onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2012

Kapitel 64

Av Wilma - 18 augusti 2012 18:45

Direkt när vi landar på flygplatsen börjar jag leta efter något tecken på vart vi är, men finner inget. Med en suck följer jag med Liam för att hämta våra väskor på bandet. Efter tjugo minuter har vi våra kära väskor och går ut ur flygplatsen för att fixa en taxi.

Det är varmt i landet i alla fall. Inga moln på himlen. Solen steker som in i helvete. Jag sätter mina RayBan's på näsan och ler lite mot Liam. Han kysser mig och sedan fortsätter han leta efter en taxi.

 "Ellinor, are you coming?" frågar Liam som står vid en taxi lite längre bort.

 "Oh, sorry!" säger jag och går snabbt dit.

Vi sätter oss ner och taxin börjar köra. Antagligen sa Liam hotellet direkt till chauffören medan jag stod och tänkte. Liams hand kramar min och jag kramar den tillbaka.

 "Where are we?" frågar jag tyst.

 "Welcome to Thailand babe" ler han och jag tappar hakan.

 "OMG!" tjuter jag och han skrattar.

 "I have a thousands of things that we have to do, then you can decide some things you want to do, okay?" säger Liam och jag nickar.

 "Yeah, of course!" ler jag och kramar honom. "Thank you so much" viskar jag och han pussar min kind.

 "Anything for you, Mrs. Payne" ler han och jag fnissar.


Efter en kvart stannar vi utanför ett lite större hus. Förvirrat kliver jag ur och chauffören lyfter ut våra väskor. Liam betalar och sdan kör taxin iväg. Liam tar min hand och vi går in. Det är som en reception där och sedan bara öppet med soffor, bord och andra saker.


 "Hello, Mr. Payne" säger Liam och tjejen bakom disken slår in något på datorn.

 "Hello! The boat is at the jetty on the beach right there" säger hon och pekar på en brygga. "I'll go get your friver" ler hon och försvinner iväg.

 "What have you done now, Liam?" suckar jag och han skrattar.

 "Wait and see" ler han.

Snart kommer en man ut och ler mot oss. Utan att säga ett ord tar han våra väskor och börjar gå. Vi stormar efter honom och försöker hålla samma takt. Han hälsar på alla som står utanför och går emot en liten brygga längre bort. En typ fiskebåt flyter där och han hoppar i direkt. När han lyft i väskorna går Liam i och hjälper sedan mig. Försiktigt sätter jag mig i Liams knä och mannan kör iväg oss ut på vattnet.

 "Are you killing us both?" viskar jag till Liam som skrattar.

 "You're so paranoid" fnissar han.

Efter ett tag ser jag att vi är på väg mot en typ... ö. Med massa höga klippor. Vi kör in i en lagun och vi kan se ett hus på stranden.

 "No way..." mumlar jag och mannen kör ända upp till stranden.

Han lyfter av väskorna och sticker. Liam lyfter upp våra väskor och går emot huset medan jag bara står och glor. Huset är ganska stort. Vitt. Stora panoramafönster. Pool. Värsta altanen. Asså jag kan bara drömma om hur mycket det här kostade...

 "But... How are we suppose to go to land again?" frågar jag och Liam skrattar framför mig.

 "Swim" säger han och jag stannar upp.

 "What?!" utbrister jag och han börjar asgarva.

 "I was kidding!" försvarar han och jag fnyser.

Vi kollar runt i huset innan vi byter om till badkläder och går ner till den lilla stranden igen. Sanden är verkligen kritvit och vattnet himelskt turkost. Liam lägger armen om min midja och drar mig närmre honom. Vi springer ut i vattnet och skvätter vatten på varandra. Jag skrattar högt och Liam lägger armarna om mig bakifrån. Han lyfter upp mig lite och snurrar runt. Jag skriker och Liam kastar sig i vattnet med mig i sin famn.

Efter ett tag ligger i på altanen på husets framsida i en typ strandsäng. Jag ligger med huvudet på Liams bröst och låter honom dra fingrarna genom mitt hår.

 "This is amazing" mumlar jag och leker med hans fria hand.

 "You are amazing" viskar han och kysser mig.

 "We are amazing" flinar jag och han skrattar.

 "Yeah, you're probably right" ler han.

Jag flyttar lite på mig så jag ligger mellan hans ben. Han lägger händerna på min mage och viker sina ben uppåt. Jag lägger mina händer på hans och suckar lyckligt.

 "I love you" säger jag rakt ut.

 "I love you more" säger han.

 "I love you the most" flinar jag överlägset och han skrattar åt mig.

På kvällen lagar Liam mat medan jag sitter i soffan och kollar på honom hela tiden. Han far runt i köket, fram och tillbaka och nynnar lite på Stole My Heart. Ett leende sprids på mina läppar och jag lutar huvudet mot armstödet på soffan.

 "And you stole my heart, with just one look. When I saw your face, I fell in love. Took a minute girl, to steel my heart tonight" sjunger jag och Liam vänder sig emot mig för en kort stund.

Vi sjunger högt tillsammans och skrattar efteråt. När Liam är klar med maten sätter vi oss och börjar äta. Jag drar upp fötterna på stolen och fortsätter äta. Liam fnissar åt mig och jag ler lite.

 "What are we doing tonight then?" frågar jag och dricker lite Cola.

 "I thought maybe we could just chill?" föreslår han och jag nickar.

 "Sounds good" ler jag.

När vi ätit klart städar vi undan efter oss innan vi lägger oss i soffan under en filt. Liam har satt på Paranormal Activity 2. Även om jag sett den innan rycker jag till när det är läskigt och får lite rysningar, men då håller Liam bara om mig hårdare.

 "Hunter is so cute!" tjuter jag och Liam skrattar lite innan han kysser mig i nacken.

 "Yeah, he is" mumlar han emot min hals.

Jag ler och väner mitt huvud emot honom. Han kysser mig och jag sätter mig gränsle över honom. Hans händer letar sig ner till min rumpa och han trycker mig emot sig. Jag lägger mina händer om hans nacke och känner hur han blir mer och mer upphetsad. Han smeker försiktigt min rumpa och uppför ryggen för att sedan gå ner igen. Plötsligt händer något på teven och någon skriker. Jag hoppar till och trycker mig emot Liam som bara skrattar. Han håller om mig hårt och jag andas tungt.

 "I hate that movie" mumlar jag och lyssnar på Liams vackra skratt.

Han stänger av och vi gosar ner oss i soffan. Han ligger på rygg medan jag ligger på sidan med mitt huvud på hans bröst. Hans arm ligger runt min kropp och hans hand vilar på min midja. Jag tar hans fria hand och ritar mönster på hans handrygg.

 "Are you tired?" frågar Liam tyst.

 "A little" mumlar jag och gäspar.

Han skrattar lite innan han reser på sig. När jag gett honom en gullig blick lyfter han såklart upp mig i sin famn. Han går emot sovrummet och slänger mig på sängen. Jag skrattar och han försvinner in till badrummet. Snabbt plockar jag fram en magtröja som jag drar på mig emot att ha dragit av mig alla kläder förutom underkläderna. Sedan tassar jag in till badrummet där Liam lägger sin tandborste i ett glas. Jag ler och börjar borsta mina tänder. Liam går ut igen och jag sätter mig på toalettlocket och drar upp benen emot mig. När jag borstat i två minuter spottar jag ut tandkrämen och sköljer munnen innan jag går ut till Liam. En bit ifrån sängen slänger jag mig på den och gosar ner mig i den mysiga kudden. Liam skrattar åt mig och jag suckar lyckigt i kudden. Liam kryper emot mig och lutar huvudet ner mot mitt. Han nafsar lätt i mitt öra och jag ryser när hans andedräkt kryper i min hud. Jag vänder mig så jag ligger på rygg och låter honom sätta sig på min midja. Han har endast på sig ett par kalsonger och ja, hans mage dödar mig.

Liam leker lite med min tröja och jag drar av den. Han ler mot mig och börjar försiktigt smeka mina bröst. Jag stönar lite och låter fingrarna dras över hans rygg. Han fixar av min bh och snart är båda helt nakna. Utan förvarning tränger han in i mig och jag stönar högt.


Nästa morgon vaknar jag av av att solen skiner in genom fönstret. Jag sträcker på mig och ser åt sidan där Liam förväntas ligga, men platsen är tom. Det låter ute i köket, så jag antar att han är där. Med ett leende av minnet från igår kliver jag upp och drar på mig rena underkläder och en av Liams stora tröjor. Sedan smyger jag ut till köket och kommer upp bakom honom, utan att han märker. Smidigt drar jag armarna runt honom och pressar min kind mot hans rygg.

 "Morning" mumlar jag och han vänder på sig.

 "Morning sunshine" ler han och kysser mig hårt.

 "What are the plans for today?" frågar jag.

 "I thought we could go to the city, and tonight I have a surprise for you" ler han och jag nickar.

 "Great!"

Medan Liam fortsätter steka pannkakor dukar jag ute på altanen innan jag går ner till vattnet en kort stund. Vattnet är varmt och jag sätter mig i den varma sanden. Jag trycker ner mina händer i sanden och ler lite svagt.

 "Breakfast!" ropar Liam från huset och jag joggar dit.

-----------------------------------------------------------------


Kommentera!

Förlåt att det inte kom något kapitel igår! Var med en kompis hela dagen och orkade inte skriva! Sorry! Plus att jag vill börja på den nya fanficen snart, men måste få till ett bra slut på den här! So... Kan någon gissa vad överraskningen är?

xx

 
 
Ingen bild

Hedwig

18 augusti 2012 21:05

Grymt! Men kan du sluta skriva typ så mycket? ;) Min gissning är att dem ofrivilligt får barn! Men vad vet jag...
Fortsätt!!

 
Ingen bild

A

18 augusti 2012 22:21

Grymt! Och det är lungt, man måste få ha ett liv utanför bloggen också! Jag är bara lite bortskämd eftersom att jag är van vid att få 1 kapitel per dag! ;-) Men ändå....mer! Och vad det gäller överraskningen har jag ingen aning.... Kramar! <3<3

 
Ingen bild

Hilda

18 augusti 2012 23:01

Meer!! Var på en flash mob idag i Gbg för 1D :)))) vi var awesome

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards