onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 16 april 2013

Dreams And Broken Hearts EPILOG

Av Wilma - 16 april 2013 19:40

14 juni 2021


 "Oh you're so beautiful!" tjuter jag och sätter lite av hennes kastanjebruna, lockiga hår bakom hennes lilla öra.

 "Not as beautiful as you, mummy" mumlar hon, knyter händerna bakom ryggen och ser ner på sina ballerina skor.

 "Oh honey, don't say that. You're perfect just the way you are" säger jag och sätter mig på huk framför henne.

 "But you say nobody is perfect" säger hon och jag ser ett litet leende smyga på hennes läppar.

 "You're perfect for me" ler jag och pussar hennes panna. "Come on, dad's waiting" säger jag och ställer mig upp.

Jag tar hennes hand och vi går ut ifrån Hannahs rum. Hennes rum är... rosa. Ljusrosa väggar och ljust trägolv. Sängkläderna är mörkrosa och sängen är omringad av en sänghimmel, i ljusrosa. Gardinerna är mörkrosa och hon har en mörkrosa matta. Men det är gulligt, typiskt tjejigt.

Hannah har på sig en vit sommarklänning som sitter lite ganska löst på hennes kropp. Hennes hår är lockat och hon har inget smink alls. Om ni inte förstått det, så är Hannah min dotter. Hon är 6 år. Jag har en son också, Edward, han är bara 3.

 "Daddy!" tjuter Hannah när vi kommer ut till hallen där Harry står med Edward i famnen.

 "Hello princess! You look gorgeous, Han" ler han och böjer sig ner för att krama henne.

 "We need to go now" säger jag och tar på mig min jeansjacka över min vita, långa klänning.

Den sitter tajt på överkroppen, men löst på själva 'kjolen'. På mina fötter har jag ett par gladiatorskor och mitt hår är plattat.

Jag tar Edward ifrån Harry och han tar Hannahs hand. De går ut ifrån ytterdörren och Harry lämnar den öppen. Jag tar mina nycklar och går ut med Ed i min famn. Hans huvud hänger på min axel och hans korta armar är slängda runt min nacke.

Harry har redan placerat Hannah i baksätet på bilen när jag kommer ut. Han står vid dörren till baksätet och väntar på oss. Med ett leende tar han emot Ed och sätter honom i bilbarnstolen. Jag sätter mig bakom ratten innan Harry hinner protestera och väntar på att han ska sätta sig.

 "You really love driving this car, don't you?" flinar Harry och sätter sig bredvid mig.

 "Of course I do! I love it, it's so cool" skrattar jag och han skrattar med mig.

Jag backar ut från uppfarten och kör mot Hannahs skola. Det är hennes första skolavslutning idag. Och om jag får erkänna det är jag faktiskt nervös, jag är nervös. Jag menar, jag vet inte hur man ska bete sig bland alla föräldrar och lärare. Visst, jag känner några föräldrar, genom Hannahs kompisar, men inte så nära.

Hannah sjunger med i låten som spelas på radion och studsar i sätet. Edward sitt bara och kollar på hennes med stora ögon.

När vi är framme vid skolan kryllar skolgården av lärare, elever och föräldrar. Hannah studsar ur bilen och ska precis springa iväg när Harry lyfter upp henne.

 "Daddy!" skrattar hon och han pussar hennes kind.

 "Go find your friends" ler han och släpper ner henne.

Hon springer iväg på sina korta ben och jag ler åt stunden medan jag lyfter upp Edward ut hans bilbarnstol. Harry går runt till mig när jag smäller igen bildörren med Ed på min arm.

 "Do you have the camera?" frågar jag och han nickar.

 "Do you want to take him, or do you want me to?" frågar Harry snällt och jag ler åt honom.

 "I can take him, it's alright" ler jag och han nickar sakta.

Vi går in till skolgården och hälsar på Hannahs lärare. Snart hör jag någon ropa mitt namn och jag vänder mig om. Där kommer Chris gående.

Chris och jag har hållt kontakten och vi är riktigt nära fortfarande. Samma sak med killarna - i One Direction. De har hjälpt oss mycket med barnvakt och så, på så sätt har Harry och jag haft mycket tid med varandra, ensamma.

 "Hey Chris" ler jag och han kramar mig för att sedan kolla på Edward.

 "Hey Eddie! How are you buddy?" ler han och sträcker ut armarna för att ta emot honom.

Med ett skratt ger jag honom Eddie och hör snart hur någon ropar Harrys namn. Då kommer hela One Direction bandet och kramar både mig och Harry. De hälsar på Chris och tillslut vänder de sig mot mig och Harry.

 "So were is our princess?" frågar Niall, som kommit riktigt nära Hannah.

 "She ran off to her friends, sorry" säger jag och han ler.

 "That's fine, we'll meet her afterwards" säger han och jag nickar.

 "Alyssa!"

Är jag populär eller? tänker jag när jag återigen hör någon ropa mitt namn. Den här gången är det mamma, pappa, Noel, Harrys föräldrar, hans styvpappa och Harrys syster Gemma. Vi kramar allihop och sedan går vi mot bänkarna där alla anhöriga ska sitta. Alla klasser ska sjunga varsin låt. Eftersom det är hela grundskolan så är det fem klasser, Hannah är i första. Rektorn kliver upp på scenen och ställer sig framför mikrofonen.

 "Welcome ladies and gentlemen! Today we celebrate that our kids here are getting a three months long brake!" säger hon och alla applåderar.

Hon fortsätter prata, men jag letar efter Hannah med blicken. Alla klasser sitter bakom scenen på några läktare. Hannah sitter längst ut till höger tillsammans med hennes klass, bredvid hennes två bästa kompisar.

Snart går hennes klass upp på scenen och de börjar sjunga. Harry, hans mamma, min mamma och Louis spelar in när de sjunger. Så söta!


 "Congratulations sweetie! You're officialy on your first summer holiday ever!!" tjuter Liam och kramar Hannah efter själva "ceremonin".

 "Thanks uncle Liam!"

Hon kallar alla killarna i One Direction farbröder, plus Chris. Det är gulligt hur nära de faktiskt är. Killarna älskar henne och tackar aldrig nej till att spendera tid med henne.

Ni kanske undrar var som hände med One Direction. De är fortfarande ett band, men inte lika aktiva som de var. De kanske skriver några låtar lite då och då, men inte ofta. Fansen har minskat också, därför kan vi nu gå ut på gatan utan att bli överfallna av directioners eller paparazzis.

Alla åker hem till mig och Harry, som nu har det största huset. Det är en stor villa lite utanför själva staden, riktigt mysigt. Vi har fortfarande nära till centrum, men vi har mer privat här ute. För att komma till huset åker man på en lång landsväg och huset ligger på en åker, typ. Vi har en stor trädgård med pool, lekplats, sandlåda, uteplats, ett fotbollsmål - Harrys idé - och en jacuzzi.

Huset har tre våningar. På övervåningen finns fem sovrum - mitt och Harrys, Hannahs, Edwards och två gästrum -, tre badrum och ett typ sällskapsrum som är öppet, direkt när man kommer upp på övervåningen. På "entréplan" ligger köket, vardagsrummet, en toalett, en matsal och ett uterum. I källaren är det mesta öppet. Det finns en gigantisk soffa, en stor plasma tv och massa annat. Där finns också ett förådd, en toalett, ett sparum med bastu och dusch och ett musikrum med piano, gitarrer, ett trumsett och på väggarna hänger alla killarnas omslag till deras album.

Vi åker i olika bilar. Killarna skulle ändå hämta upp Eleanor, Danielle, Perrie och Lily - Nialls flickvän, plus de tre nya medlemarna i gruppen; Jonah - Perrie och Zayns 2 åriga son-, Holly - Eleanors och Louis 9 åriga dotter - och Ryan - Danielle och Liams 3 åriga son. Mina föräldrar och Noel åker i en bil, de skulle hämta Jenna - Noels flickvän - och Harrys föräldrar åker i en bil tillsammans med Gemma.

Jag och Harry har bestämt att vi ska ha som en tradition att vi alla samlas efter varje skolavslutning. Att vi gör gräddtårta med jordgubbar och dricker saft. Att vi sitter på uteplatsen och bara umgås.

När vi är hemma och väntar på de andra ställer jag fram allt på bordet på uteplatsen. Harry hjälper mig medan Lucas kryper omkring och Hannah dansar runt i rummet, sjungandes. Glasdörren ut till baksidan är öppen och den varma sommarvinden blåser in. Ute är himlen blå, inget moln i sikt, och solen värmer som bara den.

Jag byter om till ett par jeansshorts och en söt topp.

 "We're here!" ropar Eleanor igenom huset.

 "Ellie!" skriker jag och rusar ner.

I hallen står 1D killarna, deras flickvänner och deras underbara barn. Jag kramar allihopa och hälsar på barnen. Eleanor, Danielle, Perrie och Lily hjälper mig bära ut resten medan killarna går ut med barnen till uteplatsen. Eleanor och Louis är gifta redan, Danielle och Liam är förlovade, gifter sig i sommar, och Perrie och Zayn är gifta. Lily och Niall har varit ihop i två år, så jag antar att det kommer hända något snart.

 "Have you heard from Melissa lately?" frågar Lily.

 "Yeah, she's on vacation in..." börjar jag, men blir avbruten.

 "Mummy!!" hör jag Hannah skrika igenom huset.

 "Yes sweetie, what's wrong?" frågar jag och kollar på henne.

 "I fell!" tjuter hon och börjar gråta.

 "Aww, sweetie!"

Jag släpper det jag håller på med och går fram till henne. Hon har skrapat upp sina knän och händer. Hennes kinder är rödrosiga, likaså hennes ögon.

 "Can you finish this up?" frågar jag tjejerna och lyfter upp Hannah i min famn.

 "Of course hun" ler Perrie och de börjar städa undan.

Jag går med Hannah till toaletten och sätter henne på toalettlocket. När jag plockat fram det jag behöver rengör jag hennes skrapsår på knäna. Hon gråter högre av det, vilket gör allt svårare, men jag biter ihop.

 "It's almost done sweetheart" säger jag och hon snyftar högt.

När jag är klar sitter hon och snyftar. Men när jag tar fram hennes egna prinsessplåster ler hon stort igen. Jag sätter på plåster på hennes knän och fixar hennes händer, sedan går vi hand i hand tillbaka till de andra som väntar utanför.

 "Daddy! Look at my patches!" utropar hon och hoppar upp i Harrys knä.

 "They look really pretty, Hannah! I wish I had those too" säger han och hon ler stort.

 "I fell and the blood just spurted!" säger hon dramatiskt och han gör ett chockat ansiktsuttryck.

 "Are you okay now, princess?" frågar han och hon nickar.

 "Mummy took care of it!" ler hon stolt.

 "You have the best mummy in the world" ler Harry och ser på mig med hans gulliga leende.

 "I know, right?" säger jag och alla fnissar.

Vi sätter oss ner och börjar äta. Alla pratar med varandra glatt, skrattar, har kul helt enkelt. När Hannah och Holly ätit klart springer de runt på gården och leker med varandra. De är hur söta som helst. Jag kan höra deras skratt igenom allt prat och det får mig att le.

Jag är lycklig. Det är såhär jag vill leva.




Ibland måste man ta risker. Chansa. Våga göra fel val, våga göra misstag. Ibland måste man ta fel väg, för att sedan hitta tillbaka. Göra något sjukt dumt, ångra det och ställa allt till rätta. Det är så livet fungerar. Man gör fel, man ramlar, man reser sig upp igen och man lär sig att det är så livet fungerar.

Alla gör fel ibland, ingen är perfekt. Alla är värda en andra chans, men alla är inte värda en tredje. Alla är värda att bli behandlade som människor, med känslor. Alla förtjänar att bli älskade, alla förtjänar att känna lycka.

Jag har levt, och jag har nått den punkten då jag känner att jag har gjort det jag vill i livet. Jag har nått den punkten i livet då jag känner att jag skulle kunna dö, lycklig, utan att ångra mig. Har ni känt så någon gång? Inte? Då kommer det. Ja? Visst är det härligt.


SLUT


Jag vet att det blev ett plötsligt slut och allt, men jag kände som ni, att den liknade mina andra. Insåg det när jag läste igenom mina andra, så jag kände att jag ville börja om. Bara avsluta den här och försöka fundera ut en annan handling.

För er som inte förstod/vet/har läst så ska jag ta en paus nu. Jag vet inte hur länge. Antagligen några veckor, för att fixa en bra handling. Känner att det är exakt vad jag behöver efter allt som hänt.

Och jag vill verkligen inte tappa läsare av detta. Ni behöver inte gå in på min blogg varje dag under min paus, utan för att ni ska veta när jag börjar igen, tryck på ikonen i menyn där det står BlogLovin och börja följa mig där. Då får ni ett mejl när jag skriver nästa inlägg. Vill verkligen inte förlora er läsare, känns verkligen hemskt att jag kanske kommer tillbaka hit efter några veckor och har typ två läsare. Men ja, antar att det oftast är vad som händer när man tar en paus.

I alla fall, älskar er så sjukt mycket! Kommer skriva ett till inlägg om all info så alla kommer se det. Men sedan är det en paus som gäller.

TACK FÖR ALLT MINA ÄNGLAR!

 
 
Ingen bild

Klara

16 april 2013 21:53

Jättebra, älskar verkligen den här novellen! :) Men vem är Lucas? ^^

Wilma

16 april 2013 22:48

Menade Edward... Tänkte att han skulle heta Lucas först, men ändrade mig... Sry, ändrar det imorgon :)

 
ziall

ziall

16 april 2013 22:31

Bästa sluteeeet! :D

http://ziall.blogg.se

 
Ingen bild

Anonym

17 april 2013 16:41

Sjukt bra slut!!!:D
Du är jävligt duktig!!!!;) keep on the good Work girl👍
Lääängtar t nästa novell<3

 
Ingen bild

JoJo

17 april 2013 17:42

Tack för världens bästa epilog våran ängel!<3 Det kändes som om du alldeles nyss började på den här, men aja, nu förtjänar du en paus iaf!<3 Och skulle aldrig aldrig ALDRIG nånsin lämna den här bloggen, nuförtiden finns det typ ingen som skriver nåt bra, och alla jag brukade läsa har lagt av eller nåt, men lova att du aldrig gör det?!<3

 
Michaela

Michaela

17 april 2013 19:39

Du är en gudagåva, det är allt jag kan säga!<3

http://www.mowie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards