onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 22 april 2012

Kapitel 40

Av Wilma - 22 april 2012 13:00

VIKTIG INFO UNDER KAPITLET SOM NI MÅSTE LÄSA


 - Time for the dress!! piper Cilla som nu har på sig en kort, turkos klänning utan ärmar, som Eleanor och Danielle också har.

Deras hår är uppsatta i likadana uppsättningar. Som en bulle på huvudet med en blomma och några flätor. Cilla hämtar min klänning och jag tar med den till ett större badrum. Där byter jag om och fixar till den snabbt. Sedan går jag ut.

Maura tappar andan och lägger handen på hjärtat medans de andra tjejerna utbrister i ett "aww".

 - So beautiful! utbrister Maura och kramar mig.

Danielle sätter fast slöjan som hänger nerför min rygg. Svag, lugn musik spelas och jag ser mig själv i spegeln medans de andra fixar lite med min frisyr.

Plötsligt harklar sig någon bakom mig. Jag vänder mig om och ser mamma stå där. Hon ser tårögt på mig. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är glad att hon kommer! Ska jag vara ledsen över att hon inte stöttade mig?

 - Mamma... är det ända jag får ut mig. 

 - Jag skulle vara en dålig mamma om jag inte kom på min dotters bröllop, ler hon försiktigt och går fram mot oss.

Vi kramas en bra stund och kämpar båda två för tårarna. Men snart släpper hon mig och tar fram händerna med blicken på dom.

Hon håller i ett typ av hårspänne. En fjäril med massa diamanter. Hon håller den mot mig och jag ler lite. Mamma sätter fast den i min uppsättning och ler stort.

 - Vi ses sen, gumman, ler hon och går igen.

 - We have to get ready!! utbrister Maura och alla springer iväg, förutom jag, Danielle, Cilla och Eleanor.

 - Where is daddy? frågar jag panikslaget.

Han kommer in i sista sekunden och ställer sig bredvid mig. Han flåsar lite tyst.

 - You look great, viskar han i mitt öra med ett leende som snabbt smittar av sig på mig.

 - You too.

Musiken börjar spelas.

Hjärtat pumpar blod i hög hastighet.

Pulsen är lika hög som hastigheten.

Benen är lite svaga.

Jag är nervös.

Riktigt nervös, faktiskt.

Jag och pappa går bredvid varandra, ut på stranden  mot alla personer som sitter på bänkarna. Eleanor går självsäkert framför oss, och jag slår vad om att hon ler stort.

Då ser jag Niall. Han ler stort när han ser mig komma. Han har på sig ett par beigea shorts ner till knäna och en vit skjorta. Så vacker... Hans ögon verkligen glänser. Alla reser sig upp när vi går mellan dom. Jag ler lite nervöst med buketten i min högra hand. Går tätt intill pappa. Men snart ska jag släppa taget. Pappa kysser min hand och ger den till Niall med ett säkert leende. Eleanor tar min bukett och ler.


 - Takes you, Niall James Horan, Tiffany Lily Jones to your spouse and love her in sickness and in health? säger prästen och Niall ser mig djup in i ögonen.

 - I do, ler han och jag får tårar i ögonen som bara vill ut.

 - Takes you, Tiffany Lily Jones, Niall James Horan to your husband and love him in sickness and in health? säger prästen och jag ler stort.

 - I do, säger jag hest av gråten i halsen.

 - The rings? säger prästen.

Louis går fram till oss med ett leende och ger oss ringarna. Han mimar Congrats och jag ler lite. Niall och jag byter ringar för att sedan se varandra i ögonen.

 - You're now husband and wife, you can now kiss the bride.

Niall böjer sig mot mig och kysser mig på läpparna. Jag besvarar den och lägger handen på hans nacke. Folk applåderar och vi ser varandra i ögonen igen. Vi ler och vänder oss mot "publiken". De står upp och djublar. Vi skrattar lite innan vi går till strandhuset, bara vi två. Men vi blir inte själva så länge. Lokalen fylls snabbt av alla folk från bröllopet. Jag smiter upp till rummet där vi fixade oss och tar av slöjan. Sedan går jag tillbaka ner. Musiken dånar ur högtalarna och jag möts snabbt av folk som säger grattis. Jag hänger lite med killarna, Cilla, Eleanor, Danielle, mamma, pappa och Lucas, men avbryts av att en man står på scenen med en mikrofon.

 - It's time for the dad and bride dance, säger han och pappa ler mot mig.

Han räcker ut sin hand och jag tar den. Vi går till dansgolvet och jag lutar tinningen mot hans bröst och har högra handen på hans nacke och andra i hans. Vi dansar ett tag innan alla applåderar och vi går därifrån, men direkt efter ska jag och Niall dansa. Jag känner massa blixtar hela tiden på oss.

Nu är det dags för middagen - och tårtan. Alla sitter ner runt borden i lokalen medans jag och Niall står upp mitt på golvet. Snart kommer killarna ut med en stor tårta - och då menar jag STOR! Säkert typ fyra "våningar" eller något. JAg tappar hakan och ser på Niall som ler stolt.

 - Have you made this?

 - Yepp, svarar han och jag skrattar.

Vi tar en varsin bit och sätter oss igen.

Efter middagen och allt ska vi ta bröllopsfoton. Först några på bara mig och Niall i solnedgången på stranden, sedan med mig, Niall och brudtärnorna, sedan vi allihopa (jag, Niall, Louis, Liam, Zayn, Harry, Eleanor, Danielle och Cilla) och sedan tar jag kort med min familj och Niall med sin.

När vi är klara tar jag och Niall en limousin till hotellet igen. När vi är vid vårt hotellrum ska jag precis gå in då Niall lyfter upp mig och bär in mig.

 - I stick to traditions, ler han och släpper ner mig innanför.

Jag skrattar och drar av mig skorna. Sedan drar jag också av mig klänningen och hänger den i garderoben. Istället tar jag på mig ett nattlinne med lite spets på. När jag kommer ut till sovrummet igen ligger Niall redan i sängen och väntar. JAg ler lite mot honom och lägger mig bredvid honom. Han kysser mig hårt och jag förstår vad han vill, och jag är med på det...


Efter några minuter ligger vi bredvid varandra, andfådda och svettiga. Niall ler stort mot mig och sätter sig upp.

 - Do you want to take a shower with me? frågar han och jag nickar.

Vi går till duschen och hoppar in. Vattnet rinner över oss och vi ser varandra länge i ögonen. Jag tvättar håret och rakar mig lite medans Niall tvättar sitt hår. När vi är klara lägger vi oss i sängen igen och somnar tätt intill varandra. Niall har armen om mig och håller om mig hårt. Första natten som gifta, och allt är helt otroligt...

____________________________________________________________


Kommentera på bara!! Två kommentarer på förra?

Kom igen nu! Jag vet att jag har fler än två läsare och det tar bara en minut (kanske några sekunder) att kommentera! Och jag vet att ni har tid att kommentera. På ett år har ni 525600 minuter (räknade ut det), så snälla ta en minut av alla hundra tusen till att skriva en kommentar!

LÄS! Jag åker till Grekland på torsdag morgon och kommer tillbaka på måndagen. Så jag kommer inte ha tillgång till dator, och därför kan jag inte skriva något kapitel. Kanske hinner få upp ett till kapitel innan jag åker...

ÄLSKAR ER!

 

 
 
Ida

Ida

22 april 2012 13:24

Tänkte bara säga att jag kan känna liite Breaking Dawn över denna novellen. Han lyfter upp henne och säger 'I stick to traditions' och Edward gör så i breaking dawn, 'Do you wanna take a shower with me?' och Edward säger ' Do you wanna take a swim?'
Klagar inte, för detta är en väldigt bra novell! Men jag ville bara påpeka det :D
Och, brukar de inte ha datorer på hotell? Kan ju förstå om du inte vill skriva på semestern men tänkte bara säga de :)

http://www.mspstuffs.bloggplatsen.se

Wilma

22 april 2012 15:31

Jo, jag fick lite idéer från Breaking Dawn...
Jo, de kanske har datorer där, men jag har lovat mamma att vara utan datorn där så ja... :)
Tack för att du läser min blogg!

 
Amanda

Amanda

22 april 2012 15:28

Jätte bra! :)
Ska du börja på en ny novell när den här är slut?

http://amandakarlstrom.blogg.no

Wilma

22 april 2012 15:32

Tack så mycket!
Ja, det ska jag göra. :)

 
Ingen bild

Rim

22 april 2012 16:25

Åhhhh jag kommer sakna sig Wilma! Älskar din blogg! Ses i skolan! :D <3

Wilma

22 april 2012 21:36

Kommer sakna dig med, mupp! Hehe, tack så mycket! ABSOLUT!!

 
Ingen bild

Malin

22 april 2012 16:29

as grym :D snälla kan du inte göra två st kapitell när du kommer hem?:)
KRAM

Wilma

22 april 2012 21:37

Kan försöka... Kanske börjar skriva lite nu... Jag och syrran ska ha en såkallad UppeSittarKväll och då kanske jag kan skriva ett kapitel...
Tack för att du gillar det ;) KRAM

 
Ingen bild

JoJo

22 april 2012 19:06

Åh, verkligen jättebra:D Jättekul att du ska börja på en ny novell efter den härXD Men det här var väl inte det sista kapitlet? <3 ya KrAmXoXo

Wilma

22 april 2012 21:37

Tack så mycket! Nej, det är inte sista kapitlet. Som du kanske såg så kanske jag ska skriva ett kapitel nu KRAM XOXO

 
Felicia

Felicia

23 april 2012 08:10

As bra och som Ida sa så påminner det om breaking dawn.
Längtar till nästa :-D

http://directiondream.bloggplatsen.se

Wilma

23 april 2012 09:17

Jag är glad att du gillar det :)

 
Ingen bild

Sandra

23 april 2012 16:01

Jätte fin blogg måste jag säga och bra kapitel. Hoppas att du kommer att fortsätta skriva mer på novellen. Ha det så bra i Grekland, sola och bada till mig oxå! ;D
Kram :)

Wilma

23 april 2012 18:17

Tack så mycket! Blir så glad när jag får sånahär kommentarer! :)
Det ska jag, absolut!! ;D
Kram!!

 
Alicia ;}

Alicia ;}

23 april 2012 18:47

Asbra! Vill ju helst att du ska skriva typ varje dag för att du är så bra men.. Ha det bra i Grekland!

http://1dforever.bloggplatsen.se

Wilma

23 april 2012 22:30

Tack så mycket! För mig blir det riktigt körigt om jag ska skriva varje dag... Om jag kunde så skulle jag!
Tack, det ska jag :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards