onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 7 februari 2013

22#News

Av Wilma - 7 februari 2013 20:00

 


Good morning looove, woke up on the right side? :) x

Det finns inget bättre sätt att vakna på än att vakna av ett morgon sms från Harry, det slår allt. Att veta att han faktiskt tänker på mig när han vaknar.

Morning curly! I'll always wake up on the right side when you text me babe ;) x

Jag lägger mobilen bredvid mig i sängen och sträcker armarna tvärs över sängen. Jag gäspar och ler sedan stort för mig själv medan jag ser upp i taket. Vänta...

Snabbt kollar jag klockan i ren panik och slappnar av när jag ser siffrorna 9:47. Jag börjar sent idag, vid ett, så jag kan ta det lugnt. Trött sträcker jag på mig och sätter mig upp. Med slappa steg ställer jag mig upp och går för att välja outfit. Det får bli ett par blåa jeans och en vit skjorta tillsammans med vita spetsunderkläder.

Jag tar med kläderna till badrummet och låser dörren efter mig. Därinne drar jag av mig min pyjamas - bestående av en av pappas t-shirts, Pieces trosor och en bekväm BettyBoop bh - och går sedan in i duschen. Det varma vattnet rinner nerför min kropp och jag sluter ögonen i njutning. Efter en stund tvättar jag håret och rakar benen och under armarna. Sedan står jag där i tio minuter bara för att liksom.

När jag kliver ut virar jag en vit handduk runt min kropp och sätter upp håret i en turban. Sedan tar jag upp mobilen och ser två nya sms från Harry.

Whatcha doin? x

Guess ur in the shower or something ;) x

Jag skrattar och svarar snabbt. Sedan blåser jag mitt hår och torkar min kropp. När jag fått på mig kläderna fixar jag med mitt hår och sminkar mig. Jag öppnar dörren och går ut till mitt sovrum igen. Jag packar en väska med nödvändiga saker och går sedan ner till köket. Pappa reser sig precis ifrån en kökstol när jag kommer in.

 "Oh, hi darling! I was just about to leave" ler han och jag ler tillbaka.

 "Okay, see you tonight then" säger jag och kramar honom.

 "Bye honey" säger han, pussar min panna och försvinner ut.

Snart öppnas och stängs ytterdörren. Jag häller upp fil i en skål och sätter mig i vardagsrummet. Med fötterna på soffbordet slår jag på teven och tar en sked av min fil. Jag byter kanal med skeden i munnen och stannar på sjuan där kändisnyheter pågår.

 "The One Direction star Harry Styles was yesterday seen with the girl in the car accident almost two months ago. They were seen at the Starbucks parking. According to witnesses, the two were holding hands. The paparazzis caught them kissing. They have also been seen earlier together, some weeks back. Does the young Styles have a new flirt? Is it just a fling or is it real this time? The witnesses also said they looked really in love... Well, we'll have to wait and see what Styles says about it" säger tjejen och jag tappar hackan.

 "Not good" mumlar jag för mig själv och ska precis ringa Harry när han ringer mig. Jag svarar direkt. "Hi" andas jag ut och tar lite mer fil.

 "Hey... Did you see the news?" frågar han oroligt.

 "Yes" svarar jag och han andas ut.

 "I'm sorry, I never wanted this. I'm sorry the pics on you and me are all over the internet" säger han tyst och jag ler.

 "It's okay you know, it doesn't matter. You matter. I love you, nothing else matter" ler jag.

 "I love you too" säger han och jag hör att han ler. "So... What are you doing?" frågar han och jag tar lite mer fil.

 "Breakfast" säger jag och sväljer. "And you?"

 "We're having an interview in like ten minutes" säger han och jag fnissar.

 "I guess you're already done?" flinar jag.

 "Yep" säger han stolt och jag skrattar.

 "Good boy!"

Han skrattar. Vi pratar i fem minuter till, men sedan måste Harry avsluta. Då ställer jag disken i diskmaskinen och går till badrummet. Jag borstar tänderna och stoppar ett mint tuggummi i munnen. Sedan går jag ner till hallen igen. Där ligger min väska, så jag bestämmer mig för att åka, eftersom jag inte har något annat att göra. Då kan jag stanna på Starbucks och köpa med kaffe eller nåt.

Jag tar på mig vita, låga Converse och hänger väskan i armvecket. Sedan hänger jag min skinnjacka över armen och lämnar huset. När jag står ute på trappan låser jag dörren och går mot min bil. Vinden tar tag i mitt hår och jag sätter lite hår bakom örat för att inte få det i ögonen.

Jag sätter mig bakom ratten och spänner fast mig innan jag backar ut ifrån uppfarten. Jag nynnar med på Love You Like A Love Song med Selena Gomez. När jag stannar vid ett stopljus tar jag upp mobilen och kollar Instagram, mer hinner jag inte förrän det blir grönt.


 "Alyssa!!" tjuter barnen när jag kommer in till avdelningen med barn mellan 3-5 år.

 "Hi guys! How are you?" ler jag och kramar alla små barn som klamrar sig fast vid mig.

 "Good! How are you?" ler Vanessa, den yngsta tjejen på avdelningen, hon har precis fyllt tre.

 "I'm great" ler jag.

Hon tar min hand och drar med mig till hennes lilla hörna. Vi leker lite med hennes leksaker och sedan går jag för att kolla till de andra barnen.

 "Hi Liz" ler jag och min kollega ler tillbaka.

 "Hi Aly" ler hon och vi kramas snabbt.

Vi samlar barnen och kör lite lekar för att sedan sätta oss i en ring. Vi låter barnen berätta lite allt möjligt och sedan får de göra vad de vill.

När jag slutar för dagen är det få barn kvar, eftersom klockan redan är sju. Vanessa - vars föräldrar jobbar natt - följer med mig till dörren. Där tar jag på mig jacka och skor och sätter mi på huk framför henne. Hon suger gulligt på sin tumme och ser på mig med trötta ögon.

 "Bye Nessa, see you later, right?" ler jag och hon nickar.

 "Bye Aly!" säger hon och tar ut tummen ur munnen för att krama mig.

Jag kramar henne tillbaka och önskar - åh så mycket! - att hon var min dotter. Efter en lång kram ställer jag mig upp och öppnar dörren. Då vänder jag mig mot Vanessa som står kvar och vinkar till henne. Hon vinkar tillbaka innan hon springer tillbaka. Med ett leende går jag mot min bil och tar samtidigt upp nycklarna ur fickan. Klockan är sex och mörkret börjar falla, men än är det ljust.

Jag startar motorn och börjar köra hemåt. The Flood spelas på radion och jag sjunger - såklart - med, en av mina dåliga vanor.

 "Although no one understood, we were holding back the flood. Learing how to dance the rain. We were holding back the flood. They said we'd never dance again" sjunger jag lågt och trummar lite på ratten.

Mamma, pappa och Noel sitter och äter middag när jag kommer hem. De ler mot mig och jag hänger av mig mina kläder för att sedan sätta mig vid dem.

 "Hi" ler jag och börjar ta mat.

 "Hello sweetheart, how was work?" frågar mamma.

 "Good, really fun" säger jag glatt.

 "I remember when you used to babysit Noel" fnissar hon och jag flinar mot Noel.

 "Me too. You were obsessed with him" skrattar pappa och Noel skrattar till.

 "I bet I was really hot" retas han och jag garvar.

 "Yeah, I almost died" skrattar jag.

Vi skrattar ihop och efter middagen sätter vi på en film. Eftersom det är fredag så betyder det fredagsmys, så vi hämtar filtar, fixar snacks och dricka och gosar ner oss alla i soffan. Eller, Noel sitter nedanför soffan, jag ligger med huvudet i mammas knä och mamma ligger mot pappas bröst. Mobbade Noel... Mamma stryker handen över mitt hår och jag ler nöjt.

 "It feels just like old times" skojar jag och Noel kollar upp/bak på mig.

 "Yeah, I've always been the outsider in this family" skojar han och jag nickar flinandes.

 "Yup, even when you were a baby" fnissar jag.

Vi återgår till filmen och där någonstans somnar jag.


När jag vaknar är det av min ringsignal. Trött låter jag handen söka överallt för att hitta mobilen - utan att öppna ögonen. Snart hittar jag den och sätter den mot örat.

 "Hello" svarar jag krassligt och jag hör skratt på andra sidan luren, skratt som får min mage att bli galen.

 "Wow, you sound great!" skojar Harry och jag ler svagt. "Did I wake you up?" frågar han och jag muttrar till.

 "No, I'm wide awake" skojar jag och han skrattar hest.

 "Sorry, but the clock is actually twelve" skrattar han.

 "Oh, Harry! That's so early!" skojar jag och min röst spricker när jag tjuter Harrys namn, vilket får honom att skratta.

 "Sorry princess, I can cancel the days plans so you can sleep" säger han och jag spärrar upp ögonen.

 "No! No way!" utbrister jag och han garvar.

 "What do you think about me?! I'd never ever cancel a meeting with you just because you need to sleep!" skrattar han och jag fnyser.

 "Because I am so funny to be with" säger jag leendes.

 "Yup, actually, you are" säger han och jag fnissar.

 "Thanks! That means a lot" flinar jag.

 "But anyway... Can you come over to my apartment like... As soon as possible?" frågar han och jag ler stort.

 "You're obsessed with me, aren't you?" flinar jag.

 "You're my girlfriend! I am suppose to be obsessed with you" säger han ironiskt.

 "Yeah yeah, whatever... Yeah, I can come in an hour or so, need to get a shower and, you know, girl stuffs" säger jag och han fnissar.

 "Okay, see you soon love!"

 "Bye" ler jag och lägger på.

Han är bara för söt...


****


Förlåt som F-A-N för att det dröjde med kapitlet! Har inte haft någon inspiration på senaste tiden, men men... Tack för alla kommentarer! Ni ÄGER!

 
 
Michaela

Michaela

7 februari 2013 20:38

Vi äger när du äger;D MER WILMIZ!!!<33

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anna

7 februari 2013 21:24

Meeer! Det gör mig orolig när du skriver att du inte har inspreation eller att du inte har lust att skriva. Tror att du kmr sluta lr något då! <3

Wilma

7 februari 2013 22:17

Du har inget att oroa dig för! Kommer inte sluta skriva på ett tag - så länge ni läsare stannar hos mig! :)

 
Ingen bild

Anonym

8 februari 2013 15:36

ÅHHH så bra!!! Mera<3

 
Ingen bild

JoJo

8 februari 2013 19:31

Åh, gud va bra!!!!!<3 Eh, jao, det var väl det...:)

 
Ingen bild

Agnes

9 februari 2013 10:49

Bäääääst! Meeera!!!! Xx

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards