onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 25 februari 2012

Kapitel 4#Going shopping

Av Wilma - 25 februari 2012 22:08

När jag vaknade var klockan nio, så jag gick upp direkt för att äta frukost. Vid teven satt Tina och Cilla med varsin skål. De pratade tyst och åt lite då och då.

 - Gooodmorgon världen!! Sa jag lite roligt och sträckte på mig

 - Godmorgon ma'am. Flinade dom och jag skrattade.

Jag fixade en macka och juice för att sedan stirra på det. Egentligen hatar jag att äta frukost - i alla fall vissa dagar. Det är bara så äckligt! Den här gången slängde jag hela mackan och hällde ut juicen. Sedan sprang jag upp till mitt rum och drog på mig ett par trasiga ljusa jeans och en vit/blå randig tröja med trekvartsärmar. Sedan flätade jag mitt hår och la den på högra axeln. Efter att ha sminkat mig och tagit på mig mitt halsband med ett kors på så packade jag min Chanel väska. När jag var klar med allt gick jag ner till de andra. Klockan var kvart i elva och vi satt redo i soffan.

 - Kan vi inte gå och kolla om dom är klara? Frågade Tina och vi andra nickade.

Jag drog på mig mina mörkblåa, slitna Converse och gick ut tillsammans med tjejerna till killarnas dörr. Cilla knackade på och Liam öppnade. Alla stod innanför dörren.

 - Goodmorning ladies! Log Louis och kramade oss.

 - Goodmorning boys. Log vi och Niall log lite extra mot mig, eller inbillade jag mig bara?

Såklart jag gjorde! Han är känd. Han kan få vem han vill, varför skulle han välja mig när det fanns blonda, snygga tjejer med den perfekta kroppen och de perfekta ögonen? Han skulle aldrig vilja ha en som jag. Han skulle nog hellre ta typ Cilla. Hon är ju blondin, har den perfekta kroppen och ögonen. Allt som en kille som Niall sulle vilja ha.

 - TIFFANY!! Skrek alla samtidigt och jag hoppade till.

 - What? Sa jag och alla började gapskratta.

 - You're thinking very much, ha? Flinade Liam och jag nickade.

 - Yeah, I guess. Log jag och vi klev in i hissen.

Niall pratade väldigt mycket med Cilla, medans Zayn pratade lite mer med mig. Han var jätte rolig ju! Han såg bra ut också, men ingen slog Niall. Men som sagt, han skulle aldrig välja mig...

 - What are you thinking about? Frågade Zayn när vi gick på gatan bakom de andra.

 - My life. Sa jag och såg upp mot himlen. Solen sken och inga moln syntes.

 - Is that a bad or a good thing? Frågade han och jag ryckte på axlarna.

 - Both. Svarade jag efter ett tag.

 - So... Can you tell me about your self? Frågade han och jag nickade.

 - So... I'm Tiffany Lilly Jones. I'm  17 years old and I live in Stockholm with my mum and brother. My parents separating when I was four months, so I've never like known what it's about to have parents that live together. My brother is 13 years old and his name is Lucas. I don't have that much friends in Sweden, or England. Just Cilla and Tina. But I'm happy that I got them, because they would do anything to me. Sa jag och tvivlade på om jag skulle berätta om det... I had a twin  before... Började jag i alla fall. Her name was Aniston. She where so beautiful. We where best friends but... Sa jag men kunde inte fortsätta.

Gråten steg i halsen och ögonen tårades. Zayn såg på mig och drog in mig i sin famn.

 - She died... Grät jag och jag såg de andra fortsätta gå, men vi stannade. She died right infront of my eyes. Grät jag och Zayn höll mig hårade.

Snart lugnade jag ner mig och vi fortsatte gå efter de andra som nu var riktigt långt före oss. Men som tur var visste Zayn vart vi skulle, så vi kunde ta det lugnt. När vi kom ikapp de andra som väntade vid ingången gick Niall fort fram till mig.

 - Have you cried? Frågade han oroligt och jag log lite.

 - Yeah, but I'm fine. Log jag och han nickade lite.

 - Berättade du om Aniston? Frågade Cilla och jag nickade.

 - Aww, gumman! Du vet att vi alltid finns här! Sa Tina och kramade mig hårt.

 - Tack, jag älskar er! Sa jag och Cilla kom med i kramen.

 - English, ladies please. Sa Louis och vi skrattade.

 - Noo. Flinade jag. Vad pratade du och blondinen om då? Frågade jag Cilla och hon rodnade.

 - Inget.

 - Okey! That's enough! English! Utbrast Louis och vi började asgarva.

 - Sure!

 - Can't you learn us some swedish tonight? Frågade Liam och vi nickade.

 - Sure.

Sedan började shoppingen. Jag gick med Zayn och Liam, Cilla gick med Louis och Niall medans Tina gick med Harry. Först följde jag med killarna till lite såkallade killbutiker innan de följde in mig på alla de tusen tjejaffärerna. Jag köpte bland annat nya underkläder, linnen, shorts, jeans, skor och massa annar. Killarna bara skrattade åt hur mycket jag köpte. Tillslut tog vi paus och allihopa träffades på McDonalds. Jag och Zayn tog en veggoburgare medans de andra tog typ... Big Mac. Egentligen hatar jag vegetarisk mat, men eftersom jag inte klarar av att äta vanligt kött så är jag tvungen... Eller, inte tvungen. Man kan ju äta annat, men asså ni förstår vad jag menar. När jag hämtat Cola så satte jag mig vid de andra. Jag satt bredvid Liam och Niall. Zayn satt mitt emot mig och började direkt äta sin veggoburgare. De andra började också äta, men jag bara satt och petade på min burgare.

 - Aren't you going to eat that? Frågade Niall och jag skakade på huvudet.

 - This is like.... Euuww!! Sa jag och Tina såg allvarligt på mig.

 - Tiffany, börja inte nu igen. Snälla, du måste äta. Jag vill inte att det blir som förut. Sa hon med tårar i ögonen.

 - Snälla Tiffany, du vet hur det blev förra gången, och jag vill inte uppleva det igen. Sa Cilla och jag såg på henne.

Hon hade också tårar i ögonen så jag såg ner på min burgare igen. Det vart tyst runt bordet, pinsamt tyst. Och allt var på grund av mig. Förut hade alla varit jätte glada och skrattat, men sedan kommer jag och förstör allt! Det är som vanligt. Jag reste mig upp och gick ut från McDonalds. Gråten steg och jag hörde hur någon kom bakom mig, men jag brydde mig inte.

 - Hey, wait. Sa Zayn och jag vände mig om med tårar i ögonen. I have no idea what you guys talked about in there, but I saw the tears in their eyes. You can trust me, Tiff. Can you please tell me? Sa han och jag skakade på huvudet.

 - Not now. I'll, eh, take it later. When everyone's with. Sa jag och han nickade.

Han kramade mig hårt och jag kände en tår på min kind.

 - Why did you go away? Viskade han.

 - Before I came, everyone was having a great time. But when I came, everything just disappear like a little leaf in the wind. Sa jag och kände flera tårar på mina kinder. I don't wanna destroy for you guys, it feels like I'm just in your way. Sa jag och torkade mina tårar.

 - No, no honey! Don't feel that way! Nothing of that you said is true! Everyone just got a little bit worried about what they where going to say, so they didn't say anything at all. And you're absolutely not in our way! Sa han och kramade mig hårt igen.

Vi gick tillbaka till de andra och alla såg sorgset på mig. När jag satte mig ner igen började alla prata lite smått. Så kom vi tillbaka till den där jävla burgaren. Den var min fiende just nu. Men jag vill inte att Tina och Cilla ska få uppleva det de upplevde för ett par år sedan. Jag vill inte att de ska känna den smärta de kände, eller oron. Så jag åt, bit för bit. Det gick sakta, men det gick. Jag sa åt alla att de kunde gå istället för att vänta på mig, så de gick. Alla utom Niall. Jag försökte övertala honom att han också kunde gå, men han vägrade. Men jag måste erkänna att jag egentligen ville att han skulle sitta med mig...

Vi sa inget. Han lät mig bara äta i min egen takt. Han hade beställt en glass som han satt och åt på. Någon äcklig McFlury med daim. När jag äntligen ätit i alla fall nästan hela så lämnade vi och gick därifrån. Eftersom vi inte orkade leta reda på de andra så gick vi runt. Eftersom jag varit nästan överallt föjde jag med Niall till olika affärer. Vi hade riktigt roligt! Han var så söt också.... Han skrattade liksom åt allt som inte ens var roligt, vilket var så sjukt sött!

 - Oh, let's go in there!! Utbrast jag när jag såg Gina Trickot (säger att det finns i England).

Jag drog med honom dit och testade bland annat några tröjor, jeans och lite annat roligt. Jag köpte ett par chinos - är en chinos älskare -, två linnen, en söt cardigan, ett par jeans, ett par jeansshorts med kors på, en tröja med Englands flaga på och ett par strumpor med Amerikas flaga på. När jag betalat så gick vi till Starbucks. Jag tog en varm chocklad medans Niall tog te med mycket socker i. Vi satte oss vid ett bord och bara pratade.

Han är så otroligt söt. Hans vackra ögon, söta dialekt, gulliga skratt... Jag tror jag är i himlen. Men ja, varför skulle han vilja ha mig? En tråkigt, deprimerad tjej från Sverige. Liksom, hallå??

 - What are you thinking about? Frågade han gulligt och jag skakade på huvudet.

 - Nothing. Life. Sa jag och såg honom i ögonen.

 - Something's telling me that you're not telling me everything. Sa han och lutade sig framåt med armarna mot bordet.

 - Haha, you're weird. Fnissade jag och drack lite av min chocklad.

 - I know. But girls like it. Log han.

Vad menade han med det? Att Cilla skulle dras till honom? Att han skulle få den tjej han vill ha, Cilla? Blondinen alla vill ha. Hon har alltid varit tjejen som killar springer efter. Jag har liksom aldrig haft en kille. Jo, en på dagis. Men det varade i två dagar... Och som ni kanske förstår så var det inte ett dugg seriöst. Men Niall fick mig att känna mig lycklig! Han kan verkligen få mig att skratta när det är som svårast, när jag egentligen vill gråta...

________________________________________________


Oj, vad långt det blev x) Aja, kommentera på nu!!

 
 
Ingen bild

Tanja

26 februari 2012 10:56

Snälla gör att Tiff och Zayn blir ihop?! Zayn är ju där för henne nästan hela tiden och Niall är inte det, Cilla och Niall skulle nog passa bättre!
Du är as bra! fortsätt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards