onedirectiontolove

Direktlänk till inlägg 25 februari 2012

Kapitel 3#TheDinner

Av Wilma - 25 februari 2012 19:22

När klockan slog sex så började vi göra oss i ordning. Jag drog på mig en midjehög svart skinn kjol med en silvrig dragkedja på höger sida och ett vitt linne med ett svart kors på. Ja, jag är kristen. Smycken fick bli några armband, ringar och ett halsband med ett hjärta på.

Jag stoppade in linnet under kjolen och plattade sedan mitt hår. Sminket fick bli narutligt, mascara, ljus ögonskugga, rouge och läppglans. Lite mer mascara bara. Sedan drog jag på mig ett par svarta klackskor och väntade in de andra. Medans jag väntade stoppade jag mobilen i bakfickan och kollade på dem när de tog på sig skorna. Precis när vi gick ut kom pappa ut från hissen.

 - Hello girls! Where are you going? Frågade han och pussade min panna.

 - Dinner with our neighbor, you know that band? Sa jag och han nickade.

 - Well, have fun! I'm working tomorrow from eight to eleven. Sa han och jag blev lite ledsen.

 - Oh, alright. Sa jag och gav honom ett fejkat leende.

 - I'm not going to hold you back anymore. Go in there and have some fun. Sa han och klappade Cilla på axeln när han gick förbi henne.

Cilla hade på sig ett par jeansshorts och en riktigt söt topp, medans Tina hade på sig en rosa, pösig kjol och ett svart spetslinne under. Vi knackade på hos killarna och Louis öppnade.

 - They're here!! Ropade han och kramade oss försiktigt.

 - Hello girls! Log Harry som kom fram bakom Louis och kramade oss.

 - Hi. Log jag och kramade tillbaka.

Vi klev in och tog av oss våra skor innan vi klev in efter killarna i köket. Vid bordet stod Niall och dukade medans Zayn och Liam stod vid spisen. Niall såg upp på oss och log stort.

 - Hello! Log han och kramade oss.

Han kramade mig lite hårdare och viskade i mitt öra: you look really beautiful.

Jag log och vi slog oss ner vid bordet. Zayn ställde fram maten. Jag satt bredvid Louis och Zayn. Bredvid Zayn satt Cilla, bredvid Cilla satt Liam, bredvid Liam satt Niall (framför mig), bredvid Niall satt Tina och bredvid Tina satt Harry. Alltså satt Louis bredvid mig och Harry.

Som jag trodde var det kött. Därför vart jag väldigt nervös. Men snart såg jag ett vegetariskt kött som Zayn tog.

 - Ehm... Can I take one of thoose? Frågade jag försiktig och pekade på köttet.

 - Are you vegetarian? Frågade Niall förvånat och jag nickade sakta.

 - Me to! Of course, here. Sa Zayn och la på en kött bit till mig.

 - Thanks. Log jag och la på lite pommes.

Sedan tog jag lite sallad och middagen startade. Men innan jag började äta så bad jag en snabb bordsbön. När jag sedan öppnade ögonen såg jag att de flesta såg på mig.

 - I'm christian(kristen). Log jag nervöst och Niall log.

 - Awesome. Flinade han och jag fnissade.

Sedan började vi äta. Det var något med Niall. Jag vet att vi träffades idag, men varje gång jag hör hans namn får jag fjärilar i magen, varje gång jag ser hans leende blir jag knäsvag och varje gång hans blick möter mig är det som om tyngdkraften inte längre håller kvar mig på jorden. Det är som om jag svävar på rosa moln.

 - Tiffany! Helloo?!

JAg skakade på huvudet och såg mig omkring. Alla såg på mig.

 - What? Frågade jag och alla skrattade.

 - Are you always like... Gone? Frågade Harry och jag fnissade.

 - Yeah, she is. But she  have a lot to think about. Sa Tina och jag log tacksamt mot henne.

 - That's right.

 - So, do you girls wanna stay and watch a movie? Frågade Niall och mötte min blick.

 - Sure. But can I go and switch clothes? Frågade jag och de nickade.

Tina och Cilla följde med till pappas lägenhet och vi gick till våra rum. Jag drog på mig min turkosa One Piece och satte upp håret i en tofs. Sedan tog jag bort mitt smink och gick till pappas sovrum. Han läste en bok.

 - Hello sweetheart. Log han.

 - Hi daddy, we're gonna watch a movie with the boys. Hope it's okey?

 - Of course darling. Sa han.

JAg log och gick fram och pussade hans kind, innan jag joggade till hallen där tjejerna redan väntade. Vi gick över till killarna som nu satt i soffan redo att slå på filmen. På bordet stod chips, godis och dricka, samt glas. Jag satte mig mellan Niall och Louis, Tina satte sig mellan Harry och Louis och Cilla satte sig bredvid Liam och Zayn i en annan soffa. Niall log lite mot mig innan filmen startade. Det var Titanic. Vi tjejer såg förvånat på killarna som bara skrattade.

 - We didn't feel for a horror movie, and we like Titanic" förklarade Liam och vi nickade.

Så känslig som fällde jag en tår när kvinnan berättade om Titanic. Niall la armen om mina axlar och jag lutade mig mot hans axel. Det pirrade lite i magen och jag kände hur jag blev knäsvag, även om jag satt ner. Även om jag älskar Titanic, kan jag inte koncentrera mig på filmen. Allt jag tänkte på var Niall. Han var så söt! Hans personlighet var den bästa, och man kan ju inte klaga på utseendet! Ögonen var ju så vackra så man kan titta på dem i timmar utan att tröttna.


 - Thanks for tonight girls. Do you wanna go to the mall with us tomorrow, maybe? Frågade Harry och kramade oss.

 - Yeah, that would be really nice! Log Cilla.

 - Good! Be ready at eleven? Sa Niall och kramade mig hårt.

 - Sure. Log jag och kände hur benen blev svaga.

Vi gick sedan över till oss och fixade oss för kvällen. Vi sa godnatt till varandra och gick till våra rum. Snart somnade jag med världens vackraste kille i tankarna...

När jag vaknade var klockan 01.43 AM. Med en suck vände jag på mig och försökte somna om, vilket inte gick så bra. Så jag klev upp istället och gick ut till trapphuset. Långsamt gick jag nerför trapporna och ut genom porten. Luften var sval och stjärnorna lös starkare än någonsin. Månen var full och satt högt upp på himlen. Plötsligt öppnades porten bakom mig och jag vände mig om. Där stod Niall. Han såg förvånat på mig.

 - What are you doing up? Frågade jag honom.

 - I heard someone walk in the stairs, so I walked down to see who it was. What are you doing up? Frågade han och ställde sig bredvid mig.

 - Couldn't sleep. Svarade jag kort och såg upp på himlen igen.

 - It's beautiful. Mumlade han och jag nickade.

 - Yeah.

Efter en stund gick vi tillsammans upp till våra dörrar. Vi stannade utanför dem och såg på varandra. Han log lite smått och jag log tillbaka.

 - See you tomorrow. Log han och kramade mig hårt och länge.

 - Yeah.

 - Good night, Tiff. Log han,

 - Good night, Niall. Sa jag och log innan jag vände ryggen mot honom och klev in i lägenheten.

____________________________________________________________


Så... Vad tycker ni? Kommentera på nu!! :)

 
 
F

F

25 februari 2012 21:52

Grymt bra jobbat tjejen! (Jag antar att du är en tjej.... xD)

http://lassnacks.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Micki

25 februari 2012 23:37

Grymt skrivet :) Läste din förra novell om Melinda! blev typ kär i den haha! Längtar till nästa del :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma - 22 december 2013 20:11

23:e februari 2012 skrevs första kapitlet någonsin på den här bloggen, första kapitlet på fanficen Love Make Me Blind. Jag vet inte om någon av er har varit med mig sedan allra första kapitlet, men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll hur län...

Av Wilma - 22 december 2013 16:15

24:e december Chachi's POV    "Chachi!" hör jag någon ropa ut över den fyllda ankomstsalen på flygplatsen i Doncaster. Egentligen förstår jag inte hur jag kunnat höra det, det är fullt av människor som pratar och skrattar och det känns som att ...

Av Wilma - 18 december 2013 20:00

 "Alright babe, I'll see you for christmas" säger Louis och kysser mig lätt med händerna placerade på min korsrygg.  "It's such a long time" klagar jag och kollar upp på honom.  "It'll go by quickly, I promise" ler han och pussar min näsa. "We'll...

Av Wilma - 4 december 2013 18:15

 "Babe?!" ropar jag i hotellrummet när jag kliver in med Delilah bakom mig. Vi var nyss på hennes rum och lämnade hennes saker, så nu ska vi samla alla för att hitta på något eftersom vi inte har något att göra under dagen.   "Hi Chachi!" skriker N...

Av Wilma - 27 november 2013 21:00


Efter ett ganska långt telefonsamtal bestämde vi oss för att träffas i Philadelphia eftersom vi ska spendera tre nätter på hotell. Delilah ska ta tåget hit och jag ska åka och möta henne på tågstationen imorgon. Jag har bokat ett extra hotellrum åt h...

ÖVERSÄTT

Presentation


Hej hej! Här på bloggen kommer jag skriva fanfics om One Direction. Handlingen kan du läsa längre ner i menyn. Läs, kommentera och sprid!!

Love At First Sight

p> 

 

Olivia "Chachi" Gonzales är 17 år och har dansat hela sitt liv. Hon och hennes crew har vunnit America's Best Dance Crew år 2011, men har sedan dess legat lågt. Men nu kommer deras nästa utmaning. I London, Storbritannien, söker nämligen One Direction en dansgrupp som ska inleda alla deras 120 konserter på deras 9 månader långa turné. De bestämmer sig snabbt för att skicka in en ansökan...

Gilla Bloggen

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

40 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards