onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 16 november 2012

Del 35#Nellie

Av Wilma - 16 november 2012 22:30

Nästa dag möter jag upp Nellie på flygplatsen. Igår hade killarna hjälpt mig att städa undan och att diska. Efter det satt vi och pratade och diskuterade resten av kvällen. Killarna berättade lite om deras turné och minnen från deras barndom. Det var mysigt, faktiskt. Att vara omkring personerna som betyder mest är den bästa känslan man kan ha.

Okej, så London är riktigt fint i jultider, men på självaste julafton är det bäst. En tomte på torget som delar ut julklappar till några barn, familjer som dansar runt den stora granen. En härlig känsla av kärlek. Som att vi alla är en stor familj. Att alla är välkomna.

Min blick söker runt på flygplatsen, över alla ansikten. Letar efter det där ansiktet, de där smaragdgröna ögonen och det honungsblonda håret. Snart ser jag henne stressa ut ifrån gaten och ställer sig på tå medan hon tippar fram för att söka upp mig med sin blick. Jag vinkar och hoppar lite, då ser hon mig. Hon springer mot mig med resväskan släpandes bakom sig och ett stort leende på läpparna.

"Ayla!! I've missed you!" tjuter hon och slänger armarna runt min kropp.

"I've missed you too Nellie!!" tjuter jag och kramar henne riktigt hårt tillbaka.

"Merry christmas hun!!" ler hon och backar lite för att ta sin resväsk igen.

"Merry christmas to you too. Let me take that" säger jag och sträcker mig efter hennes stora handväska.

"Thank you" ler hon och vi börjar gå mot utgången. "I've missed little London" ler hon och ser sig omkring.

"Little?" säger jag frågandes.

"Compared to LA" lägger hon till och jag fnissar.

"Yeah, in that case it's little" fnissar jag och hon skrattar lite.

Vi går emot min bil och lastar in väskorna, sedan hoppar vi in och jag kör mot min lägenhet. Vi dunkar musik och studsar lite i sätena medan vi "sjunger" med, fast vi skriker mest då... När 21 Guns med Green Day börjar spelas sänker jag och vi lutar oss tillbaka.

"So... How's things going? With Zayn and stuffs" frågar hon försiktigt.

"It's good, great actually. We got back together yesterday" ler jag och växlar snabbt.

"That's awesome. I want to meet him" säger hon och ger mig ett leende.

"Of course, but he's with his family now and after that we're going to Sweden to go skiing" ler jag och hon ser förvånat på mig.

"What?! Serious?!" tjuter hon.

"I know!!" skriker jag glatt.

"Did he pay?"

"The boys did. We're all going there" förklarar jag och hon nickar sakta. "I will pay back, I promise" flinar jag och hon skrattar.

"It's fun to see how fast things been going better for you. I remember when you didn't speak at all, and now you got five new BEST friends! That's amazing" säger hon och ler stolt mot mig.

"It's all thanks to Zayn" ler jag och biter mig i läppen.

"You really like the guy, don't you?" ler hon.

"Of course I do" skrattar jag.

"Good. As long as you're happy" säger hon och kollar ut genom fönstret.

"I am, trust me" mumlar jag lite för mig själv och kollar på vägen framför oss. "Never been happier" viskar jag och suckar lyckligt.

När vi kommer fram tar vi hissen upp och vi stannar utanför dörren. Jag fibblar upp nycklarna och låser upp dörren. Jag öppnar dörren och låter Nellie gå in, sedan går jag in efter och låser efter oss.

"I've missed this place" suckar hon och sjunker ner i soffan medan jag hänger av mig jackan.

"It's great here" ler jag och går emot henne. "But lonely without you" lägger jag till och sätter mig bredvid henne.

"It's okay that I moved, right? You just have to tell me and I'll move here, or you can move to me in America" säger hon snabbt och jag fnissar.

"It's okay"

"So... Is Zayn living here for now?" frågar hon och jag skakar på huvudet.

"He took his stuffs while I were in America" säger jag och hon nickar. "I'll go make the bed for you in your old room" säger jag och reser mig upp medan hon nickar sakta.

"Tell me if you need help" ler hon och jag nickar.

Jag går till förrådet och tar fram nya, rena sängkläder. Sedan hämtar jag tvättkorgen för att sedan bädda om sängen i Nellie gamla rum. När jag slängt ner smutstvätten i tvättkorgen släpar jag den mot badrummet där jag har en egen tvättmaskin. Soft att slippa gå till tvättstugan hela tiden. Jag slänger in tvätten och startar, sedan går jag tillbaka till Nellie som har börjat lagt upp paket. Då vänder jag för att hämta hennes. Det blev hem paket tillslut. Jag köpte en parfym och ett halsband med en bild på mig inuti hjärtat - som då är berlocken. Då kan hon ha mig nära, så hon slipper tänka på hur långt borta jag är.

"Let's eat first" säger Nellie och jag nickar.

Vi fixar det sista med julmaten och sedan äter vi i lugn och ro medan vi pratar om allt möjligt. Allt som hänt i USA, allt som hänt här, allt som hänt mellan mig och Zayn, jag berättar mer om killarna - som om jag inte redan berättat allt om dem för henne. Det är trevligt. Skönt att ha henne hemma igen.

Efter maten är det dags för presenterna, men först värmer vi varm choklad som vi tar med in. Sedan öppnar vi. Jag får parfym, specialgjorda underkläder från Victoria Secret, presentkort - of course -, en CocoChanel handväska, lite smycken, ett par URSNYGGA Jeffrey Campell skor och foton som är signerade av alla Victoria Secret modeller. Riktigt coolt om du frågar mig.


Zayn's Perspektiv


"Hey babe, what's up?" frågar jag och går ut på balkongen.

"Everthing's great, miss you though" suckar hon i luren.

"I'll be home soon" tröstar jag. "How is Nellie?" frågar jag.

"Great, we're going to watch a movie soon, christmas movie. How are your family?" frågar hon.

Det känns konstigt att veta att hon bara har Nellie, egentligen har hon ingen riktigt "familj". Hon är så stark, hon klarade av att förlora båda sina föräldrar, då kommer hon klara allt. Ingenting kommer förstöra för henne nu. Hon är stark nog att gå över eld utan att bli skadad.

"They're great too. They want to meet you, soon" säger jag och ser ut över Bradford.

"Nellie wants to meet you too"

"Maybe we can invite them for dinner some time?" föreslår jag.

"That sounds great. But hey, we're going to watch the movie now. But I'll call you later tonight, okay?" säger hon och jag ler för mig själv.

"Okay then hun, bye, see you soon" säger jag.

"Love you"

"Love you too babe" säger jag och lägger på.

Jag går in igen och ner till min kära familj som sitter i soffan och pratar. Mamma ler mot mig och jag sätter mig bredvid henne. Hon lägger armen runt mig och omfamnar mig. Jag kramar henne tillbaka och trycker ansiktet mot hennes hals. Trygghet fyller mig och jag  andas ut. Hur kan Ayla klara sig utan föräldrar? Det skulle jag aldrig göra. Jag skulle bryta ihop hela tiden. Jag skulle aldrig klara det.

"I love you mum" viskar jag.

"I love you too, Zayn" säger hon och pussar min panna.

Visst, jag är 19. Men jag kommer alltid vara mammas lilla kellgris. Det erkänner jag. Jag älskar att bara gosa ner mig i hennes famn och låta henne hålla om mig. Allt är perfekt. Jag är omgiven av familjen och allt är bra mellan mig och Ayla. Det kan inte bli bättre.

__________________________________________________________________________________________________


Kommentera!

Kort, jag vet. Men är riktigt trött just nu och vill bara sova. Imorgon kommer jag ha tjejkväll och ALLA mina tjejkompisar (I think...) kommer sova här, så som ni förstår kommer jag inte kunna uppdatera. Men nu la jag i alla fall ut någonting så ni inte lämnar mig... Hoppas jag.

SÅG BREAKING DAWN PART 2 IDAG! Jesus christ vad bra den var! Började gråta, men tanke på att det är den sista filmen som kommer göras i Twilight serien (än så länge... det har ju pratats om att det kommer en till film, men who knows?)

Kommentera på nu hörrni! Ge mig lite idéer om ni har några och säg gärna vad ni tycker! Don't be afraid!

 
 
Ingen bild

Hilda

17 november 2012 07:09

Jag tycker att någon olycka ska hända uppe i fjällen :33

 
Ingen bild

:D

17 november 2012 21:49

omg meeeera!!:D

 
Ingen bild

Ida

18 november 2012 09:19

Ayla kan väl typ hitta en okänd släkting i Sverige?
Längtar till nästa nästa kapitel!!!

 
Ingen bild

JoJo

18 november 2012 13:17

And i´m like OW!;) Men det va jättebra! Verkligen bra "julkänsla"!<3 Ja håller med både "Hilda" och "Ida"! Men bara inte nån JÄTTESTOR olycka så att värsta helikoptern måste komma o rädda dom från nån björn elr nån lavin, men kanske nån liten pytteolycka med nån av de andra killarna? Zayn o Ayla har haft det så svårt nu, nu måste dom väl ändå ha lite jul/nyårsfrid? Inte för att dom andra killarna inte oxå ska få ha det men ändå... Men "Idas" förslag var faktiskt spännande! O sen kan dom väll fira nyår i fjällen? Även om det kanske inte precis blir 1 vecka efter jul, men tänk dom lixom sitta i 1 sofflift o bara krama varandra när dom kollar på fyrverkerier!:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards