onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 22 december 2012

Del 50#TheEnd

Av Wilma - 22 december 2012 15:48

LYSSNA SAMTIDIGT



Tre månader senare


"No! Austin! Stop!" skrattar jag och slår på hans rygg.

"Never!" retas han och springer runt i lägenheten.

Han slänger ner mig på min säng och sätter sig gränsle över mig. Han börjar kittla mig och jag skriker av skratt. Jag vrider mig och försöker komma ur hans grepp.

"Austin!" tjuter jag och försöker få bort hans händer. "Stop it!" skriker jag och börjar skartta.

Han slutar och hans blick möter min. Med ett leende drar jag ner hans huvud mot mig och kysser honom. Han lägger händerna om mitt ansikte och låter en glida ner mot min höft. Jag lägger händerna om hans nacke och drar lite lätt i hans hår.


Zayn's Perspektiv


Jag drar på mig ett par jeans och ett linne för att sedan dra på mig ett par skor. Snabbt slänger jag på mig en jacka och lämnar min lägenhet. Jag joggar nerför alla trappor och ut i det kalla vårvädret. Det är den 14 april och det har börjat blivit varmare. Snön är nästan helt borta, men det är fortfarande kallt.

Jag sätter mig i min bil och kör ut från parkeringen. Med radion på trummar jag på ratten och sjunger med medan jag åker längst de traffikerade vägarna.

Jag parkerar utanför höghuset och tar hissen upp till femte våningen. Sedan knackar jag på dörren med efternamnet Edwards. Dörren öppnas och Perrie dyker upp.

"Hey" ler hon och jag drar in henne i mina armar.

"Hey babe" viskar jag och kysser henne hårt.

Hon ler mot mina läppar och släpper in mig. Vi sätter oss i soffan och hon lägger upp fötterna i mitt knä. Jag börjar massera dem och hon stönar tyst.

"Just what I needed" mumlar hon och jag fnissar.

"Love you" säger jag och böjer mig över henne.

"Love you too" viskar hon och drar ner mig mot sig.

Hon kysser mig och jag besvarar den. Jag drar in händerna under hennes tröja och drar fingarna lätt över hennes platta mage. Hon ler och drar lätt i mitt hår.


Ayla's Perspektiv


"I want to go now" klagar jag och Austin skrattar.

"I know, wait a minute" säger han och kysser mig på näsan.

Han ligger halvt över mig och tvingar mig att ligga kvar. Jag suckar lätt och fortsätter massera hans hårbotten. Borde det inte vara killar som masserar tjejerna? Jag antar att jag är skyldig honom det, efter allt han gjort för mig. Hjälpte mig med Zayn, fick mig att gå vidare, fick mig att älska honom. Vi ska fira en månad imorgon.

"Austiiin!" tjuter jag och puttar bort honom.

"Okay, okay, we can go now" fnissar han och ställer sig upp.

Han hjälper mig upp ifrån soffan och sedan går vi ut till hallen. Vi tar på oss och går ut hand i hand. I hissen tar vi kort tillsammans i spegeln. Han pussar min kind och jag ler medan jag tar kort. Vi skrattar lite innan vi går ut, ännu en gång hand i hand.

Vi svingar våra armar lite när vi går och jag skuttar lite för att hinna med Austins steg. Han skrattar bara åt mig och skakar lite på huvudet. Jag flinar och hoppar upp på hans rygg. Han tar emot mig och håller om mina lår.


Zayn's Perspektiv


"Are you ready, babe?" frågar jag och fixar mitt hår i hallen.

"Yep" svarar hon och kommer ut till hallen.

Hon har på sig en svart klänning och svarta pumps. Jag ler mot henne, kysser henne och tar hennes hand. Vi lämnar hennes lägenhet och åker ner. Vi sätter oss i min bil för att sedan åka och hämta Harry och Niall. Louis åker med Eleanor och Liam åker med Evelina. Yep, de är ihop fortfarande. Roligt för dem, faktiskt. Dem är riktigt söta ihop.

"Perrie, my parents really want to meet you, do you want to come with me when I'm going there? I'm leaving in a week" frågar jag och kollar snabbt på henne, men kollar snabbt tillbaka på vägen.

"I'd love to!" ler hon och jag ler stort.

"Great!"

När vi är framme kliver vi ur och hälsar på Louis, Liam, Eleanor och Evelina som väntar utanför restaurangen. Vi går pratandes in och en tjej kommer för att visa oss till vårt bord. Hela tiden håller jag i Perries hand. Hon går lugnt bredvid mig och ler lite mot de andra som skojar som vanligt. Vi sätter oss ner och beställer vår mat.


Ayla's Perspektiv


"So... What are you doing this weekend?" frågar jag Austin och dricker lite av min latte.

"I'm going to see my parents in Maidstone" ler han och jag nickar. "What about you?" frågar han och dricker lite av sin kaffe.

"Nothing, I think" suckar jag.

"Come with me! Meet my parents" föreslår han glatt.

"What if they don't like me?" frågar jag tveksamt.

"They will, I promise you. It's not possible to dismiss you" flinar han och jag skrattar till.

"Sure" ler jag.

"Is that a yes?" frågar han och höjer ett ögonbryn.

"Yes, that's a yes" skrattar jag och han fnissar lite.

När vi är klara går vi ut i kvällsvädret igen. Det börjar bli mörkt och alla lyktor på gatorna är tända. Jag tar Austins hand och går lite närmre honom.

"You will love my little sister, she's only three and she thinks that she's a princess" fnissar Austin.

"Aww! How cute!" tjuter jag.

"Yeah, she really wants to meet you" ler han och jag ler rört.

Vi går långsamt mot torget och sätter oss där. Vi pratar om allt och inget. Det är det bästa med Austin. Det blir aldrig tyst. Vi har alltid något att prata om. Jag kan vara mig själv med honom, utan att skämmas. Jag släpper ut allt med honom. Han betyder allt för mig. Han har hjälpt mig igenom allt och fått mig att skratta när jag hellre skulle vilja gråta. Han vet hur jag mår bara genom att se mig i ögonen, även om jag ler och säger Jag mår bra. Han kan se igenom alla mina lögner.


Zayn's Perspektiv


"Can't we go for a walk before we go back?" frågar Perrie och ser på mig med glittrande ögon.

"Sure" säger jag och vi säger hejdå till de andra.

Vi går längst gatorna, hand i hand. Tysta. Vi har väl inget att prata om. Det är ingen pinsam tystnad, den är mer skön. Orden har tagit slut för tillfället. Vi går emot torget och sätter oss på ett utekafé. Vi beställer in varsin kaffe och börjar prata lite tyst.

"So... When are you going on tour again?" frågar Perrie tyst och ser ner i sin mugg.

"Not for a while" ler jag lugnande och hon nickar.

Hon ser upp på mig och ler. Jag ler tillbaka och vi börjar diskutera allt möjligt. När jag hör ett högt skratt kollar jag mot fontänen och stelnar till. Hennes hår studsar. Hennes smilgropar syns tydligt och hon ler stort mot killen bredvid henne. Plötsligt kollar hon rakt på mig och hennes blåa ögon möter mina.

______________________________________________________________________________________


THE END!

KOMMENTERA!

Nu är det slut på Strong Love! Vad tyckte ni? Bra/dåligt? Tråkigt/roligt? Något jag kan förbättra tills nästa fanfic? GE MIG KRITIK!

Kommer skriva en EPILOG till Strong Love, men vi får se när den kommer ut. Om jag får 20 kommentarer på Del50 IKVÄLL så kommer epilogen ut ikväll, men annars får ni den imorgon.

LOVE U GUYS!

 
 
Ingen bild

Sally

22 december 2012 16:32

NEJ! Även om han inte förtjänade henne så måste det vara Ayla och Zayn! Det tillhör naturen!! Du dödar mig kvinna! Nu får alla kommentera för jag kräver epilogen ikväll!!

 
Ingen bild

Olivia

22 december 2012 16:44

Jättebra! Jag tyckte att slutet var lite för kort...:( annars var den super du uppdaterar jättebra!:D hoppas att det kommer en till:D!

 
Isa

Isa

22 december 2012 16:45

neeeej, Zayn Ayla skulle ju vara tillamman föralltid :(
jaja, sjukt bra du skriver dina noveller är bät! :D xx

http://isajacobsson.tumblr.com

 
Michaela

Michaela

22 december 2012 16:47

OMG OMG OMG OMG OMG AHHHHHHH, Gud jag gråter så himla sött, Austin och Ayla å gud... Så söttttt!!!! Jag dör du tar kål på mig!!!! Jag älskar din novell, ditt sätt på skriva, jag älskar dig du är så himla bra underbara awesome allt!!!!!! asså jag kommer bokstavligen spamma dig med kommentarer!!!! AHHHHH JAG döööööörrr!!! Och på tal om slutet så gulligt...... Zayn och Ayla tittar mot varandra... :') En sak är säker du har en ljus framtid framför dig!<3 xx

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mollie

22 december 2012 17:30

Det här slutet är så annorlunda från andra noveller. Det brukar liksom vara att no matter what så hittat dom tillbaks till varandra. Det här var annorlunda men oerhört bra. Båda gick vidare och blev kära, även fast jag känner på mig att det kommer sluta med Ayla och Zayn i epilogen, men det är ändå som det ska vara eller? Det har med alla noveller att göra, det ska vara no matter what, men i denna novell händer det liksom inte förns in i absolut sista och det är annorlunda, men du ska cred för alla kapitel och hur bra du skriver. Hoppas du förstod vad jag mena!

 
Ingen bild

Alexandra

22 december 2012 17:35

Wow, I didn't seawthat coming..
Slutet var lite för hastigt och snabbt. Men annars har novellen varit väldigt bra! Det har gått snabbt fram några gånger men annars var det bra :)

 
Ingen bild

Saga

22 december 2012 17:38

Jättebra!!

 
Ingen bild

Denisé

22 december 2012 18:04

Neeej!! nu gråter jaaag!! Nejnejneeeej ville att de skulle vara Ayla och Zayn! dom var så söta tillsammans! tycker inte Austin och hon passar ihop!! JAg är ledsen men tyckte inte de var ett bra slut! :(

 
Ingen bild

Klara

22 december 2012 18:19

jättebra!!!! :D

 
Ingen bild

JoJo

22 december 2012 18:48

Haha, japp här kmr ja som värsta rebellen och ÄLSKAR slutet!<3 Det blev som ja ville<3<3<3 Och det e inget att klaga på, du skriver HELT PERFEKT!<3

 
Ingen bild

Nellie

22 december 2012 19:05

Super bra! Även om jag tycker att zayn och ayla skulle vaa tillsammans i slutet va det faktiskt kul att du valde ett annat sätt att avsluta den på. Inte bara att hon blir gravid och dom gifter sig och allt blir frid och fröjd...
Men det är jätte bra! Älskar denna novellen!

 
Ingen bild

Emma

22 december 2012 19:22

Bland de bästa novellerna jag läst! Slutet är så annorlunda och eget jämfört med alla andra noveller! Helt klart bäst!

 
Ingen bild

Z

22 december 2012 20:21

NEJ,NEJ,NEJ du MÅSTE göra en part 2 till detta nej det går nte att dem tittar på varandra i en halv sekund och sen 'är det slut , NEJ !

 
Emma

Emma

22 december 2012 21:24

Meeen NEEEJ!!
De ska va Zayn o Ayla...
FATTA!!
De här kan int va slutet. De kan int sluta när de blir som mest spännande... de får int ta sluuuut wääääähäähääähäääääääääää :'(

http://Www.EmmaaHoolm.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Elin

22 december 2012 21:36

det måste ha ett bra slut

 
novellblogg

novellblogg

22 december 2012 21:58

OMG OMG OMG!!! EPILOGEN NU!!! ÅH ÄLSKAR DENHÄR NOVELLEN :') SÅ BRA!!!!
Alltså du är suppppppeeeeeeeer bra!!!

http://gottabemeandyou.blogg.se

 
Ingen bild

Frida

22 december 2012 23:22

Fy faaaan vad bra den var! Säger som alla andra Z&A skulle va 4ever :(
Hoppas på att nästa blir lika bra! :D

 
Ingen bild

Hilda

23 december 2012 07:23

Aw va sött:) jag tkr de ska bli kompisar bbfs igen, men att de andra ska vara tillsammans.. De verkar älska dom andra ännu mer ;)<3

 
Michaela

Michaela

23 december 2012 10:44

Jag ska berätta en sak!!!! Igår kväll spammade jag bokstavligen sönder på detta inlägg.... Jag skrev felsäkerhets kod så många gånger för att jag var så stressad så min IP stängdes av haha ;D xD

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Saga

23 december 2012 11:34

ÅÅÅÅÅÅH DU NÄGER!!!! EPILO)G NU! xx

 
Ingen bild

Agnes

23 december 2012 11:52

Ahhh OMG bäst, grymt, awesome, amazayn, bäst igen, omg omg omg omg omg!!!!!!! Asså herregud, har för många känslor nu!!!!! Novellen var bäst, slutet var sorgligt men ändå bäst och annorlunda ja, allt sånt! Hoppas att epilogen kommer ut snart! Xx. Ps. Om det finns några stavfel i denna kommentar är det för att jag är så himla, ja, vad ska man kalla det, spidad kanske? Ja, du kanske förstår vad jag menar..... Ja, iallafall så himla grymt!!!

 
Ingen bild

JoJo

23 december 2012 12:34

Haha, konstigt nog så gjorde ja exakt samma sak Michaela igår!!!

 
Michaela

Michaela

23 december 2012 18:25

Haha det lät amezayn haha ;D Jag blev typ knäpp av allt och typ fan girla sönder för att den ägde sönder så fett!;D xxx

http://www.mowie.bloggplatsen.se

 
Alicia

Alicia

23 december 2012 23:33

Omg! Jag blev skitledsen när jag fattade att dom inte var ihop, KAN INTE VÄNTA TILLS EPILOGEN KOMMER! :'D

http://1dforever.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards