onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 14 juni 2013

16#Ignored

Av Wilma - 14 juni 2013 13:00

På väg tillbaka till arenan messar Louis mig. Ett pirr i magen får mig att le och jag klickar upp messet. I ögonvrån ser jag Brandon tjuvkika över min axel för att se mobilen, men då vänder jag bort den, lipar åt honom och kollar ner på skärmen igen.

Are you on your way back yet?? I'm booooored. x


Jag ler stort och skriver in ett svar.

We're in the car now, c ya soon x


Jag låser mobilen och trycker ner den i fickan. De andra pratar om Justin Timberlakes "nya" låt. Diskutionen skjuts fram och tillbaka, en del tycker den är bra, andra inte, argument hörs hela tiden. Jag slänger in min åsikt och Pacman motargumenterar genast. 

Efter en kvart är vi tillbaka vid arenan och vi tävlar vem som kommer först till scenen. I den smala korridoren knuffas vi, skriker på varandra och aktar oss för passerande människor. 

 "Coming through!" skriker Millie när vi ska svänga höger. 

Men precis när vi svänger höger springer jag in i någon. Jag flyger bakåt och landar på ryggen. Omedvetet släpper jag ut ett skrik, även om det faktiskt inte gör så ont. Ni vet, som när man säger aj när ingen har gjort något? Bara en reaktion liksom.

 "Oh my God, Chachi I'm so sorry!" tjuter Niall som står framför mig och jag börjar fnissa.

 "It's alright" säger jag och han hjälper mig upp.

I änden av korridoren hör jag crewet klaga, tjata och diskutera vem som vann, men jag ser dem inte eftersom det är en sväng till längre ner i korridoren. 

 "Are you alright?" frågar Niall när vi går mot svängen i korridoren.

 "Yep" svarar jag glatt.

 "Where's my bestie?" hör jag Louis fråga.

 "She ran into Niall when she was trying to win a competition, she should be here soon" svarar Moon.

Jag fnissar och hoppar upp på Nialls rygg. Han börjar springa med mig mot scenen och när vi svänger i korridoren ser jag Louis och crewet stå där. När Louis ser mig på Nialls rygg blir hans blick mörkare, men det skiter jag i. När jag hoppat av från Nialls rygg skuttar jag fram till Louis.

 "Hi Lou!" ler jag och kramar honom.

 "Hey" svarar han kort och kramar mig tillbaka med en arm.

 "Something wrong?" frågar jag försiktigt och han skakar på huvudet.

 "No" svarar han bara och jag nickar sakta.

Sedan börjar arbetet igen. Precis samma som alla andra konserter. Men tanken av att Louis ignorerar mig stör min koncentration. Är han avundsjuk? I så fall på vad? Varför pratar han inte med mig? Varför ler han inte tillbaka när jag ler mot honom? Varför kollar han knappt på mig? Är han arg på mig? Gjorde jag fel? Bråkar han och Niall? 

Alla dessa irriterande tankar, evigt snurrande i mitt huvud. Tillslut känns det som att mitt huvud ska explodera. Huvudvärken kommer krypandes och huvudet börjar bulta av smärta. Trött lägger jag en hand mot tinningen och sluter ögonen. 

 "Are you alright Chachi?" frågar Brandon med rynkade ögonbryn.

 "Just a headache" suckar jag. "Do you have any aspirin?" frågar jag och han nickar.

 "I'll get you some water too" säger han och jag ler svagt.

 "Thanks"

Han försvinner iväg och jag sätter mig ner på soffan i logen. Det är bara jag här, och Brandon, de andra är och fixar kläder, tror jag. Jag lägger mig ner med huvudet på armstödet och masserar mina tinningar. Snart kommer Brandon tillbaka och ger mig tabletten och vattnet.

 "Thank you" säger jag och sväljer tabletten.

 "I have to go fix some things, will you be alright?" frågar han lite halvt oroligt.

 "I'm fine, Brandon, it's just a headache" säger jag och ler lugnande. 

 "I know, I know, I'm just worried" ler han och jag fnissar.

 "I'll text you if it get worse" lovar jag och han nickar.

 "Great, see you later" ler han och försvinner ut.

Jag sluter ögonen och försöker fokusera på något annat så huvudvärken ska försvinna, men det är omöjligt. Och Louis finns alltid på något ställe i min hjärna, han vägrar försvinna. En tår rullar nerför min kind, både av psykisk och fysisk smärta. Hoppas bara huvudvärken försvinner fram till konserten, annars kommer jag aldrig orka dansa.

 

Louis' POV

 


Jag och killarna står på scenen och tränar när Brandon går mot de andra i dans crewet. Alla är där, utom Chachi. Hur mycket jag än skulle vilja gå fram och fråga så kan jag inte bara sluta träna, då är vi ju tvunga att börja om. Brandon viskar något i Jajas öra och hennes ögon blir direkt oroliga. Han säger något mer till henne och hon nickar innan hon går backstage. 

När vi sjungit klart låten går jag direkt fram till Brandon som står och pratar med Moon. 

 "Hey man, where's Chachi?" frågar jag honom och han vänder sig mot mig.

 "She's in our dressing room, she has a headache. Jaja's with her right now" säger han.

 "Can I go to her?" frågar jag hoppfullt.

 "I don't think that's a great idea man. You've kinda been ignoring her all day. No offence" säger han och jag biter mig i kinden. 

Jag nickar sakta och skuldkänslorna äter mig innifrån. Varför ignorerade jag henne? Juste, för att hon red på Nialls rygg. Men varför blev jag sur över det? Hon gjorde inget fel, hon umgicks med sin kompis. Det är inte brott. Plus, att vi är inte ens tillsammans än, så även om hon flörtade med Niall har jag inte rätten att bli avundsjuk. 

Vi fortsätter träna tills arenan ska fyllas med fans. Då går jag istället mot alla loger och när jag går förbi I.aM.mE's loge hör jag någon snyfta där innifrån.

 "I don't know what I did wrong" snyftar en röst jag väl känner igen, Chachi.

 "Oh honey, you didn't do anything wrong. Louis is overreacting" hör jag Jaja trösta. 

 "But why is he ignoring me?" gråter Chachi.

Jag klarar inte av att lyssna, så istället går jag mot min loge för att byta om och så. Då har jag tid att tänka också. Men vad finns det att tänka på? Jag gjorde fel, inte Chachi. Jag måste be om ursäkt, måste. 

När det är en halvtimme kvar tills konserten ska börja ska alla samlas. Hela dans crewet är här, förutom Chachi och Jaja. Men i sista minuten kommer Jaja joggandes. 

 "Chachi won't join the concert today, she doesn't feel fine. We'll have to do it without her" säger hon snabbt och genast börjar de träna på koreografin så att den funkar utan Chachi.

Eftersom det fortfarande är ett tag kvar till konserten börjar - plus att vi inte ens ska börja direkt, utan efter I.aM.mE - så springer jag ut till turnébussarna där jag antar att Chachi är. Utan att knacka springer jag in i deras turnébuss och hör direkt snyftanden. Skuldkänslorna slår mig och jag biter mig i kinden.

 "Chachi?" säger jag tyst och börjar leta efter henne.

Direkt blir hon tyst. Jag märker att hennes draperi till sovbritsen är igendragen så jag antar att hon är där. Jag ställer mig tyst precis utanför sovbritsen och lyssnar till hennes djupa andetag. 

 "What?" svarar hon efter en stund.

Hennes röst är hes. Svag. Krasslig. Och allt är på grund av mig. Jag orsakade hennes smärta. Jag är skälet till att hon gråter. 

 "Can you please leave?" frågar hon tyst.

 "Chachi..."

 "Now" avbryter hon mig och jag biter mig i underläppen.

Tillslut går jag. Lämnar henne ensam, gråtandes, förstörd. 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Det här är ett tidsinställt inlägg - kort - så just nu sitter jag väl antingen i bilen på väg till flygplatsen, eller så är jag redan där. Det kom ju inget kapitel igår, men var tvungen att packa de sista och allt skit så hann inte skriva så mycket. Har börjat på nästa, men det kommer ut när jag kommer hem! 

Skitsamma, ha det bra mina änglar!!

 
 
Ingen bild

JoJo

14 juni 2013 13:37

Det var inte alls kort! Och dessutom va det jättebra!

 
SELENA MARIE GOMEZ NEWS

SELENA MARIE GOMEZ NEWS

15 juni 2013 17:45

Hej! Ni har vunnit vår Blog Awards som bästa novell blogg!

Stort grattis! För att läsa mer om priserna, gå in på vår blogg! :)

MVH SMGN

http://selenamariegomeznews.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards