onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 13 april 2012

Kapitel 37

Av Wilma - 13 april 2012 14:06

Några veckor senare


 - Are you guys coming?! ropade jag och drar på mig skorna.

 - Coming! ropar alla killar samtidigt.

Cilla står bredvid mig och väntar otåligt. Hon stampar foten i golvet med en rytmiskt takt. Jag skrattar lite åt henne och killarna kommer springandes och knuffandes nerför trappan.

 - And you say that we girls are slow, flinar jag och Niall kommer fram för att kyssa mig.

 - Yeah, but Zayn is the slowest, flinar Louis och drar på sig sina skor.

När alla är klara så tar vi våra resväskor och drar dom ut till hissen.

Vi åkte hem ifrån Sverige för en vecka sedan. De sista dagarna i Sverige beställde vi en resa till Hawaii. Det är jag, Cilla, killarna, Eleanor(Louis flickvän) och Danielle(Liams flickvän). Det ska bli riktigt kul att träffa dom! Cilla och Zayn har blivit tillsammans, så nu är det bara Harry som är singel. Fast vi alla misstänker att han har någon på G, bara för att han messar hela tiden, ler hela tiden, dagdrömmer och ja... Är allmänt kär. Och jag kan den "syndromen"/kärlek.

Hur blev det med Tina då? Jo, hon blev inte insatt i fängelse eftersom hon inte är gammal nog, men hon har samhällstjänst några dagar i veckan och har en typ "bevakare".

Och till den bästa nyheten EVER! Eller det är två, men i alla fall... 1. Min cancer har botas!! Den är borta! Helt borta. Inte ett spår av den finns kvar i min kropp! Och 2. Jag och Niall ska gifta oss på just Hawaii!! Det kommer bli awesome! Jag kan inte vänta! Eleanor, Danielle och Cilla har hjälpt mig (som tar hand om bröllopet: dekorationer, inbjudningslistan och massa annar) med bröllopet, typ beställa blommor och så. Klänningen är fixad och klar! Den kommer komma till vårt hotellrum i Hawaii dagen innan. Cilla, Eleanor och Danielle kommer vara brudtärnor, Louis ska vara bestman, pappa överlämnar mig och mamma... Ja, jag hoppas i alla fall att hon överhuvudtaget kommer. Vi har också bjudit in killarnas familjer. Allt kommer vara perfekt.

 - Are you coming, honey? frågar Niall och sträcker ut sin hand mot mig.

 - Yes, svarar jag och nästan hoppar in i hissen som håller på att stängas.

När vi kommer ner står Louis och Liam och ringer en minibuss. Vi tar deras och våra egna väskor och går ut till dom. Snart kommer minibussen och chauffören lägger in våra väskor. Louis sitter fram, jag, Niall och Liam bakom dom och Cilla, Zayn och Harry sitter bakom oss. Sedan åker vi iväg. Vi ska träffa Eleanor och Danielle på flygplatsen.

 - Eleanor!!! utbrister Louis, släpper sin väska och springer mot två tjejer längre bort.

Liam är inte sen med att hänga med för att hälsa på Danielle. Zayn kramar Cilla bakifrån medans Niall lägger armen om mina axlar och jag lägger armarna om hans midja. Harry står lite mobbad med armarna i kors.Jag fnittrar och går fram till honom.

 - Hello Harold, flinar jag och hoppar upp på hans rygg med benen om hans midja.

 - Woaah, I'm not a horse, flinar han och tar tag i mina ben.

Efter en stund har alla hälsat på alla och vi har precis checkat in väskorna. Nu går vi mot säkerhetskontrollen. Jag är rädd för att förlovningsringen ska pipa, men det gör den inte. Inte Nialls heller. Det är bara Louis det piper på. Det visade sig vara sina hängslen. Vi fnissar och går vidare. Louis går längst bak tillsammans med Eleanor, medans jag och Niall går imitten med Harry. Liam och Danielle går längst fram med Cilla och Zayn bakom sig.

Vi slår oss ner på Expresso House och sätter oss vid ett stort bord. Vi tjejer börjar snacka direkt och får väldigt bra kontakt. Killarna sitter mest och pratar lite, men jag lyssnar inte så noga. Niall håller min hand i sitt knä. Han kramar den hårt och smeker min hand med tummen.

 - Travelers to Hawaii, Waimea-Kohala Airport, please go to gate 6. Travelers to...

 - Right, let's go then.

Vi reser oss upp och går till gaten. Alla visar pass och sedan går vi ombord. Det visar sig vara två-och-två platser så jag sitter med Niall, Louis med Eleanor, Liam med Danielle och Harry med "okänd".

 - I'm so excited!! piper jag och hoppar lite i sätet.

 - Haha, sweetie. You know, it's 7295, 96 miles(ungefär-på riktigt alltså) to the airport. That's 7295, 96 miles away from our families, säger han och jag ser lite oroligt på honom.

 - Have you changed your mind? frågar jag lite upprört och besviket.

 - No! No! Absolutely no! Don't even think that Tiffany! I love you, and I'm going to get married you, säger han allvarligt och tar mina händer.

 - You know, if you want, you can still change yo...

 - No! I want to do this, trust me! säger han och kysser mig.

Jag ler lite och ser ut genom fönstret. När vi kommer till flygplatsen ska vi sedan åka minibuss till hotellet som är en ganska bra bit bort. Men jag gillar att åka buss/taxi/bil på natten. Det är mysigt. Alldeles tyst, mörkt, lugnt... Så mysigt!! Vi kommer dit på natten, så det är väl bra.


Vi har nu flugit i två timmar, och jag är redan rastlös. Jag och Niall sitter bokstavligt ihop. Jag sitter i hans famn och han håller mig tätt intill mig. Vi bestämmer oss för attse på filmen som spelas på skärmarna framför oss.


Niall


Tiffany somnar sakta och jag ler lite. Snart somnar jag med mitt huvud mot hennes, armarna om henne och hennes kropp mot min.


 - Psst, Niall! Wake up, we're here!

Jag öppnar ögonen och ser Harry stå framför mig. Snabbt väcker jag Tiffany och vi går trött ur planet. Men direkt när vi kommer ut så blir Tiffany hyper och springer runt och sjunger tillsammans med de andra tjejerna. Jag bara ler och följer med killarna bakom dom. De börjar sjunga What Makes You Beautiful och jag springer ifatt henne. Jag tar tag i hennes midja och snurrar runt henne. Hon tjuter lite gulligt och jag släpper ner henne, men håller henne fortfarande i min famn.

 - Baby you light up my world like nobody else. The way that you flip your hair gets me overwhelmed(?). But when you smile at the ground it ain hard to tell. You don't kno-o-ow, you don't know you're beautiful, visk/sjunger jag i hennes öra.

Hon fnissar innan hon kysser mig för att sedan ta min hand och dra med mig till de andra som redan står vid bandet till väskorna.

--------------------------------------------------------------------------------------------------


FÖrlåt för dålig uppdatering + kort kapitel!!

Har verkligen nästan inga idéer alls! Hjälp mig nu hörrni!!! Tack för alla grymma kommentarer!!! ÄLSKAR ER!!

 
 
Ingen bild

JoJo

13 april 2012 21:13

Så himla 7kt, fantastiskt, jätte, svin, amazing, as, skitbraaaa;D Du kanske har haft dålig uppdatering, men när du väl skriver så blir det jättebra x10000;)Du kanske ska skriva lite drama snart? Bara ett tips, skulle va kulXD <3 ya

 
Ingen bild

JoJo

13 april 2012 21:16

Glömde skriva bara att jag blev så himla glad när jag läste den här delen:) Hon har blivit av med cancern, de ska åka till Hawaii och dessutom ska de gifta sig där;) Ursäkta om jag är lite jobbig och skriver så mycket.

 
Ingen bild

Rim

14 april 2012 13:46

Jätte bra!!! Lite mer drama kanske ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards