onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 4 mars 2013

27#IsItReal?

Av Wilma - 4 mars 2013 17:00

 "Where do you want this, miss?" frågar Louis som bär på två kartonger med soffdelar i.

 "In the living-room" ler jag och han går in i lägenheten.

Jag går ut och trycker upp hissen. Ur den kommer Niall och Harry som bär på en stor kartong. På ovansidan är det en säng, så jag antar att det är sängen.

Killarna och pappa har hjälpt mig flytta in kartonger i lägenheten hela dagen. Klockan är tre och vi är snart klara. Efter det ska pappa åka hem, men killarna har lovat att hjälpa mig sätta ihop så mycket som vi hinner idag. Det var nu fem dagar sedan jag fick nyckeln till lägenheten. På de dagarna har vi tapetserat och målat, plus bytit golv i sovrummet. Igår var några män här och fixade köket och badrummet, något vi inte kunde göra själva. Vi ska fixa sovrummet och vardagsrummet idag.


 "The food is here!" ropar jag och stänger dörren med foten.

 "Niall is here!" ropar Niall tillbaka och rusar emot mig.

Jag skrattar och han hjälper mig att ställa upp maten. Vi är nästan klara med allt. Bara få justeringar kvar. Imorgon ska mamma komma och hjälpa mig med lampor, gardiner, mattor och sånt. Detaljer. Dagen efter det ska jag sova här för första gången, tillsammans med Harry.

Killarna kommer rusandes från alla håll och tar mat ur påsarna. Harry ställer sig bakom mig och sträcker sina armar om mig, fram till maten. Jag fnissar och lutar mig lite mot honom.

 "Hi" ler jag och pussar hans kind.

 "Hello there love" ler han och kysser mig snabbt.

Vi tar tjugo minuter på oss att äta, sedan kör vi igång igen. Jag - som är usel på att sätta ihop möbler - går med alla kartong bitar, plus plasten, ner till skåpbilen. Vi ska köra iväg med det när vi är klara. Plötsligt hörs skrikande tjejer. Jag vänder mig om och ser ett tiotal tjejer kommer emot mig. Även om jag är nervös ler jag försiktigt och de kommer skuttandes emot mig.

 "You're Alyssa Campbell! Oh my God! I can't believe you're here!" tjuter en.

 "You're so amazing!"

 "You're just so adorable, I see why Harry like you"

Alla pratar i munnen på varandra och jag skrattar lite.

 "Hey, I have to go, but it was nice meeting you" säger jag.

 "Can we take a picture, please?" ber en och alla håller med.

 "Sure"

Jag tar kort med alla och sedan går jag in igen. I hissen pustar jag ut och lutar mig mot väggen. Det där var väl det bästa som kunde hända, det värsta hade varit om de hatade mig. Så jag hade väl tur antar jag. När jag kliver in i lägenheten kommer Harry fram till mig.

 "What took you so long? I was just going to check if you were alright" säger han och lägger armarna om min midja.

 "I'm alright, some fans showed up" ler jag och han ser oroligt på mig.

 "What happened?" frågar han snabbt.

 "They were really nice. I talked to them a little, took some photos" ler jag och han nickar.

 "You have to tell me if they do something, alright?"

 "Promise" ler jag och följer med honom tillbaka till sovrummet där de fått upp sängen, sängborden och garderoben.

När allt är klart går alla ut och jag låser dörren. Louis säger hejdå och går upp till sig, efter att jag tackat honom för hjälpen. Resten av oss går ner till bilen och sätter oss. Harry kör. Vi åker förbi soptippen och slänger allt skräp, sedan släpper han av oss, en efter en. När vi stannar utanför mitt hus ler jag mot Harry och Liam, som är kvar.

 "Thank you so much for the help boys" ler jag och kysser Harry snabbt innan jag hoppar ur bilen.

 "Bye Aly!" säger de i kör och jag stänger bildörren.

Jag vinkar och de åker iväg. Sedan går jag mot ytterdörren. Mamma hälsar på mig, frågar hur det gick. Sedan sticker hon till jobbet. Noel sitter i vardagsrummet och kollar på tv med pappa.

 "Hello family!" tjoar jag och sätter mig mellan dem. "What are we watching?" frågar jag.

 "Amazing Race" svarar de i kör.

 "How did it go today?" frågar pappa.

 "Good. Everything is done, ish. Mum is helping me with the rest tomorrow" säger jag och han nickar.

 "Great. I look forward to an housewarming party" ler han och jag skrattar.

 "Well, I want to settle down first" säger jag.

 "I understand"


Nästa morgon sover jag till nio. Mamma kommer in och väcker mig. Säger att det är bra om vi åker till lägenheten inom en timme. Så jag går upp, drar på mig ett par jeans och en blus. Håret sätter jag upp i en tofs för att sedan sminka mig naturligt. Efter en snabb frukost följer jag med mamma ut till garaget för att lyfta in de sista flyttkartongerna i bilen. Det är bara fyra stycken, resten är redan i lägenheten.

Vi möter Louis i hissen. Han stannar för att hjälpa oss. Mamma och jag ställer in kartongerna i hissen medan Louis håller uppe hissdörrarna.

 "Thank you Lou" säger jag och kramar honom.

 "Anytime" ler han. "See you later, yeah?"

Han försvinner iväg och hissdörrarna stängs. Mamma och jag åker upp och lyfter ur kartongerna på våningen. Jag låser upp lägenheten och mamma och jag ställer in kartongerna medan vi nynnar på Boyfriend med Justin Bieber. 

 "So... We can start with putting the curtains up, okay?" säger mamma och jag nickar.

Vi tar fram gardinerna och börjar sätta upp dem. I bakgrunden spelas radion, så vi har lite låg musik på.

Vid ett åker vi för att äta lunch på Starbucks. Vi köper varsin macka och latte, sedan sätter vi oss vid ett bord för två.

 "So... Everything with Harry. Is it for real? Is he special?" frågar mamma och jag lägger ner mackan.

 "Yeah, I think so" säger jag.

 "So you're in love with him?" ler hon och ett leende sprids på mina läppar.

 "Yeah, I think he's the one, mum" säger jag blygt.

 "He's a really good guy" säger hon.

 "He really is" säger jag och tvekar lite innan jag fortsätter. "Mum, is it normal to be a mother when you're 19?" frågar jag och hon spärrar upp ögonen.

 "Are you pregnant?!" tjuter hon.

 "No! No mum!" utbrister jag och skrattar lite. "I mean, I've always wanted to be a young mother. I feel like... I'm ready" säger jag och hon ler.

 "I was 18 when I got you, hun, I know you're ready. Talk to Harry about it" föreslår hon och jag nickar.

 "I guess" säger jag och suckar lite tyst.


När vi är klara den dagen åker jag till Harry, efter att ha släppt av mamma hemma. Han skulle ha en intervju, men den slutar vid fyra, klockan är halv fyra nu. Han sa att om jag ville komma tidigare så låg en extra nyckel under dörrmattan. Så jag kan ju lika gärna vänta där på honom.

Jag åker upp till hans våning och lyfter på dörrmattan. Där ligger en liten nyckel som glänser i solljuset som skiner in genom fönstret. Jag tar upp den och låser upp dörren. Det är ovanligt att vara i hans lägenhet när det är så tyst. Att han inte är här.

Med en suck sätter jag mig i hans soffa. Träningsvärken börjar komma i armarna, efter att ha burit tunga kartonger de senaste dagarna. Jag lägger mig ner med huvudet på armstödet och sluter ögonen.


Harry's Perspektiv


Jag suckar uppgivet. Alyssa har inte svarat på mina samtal, eller meddelanden. Jag ställer mig i hissen och väntar på att den ska stanna vid min våning. Varför svarar hon inte? Hon svarar alltid. Tänk om något har hänt... Eller är det jag som har gjort något? Nej, vad skulle det vara?

Jag går fram till dörren till min lägenhet och ska låsa upp när jag märker att det redan är öppet. Är någon här? Alyssa kanske... Jag kliver in och stänger dörren efter mig, tänder lampan i taket.

 "Hello?!" ropar jag och går in i lägenheten.

Då ser jag den vackraste varelsen i världen ligga sovandes på min soffa. Med ett stort leende tar jag av mig min jacka och går in till henne. Försiktigt lägger jag en filt över henne och lyfter försiktigt på hennes huvud. Jag sätter mig ner och lägger hennes huvud i mitt knä. Hon vaknar till och kollar upp på mig.

 "Hey" säger hon hest och försöker sätta sig upp när jag tvingar henne att ligga kvar.

 "It's okay, you can sleep if you're tired" ler jag och hon lägger sig på rygg med blicken på mig.

 "No" säger hon.

Hon räcker upp en hand och börjar leka med mitt hår. Jag ler. Hon är så gullig. Hennes ansikte är spänt och allvarligt. Jag lägger huvudet lite på sne och tar hennes hand.

 "Is something wrong?" frågar jag tyst och leker med hennes fingrar.

 "No" viskar hon och jag ser oroligt på henne.

 "Then what is it?" frågar jag och lyfter upp henne så hon sitter i mitt knä med benen om min midja.

 "I just..." börjar hon, men suckar sedan tyst för sig själv. "Nothing, it's nothing" säger hon och jag drar henne närmre mig.

 "Are you sure? You seem tense" säger jag.

 "It's nothing you have to worry about" säger hon, tvingar sig på ett leende och trycker sedan in sitt ansikte mot min hals.

Jag ler svagt och håller om henne hårt. Försiktigt drar jag fingrarna igenom hennes hår och hennes andedräkt kittlar härligt mot min hud. Hennes fingrar masserar min hårbotten och jag sluter ögonen. Drar in hennes doft. Njuter av hennes närhet. Jag kysser försiktigt hennes nacke och hon drar till försiktigt i mitt hår.

 "I love you" viskar jag.

 "I love you more" viskar hon tillbaka.

 "Then I love you the most" envisas jag och lutar mig tillbaka för att kyssa henne passionerat.

Hon besvarar kyssen och drar ihop sina ben lite så hon sitter på knä över mig.


Alyssa's Perspektiv


Hans händer förflyttas försiktigt till min rumpa och han klämmer till lite. Jag ler i kyssen och drar lite löst i hans hår. Han stönar tyst och jag fnissar. Våra tungor möts och han håller ett fast grepp om min rumpa. Jag drar fingrarna genom hans lockar och Harry flyttar sina händer till mina lår. Han ställer sig upp och jag slingrar mina ben runt hans midja. Plötsligt trycks jag upp mot en vägg och han kysser mig hårt.

 "You have no idea what you're doing to me" viskar han och kysser mig samtidigt som han trycker mig mot väggen.

 "I know exactly what you mean" viskar jag och han kysser mig nerför halsen.

Han förflyttar oss båda till sovrummet där han lägger ner mig mjukt på sängen och sätter sig över mig.

Sedan händer det så fort. Han hjälper mig av med kläderna, jag hjälper honom. Sedan ligger vi där i underkläder, andfådda.

 "Are you sure babe?" frågar Harry och jag nickar.

Han hjälper mig av med trosorna och medan han drar av sig sina kalsonger knäpper jag upp min bh. Och snart glider han in i mig.


****


Här är The kapitel!

Var som sagt på 1D World i lördags... Är det någon annan som har varit där? Det var helt GRYMT! Det var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara, men det var ändå många där.... typ. Det var ganska lång kö innan de öppnade.

Men i alla fall.... HÄR ÄR KAPITLET! Hope u enjoy ;)

 
 
Ingen bild

:D

4 mars 2013 23:54

otroligt bra!!:D

 
Michaela

Michaela

5 mars 2013 09:56

OMG Idkkdkqlodoqpkwfjhb fick btw bilderna -tror jag xD- men asså aaaahhhhhhh!!!mreebellcl#+%+--%- meeer!!!<3<3 xx

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

JoJo

5 mars 2013 18:51

Woahawoahwoahwoah!!!!! MERMERMERMERMER!!!!!<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards