onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 21 december 2012

Del 49#Fate

Av Wilma - 21 december 2012 21:45

Zayn's Perspektiv



"I'm not going home until I've talked to Ayla!" protesterar jag.

"Zayn! She needs time! She don't want to see you!" fräser Eleanor.

"But I love her" säger jag.

"Really? Good way to show it" fnyser hon.

De får tvinga mig till flygplatsen. Hela jag vill bara vända om och åka till Ayla, men de låter mig inte göra det. När vi sitter på planet kollar jag bara ut genom fönstret. Ayla är där ute någonstans, förmodligen hatar hon mig. Efter det jag gjorde vill hon nog aldrig prata med mig igen. Det gör ont att veta att personen jag älskar, hatar mig. Eller, det gör ont att veta att någon hatar mig. Man vill ju inte direkt vara hatad. Men jag antar att jag förtjänar det. 

"Hey, you will see her again" tröstar Liam vid min sida.

"What if she doesn't?" frågar jag hest och ser på honom med tårar i ögonen.

"If you're meant to be together, you will see her again" säger han och jag skrattar glädjelöst.

"Bullshit. I don't believe in fate"

"Well, what is you explanation for meeting her? I mean, why do you think you met her?" frågar han och jag tystnar. "Still don't believe in fate?" flinar han och jag suckar.

Kanske var det ödet som förde oss samman?

 

Ayla's Perspektiv



"Honey, what do you want to do today?" frågar Nellie.

"Cry, eat Ben And Jerry's, take a shower, cry some more, try to eat and then cry myself to sleep. Sounds good, huh?" muttrar jag.

"Hun, you're not going to get happier if you just lay in bed all day crying. I mean, you will get happy, but you have to try too" säger hon och ler halvt mot mig.

"Fine. I'll shower, put some clothes on and then we can like... do something" suckar jag och hon nickar.

"Sounds good to me. Now get your ass of that bed and jump into the bathroom!" uppmanar hon och jag skrattar till.

Jag går upp och släpar mig till badrummet. Där låser jag dörren och tar av mig kläderna. När jag klivit in i duschen sätter jag på vattnet som börjar regna över mig. Vattnet bränner på min hud och jag lutar ansiktet uppåt. Jag älskar att känna vattnet bränna på huden. Det får en att känna sig mer levande.

När jag rakat mig, tvättat håret och njutit en stund kliver jag ur och virar en ljusrosa handduk runt min kropp. Sedan virar jag en om mitt hår och börjar sedan torka mig.

När jag är klar drar jag på mig min OnePiece och blåser mitt hår. När det är hyfsat torrt sätter jag upp det i en slarvig bulle. Sedan kliver jag ut ur badrummet och går mot vardagsrummet. Nellie sitter i soffan och ser på mig när jag kommer in.

"So... What do you want to do?" frågar Nellie när jag sätter mig bredvid henne med en suck.

"Nothing" svarar jag och hon blänger på mig.

"We can... Go shopping! Consolation shopping, I pay" föreslår hon och jag suckar.

"Fine" fnyser jag.

Jag går till sovrummet där min väska står och drar på mig ett par mörka Hollister jeans, en oversize tröja, en tubsjal, en kappa och ett par bruna stövlar med klack. Sedan stoppar jag ner lite nödvändiga saker i en Louis Vuitton väska.

 


Jag sminkar mig fort innan jag borstar igenom håret. Sedan går jag ut till Nellie. Vi tar hennes Porsche Panamera till stan och går sedan hela dagen på stan. Ganska kul faktiskt, men jag släpper inte loss riktigt. Zayn finns fortfarande i min hjärna hela tiden och jag kan inte få bort bilden av honom tillsammans med den där tjejen. Usch, allt är bara för mycket. Livet är för mycket. Jag vill ha Zayn, ingen annan. Men jag kan inte förlåta honom. Det kommer jag aldrig kunna. Det kommer aldrig bli som förut. Jag kommer inte vara lika nära killarna som jag är nu. Eller var...


Zayn's Perspektiv


Under hela tiden har jag inte pratat med Harry, inte ett ord. Han kysste min flickvän. Jag skyller inte på honom, att det är hans fel. Nej, allt är mitt fel. Men jag fattar inte varför han kysste henne. Han vet ju hur mycket hon betyder för mig. Men hon kommer aldrig ta tillbaka mig, på grund av mig. Hon kommer aldrig förlåta mig. Hon kommer nog aldrig prata med mig heller för den delen.

Men hur ska jag klara mig utan personen som får mig att andas?

Jag kliver in till min lägenhet och låser dörren efter mig. Det är sent på kvällen och vi har precis kommit hem från flygplatsen. Jag byter om till ett par pyjamasbyxor och sedan sätter jag mig i soffan. Osäkert tar jag upp mobilen och börjar skriva ett SMS till Ayla.

I'm sorry

Jag flyttar mig till sängen och sätter i mobilen i laddningen. Sedan lägger jag mig ner och somnar efter drygt tjugo minuter. Hela tiden med Ayla i mina tankar.

-

Jag går för att hämta två muggar med någon drink. Sedan går jag tillbaka till Ayla som står kvar på samma ställe, med blicken på nedräkningstavlan. Med ett leende går jag fram till henne och räcker henne enda muggen.

"Thank you" ler hon och jag kysser henne.

"Ten! Nine! Eight! Seven!" ropar alla i kör.

"I love you babe" viskar jag och lutar mig emot henne.

"I love you too Zayn" viskar hon och hennes läppar möter mina.

"Three! Two! One! HAPPY NEW YEAR!"

Hennes läppar bildar ett leende mot mina och jag skrattar lite. Jag drar mig undan lite och drar in henne i min famn. Vi kollar tillsammans på fyrverierna och bara njuter.

-

Jag vaknar mitt i natten. Sakta sätter jag mig upp och ser mig omkring. Jag är ensam i mitt rum. Tänk om drömmen var sann? Jag vill så gärna att den ska det. Jag vill så gärna vara med henne, men jag måste låta henne gå.


Ayla's Perspektiv


Jag har inte sovit en blund på hela natten. Inte ens en halvtimme. Mina ögon vägrar vara stängda. Allt jag tänker på är Zayn. Jag kommer aldrig komma över honom. Han kommer alltid vara där och jag kommer alltid älska honom, men jag kommer aldrig förlåta honom.

Mitt i tystnaden plingar min mobil. Snabbt tar jag upp den och stelnar till. Zayn. Jag öppnar smset och läser det tyst för mig själv.

"I'm sorry" viskar jag tyst och får tårar i ögonen. "Fuck him" muttrar jag och slänger iväg mobilen.

Jag lägger mig ner igen och klämmer ihop ögonen.

______________________________________________________________________________________


Kommentera!

Okej, soo... Kort, jag vet. Men vi åkte ju upp till Sälen idag och det skulle ta fyra timmar, men på vägen så åkte vi av vägen och vi kom fram vid fem (vi åkte vid elva). Då skulle vi äta och sedan var jag lite social med familjen. Så... Hoppas ni förstår!

Nästa kapitel kommer antagligen bli det sista kapitlet, men jag kommer att göra en epilog. Jag kommer försöka få nästa kapitel så långt som möjligt, men det kan vara svårt.

 
 
Ingen bild

JoJo

22 december 2012 00:07

ILOVEIT!!!<3 Synd att det blir sista kapitlet, men ändå spännande! Hoppas dom inte blir tlsm igen...;) O sista kapitlet blir ju lagom där till julafton!:)

 
Ingen bild

:D

22 december 2012 10:49

så otroligt bra! det här är verkligen min favorit novell , synd att de är sista kapitlet men de ska bli sjukt spännande:D!

 
Michaela

Michaela

22 december 2012 12:15

Aww så sött ändå, jag älskar verkligen den här fanfictionen:')))))) Klart vi förstår låt inte bloggen och dina läsare pressa dig för att de tycker du är så himla begåvad! Sista kapitlet bli perfekt till julafton precis som "JoJo" sa. Hoppas du får en riktigt God jul och ett gott nytt år:)<3 xx

http://www.mowie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards