onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2012

Del 22 #WeNeedToTalk

Av Wilma - 16 oktober 2012 21:15

"Hey, you've reached Austin's phone. I  can't answer right now, I've better things to do than talk to you! Haha, leave a message to the tone and I'll call you back as fast as I can! Byee!"

"Hi Austin, it's Ayla... I was just wondering if you want to do something. I haven't heard from you in a while... Call me back as soon as you can. Bye" säger jag och lägger på.

Jag sätter mig ner i soffan och slår på teven. Medan jag zappar mellan kanalerna tänker jag på Austin. Han har inte hört av sig sedan... Sedan före stormen. Ignorerar han mig eller? Vill han inte umgås med mig längre? Men vad har jag gjort i så fall?

Plötsligt ringer mobilen. Austin.

"Hey" svarar jag.

"Hey... Uhm... We need to talk" säger han tveksamt.

"Okay, then talk" säger jag.

"Can we meet in the park? I need to say it face to face" säger han.

"Yeah, sure... I'll be there in five" säger jag och lägger på.

Snabbt drar jag av mig mjukiskläderna och drar på mig jeans och en topp. Sedan knyter jag mina Converse och lämnar lägenheten. Undrar vad han vill prata om. Snabbt skuttar jag nerför trapporna och ut i friska luften. Den kalla luften. Det börjar bli kallt nu. Sommaren är ju snart över. Åh, jag vill ha vinter, NU!

"Hey" säger jag när jag möter Austin.

"Hi" säger han kort och besvarar mig kram hårt.

"What did you want to talk about?" frågar jag och stoppar händerna i mina bakfickor.

"Can we go for a walk?" frågar han tveksamt.

"Yeah, sure"

Han ville dra ut på tiden, det märktes, men jag ville inte göra det värre för honom. Istället följde jag med strömmen han bildade och bara väntade på bomben. Vi går längst en grusgång igenom parken och passerar par som håller handen, familjer och ensamma personer.

"Okay, here's the thing..." säger Austin och stannar framför mig. Innan han fortsätter tar han båda mina händer. "Since the first time I saw you, I knew you were someone special. You seemed like a cool girl. I really wanted to get to know you, and I did. You were one of my  best friends. And I want to continue with it, but..." börjar han, men avbryter sig själv.

"But what, Austin?" frågar jag hest.

"But another feeling came along. And I felt something more than friendship" säger han snabbt och ser tveksamt på mig.

"What do you mean?" viskar jag hest, bara för att vara helt säker.

"I'm in love with you, Ayla" säger han.


Zayn's Perspektiv


Jag kan inte fatta att turnén snart är över. Snart kommer jag få åka hem till London och flytta in med Ayla. Det kommer bli grymt. Att få vara nära henne mer är allt jag någonsin önskat.

"Zayn, we're going. Are you ready?" frågar Niall som sticker in huvudet till sovsalen.

"Yeah, I'm coming" säger jag och drar på mig min skinnjacka.

Jag går med honom ut till killarna och tillsammans går vi ut till fansen som väntar bakom ett högt järnstaket. Vi går fram, skriver lite autografer och tar några bilder innan vi hoppar in i bilen som ska ta oss till radiostationen. Paul är såklart med. Han är med vart vi än går. Hela tiden.

"We're back and you're listening to Radio1 with Charlie Ray, Tyra Clark and now, here they are, One Direction!" säger Charlie när vi går i sändning.

"Hello!" säger vi samtidigt.

"How are you guys?" frågar han.

"We're really good" svarar vi i munnen på varandra.

"So... You're on tour, right? How is it? I mean, is it much to do?" frågar Tyra.

"Yeah, I think we all are a little bit tired, but with all our fans we get excited instead. They cheer us up and make our jobs fun" säger Liam.

"Great, and... How does it feel to be away from your families?" frågar hon igen.

"It's hard, but we'll meet them soon. We have a break after the tour so we're all going home to our families" svarar Harry.

"That sounds great! So... The question every single fan asks is to you Zayn" säger Charlie och ser på mig, jag nickar. "And what we all wants to know is... Who is this girl?" frågar han och det kommer upp en bild på en skärm som föreställer mig och Ayla, vi går på stan och skrattar.

"She's my friend, best friend. She's really nice" säger jag bara och nickar lite.

"Just friends...? I mean, we all know what friends means in the famous world" säger han och jag flinar.

"No, we're just friends" säger jag och han nickar.

"We'll see about that" säger han och Niall skrattar lite.

Tänk om hon lyssnar... Tänk om hon är sur nu? Jag menar... Vi är väl mer än vänner? Eller...? Hon sa ju faktiskt att hon var kär i mig, och jag är kär i henne. Så vi borde vara mer än vänner, eller hur? Sluta tänk Zayn! SLUTA!

Efter en halvtimme drygt lämnar vi radiostationen och drar vidare till en photoshoot (sorry, låter så mycket bättre på engelska). Vi blir stylade och ställer oss sedan framför en vit duk, typ.


På vägen tillbaka till bussen stannar vi för att handla. Jag stannar i bilen och messar Ayla istället.

Hey sweetie, how are u? x

Jag skickar iväg det och kollar lite annat, svarar på några fans på Twitter och lite sånt. Sånt jag gör när jag har tid, helt enkelt.

Ayla svarar inte på mitt SMS. Det har gått en timme sedan jag skickade det. Undrar om det har hänt något... Nej, vad skulle ha hänt. Inget, hon har säkert inte hört att hon fått SMS bara. Eller så är hon sur på mig för intervjun... Men hon skulle väl i alla fall ha svarat, eller hur?

You there? Are you mad or something...? x

Jag skickar ett nyss SMS och hoppas på svar. Medan jag väntar sätter jag mig i soffa med killarna som satt på något spel på teven. Louis kör mot Harry.

"You're going down so hard!" säger Harry.

"Oh no, curly boy, you're going down!" säger Louis.

Niall skrattar och vi flinar lite. Ayla... Hon försvinner aldrig ur mina tankar. Hon lyckas alltid finnas där. I varje litet hörn av min härna finns hon. Hon är överallt. Undrar om...

"YES! Oh yeah, curly boy!! What did I tell ya?!" utbrister Louis och Harry ryter till.

"Shut up Tommo!" utbrister han.

"Oh, bad loser huh?" flinar Louis och klappar Harry på axeln.

"Nope" flinar Harry.

De börjar brottas och vi bara skrattar åt dem. Så löjliga egentligen. Liam sitter på kanten av soffan och ser allmänt ledsen ut. Jag reser mig upp och tar med honom till sovsalen.

"What's wrong?" frågar jag och han suckar.

"Nothing" svarar han kort.

"Liam, you're always here for us, let us be here for you" säger jag och han möter min blick.

"Danielle broke up with me" säger han och jag ser förvånat på honom.

"What?! But she loved you?!" utbrister jag.

"Yeah, but she couldn't handle the hate" suckar han och en tår rinner nerför kinden.

"Man that sucks" säger jag och ger honom en kram.

"That's life" viskar han.

Jag ser medlidande på honom innan vi går ut till de andra igen. Harry och Louis sitter normalt i soffan nu. Allas blickar faller på oss. De kollar på Liam.

"What's wrong?" frågar Niall.

"Danielle broke up with me, okay?!" utbrister Liam irriterat och vi alla  rycker till. Han suckar. "Sorry, I didn't mean to say it like that" säger han sorgset.

"It's okay, but why did she broke up with you?" frågar Harry medlidsamt.

"I liked her" säger Louis.

"She couldn't handle the hate" suckar Liam och sätter sig i soffan.

"I'm sorry dude" säger Harry.

Vi sitter tysta ett tag innan jag får nog och sätter på teven. Inget bra visas, så jag stänger av. Jag kollar klockan som sitter på min handled.

"We should probably get going" suckar jag.

"Yeah"

Vi reser på oss och går ut ur bussen. Paul väntar utanför. Vi går tillsammans in till arenan och börjar träna. Vi ställer oss på scenen och går igenom allt flera gånger tills allt blir perfekt.

Efter två timmar av träning kliver vi av scenen och slår oss ner i logen. Jag tar upp min mobil och märker ett nytt SMS från Ayla.

I'm sorry, it wasn't me x

______________________________________________________________________________________


Kommentera!

Vad menar hon med det? What's going to happen?! Anyway... Tack för alla kommentarer! Blir riktigt glad när några faktiskt bryr sig om att kommentera.

 
 
Ingen bild

Kim

16 oktober 2012 22:52

Skit bra!:D
Ja gillar ditt sätt att skriva på, hur du drar ut på tiden(?) de gör hela novellen mer spännande :D

You know you love me XOXO gossip girl...haha nee skojar bara, de baa kom upp i huvudet:P

 
Ingen bild

Denisé

16 oktober 2012 23:09

Men herremingud!! så där kan du inte sluta :O Nu måste du ju lägga upp en ny så snart som möjligt! kommer inte klara av att vänta D=

Loveya!

 
Ingen bild

Hilda

17 oktober 2012 06:24

I KNEW IIIIIIIIIITTTT!!!!!!!! OMG OMG OMG

 
SagaLisa/HestElskaren

SagaLisa/HestElskaren

17 oktober 2012 15:18

MERAAAAAAA NUUUUU! DU KAN INTE BARA SLUTA DÄR :O xoxo

http://www.hestelskarens.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Klara

17 oktober 2012 20:16

Skit bra! <3

 
Lexi

Lexi

18 oktober 2012 18:56

Jättebra! :) <3

http://thebieberstorytoyou.blogg.se

 
Ingen bild

JoJo

20 oktober 2012 12:54

Men d e ju typ som ja skrev i förra kommentaren, Austin blir ju kär i Ayla... Jaja, men du kan ju inte sluta där, kvinna! Vad fasen menar hon??? O stackars Liam...:´(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards