onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 22 februari 2013

25#WhatTheHell

Av Wilma - 22 februari 2013 17:30

Det är spänd stämning under hela bilresan till restaurangen. Den enda som pratar är Melissa, och hon berättar för Harry hur han ska åka. Oturligt nog måste jag sitta bak med Bryan. Och hela tiden känner jag hans blick på min kropp. Äckel...

När vi är framme hoppar jag ur bilen så fort som möjligt och går direkt fram till Harry. Han tar min hand och vi alla fyra går mot ingången.

Jag lyssnar knappt på Melissa när hon pratar med kyparen. Istället kollar jag runt. Riktigt fint, grekiskt. Vita stenväggar, mörkt sten golv. I mitten är det en typ fontän där det rinner lugnande vatten. Plus några växter här och där. Det spelas mysig musik i bakgrunden, vilket får det hela mycket mysigare.

Vi sätter oss vid ett bord, jag bredvid Harry med Bryan framför mig. Vi får menyer och vi kollar igenom dem under tystnad. Pinsamt tyst, men Bryan verkar inte ha något emot det. Han sneglar upp på mig ibland med ett flin, men kollar sedan ner i menyn direkt för att inte Melissa ska märka.

 "Are you done?" frågar Harry och ler ansträngt.

 "Yes" svarar Melissa och jag nickar.

Vi beställer vår mat - för min och Harrys del blir det grillspett - och väntar sedan, ännu en gång, i tystnad. Jag känner en fot röra min. Hastigt kollar jag upp och möter Bryans ögon. Han ler snett och jag kollar bort. Snabbt drar jag undan foten och kollar runt.

 "So, Melissa, do you work?" frågar Harry och försöker starta en konversation, vilket Melissa uppskattar.

 "Yes, I work on a café called Tiffy's Corner" ler hon och han ler tillbaka.

 "That sounds fun. Where does your family live?" frågar han och lutar armbågarna på bordet.

 "In Liverpool, but I visit them a lot" svarar hon och ler lite. "What about you then? I'm not really a fan" frågar hon och ler lite ursäktande.

 "Thank God for that" muttrar Bryan, förmodligen för att ingen ska höra, men det gör vi.

 "They live in Holmes Chapel. My parents are divorced, so my mum is remarried" säger han och hon lägger huvudet på sne.

 "How old were you when they got divorced?" frågar hon försiktigt.

 "Seven, so I'm kinda used to it, but sometimes I just wish they were back together" säger han och hon nickar.

Medan de pratar med varandra reser jag mig upp för att gå till toaletterna. Egentligen behöver jag inte det, men jag kände bara att jag måste bort därifrån. Bryans blickar och flin är läskigt äckliga. Att hans fot hela tiden rör vid min, hur mycket jag än drar undan den.

När mina händer är torra ser jag på mig själv i spegeln. Jag fixar till mitt hår och sminket för att sedan bara stå där. Kollar  in i mina egna ögon. Biter mig i läppen. Samlar mig. Drar in ett djupt andetag och går ut igen. Melissa och Harry pratar fortfarande. Bryans blick är fast på mig när jag går runt bordet för att komma till min plats bredvid Harry, som är fullt upptagen med Melissa. Bryan släpper mig inte med blicken, då får jag nog.

 "Can you stop staring?" ryter jag åt honom och han flinar.

 "Alright, you're just so beautiful" flinar han och jag höjer på ögonbrynet.

 "What?"

Nu har både Harry och Melissa slutat prata och både kollar på oss. Melissa ser lite halvt förolämpad ut medan Harry ser irriterad och beskyddande ut.

 "If you didn't know, you're here with your girlfriend, her best friend and her best friend's boyfriend" säger Harry argt och jag tar hans hand.

 "He just said she was beautiful, not that he liked you" fräser Melissa och jag nickar sakta.

 "Yeah, right" säger jag utdraget.

 

"Yeah, right"


 "Everybody doesn't think you're beautiful, Alyssa! You think you're so hot and sexy, so you just expect people to think that about you! But they don't!" utbrister Melissa och mitt hjärta stannar upp.

 "It's time for us to go" säger Harry hårt och reser sig upp.

 "And you're suppose to be my friend" ryter jag åt Melissa och ställer mig upp.

Harry tar min hand och går med snabba steg mot dörren. Klumpen i halsen växer, men det är ingenting i jämnförelse med hatet mot Melissa. Hur kan hon säga något sånt? Hon vet att jag inte har världens bästa självförtroende. Hon har till och med hjälpt mig med att bygga upp det, och så säger hon sådär. Fan asså... Jag vet inte ens om det är Bryans fel eller om hon verkligen har förändrats.

 "Alyssa, listen to me" säger Harry allvarligt när vi är ute. Han tar mina händer, ställer sig framför mig och ser mig djupt in i ögonen. "What she said is not true. You're the most beautiful human being on earth. I don't know if she have been like this all the time, but I can tell you that Bryan isn't good for her" säger han och jag nickar stelt.

 "I know" säger jag hest och drar in ett djupt andetag. "I just can't believe she said that" viskar jag och känner en tår rinna nerför min kind.

 "Hey" säger han och torkar bort tåren för att sedan ta sina händer om mitt ansikte. "It's going to be okay, can you hear me? I'm going to be by your side, all the time" lovar han och ser djupt in i mina ögon.

Undrar om han kan se min själ. Hur mycket det som Melissa sa sårade mig. Om han kan se hur mycket jag kämpar för att inte brista ut i gråt just nu.

 "I love you" viskar jag och kramar honom hårt.

 "I love you too babe" säger han mjukt.

Vi sätter oss sedan i hans bil och han börjar köra. En lugn låt spelas på radion. Efter en stund sänker Harry musiken så man bara hör den i bakgrunden.

 "So... Do you want me to drive you home or do you want to stay at my place?" frågar han och ser på mig snabbt för att sedan kolla på vägen igen.

 "Can I stay at your place? I'm working tomorrow, but I start at 1pm so..." säger jag och han nickar med ett leende.

 "Of course, I told you that you could" fnissar han och jag ler fånigt.

 "I know" ler jag.

Det är tyst i bilen, förutom radion då. Jag lutar huvudet mot rutan och kollar ut på den mörka staden. Gatulampor och annan belysning är det enda som lyser upp staden. Det är inte så många ute, men det är ju mörkt, så det förstår man ju.

När vi är hos Harry kliver vi båda ur, fortfarande i tystnad. Han tar min hand och vi går bredvid varandra in till hissen.

 "You alright?" frågar Harry och jag ler svagt.

 "Yeah, still a bit shocked, I guess" suckar jag och han nickar.

När vi är inne i Harrys lägenhet bäddar han ner mig i sin säng. Jag ler tacksamt mot honom och kryper ihop under täcket. Snart kryper Harry ner bredvid mig och lägger sin arm om min midja. Försiktigt vänder jag mig om i hans omfamning och gosar in ansiktet i mot hans bara bröst. Hans haka är lutad mot min hjässa och hans andetag träffar mitt hår. Jag lägger armarna om hans nacke och suckar lyckligt.

 "I love you" viskar jag och känner sömnen komma krypandes.

 "I love you too" är det sista jag hör innan jag somnar.

 

Nästa morgon vaknar jag av att någon pussar mig i hela ansiktet. Jag öppnar ögonen och blinkar några gånger för att vänja mig vid ljuset. Harrys ansikte är två decimeter ifrån mitt och jag ler svagt.

 "Hi" mumlar jag hest och låter honom pussa mig snabbt.

 "You should get up love, it's 10am" ler han och jag nickar sakta.

 "I will, just let me enjoy this moment" ler jag och kysser honom.

Jag rullar runt så jag sitter på hans midja och lutar mig ner mot honom. Han lägger händerna på min midja och jag kysser honom längst käkbenet och ner för halsen. Han rullar runt igen och kysser mig mjukt. Han låter sina händer dras längst mina kurvor och hans tunga glider smidigt in i min mun. Våra tungor börjar brottas och jag fnissar tyst.

 "I should get up" viskar jag och han flinar.

 "Not yet" mumlar han och kysser mig igen.

 "Harry" skrattar jag och puttar löst bort honom. "I have to eat breakfast and go home to get clothes" ler jag och han suckar.

 "Girls and their needs" skojar han och jag skrattar åt honom.

 "Jerk" fnissar jag och reser mig upp. 

Jag går fram till Harrys garderob och tar fram en vit skjorta. Jag tar av mig kläderna jag sovit i och sätter på mig skjortan och knäpper den nästan helt. Den är för stor och täcker hela min rumpa. Harry ler åt mig där han ligger på sängen och jag fnissar.

 "What's for breakfast?" frågar jag och börjar gå mot köket.

 "I can make you pancakes" säger han bakom mig. "But first..."

Han lägger armarna om min midja och snurrar runt mig. Jag skrattar högt och han sätter ner mig. Han snurrar runt mig och jag lutar mig mot honom. Han kysser mig medan hans händer håller ett hårt grepp om min midja. Plötsligt lyfter han upp mig och jag slänger benen om hans midja. Hans händer håller ett mjukt men fast grepp om min rumpa och han lyfter mig mot köket. Han sätter ner mig på bänken och backar ifrån mig.

 "Now, sit there, watch and learn" flinar han och börjar förbereda sina pannkakor.

 "I bet you'll burn them all" flinar jag retsamt och svänger lite med benen.

 "Pfft, no way, I'm a good chef" säger han och jag skrattar högt samtidigt som jag slänger bak huvudet.

 "You wish" skrattar jag fram.

 "You little... little... whatever" säger han och jag garvar högt.

 "Nice try little boy" flinar jag och ser på honom.

Följer varenda rörelse han gör med blicken. Hans käke är spänd, ögon stora och munnen halft öppnen, vilket betyder att han är koncentrerad. Det har jag lärt mig. Han känner min blick på honom och ser upp på mig.

 "What?" frågar han.

 "You're just so... hot when you cook" ler jag och han skrattar.

 "I know" säger han och vickar på ögonbrynen.

Jag fnissar och lutar huvudet mot skåpen bakom mig. Jag börjar vissla på Back For You och Harry stämmer in. Efter ett tag börjar Harry bli klar, så jag passar på att duka bordet. Klockan är kvart i elva, så det är lugnt än så länge. 

Vi äter i en halvtimme. Jag hjälper Harry med disken - vilket tar en kvart - och efter det lånar jag ett par mjukisar av Harry. Klockan är tjugo i tolv när vi lämnar Harrys lägenhet. Han kör mig hem till mig och vi säger hejdå innan han åker igen. Jag går in och går till mitt rum där jag byter om till ett par jeansshorts, ett svart linne med ett vit, löst linne under och en grön skjorta som jag har uppknäppt. Sedan tar jag min egen bil till jobbet. 

   

 

 

****

 

Sådärjaaa nu är jag hemma igen! Förlåt för att ni fick vänta, men jag ville verkligen njuta av sportlovet, så ja...

Btw, vet ni vad det är för dag idag?! Nej, inte en vanlig fredag, nej inte bara den 22 februari, utan *trumvirvel*

ONEDIRECTIONTOLOVE FYLLER ETT ÅR!

YAAAY WHOOO and all that stuff

I alla fall, ville bara meddela er om att jag älskar er så sjukt mycket och TACK för att ni stannar även om uppdateringen suger ibland! Love ya lots


 
 
Ingen bild

Elin

22 februari 2013 21:51

Skit braaaaaaa!!!!! :'D
grattis! :) <3 xxxx

 
Ingen bild

Anonymous

23 februari 2013 10:35

Sportlov;0 FUSSSKKKK >:(( asbra!!;) grattis t 1årsdagen;)<3

 
matilda

matilda

23 februari 2013 20:36

BÄST <3

http://irresistable.blogg.se

 
Ingen bild

JoJo

24 februari 2013 13:57

Yaaay! Jättebra! Och grattis i efterskott! Och tack för att du uppdaterar och skriver så bra!<3

 
Ingen bild

any one

24 februari 2013 18:02

Grattis onedirectiontolove!!! :) ;) ville säga kan du nt skriva lite mer om harry o alyssa ist tycker att novellen blir lite mer spännande/bättre då ?? :O
älllskar din blogg btw <3 <3 <3

 
Ingen bild

Amands

25 februari 2013 15:51

Asså snälla skriv mer jag avgudar dig du skriver som en gudinna xoxo

 
Michaela

Michaela

25 februari 2013 22:48

Aaaaasssss braaaaa!!! Har verkligen längtat;)<3<3<3<3 love u 2<3<3<3

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
novellblogg

novellblogg

26 februari 2013 14:38

SUPERBRA, värt väntan! Grattis på 1 års dagen!

http://gottabemeandyou.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards