onedirectiontolove

Alla inlägg under juni 2013

Av Wilma - 1 juni 2013 22:30

Efter tio minuter går jag ut ifrån bussen för att ringa mamma. Det är klar himmel och solen skiner, men luften är ganska kall. Det är ju trots allt bara februari. 

Jag drar upp mobilen och slår mammas nummer, men hon svarar inte, så jag ringer pappa istället. Men han svarar inte heller. Med en suck lägger jag ner mobilen i fickan och lutar mig mot bussen, njuter av solen med stängda ögon. Jag kan höra bilar köra på  den lite större vägen och fans skriker en bit bort. Våran chaufför körde bort bussen en bit på grund av att fansen började slå på bussen, så nu är det tomt runt bussen. 

Plötsligt ringer mobilen, så jag plockar upp den och ser att pappa ringer. Med ett leende svarar jag.

 "Hi dad" svarar jag.

 "Hey princess! How is it?" frågar han och jag hör hur han ler.

 "It's awesome, we've just been in the arena to practice, but we're done now. The first show is tomorrow" säger jag glatt. "How are you and mum?" frågar jag sedan.

 "Good! We miss you though" säger han och jag känner skuldkänslorna komma krypandes.

 "I'll see you guys soon, I promise" lovar jag honom.

 "I know hun"

 "Why didn't mum answer, by the way? Is she at work?" frågar jag.

 "Yeah, she said it was pretty hectic at work so I guess she has a lot to do" säger han.

 "Aren't you working?" 

 "I'm on break right now"

 

Klockan fem är killarna klara, då bestämmer vi oss för att köpa McDonalds. Så jag, Brandon, Louis och Niall åker tillsammans i en minibuss till McDonalds med allas beställningar. Vi åker på Drive In och eftersom vi beställer så mycket så bildas det en kö med bilar bakom oss. Jag fnissar medan deras livvakt Paul fortsätter rabbla upp beställningarna. 

När vi beställt allt betalar Paul och vi får ställa oss vid sidan eftersom det kommer ta längre tid med maten. Vi får vänta i kanske tjugo minuter. Under de minuterna pratar vi om allt och inget. Niall och Louis berättar om galna saker som fans har gjort och jag och Brandon berättar om vår tid på America's Best Dance Crew. 

 "Food is here!" utropar jag när vi fyra - jag, Louis, Niall och Brandon - kliver in i 1D killarnas turnébuss, där vi ska äta eftersom deras är störst.

Snabba steg dundrar igenom bussen medan jag ställer ner maten på köksbordet som står direkt när man kommer in. 3/5 av One Direction och 4/6 av I.aM.mE kommer springandes och kastar sig över McDonalds påsarna för att få sin mat. Jag skrattar åt dem och sätter mig ner så länge.

När alla tagit sitt tar jag min cheese burgare och cola för att sedan sätta mig på stolen längst in mot fönstret med fötterna upp på den bredvid. De andra sitter i sofforna, men det verkade inte finnas någon plats över, men det gör mig ingenting. Jag sitter bra här.

 "Why are you out here on your own?"

Jag kollar upp och ser Louis sticka fram huvudet till köksdelen av bussen. De andra pratar och skrattar högt längst bak i bussen. Louis håller i sin cola med sugröret i munnen.

 "Well, it seem to be pretty full back there" fnissar jag och han ler mot mig och sätter sig på stolen mitt emot min på andra sidan bordet.

 "Then I'll join you out here" ler han och jag nickar sakta.

Vi pratar om allt och inget. Skrattar åt dåliga skämt och roliga minnen. 

 

Kvällen blir lyckad men avslutas tidigt på grund av att det blir riktigt körigt imorgon. Killarna t.ex ska upp vid sex för att göra en radio intervju, sedan ska de på två andra efter det medan jag och crewet ska gå på en radio intervju vid åtta och sedan åka tillbaka till arenan för att välja kläder, träna och sånt. 

Så nästa morgon går jag upp vid halv sju och väljer kläder för dagen. Det får bli ett par ljusa jeans, ett vitt, löst linne och en beige cardigan. Skor får bli vanliga uggs och sminkningen blir foundation, puder, rouge, mascara, eyeliner och läppglans.

 

KeepCalm

 

Jaja gick upp ungefär samtidigt som jag, men killarna går upp när jag och Jaja sitter och äter frukost eftersom de fixar sig snabbare. Frukosten som finns på bussen består av bröd, smör, ost, juice, mjölk, flingor och yoghurt. Jag tar mjölk och flingor eftersom jag inte har aptit på mornarna. 

 "So... are you nervous?" frågar Jaja och biter en bit på sin macka.

 "About the interview?" frågar jag och hon nickar. "Nah, it can't be that bad" svarar jag

 "They may ask about you and Louis" påpekar hon och jag himlar med ögonen.

 "Then I'll tell them the truth, that we're just friends" suckar jag.

 "And you think they'll believe that?" frågar hon envist. 

 "They can believe it or not, as long as me and Louis know the truth, it's alright"

Hon håller upp händerna i försvar och jag fnissar åt hennes töntiga ansiktsuttryck.

Vi åker minibuss mot radiostationen när klockan är halv åtta och vi kommer fram kvart i. Det är en hög byggnad och det är fullt med fans utanför. Förvånat kliver vi ur minibussen tillsammans med vårann egna livvakt John och hälsar på fansen som skriker galet åt oss.

 "Is this because we know One Direction or because we are I.aM.mE?" frågar Jaja mig med munnen mot mitt öra för att jag ska höra henne.

 "I have no idea" svarar jag och vi går in i byggnaden. 

Vi åker upp till sjätte våningen och går igenom en lång korridor med massa olika studios på sidorna. Tillslut står vi utanför en studio med skylten BBC Radio 1. De är i sändning nu, så vi sätter oss i en soffa utanför. John berättar om saker vi får och inte får nämna i intervjun. Inte trodde jag det fanns så många regler.

Tillslut kommer en tjej och två män ut. Männen kanske är runt 30 och tjejen är kanske runt 25. De ler mot oss och vi presenterar oss. De heter Kathy (uttalas som det låter, inte Katy), Eric och Aaron. 

 "We're so glad that you could make it" ler Kathy och kramar mig.

 "We're glad to be here!" ler jag och de leder oss in till studion. 

Vi får dela på tre mikrofoner. Alla får varsina hörlurar och jag delar mikrofon med Millie. Vi flinar åt varandra medan Eric börjar prata efter en låt som spelats. 

 "You're listening to BBC Radio 1, this is Eric, Aaron and Kathy together with the American dance crew I.aM.mE!" babblar han på snabbt och de tre applåderar och vi ler lite. "Thank you so much for coming" säger han sedan.

 "Thanks for having us" säger Pacman och vi andra nickar.

 "So, for those who has no clue about who you are, tell them!" säger Aaron.

 "Well I think we're most famous because we won America's Best Dance Crew season six. Right now we're going on tour with One Direction. We're going to open the shows on their tour Take Me Home" berättar jag kort.

 "And that's why you're here! So we asked our listeners to send us their questions for you on Twitter so we're going to read some of them..." börjar Aaron och läser igenom något på sin dator. "This one is from HayleeLoves1D and she wants to know which relationships you have with the guys" läser han.

 "Well, for now we're all just good friends. We haven't really made this best friends relationship yet, but it'll come, definitly" svarar Brandon.

 "This is from ItsSammyZ, who is single and who's not?" frågar Kathy.

 "Single" svarar jag och Jaja samtidigt, vilket får oss att skratta.

 "Taken" säger Brandon, Pacman och Moon. 

 "Single and ready to mingle" svarar Millie och vi fnissar åt honom.

 "This one's from TammyIAMME to Chachi, is there anything going on between you and Louis?" frågar Eric.

 "No, there's nothing going on. We're just friends" svarar jag och ler. 

 "Are you sure because it seems like you have a really good connection between the two of you" envisas han och jag skrattar.

 "No, we're just very good friends" ler jag och han nickar.

 "Alright then"

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Sådär jaa, nu börjar den ta fart! Glöm inte bort att kommentera sötnosar!

VILL BARA SKRYTA OM ATT JAG SKA TILL LONDON OM 13 DAGAR. Tänkte ni ville veta ;) nejmen är så SJUUUKT taggad så det finns inte! Skolavslutning om 12 dagar också, YAY!

Märkte att det blev ett väldigt kort kapitel, men hoppas ni står ut... 

Älskar er :*

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards