onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 3 juni 2013

12#FirstShow

Av Wilma - 3 juni 2013 18:30

 "Well that's it guys! Thank you, I.aM.mE for coming here today and good luck with the tour!" säger Aaron efter tjugo minuter.

 "Thank you, bye!" säger Pacman och det blir en paus i radiosändningen. 

Vi säger ett lite längre hejdå innan vi går ut ifrån studion och ner i korridoren. När vi tagit hissen ner igen går vi mot utgången. Det är mer fans där nu än när vi kom och ännu fler säkerhetsvakter. Fansen skriker när de ser oss igenom glasdörren. 

 "Am I that hot?" skojar Millie och rycker lite i kragen på sin polo tröja. 

Jag börjar skratta högt och puttar till honom lite innan vi går ut. Alla fans blir galna och skriker på oss. Vi stannar och skriver lite autografer och tar lite bilder innan vi hoppar in i minibussen igen. Vi vevar ner rutan och vinkar åt fansen när vi åker därifrån.

När vi kommer fram till arenan står det såklart hur många fans utanför som helst. En del köar, andra väntar vid turnébussarna för att få en skymt av killarna - som inte ens är här. Vi springer in i arenan och delar upp oss så det ska gå fortare. Jag och Jaja börjar vid kläderna. Vårann designer - Sophie - visar oss kläder som hon har tänkt att vi ska ha på oss och det ser riktigt bra ut. Det är svarta byxor tillsammans med guldiga jackor. 

Efter en timme på arenan har vi en typ "paus" så vi bestämmer oss för att skoja runt utanför arenan med fansen. Vi springer ut bakvägen och smyger runt arenan för att kolla vad alla fans gör. De som köar sitter ner utanför entrén, andra står vid sidan av och pratar och en del joggar omkring och letar efter killarna. 

Vi går emot dem och först ser ingen oss, men när de ser att det är vi blir de galna. Men de är inte så många, inte just här, så vi klarar oss. Vi pratar med dem ett tag innan vi går vidare igen. 

 "Oppa gangnam Style!" utbrister Brandon och börjar göra Gangnam Style dansen tillsammans med Pacman, Moon och Millie.

Jag och Jaja skrattar först åt dem, men hänger sedan på. Mitt i dansen kommer jag på en idé som jag snabbt berättar för de andra. Medan Pacman springer för att hämta John - vår livvakt - letar resten av oss på ett gäng med fans. Vi hittar en grupp som ser hyfsat lugna ut, runt 25 stycken.

 "Hey guys, can you help us with something?!" ropar jag medan vi går emot dem.

De ser vilka vi är och först blir de lite galna, men sedan bara glada att få träffa oss. 

 "So we thought we could do a short video when we're dancing gangnam style, you all know how to do it?" frågar Millie och alla nickar.

Pacman kommer tillbaka med John med en kamera i handen. John tar kameran och Jaja lägger sin mobil på marken och höjer på högsta volym.

John börjar filma, musiken startar och alla dansar med. Efteråt pratar vi lite med fansen medan John går runt och filmar oss. Vi tar bilder och skriver autografer innan vi blir kallade till arenan igen. 

 "Bye guys, nice to meet you!" ropar vi och springer in till arenan igen. 

När vi kommer in tar vi vägen så vi kommer ut på parkettplatserna. 1D killarna står på scenen och lyssnar på Bryan som babblar på om ingenting. I händerna håller de varsin mikrofon. De har inte märkt oss än. Efter en kort stund börjar de sjunga sin låt C'mon C'mon. Jag och Jaja börjar dansa galet till den och sedan springer vi bredvid varandra mot scenen.

 "OMG! I LOVE YOU SO MUCH! HARREH CAN I TOUCH YOUR CURLS?! LOUEH YOUR BUM IS AWESOME!" skriker jag och härmar ett fan. 

Killarna slutar sjunga och ser på oss. Alla börjar asgarva och Louis hoppar ner från scenen för att sedan springa emot mig. Han lyfter upp mig på sin axel och lyfter upp mig på scenen. 

 "Come on Chachi! Sing with us!" uppmanar han och släpper ner mig på scenen. Hela mitt crew skriker ut i protester.

 "NO! NO PLEASE DEAR MOTHER OF JESUS DON'T LET HER SING!" skriker Jaja och resten håller med.

 "Wow, thanks guys" skojar jag.

 "She can't be that bad" säger Louis och jag skrattar.

 "Yes, I am. So no thanks, I won't sing" fnissar jag och sätter mig på kanten av scenen. 

 "Come on boys, again!" ryter Bryan irriterat.

 "Chill Bryan, let's breathe deep together" säger jag och han stirrar sint på mig.

 "If you're going to disturb their rehearsal you can leave, now" fräser han tillbaka.

 "Alright, good luck guys" säger jag och reser mig upp för att gå bakom scenen. "Good luck with the grympy old man" viskar jag i Louis öra när jag går förbi honom och han börjar skratta.

Jag skuttar bakom scenen och kollar runt lite. Snart hittar jag mina crewmates igen och vi börjar kolla runt tillsammans. Och så dumma som vi är så lyckas vi gå vilse. Jag vet, vi är riktigt smarta.

 "Hey, I know this place!" tjuter Jaja.

 "You said that the last time we were here too you moron" säger Millie och hon rynkar ögonbrynen.

 "Have we been here before?" frågar hon och jag brister ut i garv.

 "We're walking in circles Jaja, remember? Did you lose your brain on the way?" retas jag och hon ger mig det onda ögat.

 "Shut up"

Vi fnissar och fortsätter gå runt. Plötsligt ser vi en man gå i korridoren och som om han var den sista flaskan vatten i en varm öken springer vi emot honom. 

 "Help us!" skriker vi och han vänder sig mot oss.

 "What's going on?" frågar han och vi rycker på axlarna.

 "We're lost" säger Millie och han skrattar.

 "Follow me"

Vi följer efter honom och kommer snart tillbaka till scenen. Efter att ha tackat honom märker vi att klockan hunnit bli fyra och konserten börjar sju. De släpper in fansen vid sex och då ska allt vara klart. 

 

 "I.aM.mE, you're on in ten minutes!" ropar en scenarbetare och vi samlas vid sidan av scenen. 

 "Okay guys, we got this" säger Pacman och vi står och försöker värma upp kroppen genom att skaka på armarna, stampa lite med fötterna och hoppa.

 "Hey guys, good luck!" säger Harry som kommer tillsammans med resten av One Direction.

 "Thanks" ler vi och vi kramas innan de försvinner iväg igen. 

Jag och crewet samlas i en liten ring och taggar upp oss med armarna om varandra och huvudena ihop. 

 "Two minutes!" ropar scenarbetaren.

Sophie kommer en sista gång och kollar våra kläder så allt är rätt och sedan ska vi upp. Hela arenan släcks ner och vi springer ut på scenen till ljudet av skrikande fans. Det är så mörkt så de har inte sett oss komma in än. Musiken till S&M börjar spelas och vi börjar dansa.  ( http://www.youtube.com/watch?v=Y-1XVjDeKdA 

När vi dansat igenom koreografin till S&M utan fel så får vi varsin mikrofon av tre scenarbetare. 

 "Hello London!" ropar Pacman i arenan och alla fans skriker högt.

 "So, we're I.aM.mE and we all hope you're having a great time!" säger Jaja och fansen skriker högt igen.

 "We thought that we should do a what we call dance battle. For you who doesn't know, a dance battle is were you're competing against another dancer. So we'll be competing against each other" säger jag.

 "Who should start?" frågar Millie och vi pratar ihop oss lite utan mikrofoner. 

 

Efter en halvtimme är vår tid slut och vi tackar alla fans innan vi springer av scenen. Vi får massa high fives av olika folk innan vi springer mot vår loge. Jag och Jaja tar våra saker och går mot ett typ omklädningsrum med duschar och allt där vi duschar och byter om till normala kläder. För min del blir det ett par ljusa jeans och en rosa kortärmad skjorta med en knut längst nere. På huvudet sätter jag en keps och på fötterna ett par svarta vans.

SayHey



När Jaja är klar går vi tillbaka till logen med våra väskor för att sedan möta resten av crewet vid sidan av scenen. Vi kramar varandra för att sedan kolla på resten av showen. Brandon och jag skojar runt och dansar lite medan resten pratar med varandra, vilket är ganska svårt på grund av den höga musiken.

När killarna får en kort paus hälsar de på oss innan de rusar iväg för att byta om. Vi bestämmer oss för att gå tillbaka till vår loge och bara slappa. Väl därinne börjar vi prata om vilken låt vi ska dansa till på nästa konsert. Vi diskuterar länge, men bestämmer oss snart för Turn Up The Music med Chris Brown. 

Efter ett tag blir vi trötta på att sitta här och inte göra något, så vi bestämmer oss för att gå tillbaka till turnébussen. Först frågar vi John - som har koll på allt - om vi måste stanna, men han säger nej, så han följer med oss ut till turnébussen. När han sett till att vi kommit in i säkerhet går han igen och ber oss ringa om vi vill ha hjälp med något eftersom det är fans överallt nu, typ. 

 "I'm going to bed" mumlar Jaja trött och låser in sig på det lilla badrummet.

Pacman, Brandon och Moon sätter sig vid teven för att spela x-box medan Millie byter om för att sedan krypa upp på sin sovbrits och dra för draperiet. När Jaja kommer ut ifrån badrummet går jag in där. Jag ser till att jag låser dörren innan jag går på toa, tar bort mitt smink, borstar tänderna och masserar in en ansiktskräm i ansiktet. 

Jag går ut ifrån badrummet och går fram till min resväska. Jag drar fram min stora sov t-shirt och lägger den på golvet. Snabbt och smidigt drar jag av mig skorna, jeansen och tröjan - vi är väldigt nära varandra, jag och crewet, så jag bryr mig inte om jag byter om inför dem - och drar på mig sov t-shirten. 

 "Night guys" säger jag och klättrar upp till min sovbrits.

 "Night" säger alla i kör och jag drar för draperiet.

Som vanligt kollar jag mobilen, skickar ett godnatt sms till mamma och pappa och kollar så alarmet är påå innan jag låser den, lägger den under kudden och sluter ögonen. 

 

Louis' POV

 


När konserten är slut och alla har duschat och så bestämmer vi oss för att gå till I.aM.mE's turnébuss för att se om de är vakna. Vi går fram till bussen, knackar på och kliver in. Precis när jag ska fråga om de är vakna hör jag x-boxet och låga rop, så jag antar att de är vakna.

 "Hey buddies" ler jag och går fram till Philip, Di och Brandon som sitter längst bak i bussen. "Are the girls and Emilio asleep?" frågar jag och Philip ser på mig med en konstig blick.

 "Who is.... Oh, you mean Millie, yeah, they're all asleep" säger han.

 "Is that his nickname?" frågar Niall och jag, Niall och Liam sätter oss i soffan medan resten sätter sig nedanför den.

 "Yup"

Zayn, Liam och Niall går till vår buss igen för att sova medan jag och Harry stannar och spelar x-box. Samtidigt lär Brandon mig allas smeknamn. Mitt i allt hör jag hur någons draperi öppnas och jag kollar mot sovbritsarna. Från en av de övre britsarna sticker snart ett par ben ut och snart hoppar Chachi ner på golvet. Hon kliar sig trött i ögonen och ser på oss.

 "Oh, you're here" mumlar hon hest och jag flinar.

 "Someone's tired" retas jag.

 "And thirsty. Do we have water?" frågar hon och går mot köksavdelningen.

 "In the fridge!" ropar Moon.

 "When are we leaving, by the way?" frågar Chachi medan hon tar ut en vattenflaska.

 "We'll do another show here tomorrow, then we're heading of to Glasgow" berättar Harry.

 "Alright, night guys" säger hon och klättrar trött upp till sin brits igen.

 "Night love" svarar Harry.

 "Night!" säger vi andra och hon drar för draperiet igen.

Plötsligt plingar min mobil. Vem messar mig nu? Jag drar upp mobilen och stelnar till då jag ser ett nytt meddelande ifrån Eleanor.

Call me when u can... x

 

-------------------------------------------------------------------

 

HEY CUPCAKES!!

How are ya'll? 

Endast 10 dagar kvar till skolavslutning (minus fyra lediga dagar, skolavslutningsdagen, en baddag och städdag, så alltså tre riktiga skoldagar kvar)! OMG! Känns som att jag räknat fel, men det är HELT RÄTT! 

Bara jag som taggar sommarlov? Hoppas inte det

Love yoooou

 
 
Ingen bild

JoJo

4 juni 2013 18:19

Jättbra! Och bra med ett långt kapitel!;) och nä, jag taggar inte sommarlov... jag är onormal jag vet...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards