onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 22 maj 2013

Personbeskrivning I.aM.mE crew

Av Wilma - 22 maj 2013 16:45

Tänkte bara göra en snabb beskrivning av alla - minus Chachi - medlemmar i I.aM.mE Säger bara snabbt att det är ett riktigt crew, jag tar de riktiga medlemmarna. De kanske inte är världens snyggaste, men i alla fall ;) 

 

 

Jaja Vankova


Jaja är 21 år och kommer ifrån Tjeckien, men bor i USA. Hon började dansa när hon var 14 år gammal. Hennes pappa gick bort när hon var ung, så hon och hennes mamma är väldigt nära. Eftersom Jaja är det enda barnet så är hennes mamma väldigt beskyddande, men det stör inte Jaja på något sätt.

Jaja är väldigt lugn och samlad som person. Hon stressar sällan och tar dagen som den kommer. Jaja är inte alls blyg och vågar stå upp för sig själv, sina vänner och sin familj. Hon har absolut inte problem med att prata med eller inför folk, nästan tvärt om. Chachi och Jaja är väldigt nära då de är de enda tjejerna i crewet. 

 

 

Philip "Pacman" Chbeeb

 


Philip är 25 år och kommer ifrån Indien, men bor i Texas. Han lever för dans och har dansat enda sedan han var 15 år. Det var han som startade I.aM.mE crew, tillsammans med Moon och Brandon. Han växte upp med en svårt sjuk mamma och en sträng pappa. Ganska tuff uppväxt, men det har han växt ifrån. Han tog sig igenom allt det svåra genom dansen. 

Som person är Philip ganska spänd. Han har ofta svårt att slappna av och kan lätt bli irriterad. Han skyddar alltid alla han bryr sig om innan sig själv. Han är ganska galen av sig, men tar alltid kommandot om något går ur styr. 

 

 

Di "Moon" Zhang

 


Di är 28 år och kommer ifrån Nordkorea, men bor i USA tillsammans med sin flickvän. Hans föräldrar och syskon bor fortfarande i Korea, men Moon flyttade till USA då han ville satsa på dansen. Han har en väldigt nära relation till hela sin familj och de har hjälpt honom så mycket de kunnat med dansen. 

Di som person är ganska avslappnad. Han säger inte nej till en slappdag i soffan framför teven med en pizza, men han är absolut inte lat. 

 

 

Brandon Harrell

 


Brandon är 27 år och har gener ifrån Afrika, men föddes i USA där han nu bor med sin familj. Han har dansat i hela sitt liv, hans föräldrar har sagt att han dansade innan han kunde gå. Det utvecklades och under hela sin skolgång var han känd som dansaren. Han stod ofta vid skolans tegelvägg och dansade till musiken hans kompisar hade med sig. 

Brandon är ganska galen av sig, han älskar att pranka folk och han har alltid den där lilla extra energin. Men han är även en bra lyssnare och hjälper alltid sina vänner så gott han kan om de har problem. Om man bryter sig igenom det där skojiga, skämtsamma lagret märker man att han är en mjukis.

 

 

Emilio "Millie" Dosal

 


Emilio är 24 år och bor i Houston i en egen lägenhet. Hans föräldrar bor i Kalifornien, likaså hans yngre systrar, Karla som är 15 och Jane som är 17. Emilio har dansat sedan han var 13 år gammal, då han började på hip hop. Hans föräldrar stöttade hans val att välja just dans som inriktning i livet. De har alltid varit där för honom och hjälp honom på rätt väg. 

Emilio är gruppens pajas och kan få alla att skratta, närsomhelst. Han är väldigt galen av sig och kan få galna idéer närsomhelst. Energin inom honom verkar aldrig ta slut. Men liksom Brandon kan han också stänga av pajasen inom honom och vara där som stöd för sina vänner. 

 

 

Där har ni beskrivningarna, hittade på lite om dem eftersom det inte står särskilt mycket om dem på internet. Men ni får såklart strunta i alla beskrivningarna om ni vill ha era egna perspektiv, men såhär är de i verkligheten. Kan ärligt talat säga att jag också tänkte de helt annorlunda först, det gör jag nu med, men ändå. Ni får helt enkelt välja om ni vill följa dessa personbeskrivningar eller om ni vill komma på egna! 

Om ni vill se videos på när de dansar i verkligheten så sök på YouTube! Kan bara säga att de ÄGER! 

Ska ut och äta ikväll med familjen så jag vet inte om jag hinner skriva något kapitel, men vi får se!

Bara jag som knappt kan vänta tills sommarlovet?! TYP DAMPAR SÖNDER TOTALT! Aja, ha det gött nu alla änglar där ute i Svenneland! 

 
 
Michaela

Michaela

22 maj 2013 18:35

Asså guuud!! Jag visste att jag kände igen namnet HAHA. Har ju sett när de tävlade, gosh!<3

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

JoJo

23 maj 2013 21:38

Kul att veta lite om dom! Fast jag blandar ändå ihop alla killarna...;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards