onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2012

Kapitel 70 THE END

Av Wilma - 25 augusti 2012 21:30

När jag vaknar nästa morgon är klockan dryg nio. Liam ligger sovandes bredvid mig och jag ler lite. Då märker jag att Zoey gråter, och snart börjar Seth gråta också. Så jag skyndar mig in dit och lyfter upp Zoey. Jag ammar henne innan jag lyfter upp Seth också och tröstar honom. När båda är lugna och halvsover i mina armar går jag in till Liam igen. Han sover fortfarande. Jag går fram till sängen och sätter Seth på Liams mage.

 "Daddy!!" skriker Seth och skrattar högt.

Seth börjar hoppa upp och ner och jag sätter mig på andra sidan sängen med Zoey i min famn. Hon kollar mot Seth och Liam med tummen i munnen.

 "Good morning superman" säger Liam hest och ler mot Seth som sitter på hans mage.

Vi kallar Seth superman, just för att Seth är typ kär i superhjältar, superman är hans favorit. Superman märket finns på fyra av hans tröjor och han har till och med fått en liten mantel som han älskar att ha på sig.

Zoey blir tyngre i mina armar och snart har hon somnat. Jag ler lite och går iväg för att bädda ner henne i hennes spjälsäng innan jag går tillbaka till Seth och Liam. Liam kittlar Seth som ligger och skriker och skrattar i sängen.

 "Mommy!!" skriker han och skrattar.

 "Superman should be able to get away from the monster" ler jag och Seth slår Liam på armen, såklart inte hårt.

Liam lotsas få ont och släpper Seth som ställer sig upp. Han lägger ena handen på midjan och slår ut andra näven i luften.

 "I'm supejman!" utbrister han och jag skrattar.

Vi alla går ner och äter frukost innan vi bestämmer oss för att åka och handla. Så jag klär på Zoey ett par jeans, en rosa t-shirt och en rosa jacka medan Liam hjälper Seth på med ett par byxor och en superman tröja. Jag sätter på Zoey hennes jumpaskor medan Liam hjälper Seth. Sedan bär jag ner Zoey till hallen där jag sätter henne på golvet medan jag tar på mig ett par Converse och en skinnjacka. Liam kommer också ner snart med Seth.

När alla är klara går vi ut till bilen och åker iväg. Väl på parkeringen går Liam för att hämta en vagn medan jag tar loss Seth och Zoey från deras säten. Jag tar Seths hand och låter honom gå nära mig medan jag har Zoey på höften. När jag låst bilen kommer Liam med vagnen där jag sätter Zoey i den lilla bebisstolen. Jag kör vagnen medan Liam plockar upp Seth just på parkeringen så han inte ska springa ut när det kommer bilar. Men väl i affären släpper han ner Seth och tar hans hand. De går iväg till leksakerna medan jag går mot bebiskläderna. Zoey pekar på en riktigt söt rosa klänning med blommor och skrattar.

 "Do you like this one?" frågar jag med en pipig röst och tar upp klänningen.

Jag letar på hennes storlek och lägger den i vagnen. Sedan lägger jag i strumpor till både Seth och Zoey, en tröja till Seth och två par miniConverse i blå och rosa till Seth och Zoey. När vi är klara där letar jag på  Liam som står med Seth vid några leksaker.

 "Are you done?" frågar jag och de nickar.

Såklart har Seth hittat två leksaker, så vi köper två gosedjur till Zoey också. Som ni märker är vi väldigt rättvisa. Och jag tror både Zoey och Seth uppskattar det eftersom de inte bli lika ledsna som de skulle bli om vi bara köpte något till en av dem.

Vi går vidare till maten och plockar i allt möjligt. Såklart blir det en hel del godis eftersom det är helg. Nu kanske nu undrar om de går på dagis, men varken jag eller Liam vill det. Men de kommer börja skolan när de fyller sex, men det är ju ett tag kvar.

 "What are we eating for lunch?" frågar jag och kollar på allt kött.

 "Maybe... Macaroni and sausage?" säger han och jag nickar. "Seth, first to find the macaronis, okay? One two three"

De rusar iväg tillsammans medan jag kollar mot Zoey som ler emot mig.

 "Mummi" säger hon och jag ler stort.

 "That's right, you and me honey" ler jag och fnissar.

Vi går vidare till drickorna och köper två Cola och en fanta, eftersom vi vet att Niall kommer över, och ja... Han kräver dricka och godis. Liam och Seth kommer snart tillbaka med lite mer godis och makaroner. Jag fnissar och vi går emot kassorna. När vi lagt upp allt på bandet tar Liam upp Seth i den tomma vagnen och kör vagnen emot slutet av bandet där han börjar packa i allt. Tjejen i kassan le stort mot mig och jag ler tillbaka. Jag betalar och ställer i alla påsar i vagnen. Seth sitter kvar i vagnen vid alla påsar medan Zoey fortfarande sitter i den lilla bebisstolen.

Väl vid bilen ställer vi alla påsar i bagaget och jag lyfter in barnen i baksätet medan Liam lämnar vagnen. När han kommer tillbaka sätter han sig bakom ratten och jag sätter mig i passagerarsätet. Sedan kör vi hemåt.


 "We bought everything for tacos, so you can eat that when you're hungry, they are going to be in bed at eight and..." babblar jag innan Harry avbryter genom att lägga händerna på mina axlar.

 "We know" ler han och jag skrattar lite.

Jag och Liam står i hallen klara för middagen med Harry och Niall framför oss. I deras armar sitter Zoey och Seth.

 "Bye sweeties" säger jag och pussar Seth och Zoey på deras pannor.

 "Bye mommy!" säger de i kör och Liam ler stort.

 "What about me?" säger han och Seth skrattar.

 "You're daddy!!" skriker han och Liam skrattar.

 "Have fun now" ler jag och vi går ut ur huset.

Liam ler emot mig och vi hoppar in i vår vita Mercedes Benz GLK 220. Vi skaffade en större bil när vi fick Zoey. Liam kör såklart och jag sitter bredvid. Jag har dragit på mig en lång mönstrad klänning och ett par pumps. Mitt hår är plattat och ligger på mina axlar.

 "It's so quiet" säger Liam och jag ler lite.

 "Yeah" säger jag och vi ler mot varandra.

Han stannar utanför en fin restaurang. Vi kliver ur och går hand i hand in till restaurangen.

 "Payne" säger Liam och tjejen letar efter vårt namn i datorn.

 "Follow me" ler hon och tar två menyer innan hon går emot ett bord för två.

Vi slå oss ner och kollar igenom menyn.


Efter en stund har vi ätit klart och allt och vi går ut på gatorna. När vi gått en stund går vi till stranden och är där en stund, kollar på solnedgången. Liam har armen om min midja och jag lutar mig emot honom.

Efter ytterligare en halvtimme är vi på väg tillbaka till vårt hus. En lugn låt spelas på radion och jag sjunger med tyst. När vi parkerat utanför kliver vi ut och går emot dörren. Väl därinne är det helt tyst. Det lyser i vardagsrummet och man kan höra teven. När vi kommer till vardagsrummet ligger Niall och Harry i soffan och sover. Zoey ligger i sin rosa babysitter medan Seth ligger på en filt, båda två sover. Jag fnissar lite och lyfter försiktigt upp Zoey medan Liam lyfter upp Seth. Vi bär dem till övervåningen och in till barnkammaren. När vi bäddat ner dem ställer vi oss vid dörröppningen och bara kollar på våra små mirakel. Liam lägger armen om min midja och jag lägger armarna om hans mage.

 "I love you so much" viskar jag.

 "I love you too, very much" viskar Liam och jag ler stort.

Tänk att jag, Ellinor Stanley, träffade just One Direction, vart ihop med Liam Payne, gifte mig med honom som när jag var arton, vart mamma några månader senare, och tre år senare fick jag mitt andra barn. Tänk att just jag hade den turen.

Visst, kärleken är ett mysterium. Kärleken kan såra, göra ont och ljuga, men i slutet är alltid äkta kärlek den bästa.

--------------------------------------------------------


A Mystery Called Love ÄR NU SLUT! Vet att det inte var världens största eller bästa slut men den är SLUT. Vad tycker ni om den? Sög den? Vad var bra/dåligt? Ge mig kritik nu! Jag ska försöka välja en av alla mina prologer och försöka få lite idéer innan jag börjar skriva! Men handlingen kommer komma upp så snabbt som möjligt!

Förväntar mig MÅNGA kommentarer nu! Så kom igen!! KOMMENTERA!

 
 
Rim

Rim

25 augusti 2012 21:52

Jag älskade den TomTom!!! Du äger på att skriva och det kommer du alltid att göra! Jag längtat verkligen tills nästa novell kommer ut!!! xxx

http://mynovels.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ylva

25 augusti 2012 21:57

Hej! Det var ett bra slut:) Med det menar jag typ att du inte gjorde så att dom gife sej i slutet osv....Om du fortsätter att skriva så bbra kommer du att få dubbelt så ånga läsare!!

Kram

 
Ingen bild

Nellie

25 augusti 2012 22:25

RIKTIGT GRYM!! Asså verkligen jag har varit helt fast i den. Jag är säker på att nästa kommer bli minst lika bra:)

 
Ingen bild

Hilda

26 augusti 2012 07:18

AWW! Vilket bra slut! :'D

 
Ingen bild

A

26 augusti 2012 11:09

Omg omg omg omg omg omg! Den är sluuuuut! Den var grymt bra, försöker komma på kritik....... Den var så grym att man börjar gråta när den är slut!...... Iallafall, är ledsen och glad, är ledsen för att den är slut, men glad för att det var så bra! Och jag skriver inte detta för att fjäska eller nåt sånt, jag vill bara säga sanningen! xx

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards