onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 11 juni 2013

15#TheDate

Av Wilma - 11 juni 2013 22:15

 "Do you know what I just realized?" frågar Millie som sitter och pillar på Jajas ansikte, då hennes huvud ligger i hans knä.

 "What?" frågar jag och låter Louis hålla på med mitt hår.

Just nu sitter alla längst bak på soffan som är placerad längst väggen. Louis, Millie, Jaja, Pacman, Bradon och Liam sitter i soffan medan resten sitter utspridda på golvet. Jag sitter på golvet framför Louis, med hans ben på varsin sida om mig medan han håller på med mitt hår. 

 "We're stuck in a tour bus... With One Freaking Direction!!" tjuter han och härmar ett galet fan. 

 "We know we're awesome, you don't have to say it" flinar Zayn.

 "Oh zip it Zaynie" retas Millie.

Jag lutar huvudet åt sidan så det lutar mot Louis ben och sluter ögonen. Louis' fingrar dras igenom mitt hår och jag ryser av välbehag. Det är nog en av de bästa sakerna jag vet, när någon håller på med mitt hår.

 "You have really curly hair" fnissar Louis. "Almost as curly as Harry's" lägger han till och jag skrattar.

 "But I got longer hair" säger jag.

 "Yeah, but if you put it up like this" säger han och håller upp mitt hår. "then you look like Harry" avslutar han och jag fnittrar.

 "Really"

 

När klockan blir ett stannar vi på något värdshus, som för den delen ligger ute mitt i ingenstans. Bussarna parkeras på den stora, tomma parkeringen. Utanför regnar det, vilket visar att våren är på väg. Jag - som har på mig en tjocktröja - drar luvan över mitt huvud och springer mot ingången på byggnaden. 

Det är nästan inga som jobbar och det är inga kunder alls. Med rynkade ögonbryn går jag mot stället där man beställer. Resten av gänger kommer direkt efter mig. Vi läser igenom menyn. Jag beställer en kycklingsallad.

Vi sätter oss vid ett bord och väntar på maten. Det är unket i "salen". Golvet är mörkt och slitet och väggarna äckligt brännässel-gröna. Borden är inte avtorkade och stolarna gnisslar och gungar. Vi alla kollar på varandra med blicken What-The-Hell. 

När maten kommer in - 20 minuter senare - blir jag chockad, det blir vi alla. För det första är en del maträtter inte ens de vi beställde och för det andra ser maten ut som snabbmat som man värmer i mikro. 

Kyckligen i min sallad är frusen och pastan är hård. Själva isbergssalladen är besk men resten av grönsakerna är okej. Jag äter inte ens hälften av salladen. Istället lämnar jag kvar allt, förutom grönsakerna - två tomat klyftor och två gurkskivor. 

 "We'll eat somewhere else" viskar Zayn i mitt öra och jag nickar.

Vi lämnar värdshuset och åker vidare. Min mage kurrar och jag ligger på rygg med utsträckta ben och armar, mitt på golvet. Jag kvider av hunger. Jaja, Brandon, Moon och Pacman bestämmer sig för att vila, så de kryper in till sina sovbritsar. Millie lägger sig bredvid mig och resten sitter i soffan. 

Efter en stund reser jag mig upp och går fram mot chauffören, som sitter själv. Med ett litet leende hoppar jag upp på sätet bredvid honom och han ler mot mig.

 "Hello, I'm Chachi" ler jag.

 "I'm Bruce, nice to meet you" svarar han vänligt.

 "Can I just ask you if we can stop by at like McDonalds because I'm starving" frågar jag och han skrattar.

 "That's the plan. We're just waiting for McDonalds to show up" säger han.

 "Nice" flinar jag och går tillbaka till de andra. 

Millie ligger fortfarande på golvet, så jag sätter mig på hans mage. Han stönar till, men låter mig sitta där. Jag gäspar högt och lägger mig ner på Millie, med huvudet mot hans axel. 

 "Don't fall asleep on me" varnar han.

 "No, don't worry" mumlar jag trött.

Men jag lyckas somna där, på Millie, mitt på golvet. 

Jag vaknar till av att mitt huvud slår i något. Ett stön flyger ur min strupe.

 "Shit, sorry Chachi"

Louis bär mig med ena armen under mitt knäveck och andra runt min överkropp. Han står framför min sovbrits, så jag antar att han försöker lägga mig där. Trött klättrar jag upp till den, med hjälp av Louis.

 "Sleep tight love, I'll wake you up when we're eating" ler han och jag nickar trött med huvudet på min kudde.

 "Go away" muttrar jag och drar för draperiet. 

Sedan somnar jag igen.

 

Resten av  resan till Glasgow är ganska tråkig och det hände inget speciellt, förutom att det blev tredje världskriget om vem som skulle bestämma kanalen på tv. Men nu är vi i alla fall framme i Glasgow och är på väg till arenan. Det finns ett typ garage under arenan där vi ska ställa bussarna så inte fansen kan omringa dem. Vi ska sova där också, men det är faktiskt mysigt.

När bussen stannar reser jag mig upp och kliver ut. Jag sträcker på mig, gäspar och drar in den svala luften. Resten kommer efter mig och gör samma sak. Klockan är fem och Louis och jag har bestämt oss för att gå ut och äta typ sju, så jag börjar göra mig i ordning. Outfiten blir en svart high low klänning med ett par svarta pumps, en beige plånboksväska, många armband och tre ringar. 

Date



Precis när jag är klar hör jag Louis röst i bussen. Med ett leende går jag ut och ser Louis stå i ett par beigea, knälånga chinos och en vit shorta. På fötterna har han ett var vita toms. När han ser mig ler han stort. Han skådar mig nerifrån och upp och tillbaka ner igen.

 "You look amazing" ler han och kramar mig mjukt för att sedan pussa min kind.

 "You too" säger jag generat.

 "Bye guys, have a lot of fun now!" säger Jaja och kramar mig för att sedan låta mig följa med Louis ut.

Utanför står en limousin och jag ser på honom med stora ögon. Han bara skrattar åt mig och håller upp dörren. 

 "A limo, really?" säger jag tillslut och han bara ler.

 "You're worth it" ler han och jag rodnar. 

Vi stannar utanför en lyxig restaurang. Där inne är det ett bord uppdukat åt oss i en VIP del med typ gardiner runt bordet. Det är en tre rätters middag, så förrätten kommer direkt.

När vi ätit klart, efter många skratt, så bjuder han upp mig till en dans. I bakgrunden spelas lugn musik med en akustisk gitarr och en kille som sjunger hur bra som helst. Generat lägger jag armarna om hans nacke och han lägger sina om min midja.

Jag lägger huvudet mot hans axel och han lutar sitt huvud lite mot mig. Vi vaggar fram och tillbaka, njuter av varandras sällskap. Det låter töntigt, men jag kan inte fatta att jag är på dejt med Louis, en av mina bästa kompisar. Men det känns bra. 

 "Chachi, I want to tell you something" säger Louis efter en stunds tystnad. 

 "Okay" säger jag lite och lutar mig bak så jag ser hans ansikte. Han ser riktigt nervös ut.

 "I was really confused by my feelings for you at first. But now I understand and I really need to tell you, if not, I'm going to explode" börjar han och jag nickar nervöst. "I like you, Chachi. A lot. I mean I like like you..." säger han och jag börjar le stort, tills han börjar prata igen. "But I'm scared that it will ruin our friendship. I don't want to lose what we have, Chachi" säger han och jag biter mig i läppen medan jag kollar bort ifrån honom.

 "I like you too, Louis" säger jag och kollar upp på honom igen. 

Han börjar le stort och sneglar ner mot mina läppar. Jag lutar mig lite mot honom och han lutar sig ner mot mig. Snart möts våra läppar i en mjuk, varm kyss. 

 

 

Nästa morgon vaknar jag vid halv sex med ett leende på läpparna. Minnen från gårdagen spelas i min hjärna. Kyssen. Louis. Han gillar mig. Han gillar mig faktiskt och vi är mer än bara vänner, men vi är inte tillsammans. Det är komplicerat. Inte ens jag vet vad vi är.

Planeringen för idag är; radio intervju, tv intervju, fixa inför konserten och sedan konsert.


Jag fixar frukost och när jag sitter och äter kommer resten av crewet upp och äter med mig. När jag är klar tar jag med mig ett par mörka jeans, ett vitt, löst linne och en rosa/beige kavaj. Efter att ha sminkat mig och fixat håret kliver jag i ett par höga, svarta klackskor och sprejar lite parfym på mig.

 IMAGINATION


Eftersom vi ska göra en tv intervju efter radio intervjun vill jag se hyfsat bra ut för jag vet inte om jag kommer kunna fixa mig emellanåt. Jaja går in efter mig och jag sätter mig och väntar på de andra. 

När vi är klara går vi ut till John som väntar utanför en svart minibuss.Alla hoppar in och John kör oss mot radiostationen. I bilen berättar jag om dejten med Louis och de säger att de är glada för min skull. Tillslut stannar vi utanför en hög skyskrapa. Det är få fans utanför, så vi stannar för att skriva autografer och ta kort. 

 "I love you so much, Chachi. My dream is to dance like you" säger en gullig tjej på kanske 14 år och jag ler mot henne.

 "Then follow your dream and let nothing stop you" ler jag, signerar hennes bild och går vidare.

Snart kommer vi in i byggnaden och åker upp till nionde våningen. Vi går mot ett par soffor där vi sätter oss och väntar på att bli upphämtade. John sitter med mobilen och vi andra bara pratar med varandra.

 "Hey guys! I'm glad you could make it. I'm Anastasia" ler en tjej som kommer fram till oss.

Vi hälsar och hon leder oss bort till en studio med namnet Absolute Radio. Där inne står en man i kanske 30 års åldern. Vi hälsar på honom också innan vi får ta på oss hörlurar och stå framför varsin mic. 

Intervjun går bara bra och det är riktigt roliga frågor. Det är mer på skoj än på riktigt, vilket gör det mycket roligare. Annars är man så nervös och rädd för att säga fel eller att man inte vet vad man ska svara. Här är det bara att svara lite halvslarvigt. 

Vi åker vidare mot en tv studio där byggnaden liknar den andra, fast med mindre våningar. Studion där vi ska vara ligger på första våningen, men längre bort. Så vi går igenom små korridorer tills vi kommer backstage. Det är live-publik och tv sänt. Lite nervöst är det faktiskt.

Vi får på oss varsin mikrofon och ställer oss redo att gå ut på scenen. Det finns två tre sits soffor och en fåtölj mittemot som kvinnan sitter i. 

 "Here they are, the dance crew, I.aM.mE!" säger kvinnan och alla applåderar.

Vi går ut med leenden och vinkar åt publiken. Kvinnan hälsar glatt på oss och presenterar sig som Ivy Jen. Hon verkar vara en sån här sprallig och glad kvinna som kan få vem som helst att le.

 "So, you're touring with One Direction, right?" ler hon och publiken tjoar lite och vi nickar.

 "That's right" säger Pacman.

 "And how's it? Are they messy? Give us details!" ber hon och jag skrattar lite.

 "They're funny guys, you know. Pretty cheeky. Really messy" berättar jag.

 "You should see their tour bus! It's a mess!" lägger Jaja till och Ivy skrattar.

 "Are you close to them? Close friends?" frågar hon och vi nickar.

 "We've got really close to each other, even though we haven't known each other for that long" svarar Moon. 

 "But... So what happened was that you auditioned to be the starting number on all their shows, on the whole tour" säger hon, och ger oss en blick som säger förklara. 

 "Yeah, well we - or Moon here - saw a poster about it. So we thought why not. We sent a video of us dancing and got in to the top 10. After some weeks, we flew to London to train to the big audition. Well, then we kinda won" säger Millie och publiken skrattar lite.

 "Alright, so... Now, we'll play a little game. I'm going to say a word and you're going to point at the person who it applies to" säger hon och vi nickar. "Romantic" säger hon.

Alla pekar på Brandon. Han pekar inte på någon, så jag antar att han också tycker sig själv. Publiken skrattar, Ivy också.

 "Funny" säger hon och alla pekar direkt på Millie, till och med han själv.

 "He's the clown of the group" slänger jag in.

 "Lazy"

Då pekar alla på Moon. Han slänger upp händerna i luften som försvar.

 "I can admit I'm a little lazy but I'm not that lazy" säger han.

 "Yes you are" säger jag, utan att kolla på honom.

 "No I'm not!"

 "Yes you are" säger hela crewet ihop och publiken skrattar.

 "Alright, we don't want a fight here" skrattar Ivy. "Dramatic" läser hon.

Då pekar alla på mig och jag putar med underläppen. Publiken aww:ar och jag skrattar lite. Nästa ord är hungrig, då pekar alla på Brandon. 

Intervjun fortsätter och snart kommer frågan jag har hört allt för många gånger, men den här gången får jag lite fjärilar i magen av hans namn.

 "So, Chachi. Is there something going on between you and Louis Tomlinson?" frågar hon och publiken blir knäpptysta.

 "No, we're just best friends, nothing more" svarar jag, även fast det är mer än det.

 "Now should we believe it or not?" envisas Ivy.

 "It's the truth, there's nothing going on between us" säger jag och försöker låta allvarlig.

 "Alright then, I.aM.mE everybody!!"

 

---------------------------------------------------------------------------------

 

Första dejten CHECK!

Kan ju bara säga att jag taggar SKOLAVSLUTNING i övermorgon och LONDON dagen efter skolavslutningen!! Aja, kommentera på women (boys...?) Hoppas ni har det underbart! 

BTW! förlåt om det blev typ rörigt, var tvungen att skriva om hälften för jag kom på att de skulle på dejt och allt, så det kanske är helt sjukt, men hoppas ni fattar ändå!

 
 
SELENA MARIE GOMEZ NEWS

SELENA MARIE GOMEZ NEWS

12 juni 2013 21:14

Hej! Du eller någon annan har anmält bloggen till blog awards 2013!
Nu är det dags att rösta! Röstningen är det senaste inlägget.

Lycka Till!

http://selenamariegomeznews.blogg.se

 
Ingen bild

JoJo

13 juni 2013 15:55

Jättebra kapitel! Och jag är så avis på att du ska till London!;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards