onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 22 april 2012

Kapitel 41

Av Wilma - 22 april 2012 21:39

När jag vaknar på morgonen ligger Niall bredvid mig. Hans ögon är stängda och munnen halvt öppen. Han har armen om mig och solen skiner in precis i hans ansikte. Jag ler lite och smeker hans kind. Sedan reser jag på mig och går mot garderoben. Jag plockar fram en shortsdress i svart och rena underkläder. När jag klivit in till badrummet drar jag av mig underkläderna jag sovit med och drar på mig dom rena. Eftersom jag duschade igår/inatt så struntar jag i det nu. Så när jag fått på mig shortsdressen borstar jag mitt långa hår och sätter upp luggen mitt på huvudet. JAg drar några drag med mascaran och tar lite puder innan jag går tillbaka ut igen. Jag går mot garderoben och hoppar till av Nialls hesa morgonröst.

 - I don't want to wake up yet, säger han hest och tyst med stängda ögon.

 - Why? The clock is almost twelve, fnissar jag och går mot sängen.

 - Because I don't want to wake up without you next to me.

Jag skrattar och lägger mig bredvid honom. Han drar mig intill sig och jag kryper närmre hans nakna bröstkorg.

 -  Good morning Mrs. Horan, by the way, viskar han och jag börjar skratta.

 - Good morning, Mr. Horan.

Han log stolt och mötte för första gången idag mina ögon. De blåa ögonen mötte mina och han kysste mig mjukt. När han klev upp för att ta på sig plockade jag upp mobilen och gick in på Twitter. Några bilder från bröllopet hade läckt ut, och jag hade några Mentions från haters.

Niall och de andra säger att man ska strunta i det. För dom kanske det är lätt, de kanske är vana. Men ibland kan jag bara inte låta det vara. Varför ska de hacka på mig? Bara för att jag fick killen i deras drömmar? Bara för att Niall är lycklig med en tjej som inte är dom? Det är ju bara idiotiskt.

Words can hurt reallt bad, even harder than hit TWEET

Jag loggar ut och kollar lite på Facebook och så. Men plötsligt ringer mobilen. LouisBROTHER! ringer... Jag trycker på Accept och lägger telefonen mot örat.

 - Are you okey?! säger han oroligt

 - What? Yes? Why? säger jag, även om jag har en aning om vad han menar...

 - You know, I have Twitter. Have they send you hate messages again? Don't care about them, Tiff. They're just jealous, säger han allvarligt.

 - Well, it's maybe easy for you to say. But not for me. It's hard to just let it go... mumlar jag tyst så inte Niall, som nyss gick in till badrummet, ska höra.

 - You know what? Meet me in the lobby. We're going for a walk, säger han.

 - What? Now? But Niall...

 - I got that, just meet me there now, säger han och lägger på.

Med en suck drar jag på mig mina gladiatorskor och knackar på badrumsdörren.

 - I'm going for a walk with Louis! säger jag.

 - Okey, bye, love you!

 - Love you too.

Jag går ut och fram till hissen. När den kommer trycker jag på E och dörrarna stängs. Tankarna om igår kommer upp i hjärnan igen. När hissen stannar och dörrarna öppnas kliver jag ut och går mot entrén. Louis sitter i en fåtölj med sin mobil. När han kollar upp och möter min blick kommer han snabbt fram till mig.

 - Shall we? ler han och räcker ut armen mot parken utanför.

Jag nickar och vi går ut. I början är det tyst. Inte pinsam tystnad, utan bara.... tyst. Ingen har något att säga, helt enkelt. Men snart tar Louis bort tystnaden.

 - Okey, look. I really like you, we all do. And... We feel bad when you get hate from the fans. We feel like it's our fault that you're this hurt. And it is. If you wouldn't be with us, you wouldn't get any hate. We're about to fix this up. We're first gonna try with Twitter. If that doesn't go, we're about to talk about it on concerts and interviews and stuffs.

Jag får lite tårar i ögonen då han säger det. Det känns som att de bryr sig för mycket om mig. Som att jag inte ger tillräckligt tillbaka.Som att de förtjänar så mycket bättre. Nu kanske dom känner sig tvugna att hjälpa mig? Dom kanske inte ens gillar mig?

 - Look. You don't need to do that. I choosed to be with you guys, and I knew the risks. I took the chance and I don't regret it. I'm so lucky to have you guys by my side, säger jag och han ler lite.

 - But... Out fans doesn't have right to send you hate.

 - If I'm gonna live with Niall, I have to get used to it. Because there'll always be people that hate you.


Vi fortsätter gå i en timme, men sedan går vi tillbaka igen. Louis går rakt fram medans jag går till mitt och Nialls rum. Jag öppnar och ser honom ligga på sängen med telefonen framför sig. När jag kommer in ser han på mig och rusar fram till mig.

 - Hey Mrs. Horan, ler han och kysser mig hårt innan han drar in mig i sin famn.

 - Hello Mr. Horan, ler jag och trycker in ansiktet mot hans bröstkorg.

 - I love you, viskar han och jag ler.

 - I love you to, baby.

Eftersom klockan är tolv så går vi allihopa till Donken och äter lite brunch, eftersom ingen av oss ätit frukost. Alla pratar glatt med varandra, hoppar runt och skojar hela tiden. Men jag liksom är på dåligt humör, känns det som i alla fall. Liksom, som att jag inte orkar skoja. Så jag drar mig på något sätt tillbaka. Sitter mest tyst och så. Petar bara i maten.

 - Hey, Tiff, are you coming?

Jag ser upp och märker att de andra är på väg härifrån. Jag nickar åt Cillas fråga och följer med de ut. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om vart vi är på väg, men tydligen till någon avlägsen strand. Jag går bakom de andra och ser på hur dom hoppar upp på varandras ryggar och "rider" iväg mot vattnet.
Niall vänder sig mot mig och väntar in mig.

 - Is something wrong? frågar han lite oroligt.

 - Yeah, everything is fine, säger jag.

 - Are you sure? I mean, you are kind of away, säger han försiktigt.

 - It's nothing. Okey?! ryter jag och går ifrån honom, men ångrar mig snart. Jag stannar och vänder mig om. I'm sorry. I'm just in a bad mood today, suckar jag och han går mot mig med ett leende.

 - It's okey. But if  it is something, you can talk to me. You know that, right? säger han och kramar mig.

 - Got it, ler jag.

Vi går hand i hand till de andra och sätter oss i sanden medans de andra hoppar runt i vattnet. Jag lutar huvudet mot Nialls axel och han lutar sitt huvud mot mitt.

 - I love you, säger jag tyst.

 - I love you to, Tiffy.

--------------------------------------------------------------------------------------

KOMMENTERA!

Nästa inlägg kommer vara tidinställt! Bara så ni vet det!

Förlåt att det inte händer någonting just nu, men jag har slut på idéer, så HJÄLP MIG! Snälla! Då blir det lättare att skriva sedan!
XoXo<3

 
 
Ingen bild

JoJo

25 april 2012 17:18

I like it;)<3

Wilma

25 april 2012 20:08

Well, thanks ;)

 
Stina

Stina

28 april 2012 15:10

Jättebra!! :D
Om du vill ha idéer så kan du väl bränna ner hotellet eller något x) Sorry, jag har någonting för katastrofer xD

http://onedirectionnooveller.blogg.se

 
twilightlover

twilightlover

29 april 2012 17:04

Riktigt bra! Du får det att kännas så verkligt!

http://twilightisthelife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards