onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 20 juni 2013

18#Hate

Av Wilma - 20 juni 2013 00:00

 "Louis, I'm bored" klagar jag och han skrattar åt mig.

 "Me too" skrattar han.

Just nu sitter vi i soffan och slökollar på tv. Alla andra är ute och gör något, men vi ville inte följa med, så nu sitter vi här ensamma istället. Louis reser sig upp för att gå på toa och jag lägger mig raklång i soffan med en suck. I tystnaden hör jag vädermannen på tv säga att en storm är på väg in över Glasgow. Medan jag ligger och undersöker taket - uttråkad - plingar Louis mobil. 

 "Lou you got a text!" ropar jag.

 "Who is it from?!" ropar han tillbaka.

Jag tar upp mobilen. Eleanorstår det på skärmen. Något inom mig sticker till. Visst, jag hörde samtalet när han gjorde slut med henne, men varför har han inte tagit bort hjärtat? Gillar han henne fortfarande? Varför dejtar han mig isåfall? Varför säger han att han gillar mig? Ljög han? 

 "Why didn't you answer?" fnissar Louis när han kommer ut ifrån badrummet.

Jag kollar inte ens på honom, utan bara på skärmen. Hela min kropp är stel och jag biter mig i läppen. Louis ser konstigt på mig och går emot mig.

 "What's wrong? Who was it?" frågar han.

 "From Eleanor, Hey babe I miss you, I want to meet you again and I'm so so sorry for what I did xoxo" läser jag hest och Louis stannar upp.

Han blir tyst. Jag lägger ner hans mobil på bordet och trycker ner händerna emellan mina ben. Louis tar upp sin mobil och läser igenom smset igen. 

 "Chachi..." börjar han, men jag avbryter.

 "No" säger jag stelt. "I don't know what the hell is going on. I'm really confused, do you still like her? Is that why you still have that heart after her name? Have you spoken with her after your break up? Why are you dating me if you're not over her? Do you even like me?" babblar jag på och känner gråten komma krypandes i halsen. 

 "Chachi, stop, please" ber Louis. "There's absolutely nothing going on between me and Eleanor. Our chapter is over a long time ago. Maybe she's still not over me, but I'm so over her. The heart after her name means nothing, I guess I forgot to remove it. Now the heart is after your name. I like you. Very much. I know you're really confused, mad, angry, disappointed and all that stuff, but I promise you, there's nothing going on between me and her. Absolutely nothing. I guess you have to trust me" säger han och ser på mig med bedjande ögon.

Kanske överreagerade jag. Det var ju trots allt Eleanor som skrev till Louis, inte tvärt om. Och att ta bort ett hjärta efter ett namn i mobilen kanske man inte tänker på när man gjort slut med sin flickvän. Då är man väl mest ledsen, arg. 

Jag är ganska dramatisk och tar åt mig när någon säger något. Jag observerar det som händer omkring mig och kanske förvandlar det till något värre. Och det där smset gjorde ont. Men Louis har egentligen inte gjort något fel. Han visste inte att Eleanor skulle messa honom. Han hade kanske inte ens en aning om att hon fortfarande gillar honom. 

 "Chachi..?" säger Louis försiktigt när jag varit tyst ett tag.

 "I'm sorry" säger jag och han lägger huvudet på sne.

 "For what?" frågar han och tar några steg emot mig.

 "For overreacting" svarar jag och han sätter sig på huk framför mig.

 "You did nothing wrong, you have the right to get worried and sad over a text like that. But I promise you, with all my heart, that there is nothing going on between me and her. Maybe she thinks so, but I don't" lovar han och tar mina händer.

 "I know" viskar jag och kollar ner på våra händer.

 "Good" ler han och ger mig en kort, mjuk kyss på läpparna. 

Han drar upp mig ifrån soffan och ger mig en varm, mysig kram. Jag gosar ner mitt ansikte i hans nacke och hans andedräkt träffar min kind. 

 "Let's go out. There's a park nearby" ler han och jag nickar.

 "Let me just change" svarar jag och han nickar. 

Snabbt letar jag på ett par Hollister Super Skinny jeans, ett löst, vitt linne och en cardigan för att sedan byta om inne på badrummet. Det är en kamp, eftersom det är så litet, men jag överlever, efter att ha slagit i armbågen i handfatet, huvudet i väggen och ryggen i dörren. När jag kommer ut flinar Louis åt mig.

 "That sounded great" skrattar han och jag skrattar med honom.

 "Shut up! It is really small in there" skrattar jag och han går emot mig.

 "Yeah, that's probably it" flinar han ironiskt och tar min hand. 

 "You're so annoying!!" skrattar jag och slår honom på axeln. 

 "But you love me" retas han och jag rodnar, men svarar inte.

Han flätar ihop sina fingrar med mina och vi går tillsammans ut ifrån bussen. Det blir tyst, lite obehagligt, men inte sådär jätte jobbigt. Louis håller i min vänstra hand, så jag lägger min högra på hans arm och går närmre honom. Han ler och jag lutar huvudet mot hans axel. 

När vi kommer ut till gallrena där alla fans står skriker de högt. Louis vinkar och jag bara ler mot alla fans. Det är gulligt hur nära killarna är med sina fans. Hur besatta de är av varandra. Killarna betyder så mycket för alla fans och utan fansen skulle killarna inte vara kända. 

 "Hang on, I'm just going to say hi to a few" ursäktar Louis och släpper min hand.

 "Of course, take the time you need" ler jag och han ler snabbt mot mig innan han böjrar gå mot fansen. 

Jag ställer mig lite åt sidan när jag plötsligt hör någon skrika på mig. Först kan jag inte höra vad de skriker, men snart börjar jag kunna urskilja vad de säger. 

 "Stay away from Louis you whore!"

 "You're taking Louis away from us!"

 "You're such a bitch!"

 "Louis isn't happy with you!"

 "Go to hell bitch!"

 "I hope you die today!"

Alla ord sårar hårt. Jag har alltid varit en person som tar åt sig, även om an inte borde det. Ledsamt kollar jag ner i marken och försöker tvinga iväg instinkten att gå därifrån, för Louis' skull, även om hela min kropp skriker på mig att springa därifrån. Gråten kryper upp i halsen och jag döljer mitt ansikte med håret genom att kolla ner.

 

Louis' POV

 


När jag står och skriver en autograf åt en ung tjej hör jag plötsligt taskiga ord kastas mot Chachi. Ord som ingen borde höra eller säga. Snabbt kollar jag på Chachi som står ensam med huvudet sänkt och håret framför ansiktet. Direkt försvinner glädjen att vara kring fansen. 

Jag lämnar fansen och går fram till Chachi. Utan ett ord lägger jag en arm om hennes midja och drar henne bort ifrån fansen. Två livvakter går en bit bakom oss för att förhindra fansen från att följa efter oss. Chachi har fortfarande inte kollar upp. 

 "Don't listen to them" mumlar jag och håller henne lite hårdare mot min sida. "You don't deserve it" viskar jag i hennes öra.

När jag hör henne snyfta brister hela mitt hjärta. Jag stannar och lägger armarna om hennes axlar. Hennes ansitke pressas mot min mage och hennes smala armar dras runt min midja. Hon fortsätter snyfta och jag pussar hennes huvud flera gånger.

 "Honey, stop crying. You're making me cry" mumlar jag mot hennes hår.

Men då gråter hon mer. Då känner jag tårarna stiga i mina ögon. Att veta att det är mina fans, de som ska stötta mig och mina val, har fått min bästa vän - kanske mer - att gråta... Det finns bara inte. Visst, de kanske inte behöver gilla att jag hittat en person jag verkligen gillar, men de kan väl i alla fall acceptera det och inte kasta taskiga kommentarer.

Chachi kollar äntligen upp ifrån min tröja. Hennes ögon är röda och hon är lite svart under ögonen av mascaran. 

 "See, you're making me cry!" tjuter jag och pekar på mina tårfyllda ögon.

 "Why are you crying?" viskar hon hest. 

 "Because the girl I like is hurt and crying" säger jag och torkar bort hennes tårar och de små mascara spåren. 

Snart har hon lugnat sig och vi går hand i hand mot parken. När vi är där sätter vi oss på varsin gunga och jag tar upp mobilen. Just då tar irritationen över. Snabbt klickar jag upp Twitter och skriver en några två tweets.

@Louis_Tomlinson: You guys should be ashamed.

 

@Louis_Tomlinson: Disrespectful

 


Genast strömmar det in kommentarer. En del taskiga, en del snälla. Men en fångar min uppmärksamhet.

@Directioner_Taaani: She totaly deserve it. She makes you sad, you barely smile anymore! She's a whore, she hang out with other guys everyday! They even spend time together on a bus! She's disgusting! LEAVE THAT WHORE LOU, you deserve more.


Jag svarar på den direkt.

@Louis_Tomlinson: @Directioner_Taaani: People like you make me sick. How can u even call yourself Directioner? The guys she hang out with are her BANDMATES. They share bus on tour, yes, but that doesn't mean anything. 


Jag låser mobilen och stoppar ner den i fickan. När jag kollar upp på Chachi blir jag genast lite orolig. Hon sitter och stirrar ut på ingenting. Helt borta. Några tårar rullar nerför hennes kinder, men hon säger ingenting. Rör sig inte.

 "Chachi?" frågar jag mjukt, men jag får ingen respons. "Chachi, say something" mumlar jag och sätter mig på huk framför henne, men hon kollar inte på mig. "You're scaring me, please" säger jag.

Tårarna rinner nerför hennes kinder, hennes ögon är röda och hon rör sig inte ett skit. Hennes ögon är tomma och visar ingen känsla. 

 "Chachi, please say something" ber jag.

Plötsligt börjar hon skaka. Hon skakar mer och mer och börjar plötsligt gråta högt. Livvakterna kommer fram till och medan jag skakar om hennes axlar för att få henne att vakna ur hennes trans. Tårar väller upp i mina ögon och paniken kommer krypandes.

Men det blir värre, för plötsligt skriker hon. Ett öronskärande ljud som sårar mig enda in i själen. Då brister det för mig.

 "Chachi! Come on! Please stop!" skriker jag medan tårar strömmar nerför mina kinder.

Precis när jag tror att jag ska kollapsa av panik slutar hon. Istället svimmar hon och ramlar rakt på mig. Jag fångar henne och lägger ner henne på marken. Livvakterna sätter sig ner och försöker se vad som är fel. Men jag är helt borta. Allt jag tänker på är Chachi och vad som hände. Chocken är för stor för att hantera. Jag vet inte vad jag ska göra, vilken väg jag ska gå. 

 "The ambulance is on the way, she'll be alright Louis" säger en av livvakterna, Jimmy. 

 "I hope so" mumlar jag hest, men släpper inte blicken ifrån Chachis livlösa ansikte. 

Jag får åka med i ambulansen när den kommer. Jag sitter bredvid Chachi och håller hennes hand medan ambulansmannen tar massa prover och kollar hennes blodtryck. Plötsligt öppnas hennes ögon fort och hon försöker sätta sig upp, men hon sitter fast. Panik speglas i hennes ögon.

 "Shh, you're safe. I'm right here Chachi" lugnar jag snabbt och hon ser panikslaget på mig.

 "Where am I?" frågar hon hest.

 "You're in an ambulance. You kinda collapsed in the park" säger jag mjukt och kramar om hennes han hårdare.

 "Just relax, okay? Everything's fine" säger ambulanskillen och ler lugnande mot henne.

 "I'm tired" mumlar hon plötsligt och hennes ögonlock ser tunga ut.

 "You need to stay awake, alright? Stay with me, look me in the eyes" säger ambulanskillen snabbt och hon kämpar för att kolla på honom. "What's your name?" frågar han, antagligen för att hålla kontakten med henne.

 "Olivia" mumlar hon trött.

 "Where are you from?" frågar han vidare medan han pysslar lite med hennes arm.

 "Houston, America" svarar hon och håller på att stänga sina ögon.

 "How's your family, Olivia? Answer me, stay awake" säger han snabbt.

 "Good. My family's great. I love them" mumlar hon med halvt stängda ögon.

 "Olivia, listen to me. You need to stay awake. Okay? Do it for your family. You can't leave them, right? You'll miss them, they'll miss you. Stay with me" säger ambulanskillen och tårarna väller fram igen.

 "I'm sorry, I need to sleep" viskar Chachi.

 "No, Chachi, please" ber jag.

 "It's alright, she'll be alright" lovar ambulanskillen lite halvt stressat.

Snart är vi framme vid sjukhuset och Chachi försvinner iväg på en bår tillsammans med ambulansmännen. Och så står jag är ensam, vid ingången till akuten. Hela min hjärna är en röra, jag vet inte vad jag ska göra. 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Liten vändning där huuuh? ;) Hope u guys liked it! 

JAG ÖNSKAR ER ALLA EN GOD JUL (eller midsommar som andra kallar det)!!!!

 

 
 
Ingen bild

De du ;)

20 juni 2013 08:45

*O*

Tidsinställt eller hade du bara sånt swag att du la ut det 00:00? B-)

Wilma

20 juni 2013 10:58

swag ;)

 
Ingen bild

Sophie

20 juni 2013 14:34

As bra! Längtar till nästa kapitel! Hurfår du så många idéer? :O AWESOME! :D <3

 
Ingen bild

JoJo

20 juni 2013 17:33

Åssuuuuuuuummmmeeeee! Och God Jul Welmz! Ursäkta smeknamnet, kände bara för det, hoppas det är okej?!;)

 
Ingen bild

josse

21 juni 2013 20:17

Du får mig ju att gråta hallå! jag grät igenom halva texten haha :)
Men du är sjukt bra jag längtar som fasen tills nästa kapitel! fortsätt med att skriva för du är grymt duktig!<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards