händer till mina lår. Han ställer sig upp och jag slingrar mina ben runt hans midja. Plötsligt trycks jag upp mot en vägg och han kysser mig hårt.

 "You have no idea what you're doing to me" viskar han och kysser mig samtidigt som han trycker mig mot väggen.

 "I know exactly what you mean" viskar jag och han kysser mig nerför halsen.

Han förflyttar oss båda till sovrummet där han lägger ner mig mjukt på sängen och sätter sig över mig.

Sedan händer det så fort. Han hjälper mig av med kläderna, jag hjälper honom. Sedan ligger vi där i underkläder, andfådda.

 "Are you sure babe?" frågar Harry och jag nickar.

Han hjälper mig av med trosorna och medan han drar av sig sina kalsonger knäpper jag upp min bh. Och snart glider han in i mig.


****


Här är The kapitel!

Var som sagt på 1D World i lördags... Är det någon annan som har varit där? Det var helt GRYMT! Det var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara, men det var ändå många där.... typ. Det var ganska lång kö innan de öppnade.

Men i alla fall.... HÄR ÄR KAPITLET! Hope u enjoy ;)

Av Wilma - 26 februari 2013 19:45

När jag slutat jobba åker jag hem, efter att ha stannat på Starbucks för att köpa en kaffe. Klockan är bara sex, jag fick sluta lite tidigare eftersom det var lugnt. Mamma är hemma, Noel är hos en kompis och pappa jobbar väl. Jag går till mitt rum och hämtar min dator. Jag sätter mig i vardagsrummet med mamma och börjar kolla på lägenheter. Det är dags för mig att flytta hemifrån, även om jag inte vill. Mamma hjälper mig leta.

 "What about that one? Pretty cheap, not that big and not far away from here" säger hon och pekar på en annons.

En riktigt fin lägenhet. Perfekt storlek, planlösningen är helt okej och ja, jag blev kär i den direkt. Även om jag inte lagt bud, så börjar jag planera inredningen. Mamma och jag bokar en visning imorgon, eftersom vi båda är lediga då, och sedan går jag och lägger mig. Visningen skulle börja vid 10, så jag borde sova lite.


Nästa morgon går jag upp vid åtta. Drar på mig ett par jeans och ett linne med massa färger på. Till det stoppar jag fötterna i ett par vita vans och hänger en handväska över axeln.

 


Jag sminkar mig normalt och fixar mitt hår lite snabbt innan jag går ner till köket. Mamma sitter redan där när jag kommer ner.

 "Hi sweetie, slept well?" frågar hon och pussar min panna.

 "Like a princess" ler jag och tar ett äpple.

 "Are you ready then?" frågar hon och jag nickar.

 "Couldn't be more ready" ler jag och hon ler tillbaka.

Vi tar mammas bil till det sju våningar höga huset där lägenheten är. Ägaren och mäklaren möter oss utanför. Vi hälsar och tar hissen upp till femte våningen. Tjejen är runt 30 och riktigt snäll. Hon har honungsblont hår och gröna ögon.

När hon visat oss runt i lägenheten ställer vi oss i hallen. Jag och mamma lägger bud och mäklaren meddelar att jag får lägenheten, eftersom jag budat mest. Ett stort leende placeras på mina läppar och vi sätter oss vid köksbordet - som är typ det ända som är kvar - och jag skriver under ett kontrakt.

 "You can move in next week" säger ägaren och jag ler stort.

 "Thank you so much" säger jag.

Vi går runt och mäter lite så jag ska kunna köpa möbler så snart som möjligt. Efter det skakar vi hand med varandra och går sedan ut ifrån lägenheten. Ägaren låser dörren och vi ställer oss och väntar på hissen. Dörrarna öppnas och jag spärrar upp ögonen.

 "Louis?! What are you doing here?!" frågar jag och han ler stort när han ser mig.

 "Hi Alyssa! I live here, what are you doing here?!" utbrister han och kramar mig.

 "I've brought an apartment here" ler jag och han skrattar till.

 "That's great!"

Först nu märker jag att de andra åkt ner, att det bara är jag och Louis kvar.

 "I live one floor up" säger han. "I was on my way out, actually. We're having an interview" meddelar han och jag nickar.

 "Let's go then" ler jag.

Vi kliver in i hissen och åker ner. Vi babblar på om att vi kommer ni grannar - typ - och hur vi skulle kunna ordna filmkvällar, sleep-over's och massa sånt.

 "I can help you moving, if you want" erbjuder han sig och jag ler stort. "And I'm sure the boys would like to help as well" lägger han till.

 "That would be great! I could use some help" ler jag och han skrattar.

 "Yeah, we don't want you to break a bone or something" skojar han och vi kliver ur hissen.

 "Thank you" fnyser jag och puttar till honom.

 "Well, see you later then" säger han och kramar mig.

 "Yeah" ler jag och kramar tillbaka.

 "Bye" ler han och börjar gå åt motsatt håll.

 "Bye Lou"

Jag går fram till mammas bil och sätter mig. Mamma kollar på mig med ett höjt ögonbryn.

 "He's a friend to Harry" ler jag och hon nickar sakta.

 "Does he live here?" frågar hon medan hon backar ut.

 "Yeah, he said he and the boys would love to help me move" säger jag och hon skrattar till.

 "You're such a boy magnet!" skrattar hon.

 "I am not!" protesterar jag.

 "You got a lovely boyfriend, who has four best friends, that all adore you. What else could I say?" flinar hon och jag skrattar.

 "You're just jealous" anklagar jag och hon fnyser.

 "I am not!" protesterar hon, precis som jag gjorde innan.

 "Hey, can't we go check out some furnitures today?" säger jag, och byter helt ämne.

 "Sure! That would be soo fun!" ler hon och byter riktning.

Vi åker till möbelaffären - största i London - och börjar kolla runt. Vi hittar nästan allt som behövs. Det tar några timmar, men vad gör väl det? Det är ju bara roligt liksom.


När vi är hemma igen är klockan fem. Mamma och jag bär in alla dekorationer - typ lampor och sånt - till garaget. Ägaren - eller förre detta ägaren - skulle komma förbi med en extra nyckel imorgon, så vi kan börja bära in saker. Alla möbler kommer om några dagar, till min nya lägenhet. MIN lägenhet. Det känns bra att säga det.

Vi har en typical familjemiddag på kvällen. Jag och Noel lagar maten, mamma och pappa dukar. Bytta roller. Det är kul. Noel kan verkligen inte laga mat, han håller på att bränna upp huset hela tiden. Men det gör bara allt mycket roligare... och farligare.

Under middagen pratar vi om min nya längenhet. Det är lite ledsamt ändå, jag ska flytta. Jag kommer inte längre vakna, gå ner till köket och se mamma sitta där. Och det kommer vara tyst. Ensamt.

Men jag är 19 år, jag borde klara av det. Jag vet att jag kan, plus att Louis bor nära, så om det är något kan jag gå till honom.

När jag sitter på mitt rum den kvällen tar jag upp mobilen och ringer Harry.

 "Hey love" svarar han glatt.

 "Hi babe, guess what" ler jag stort och idiotiskt.

 "Oh my God, you got me a cat?!" utbrister han ironiskt och jag asgarvar.

 "No, why would I?" skrattar jag.

 "Because I like cats..." säger han långsamt.

 "No, I haven't bought you a cat" fnissar jag. "I've bought my own apartment!" tjuter jag.

 "What?! Really?!" utbrister han. "I'm so happy for you! Where is it?"

 "In the same house as Louis. He lives one floor above me" ler jag.

 "That's... Weird, but I'm so glad for you baby" säger han glatt.

 "I know right? I can't believe I'm moving out" suckar jag och lägger mig på rygg i sängen.

 "You're 19, it's not that weird. Your parents knew this day would come"

 "But what if I'm not ready?" mumlar jag och petar lite på mina naglar med mobilen pressad mellan axeln och kinden.

 "You are. I know it" lovar han.

 "Thank you... And Louis said he would help me move, you know, mount stuffs" säger jag.

 "I can help too, if you want" erbjuder han snabbt, är han avundsjuk?

 "Are you jealous?" ler jag och han fnyser.

 "No" säger han, men jag hör att han ljuger.

 "Harry, there is nothing going on between me and Louis. He has a girlfriend, I have you" lovar jag.

 "I am not jealous, Aly!" tjatar han.

 "If you say so" fnittrar jag.

 "God, I love when you giggle like that" säger han och jag hör på honom att han ler.

 "Well I love you"

Vi lägger på efter en halvtimme. Klockan är bara halv åtta, så jag sätter på en film och gosar ner mig under täcket. Jag är ledig imorgon, men Harry hade någon intervju. Filmen går in i en såkallad tråkig del och jag börjar kolla runt i rummet. Då ser jag min systemkamera som hänger på kroken bakom min dörr. Ett litet leende sprids på mina läppar. Det var länge sedan jag fotade nu. Jag saknar det. Snabbt bestämmer jag mig för att gå på en av mina berömda foto-rundor och ta kort.

Sömnen tar över och jag somnar innan eftertexterna börjat rulla.


****


Well here ya go!

Har inte så mycket att säga, förutom att JAG SKA TILL STOCKHOLM I HELGEN OCH GÅ TILL 1D WORLD I MOOD GALLERIA så jag kommer inte kunna uppdatera då. Vet, jag är en busy MEN HELT J*VLA ÖVERLYCKLIG kvinna. Men aa...

C ya later alligator x*

P.S tänkte skriva om kapitlet, för jag blev inte nöjd, en orkar verkligen inte just nu. Hade en annan idé om hur hon skulle flytta hemifrån, men ÅH orkar inte skriva om allt nu! Så det blev som det blev, hope u liked it anyway

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se