onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2012

Kapitel 69

Av Wilma - 25 augusti 2012 12:45

VIKTIGT ATT LÄSA UNDER KAPITLET


Tre år senare


 "Seth, go to daddy!" säger jag och Seth småspringer mot Liam.

Han snubblar lite och håller på att ramla när Liam lyfter upp honom. Seth skrattar och Liam ler mot mig. Vi har bjudit över killarna på middag och väntar bara på att de ska komma in. Vi flyttade till en villa vid stranden för att få mer plats efter att ha fått vår lilla dotter, Zoey Michelle Payne. Hon fyllde nyligen ett år, för ungefär en månad sedan. Seth fyllde år för bara några få dagar sedan. Helt otroligt att tiden har gått så fort! Det känns som att det var igår jag låg inne på sjukhuset med en nyfödd kille i mina armar.

På dem här tre åren har det väl inte hänt så mycket. Killarna har blivit mer och mer kända och har ofta turnéer och jobbar ganska mycket, men jag och våra barn följer med nästan överallt. Vi följer med killarna på varje turné och eftersom killarna och alla i deras crew älskar barn så har vi alltid folk omkring oss som kan hjälpa till. Men som sagt är vi hemma nu, kom nyligen hem ifrån en Europa turné.

Plötsligt slås dörren upp och fyra galna killar kommer in. Tro mig, de är lika galna som för tre år sedan. Även om de har mognat en del så beter de sig som om de är fem.

 "LOUIS IN THA' HOUSE!" skriker Louis.

 "VAS HAPPENIN'?!" skriker Zayn.

 "WHERE IS THE FOOD?!" skriker Niall.

 "WHERE ARE MY LOVELY BABIES?!" skriker Harry.

Alla rusar in till vardagsrummet där vi är, eller nästan alla. Niall går först till köket. Harry lyfter upp lilla Zoey som sitter på golvet och hon skrattar förtjust. Hon leker med hans lockar och Harry ler stort. Resten kramar oss och Louis lyfter upp Seth.

 "Hello my favorite little boy! How are you?" tjuter Louis och Seth skrattar.

 "Louiii!" tjuter han och jag ler stort.

Medan Louis och Harry leker med barnen går vi andra in till köket där Niall står och äter kakor som han hittat i vårt skafferi. Alla blänger på honom medan han rodnar.

 "Sorry" säger han och vi skrattar.

Jag och Liam värmer maten lite snabbt innan vi ställer fram det på bordet. Louis och Harry kommer ut med Seth och Zoey och sätter ner dem i sina barnstolar. Alla börjar äta, men jag och Liam matar Zoey och Seth först. När de fått sin mat börjar vi äta och pratar emellanåt med killarna.

 "When is the next tour?" frågar jag.

 "Uhm... In some months maybe" säger Louis.

Jag nickar och vi fortsätter äta.

När alla ätit klart plockar jag och Harry undan medan de andra går till vardagsrummet tillsammans med Seth och Zoey. Harry och jag pratar om allt och inget egentligen. Ingenting speciellt liksom.

När vi kommer ut till vardagsrummet sitter Louis och Niall på golvet med Seth och Zoey medan Zayn och Liam sitter i soffan. Harry skuttar fram till Louis och Niall och sätter sig där, så jag sätter mig bredvid Liam i soffan.

Liam lägger armen över mina axlar och pussar min kind. Jag ler lite och kollar mot Seth och Zoey. Seth leker just nu med Louis och Zoey leker med Niall och Harry. Ändå sedan hon föddes har hon älskar - på riktigt älskat - Harrys lockar. Hon leker med dem varje gång hon får chansen. Dem är verkligen världens underbaraste ungar, båda två. Och jag älskar dem med djupet av mitt hjärta.

 "So what are you doing tomorrow?" frågar Zayn som sitter bredvid Liam.

 "I'm taking Ellinor out for dinner. Can someone of you guys watch Zoey and Seth?" säger Liam.

 "I can" säger Harry.

 "Yeah, me too" säger Niall.

 "I'm going to spend the day with Eleanor, sorry" ursäktar Louis.

 "I'm going out with Perrie" säger Zayn och vi nickar.

 "Can you come over by half past five?" säger Liam och Harry och Niall nickar.

 "Yeah, is it okay if we stay here when you're gone tomorrow then?" säger Niall och Liam nickar.

 "Of course" ler han.

 "Now you're happy, right Zoeeeey?" piper Harry och Zoey skrattar.

 "Niaaall!" tjuter Seth och ställer sig framför Niall.

Seth sträcker upp armarna och går emot Niall som lägger armarna om hans lilla kropp. Seth lägger armarna om Nialls hals och Niall lägger sig på rygg med Seth på sin mage. Niall lyfter upp Seth och håller honom en bit över sig.

 "You're flying!" ler Niall och Seth skrattar högt.

Jag ler stort och kollar klockan. Åtta.

 "Zoey, Seth, it's time for bed now" säger jag och reser mig upp.

 "No!" klagar Seth och klamrar sig fast vid Niall.

 "Go to mommy now" säger Niall och försöker ge honom till mig.

 "No!" skriker Seth och jag plockar upp Zoey som sträcker ut armarna emot mig.

 "You need to sleep now, little boy" säger jag och sätter mig på huk bredvid Niall och Seth.

 "I'm a supeheo!" försvarar Seth sig med sin bebis engelska.

 "Even superheros need to rest" säger jag med ett litet leende.

När Seth vägrar släppa Niall går jag med Zoey i min famn upp till barnkammaren med Niall efter mig. När jag bäddat ner Zoey pussar jag hennes panna och sträcker mig efter Seth som nu sitter på Nialls höft. Istället för att kämpa emot sträcker han ut armarna emot mig. Jag lyfter upp honom och tar av honom hans tröja och byxor så han endast har blöja. Sedan tar jag fram hans blåa superman t-shirt och sätter på honom den.

 "Ready to sleep now, superman?" ler jag och lägger honom i hans spjälsäng.

Han ler och ställer sig upp vid kanten på sängen. Med händerna på kanten sträcker han sig emot mig.

 "Mommy, I love you" säger han och jag ler stort och känner tårarna i ögonen.

 "I love you too honey" ler jag och pussar hans panna.

 "Night stojy" säger han och lägger sig ner.

 "Maybe Niall can tell you one" säger jag och ser lite på Niall som nickar.

 "Niaall!!" tjuter han och jag ler stort.

 "Night honey" säger jag och Seth vinkar emot mig.

Niall sätter sig bredvid Seths säng och jag lämnar rummet. Sedan går jag ner till de andra och känner en tår lämna mitt öga.

 "What's wrong?" fårgar Liam snabbt och oroligt.

 "Nothing" ler jag och torkar tåren.

 "Why are you crying?" frågar Zayn.

 "It's nothing" säger jag och skrattar till.

Åh, jag älskar min familj till månen och tillbaka!

-------------------------------------------------------------


Kommentera!

Okej, nästa kapitel (kapitel 70) kommer att bli det SISTA kapitlet! Ni får välja om ni vill ha det idag eller imorgon! Kanske hinner skriva klart det idag, men om det blir klart; vill ni ha det idag eller imorgon då?


 
 
Julia

Julia

25 augusti 2012 13:42

Jag vill ha sista kapitlet idaaaag!!!!!!!

http://Juliaslivifotonochtext.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

A

25 augusti 2012 14:29

Åhh, galet att man kan bli så rörd av en fanfic! Jag vet inte om jag vill ha det idag eller imorgon, gör som andra vill! ;-) Kraaaaaaaaaaaaaam!

 
Ingen bild

Ylva

25 augusti 2012 17:37

IDAG!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards