onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 13 maj 2012

Love Make Me Blind - EPILOG

Av Wilma - 13 maj 2012 20:46

 - Mum!! Hurry up!! skriker Vicky.

 - I'm on my way! skrattar jag och går ut till hallen.

Niall har klätt på Vicky. Hon har på sig ett par lösa jeans, ett sött linne och en rosa jacka, samt en rosa mössa med en boll på. Hon är så söt!

Vicky är alltså min och Nialls dotter. Hon har fått Nialls blåa ögon, mina läppar, min näsa, Nialls hårfärg men mitt hår... Så otroligt söt är hon! Hon har precis fyllt tre, vilket är helt otroligt!

 - Come on mum, hurry! skojar Niall och vi skrattar.

Vi går ut och ner till gatan. När vi ska över bilvägen springer Vicky ut, men jag är snabb efter. Precis då kommer en bil, men jag drar undan henne. Jag skyndar sedan över gatan med Vicky i famnen och andas snabbt. Paniken tog över. Niall kom oroligt över till oss.

 - Are you okey?! frågar han.

 - Don't ever do that again, Vicky! säger jag strängt och hon ser skamset ner i marken.

 - Are you okey, hun? frågar Niall och jag nickar sakta.

 - I just got so scared.

Vi fortsatte gå mot lekparken. Men den här gången håller vi hennes händer. Jag håller i henes högra och Niall i hennes vänstra. När vi kommer fram springer hon mot klätterställningen och klättrar upp. Jag och Niall sätter oss på en bänk precis bredvid och tar varandras händer. Han kysser mig och vi börjar småprata lite. Ett gulligt fan kommer fram och sträcker fram ett block och en penna till Niall.


 - Honey! We're going home! Come on now! ropar Niall och Vicky kommer springandes.

Vi tog hennes händer igen och började gå mot Louis hus där alla skulle vara idag.

 - Are we going to uncle Louis? frågar Vicky och vi skrattar.

 - Yes, we are.

Eftersom Niall tillbringar så mycket tid med Louis och killarna tror Vicky att de är bröder. Så hon kallar alla killarna för Uncle Louis, Liam, Harry and Zayn. Det är såå gulligt!!

Jag kan inte fatta att det här är mitt liv. Att just jag fick chansen att leva det och att jag fick träffa Niall. Men jag antar att det är ödet. Innan jag träffade Niall trodde jag inte på ödet. Jag trodde det bara var bullshit, men det var sant. Undrar om jag ens skulle leva om jag inte hade Niall. Och när vi fick Vicky var det som pricken över i.

Jag, Danielle, Eleanor och Cilla håller ihop. Vi är fortfarande riktigt tajta. Jag och killarna också. Vi är som en enda stor familj. Allt är perfekt. Jag har mina bästa vänner, min man och min underbara dotter. Det är allt jag behöver. Såklart har jag ju mamma och pappa också, men jag har inte så jätte bra kontakt med dom längre.


Kärlek kan vara konstig, jobbig och kan verka onödig. Men utan kärlek så skulle ingen av oss finnas här idag. Kärleken kan göra en blind, men det är nyckeln till livet. För utan kärlek, finns inget.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Avslutet för novellen finns under här! Imorgon får ni nog i alla fall prologen för nästa novell. På onsdag ska jag åka till Sälen eftersom vi har lov torsdag fredag. Men jag tar med mig datorn, så vi får se hur mycket jag skriver.

Vad tycker ni om novellen? Var den helt kass? Eller var den bra? Kommentera på bara!

 
 
SiRl

SiRl

13 maj 2012 22:24

Jag tycker att novellen har varit grymt bra! Det roliga var att du försökte att inte göra den alltför rosa, (om du fattar vad jag menar..) och jag hoppas du gör samma sak med nästa!
Fortsätt i princip bara som du gör, för du är GRYYM!!:)

http://myloveforwriting.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

JoJo

14 maj 2012 21:22

Helt 7kt grymt coolt, om man kan säga så... Så sött, uncle Louis, Zayn, Liam och Harry! Är Louis gift nu elr? Den här novellen har iaf varit 7kt bra!<3;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards