onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

Kapitel 33

Av Wilma - 18 juli 2012 17:51

Nästa morgon när jag vaknade gick jag försiktigt ner till köket. Där sitter Stacey och Ty och pratar, samt skrattar.

 "Oh, good morning! Slept well?" ler Stacey.

 "Morning" ler jag. "Yeah, I did" svarar jag och sätter mig vid dem vid bordet.

Jag fixar lite frukost och lyssnar på deras diskussion om... fotboll? Tror jag i alla fall. Mina tankar fylls snabbt av min saknad av Liam. Kanske har han kommit över mig? Eller, vi har ju inte gjort slut, men han kanske tycker jag är så överkänslig så han lämnar mig? Han kanske redan har åkt tillbaka till turnén.

Efter frukosten tar jag min resväska och går över till Liam igen. Försiktigt knackar jag på och Karen öppnar.

 "Oh... Hi" säger hon halvsurt och jag stelnar till.

 "Is Liam here?" frågar jag tyst och hon suckar.

 "No, he left" säger hon stelt och stänger dörren.

Jag suckar och går mot gatan. Hastigt sätter jag mig på trottoarkanten och lutar pannan i mina händer. Precis då börjar regnet ösa ner. Hela jag blir blöt, men jag bryr mig inte. Liam har åkt. Han lämnade mig. Precis som jag trodde. Och allt är mitt fel. Om jag inte skulle ha reagerat som jag gjorde skulle han aldrig åkt. Nu är han väl säkert med killarna i turnébussen och skrattar medan de turas om att köra FIFA. De tänker nog inte ens på mig.

Tårarna strömmar nerför mina kinder och jag begraver ansiktet mot mina knän. Varför är jag ens kvar här? Förväntar jag mig att han ska komma tillbaka för min skull?

Snabbt sliter jag ur toffsen ur mitt hår och slänger den på marken. Jag snyftar, torkar tårarna och börjar gå mot centrum. Det tar inte så lång tid, och när jag ser en taxi hoppar jag in direkt.

 "The ariport" säger jag kort och chauffören nickar.

Back to London... tänker jag och ser Wolverhampton försvinna.


Liam


Jag går nerför trapporna i mitt hus och in till köket där mamma och pappa sitter. Pappa har ansiktet i händerna och mamma sitter med händerna knutna med hakan emot dem.

 "What's wrong?" frågar jag och häller upp juice i ett glas.

 "Liam, I did something that maybe wasn't that good" mumlar mamma och pappa lägger till:

 "Something terrible!"

 "What?" frågar jag förvånat.

 "Ellinor came and asked for you and I said that you wasn't here" säger mamma.

 "You didn't! You said that he had left!" ryter pappa och mamma ser skamset ner i bordet.

 "You are kidding me, right?!" fräser jag och ser på mamma. "You didn't say that, right?!" ryter jag.

 "Yes, I did" mumlar hon och jag rusar ut ur huset.

 "Ellinor!!" ropar jag genom regnet och springer ut mot gatan.

Det är tomt. På marken ser jag en mobil ligga på marken. En iPhone4s. När jag plockar upp den och trycker på den runda knappen kommer en bild på mig och Ellinor upp.

Jag springer snabbt till huset och ropar på pappa.

 "You have to drive me to the airport, NOW!" säger jag och han nickar snabbt.

Han tar på sig skor och en jacka innan han tar bilnyckeln i handen och vi springer ut till bilen. Jag har aldrig sett pappa köra såhär fort. Han är den som är försiktig, men jag antar att han inte vill att Ellinor ska försvinna. Han gillar henne säkert.

 "I'll wait here" säger han när vi är framme.

Jag nickar och springer in till flygplatsen. Min blick söker över människohavet efter den söta, vackra tjejen jag kallar flickvän. Plötsligt ser jag henne. I kön till incheckningen. Snabbt springer jag emot henne.

 "Ellinor!" ropar jag och flera människor kollar på mig, men inte Ellinor. "Ellie!" ropar jag igen och hon vänder sig om.

När hon möter min blick är hennes ögon röda och svullna. Hennes kinder är blöta och hennes hår är blött. När hon ser mig börjar hon gråta igen och går ur kön.

Efter bara någon sekund är jag framme hos henne och jag kramar henne hårt. Hon gråter högt mot min hals och jag stryker handen upp och ner över hennes rygg.

 "I thought you had left" gråter hon.

 "I would never just leave you" viskar jag.

 "Why did your mother say that?" frågar hon, släpper mi och torkar sina tårar.

 "I don't know"

 "Liam, I'm so sorry! I just overreacted" säger hon och jag skakar på huvudet.

 "You didn't do anything wrong, I did. I should have told you" säger jag och hon skakar häftigt på huvudet så hennes hår flyger lite.

 "I get if you have secrets, we all have"

 "Yeah, I get that too, but this is about your life and..."

 "Liam, I forgive you if you forgive me" avbryter hon och jag nickar.

 "I forgive you, even if I don't know what you have to apologize for"

Jag kysser henne hårt och hon lägger armarna om min nacke. Jag pressar hennes blöta kropp emot mig innan hon avbryter mig sakta.

 "Are you cold hun?" frågar jag när hon börjar skaka smått.

 "A little" skrattar hon till och jag tar hennes hand.

 "Dad waits outside" säger jag och ska ta henne mot utgången då hon drar emot.

 "Liam, I don't want to meet your mother. She doesn't like me and then I just feel uncomfortable" säger hon och jag ler lite.

 "Maybe, but you can't just give up that easy. IF you're right, then you just have to make her love you" säger jag och hon skrattar.

Vi går ut till pappas bil som står parkerad en bit bort. När vi sätter oss ner ler han mot Ellie.

 "I'm sorry about my wife" säger han ursäktande och Ellinor ler nervöst.

 "I'll try to handle it" säger hon och suckar.

Han ger henne ett ursäktande leende och vi åker därifrån. Hela tiden kramar Ellinor om min hand hårt. Hon skakar lite fortfarande, så jag lägger armen om henne och frågar pappa om en filt. Han säger att det finns en där bak, så jag lutar mig bakåt mot bagageutrymmet och drar fram den röda filten. Jag lägger den om Ellie och drar den tätt intill sig.

 "Thank you" ler hon och jag ler tillbaka.

Resten av bilturen är tyst och ganska spänd. Undrar varför mamma ljög? Varför är hon så sur runt Ellinor? Så många frågor snurrar i min hjärna, och jag har inte ett enda svar. Men när vi kommer hem ska jag tvinga ur mamma allt.

--------------------------------------------------------------------


Kommentera!!! KOM IGEN NU!

I alla fall, åker på kryssning imorgon och blir borta i två nätter (fick reda på detta IDAG) så jag kommer inte ha möjlighet att skriva (får inte ta med datorn). Kanske hinner skriva ett tidinställt, men detta är inte säkert!

Och vad har hänt med alla kommentarer?! Är det storyn som blir dålig? Tröttnar ni? Är det jag som blir dåligare på att skriva? Eller är det ni som väljer att inte kommentera?

 
 
Ingen bild

Emma

18 juli 2012 19:52

FAN VAD BRAAA!!! SNÄLLA ETT TIDSINSTÄLLT? :-)

 
Ingen bild

Felicia

18 juli 2012 20:39

Asså OMG shit :-o
Längtar efter mer!!! :-D

 
Julia

Julia

18 juli 2012 21:39

OMG JAG ÄLSKAR DEN! SÅÅÅÅÅÅ BRAA!! SKRIV MER FÖR GUDS SKULL!

http://juliaslivifotonochtext.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Klara

18 juli 2012 22:30

Superbra! Mer :)

 
Ingen bild

JoJo

2 augusti 2012 21:21

Så j*vla bra!<3<3<3 Vart ska du på kryssning?:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards