onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 21 maj 2012

Kapitel 7

Av Wilma - 21 maj 2012 20:01

 - I'm sorry... I think I will wait... säger jag tyst och han nickar.

 - That's okey. But you have my number! ler han och jag nickar.

Vi reser på oss och jag ger honom en kram. Sedan lämnar jag hans kontor. Jag går till hissen och åker ner igen. Min bil står där jag lämnade den. Jag hoppar in och kör hem.

På vägen kollar jag runt lite och sjunger tyst med i låtarna som spelas. Plötsligt tvärbromsar en bil framför mig och jag tutar högt medan jag nästan står på bromspedalen. Bilen svänger till höger jag och muttrar argt.

 - Idiot... mumlar jag och kör vidare.

Jag parkerar precis utanför porten och kliver ur bilen. Solen skiner rakt på mig och jag går fram till kodläsaren. Jag trycker på fyra siffror och hör det välkända pipet när den öppnas. I hissen är det bara jag, som vanligt. Det är ganka skönt.


När jag sitter i köket ringer min mobil. Harry's calling... Jag trycker på svara och lägger den mot örat.

 - Hello? svarar jag och torkar av diskbänken.

 - Helloo! Harry here, want to do something with me and the boys? frågar han och jag ler lite.

 - Yeah, sure, säger jag.

 - Can we come over? We can have a sleep-over party!! utbrister han med en tjejaktig röst.

 - Yeah!! That would be awesome!! piper jag och han skrattar.

 - We'll be there in ten, see ya görrl! fnissar han.

 - Bye Harold.

 - Don't call me...

JAg lägger på och skrattar lite åt honom. Så konstig... När jag hängt upp kökshandduken lägger jag fram tre madrasser i mitt rum och två extrasängar. När jag bäddat plingar det på dörren, så jag springer  ut till dörren och öppnar.

 - Hello boys! ler jag och kramar dom.

 - Hello girl!

Det är lite stelt mellan mig och Liam. Men jag förstår inte vad han menade med SMS:et. Det gör mig bara förvirrad. Men vad ska jag göra? Om det är vad han känner, så låt honom känna det. Det är inget jag kan göra något åt. Man kan inte styra sina känslor, eller hur?

Men tanken som ständigt snurrar i mitt huvud är om jag gillar Liam eller Louis. Gillar jag ens någon av dom? Louis verkar ju intresserad av mig, men jag vet inte vad jag känner för honom.

 - Ellinor, can I talk to you, alone? frågar Liam tyst och ser på mig.

 - Uhm... sure, säger jag och går mot mitt sovrum.

Han följer efter och stänger dörren. Jag ställer mig mitt på golvet och vänder mig mot honom. Hans ögon glittrar vackert i ljuset från fönstret.

 - So... What do you want to talk about? säger jag halvt ointresserat för att visa att jag var sårad över SMS:et.

 - I'm sorry about that text. I'm truly sorry! I don't know what flew into me, säger han ångerfullt.

 - I just don't get it. I'm so confused, säger jag tyst och lägger ena handen på pannan.

 - I know. I did the wrong thing. And I'm sorry, säger han.

 - You know, sometimes, it isn't enough with an apologize, suckar jag.

 - But what can I do to make you get that I'm in love with you? säger han och jag stelnar till.

Är Liam kär i mig? På riktigt? Gillar jag honom? Gillar Louis mig? Gillar jag Louis?

Innan jag hinner tänka mer känner jag Liams läppar pressas mot mina. Ska jag besvara den? Ska jag kyssa tillbaka? Men det gör jag. Och det säger jag, jag gillar det. Som explosioner inom mig.

Hans läppar masserar mina och han lägger händerna på min korsrygg. Jag lägger händerna på hans nacke och drar fingrarna genom hans hår. Men även om jag gillar det så kan jag inte reda ut om det är rätt eller inte. Tänk om det är Louis som jag gillar?

Jag drar mig sakta undan och ser ner i marken.

 - I'm sorry, säger Liam skamset och jag ser upp på honom.

 - Don't. I liked it. But I just don't know about my feelings right now, säger jag skyldigt och känner gråten i halsen.

 - Oh... säger han sakta och jag känner tårarna bakom ögonlocken.

 - Liam, I'm...

 - No, you don't need to say something. I get it. I totaly get it... säger han, vänder sig om och går ut ur rummet.

Tårarna börjar rinna och jag sätter mig på golvet. Nu vet jag på riktigt. Jag är kär i honom. Annars skulle jag väl inte gråta för honom, eller hur? Annars skulle jag inte gråta för att han lämnar mig. 

Jag springer ut ur rummet och drar på mig skorna medan de andra kollar på mig. Liam sitter där. Han ser ganska nere ut. Men när jag öppnar dörren ser han också på mig.

 - Where are you going? frågar Niall.

 - Out, mumlar jag och snyftar högt innan jag springer nerför trapporna.


Harry


När Ellinor lämnat lägenheten börjar jag tänka på allt. Förra gången hon vart sårad, vad gjorde hon då? Tänk om hon försöker igen? Tänk om vi inte hinner dit för att stoppa henne?

 - Shit! utbrister jag och rusar fram till hallen.

Jag drar på mig skorna och springer ut efter henne. Hon har inte kommit så långt, vilket jag är tacksam för. Då skulle jag ju behöva springa väldigt långt och leta efter henne. Nu sitter hon bara på en bänk längre bort och gråter. Med rätt så snabba steg går jag emot henne och slår mig ner på bänken bredvid henne.

 - What happened? frågar jag tyst och hon ser upp på mig.

 - He kissed me, viskar hon.

 - And you like Louis? frågar jag och hon rycker på axlarna medan hon snyftar till.

 - I don't know, kraxar hon hest.

 - But did you feel anything when he kissed you? frågar jag och hon nickar med blicken fäst på något över gatan.

 - It was like explosions inside of me. I've never felt it before, säger hon och jag följer hennes blick.

Ett par sitter på en bänk på andra sidan gatan. Tjejen ligger med huvudet i killens knä och han snurrar hennes hår runt fingret. Han säger något och skrattar.

Jag ser lidsamt på henne med hon skrattar till glädjelöst.

 - I just don't know what to do, säger hon sakta.

Plötsligt kommer jag på en sak. Vet hon vilka vi är? Vet hon att vi är kända? Vet hon att om någon paparazzi kommer på henne och Liam kommer hon få ett rent helvete? Vet hon vad som väntar bakom hörnet?

 - This isn't the real time but... Do you know who we are? frågar jag nervöst.

 - I know your names and that you are a boyband, but no, säger hon och ser på mig.

 - We are One Direction and if someone see you and Liam, you're going to get an own hell. You're going to get hate on Twitter and everything like that, säger jag och hon stelnar till.

Hon sitter ett bra tag och bara stirrar rakt ut i luften. Som om hon tittar på något osynligt. Ganska läskigt, men jag antar att hon har mycket att ta in.


Efter en timme eller något går vi tillbaka till lägenheten. Direkt när vi kommer in går Niall och Zayn fram för att krama henne. Liam och Louis sitter kvar i soffan. Undrar om dom vet vad som har hänt... Louis är ju trots allt kär i henne, kanske är han sur på Liam? Men det får han inte vara. Vi är fortfarande ett band som inte kan bråka. Då skulle inget funka och fansen skulle bli tokiga.

Jag ser hur Ellinor plötsligt blir väldigt ledsen. När hon öppnar munnen för att säga något är blicken vänd mot Liam och Louis som sitter så långt ifrån varandra som möjligt.

 - Okey, guys! I don't know what or if you feel something for me, but if you do, don't let me destroy your friendship! You're a band! And I'm just a girl that nobody really cares about. What if your fans notice that something is wrong, huh? I don't want to be the one that make your friendship end. If you feel something for me, then tell me, säger hon allvarligt och ställer sig med händerna på sin midja.

 - I do, säger båda samtidigt och alla i rummet stelnar till...

-------------------------------------------------------------------------------------


Kommentera!!

Vad kommer hända nu? Vem väljer hon? Vem är den rätta?

ÄLSKAR ER!

 
 
Ingen bild

K

23 maj 2012 22:30

skit bra!

 
Ingen bild

ebba

24 maj 2012 17:34

liaaaam!!!! <3

 
Ingen bild

jenna

26 maj 2012 00:51

supeeeeeeeeer ! mer. ;)

 
Ingen bild

Messia

26 maj 2012 13:38

grrrrryyym, ärduuu !

 
Ingen bild

Meja

27 maj 2012 12:06

meeeeeeeeer, snällaaa ! :D

 
Ingen bild

JoJo

29 maj 2012 13:47

7kt gryyymt!<3 Liam måste det bli!!! Men först ennu mer dramma, hehe!<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards